Tedenski horoskop od 15. november do 21. november

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Konjunkcija Sonca in Merkurja poudarja potrebo po raziskovanju in mistični izkušnji. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč in oporo. Rdeča nit tedna bo v piljenju diplomacije in sodelovanja. Po zvezdnih namigih bo razbrati, da boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Pred vami je občutljiv teden in zato nekaj previdnosti ne bo odveč. Moči bosta združila Venera in Neptun, kar prinaša nekaj navdiha, občutljivosti in delne neodločnosti. Pomembno bo, da boste dobro razmislili, kako vlagati svojo energijo. Nagrajeni bodo tisti, ki bodo upoštevali preudarnost.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Delavne obveznosti bodo v ospredju, toda znali se boste prilagoditi in sprejeti koristne odločitve. Napredek v samozavesti bo dobra iztočnica za iskanje svoje resnice in priložnosti. Položaj Sonca in Merkurja obljublja dobre in ugodne priložnosti v pogledu zdravja in službenih odnosih.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do prvega krajca (četrtek) boste v obdobju raziskovanja, rasti in odkrivanju plodne energije. Vesolje vam bo podarilo upanje in tako najdete v sebi nekaj dobrih iztočnic. Naklonjenost Marsa prinaša večjo dinamiko na področju doma. Moč in resnico boste našli v globini svojega srca.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Merkur planet komunikacije, izzivov in transporta vam bo tekom tedna podaril nove ideje in zamisli. Skozi omenjeno postanete bolj ustvarjalni in navdih črpate iz svoje notranjosti. Preizkušnja v ljubezni vam bo prinesla osebni razcvet.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je čaroben teden v katerem boste odkrili tista znanja, ki vam bi bila lahko v osebno pomoč pri raziskovanje duhovne rasti. Naklonjena vam bo Venera in Jupiter, prva bo prinesla nekaj več mističnosti in harmonije, drugi pa srečo in paleto ugodnih rešitev in raziskovanja.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo v sebi skrivale neko motivacijo in navdih. Roko na srce nemirni boste in čas bo, da boste našli tiste izzive, da lahko delate na ustvarjalnosti. V četrtek se vam bo zgodila poslovna priložnost. Dovolite si sanjati in sprejmite dinamične učinke Marsa.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Imeli boste paleto obveznosti in zadevam boste prišli do dna. Naklonjenost Marsa vam bo podaril nekaj več priložnosti za iskanje svoje resnice in duhovno pustolovščino. Pomembno bo, da telesu v naravni obliki dodajate vitamine. Blagodejne učinke bo imela uživanje vode – popaziti bo potrebno na ledvica.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Simbol tedna bo ognjeno srce in tako boste kos vsem svojim nalogam in delavnim obveznostim. Dogodki se bodo odvili v pričakovani smeri in tako boste napredovali v optimizmu. Mars bo tisti, ki vam bo skozi prizmo prijateljstva pokazal kaj morate še spremeniti.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Drugi ljudje vam bodo ogledalo, omenjeno bo pustilo pečat v odnosih in sodelovanju. Saturn planet resnosti in omejitev vam bo pomagal razumeti nekaj poslovnih idej in postaviti zdrave temelje. Napredovali boste tako na osebni, kot duhovni ravni. Počasi se daleč pride.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Rdeča nit tedna bodo zanimive ideje in kontakti, ki prihajajo od daleč ali iz tujine. Aspekt Sonca in Merkurja boste sprejeli v svojo korist in tako najdete moč, da zasijete. Talenti tedna bodo kreativnost in pomoč ljudem v stiski. Vnaprej pa si boste morali postaviti osebne meje in pravila igre.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo v sebi skrivale vse elemente preudarnosti in modrosti. Po stari navadi boste iskali lažje poti in bližnjice. Pri tem pa prišli do ključnih zaključkov, kar bo velik plus tedna. Naklonjenost Jupitra sprejmite pri sodelovanju in srčnosti.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)