Tedenski horoskop od 16. april do 22. april

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Konjunkcija Sonca in Uran prinaša dodatno pomoč, spodbudo in motivacijo. V tem tednu boste zelo aktivni in znali boste usmeriti pozornost. Športne aktivnosti vam bodo v ponos in oporo. Nekaj več dinamike bo v petek in soboto v ljubezni. Pogovori bodo delali čudeže.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Napredek tedna bo skozi pogovor s prijateljem ali srčnim izvoljencem. Pred vami je teden umetnosti, kreativnosti in ustvarjalnosti. Naklonjena vam bo Venera, katera prinaša paleto dobrih odločitev. Sprostila vas bo prijetna glasba in narava. Nemirni boste v ponedeljek zaradi Lune.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Mlaj (ponedeljek) prinaša zvedavo energijo in modre odločitve. Napredovali boste v skupinskem delu in pri pogovorih. Določiti si boste morali kar nekaj obveznosti in s tem najdete osebno motivacijo. Do srede bo čas ugoden za finance. Slediti morate sebi in svojim občutkom.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Uran vam bo vlil navdih za naprej. V svoje življenje boste privabljali ljudi, kateri vam bodo tako ali drugače naklonjeni. Od njih se boste učili in pridobili neko dodatno spodbudo. Mlaj (ponedeljek) prinaša novo energijo in osvobodili se boste nekih bremen. Napredek tedna bo v ljubezni.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Združili boste ponos in srčnost in skozi to boste pridobili spoštovanje. Pred vami je teden učenje in sprejemanja univerzalne resnice. Uran vam bo v pomoč pri raziskovanju novosti in novih pogledov. Koliko uspešni boste pri tem bo odvisno od vas. Sprostila vas bo narava in pustolovske knjige.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Pri tem bo šlo za univerzalno učenje in sprejemanje. Nekaj previdnosti ne bo odveč v ponedeljek in petek. Pod črto se obeta zanimive teden, v katerem napredujete. Modro bo, da si boste zapisovali svoje občutke. Dan ljubezni: petek.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila spodbudo in motivacijo. V tem tednu vam bo naklonjen Pluton, kar pomeni da boste razrešili nekaj iz preteklosti. Z zaupanjem v lastno moč, boste naredili korak naprej. Pomembno bo, da si boste na pravilen način postavili osebne meje.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Dogodki se bodo obrnili v pričakovani smeri. Teden v katerem bo ospredju energije Venere in Plutona, kar pomeni, da boste našli prijetnosti, harmonijo in preobrazbo. Kolo usode vam bo naklonjeno na delovnem mestu. Mlaj (ponedeljek) opozarja, da boste morali telesu dodajati naravne vitamine.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Napredek tedna bo v ljubezni, kjer bo nadvse romantično in skladno. Merkur vam bo podaril nemir, kateri bo lahko z delom na sebi prerastel v kreativnost. Pogovori bodo prinesli napredek, tako na osebni, kot duhovni ravni. Uspehi bodo v tem času predvsem skupinski. Delo: preobrat na bolje.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Naklonjena vam bosta Venera in Mars – tako se obeta teden skladnosti in prijetnosti. Napredovali boste v pogledu ljubezni in dinamičnih odločitev. Popaziti boste morali na svoje misli in slediti lastnim vrednotam. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Glede na konjunkcijo Sonca in Urana se obeta zanimiv teden, poln preobratov in novosti. Dogodki se bodo zavili v pričakovani smeri in tako najdete potem dodatno energijo in motivacijo. V ljubezni bo preobrat na bolje v sredo. Mlaj (ponedeljek) bo prinesel napredek v intelektualnem delu.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Po zvezdnih namigih se boste znali soočiti s tistim, kar vam bo izziv. Dovoliti si boste morali sanjati in imeti zaupanje. Rast in razvoj, vas glede na mlado Luno čaka v pogledu denarja in čustvene varnosti. Kljub vsemu boste morali narediti osebno analizo in ugotoviti, kdo vašo pomoč resnično potrebuje.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)