Tedenski horoskop od 16. december do 22. december

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

V ljubezni se boste morali za napredek potruditi in vložiti veliko energije. Teden bo v znamenju harmonije med Marsom in Jupitrom, kar vnaša močno potrebo po tem, da se na pravilen način postavite zase in naredite osebno analizo. Na delovnem mestu bo polno pozitivnih preobratov.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Naklonjen vam bo Mars, ki v sebi skriva odločnost in dinamiko. Misli so ustvarjalni del človekove kreativnosti in zato naj bodo pozivne. Osrečila vas bo glasba in začetek decembra prinaša nekaj magičnih preobratov. Ljubezen: pričakovati je določen napredek in pogovor.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Zvezde vam bodo naklonjene tako na delovnem mestu, kot v intimnosti doma. Najbolj se boste morali prilagoditi v ljubezni in plesati po taktu srčnega izvoljenca. Nekaj previdnosti ne bo odveč v ponedeljek. Odkriti boste zaupanje in novo pot, skozi to boste odšli osvobojeni naprej.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Odlikovalo vas bo delo in paleta obveznosti. Modro bi bilo, da si privoščite dan ali dva dopusta in tako v miru razmisliti, kaj vas osrečuje. Preteklost vam bo vir navdiha in premiki bodo dinamični. Dinamika med Soncem in Neptunom  obljublja dobre iztočnice osebne rasti.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Po temeljitem razmisleku, boste v sredo stopili v ospredje in svoje mnenje povedali na odločen način. V pomoč vam bo Merkur, ki vam bo vlil zaupanja, optimizma in kanček ognjevitosti. Dovolite si sanjati in bodite premišljeni. Zelo občutljivi boste v torek, šteje previdnost.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Venera in Jupiter v vaše življenje prinašata ljubezen, optimizem in dobro voljo. Seveda pa ni daleč od resnice dejstvo, da ste v občutljivi fazi in da se morate umiriti. Srečo je potrebno deliti, pred tem pa boste morali odkriti zaupanje. Vir navdiha vam bo podarila glasba in narava.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Teden bo v znamenju finančnih omejitev, vendarle iz omenjenega izvlečete korist. Saturn v sebi skriva modrost in tako boste morali pridobiti zaupanje. Notranji mir bo razkošje, ki vam bo dano v tem času. Decembrski dnevi prinašajo dobre iztočnice v ljubezni in tudi ljudi, ki vas bodo osrečili.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Blizu vam bo svet duhovnih razsežnosti in intuitivnih zaznav. Občutili boste globino in širino življenja in to širili v svoji bližnji okolici. Preizkušnja na osebni ravni sledi v ponedeljek, ko boste morali biti bolj strpni in premišljeni. Seveda pa bo teden v znamenju trdnosti in dostojanstva.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Besede so tiste, ki najdejo ključ do srca. Teden bo v znamenju komunikacije in dobrih priložnosti. Spremljala vas bo sreča in romantične rešitve. Tako se v ljubezni naredijo premiki, ki bodo pozitivni. Venera in Jupiter dodajata dobre iztočnice še v smeri optimizma in osebne rasti.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Uran, planet sprememb in novosti bo v tem tednu za vas poskrbel za temeljite preobrate. Nekateri ljudje bodo odšli in tako bo prostor za svežino. Ni se dobro oklepati preteklosti ali držati nasvetov, bolje bo da sledite svojim principom in zelo kmalu boste spoznali, da ste na pravi poti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Vaši nasveti bodo zelo uporabni in pomembno bo, da si nekoliko bolj zaupate in si verjamete. Slediti morate svojim občutkom in narediti v sebi prerez in ločiti zrno od plevel. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Okrepila se bo samozavest, povečana drznost in učinkoviti premiki na bolje.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Na delovnem mestu sledi preobrat, v katerem najdete moč in znanje, da boste stopili v ospredje. Venera vam bo prinesla odločnost in nežnost, Jupiter pa srečo in odgovornost, tako boste na dobri poti, da se vam izpolni srčna želja. Kljub vsemu si vzemite čas zase in za tisto, kar vas veseli.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)