Tedenski horoskop od 17. oktober do 23. oktober

ovan

Lepa beseda najde ključ do srca – spisano v Astrološkem društvu Modra Luna.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Mars v Kozorogu vam bo v tem tednu podaril mnogo resnosti, doslednosti in učenosti. Poglobiti se boste v paleto dejavnosti in si odgovoriti na določena vprašanja. Ljubezenska sreča bo odvisna od vaših odločitev. Ideje in zamisli boste z veseljem in motivacijo širili naprej po razpotjih lastne usode.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Sprejeli boste svojo resnico in jo zagovarjali na dinamičen način. Teden, ki je pred vami prinaša mnogo ugodnosti in spontanosti. Fizična energija bo na zavidljivi ravni. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v četrtek. Raziskovali boste tista znanja in področja, ki vam bodo neznanka.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden v sebi skriva paleto skrivnosti in raziskovanega neznanega. Za omenjeno bo odgovoren planet Merkur, ugodno pa bo tudi za novosti in nove začetke – sledite glasu srca. Globoko v sebi pa najdite moč, da popravite nekaj iz preteklosti. Bistvo življenja je ustvarjati na svoj način popolnost.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Po polni Luni se boste morali odločiti in si postaviti svoje meje in pravila igre. Dogovoriti se morate, kaj vam je bistveno in teden v sebi skriva nekaj novih idej in zamisli. Nekaj zdrave previdnosti in premišljenosti ne bo odveč v pogledu denarja in zavedajte se, da morate slediti glasu srca.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Teden v katerem boste morali narediti analizo in pogumno reči bobu bob. Zelo dobro se boste počutili doma in v krogu svoje družine. Opazovanje ljudi bo za vas delovalo poučno in dobro bo, da se boste postavili na prvo mesto. Sladke razvade vas bodo čakale v ljubezni, kjer bo zelo romantično.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je teden odločnih rešitev in razmišljanja. Daleč v ospredju vas čakajo dobre iztočnice, ki bodo ključ do osebne in duhovne rasti. S svojim znanjem in izkušnjami boste z veseljem pomagali drugim. Narava bo vir navdiha in osebne sprostitve. Srečen dan: petek.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Hrepeneli boste po čustveni in finančni varnosti. Odgovore na svoja vprašanja dobite v sredo in tedaj bo v ospredju optimizem in dobra volja. Teden prinaša mnogo resnosti in doslednosti. Do četrtka boste bolj intenzivni, po prehodu Venere v Strelca pa vas čaka mnogo več svobode in osebne sreče.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Poiskati boste morali neko novo motivacijo. Imeli boste dve izberi in se odločili za pravilno. Dovolite si, da vam bodo drugi ljudje povedali svoje mnenje in vam pomagali razumeti razpotja usode. Teden bo v znamenju konjunkcije Marsa in Plutona, kar pomeni rušenje starega in drugačnega.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Nekaj zdrave premišljenosti ne bo odveč v pogledu denarja. Odlikovala vas bo ostrina besed in mišljenja, seveda se boste dobro znašli v opazovanju drugih ljudi. Ljubezensko življenje bo podobno gugalnici, nekaj bo tudi nihanja in neodločnost. Luna vam bo naklonjena od četrtka naprej.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Merkur v Tehtnici vam bo podaril umetnost besed. Tako boste informacije razumeli do potankosti in primerno bo za vse tisto, kar vam predstavlja nove začetke in priložnosti. Srečo boste našli v ljubezni, seveda pa se morate sprejeti nekaj modrih odločitev. Srečen dan: petek.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Informacije bodo tiste, ki se bodo v tem tednu širila in vam pomagala razumeti življenje. Po aspektu med Marsom in Plutonom je moč sklepati, da nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč in da se morate na novo postaviti osebne meje in pravila igra. Dovolite si, da boste stopili v ospredje.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Na svoj način boste želeli širiti obzorje in omenjeno vam bo v tem tednu uspelo. Odkrito se morate pogovoriti in izmenjati izkušnje. Na delovnem mestu bo zanimivo, na morebitne probleme morate pogledati iz drugega zornega kota. Pri novostih v petek vam bo v pomoč planet Uran.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)