Tedenski horoskop od 18. julij do 24. julij

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Diplomacija bo tista, ki prinaša dobre osebne iztočnice. Morali se boste znali pogovoriti in svoje mnenje povedati na pravilen način, ali vam bo to všeč ali ne pa je že druga zgodba. Polna Luna (sreda) prinaša določen navdih in priložnosti za novosti v pogledu novih nalog in skupinske dinamike.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Pomoč vam bo ponudila neka vplivna oseba. Sprejeli jo boste in bili nagrajeni. Venera, s katero ste povezani že vse življenje vam bo pomagala razumeti ljubljeno osebo in določila nova pravila. Ne bodite pretirano strogi, mnogo bolje bo, da se znate v danem trenutku prilagoditi.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkurjev po Levu vam bo podaril magično moč in preobrazbo. Tako boste svoje znanje razširili na pravilen način in se modro odločili. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Na pravilen način si morate postaviti osebne meje, ter se jih držati in to v celoti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (sreda) vam bo naklonjena v pogledu duhovnih znanj. Po svoji intuiciji se boste odločili in doumeli življenja na pravilen način. Pozitivne vibracije doživite v ljubezni, kjer je dobesedno razcvetite. Do četrtka razrešite službene obveznosti, kajti kasneje bo čas za uživanje doma.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Privlačile vas bodo skrivnosti in možnost osebne preobrazbe. Teden bo minil v znamenju ljubezni in sodelovanja. Pravzaprav bodo odnosi tisti, ki vam ogledalo in prinesli večne izzive. V pomoč in oporo pa vam bodo izkušnje iz preteklosti. Od petka dalje boste blesteli v čustvenem izražanju.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Med Merkurjem in Saturn se zgodi v tem tednu harmoničen aspekt in tako nekaj zdrave previdnosti in premišljenosti ne bo odveč. Vsekakor bo štela premišljenost in da so določite svoja pravila igre. Po zvezdnih namigih bo ugodno, da si pišete svoje občutke in tako najdete pot do svojega srca.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Preporod vam bo prinesla mlada Luna, vaši načrti bodo ustvarjalni in polni navdiha. Pred torkom se morate umiriti in v tišini razmisliti, kaj vas veseli in čemu se bo bolje izogniti. Na delovnem mestu se zadeve odvijajo v smeri, ki bo iskana ali pričakovana. Za pomoč zaprosite tudi sodelavce.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Mars se bo sprehajal po vašem znamenju in tako se boste hočete ali nočete pilili v iskanju lastne resnice. Pomembno bo, da boste popazili na svoje misli, ki bodo ključ do osebne sreče in harmonije. Dovolite si, da v popolnosti živite svoje sanje, od srede dalje vam bo to uspevalo na čaroben način.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Po zvezdnih namigih vas bo obiskala vila ustvarjalnosti in vam podarila navdih. Seveda bo teden zaznamovan po aspektu Merkurja in Saturna, kar vseeno prinaša nekaj nemira in neodločnosti. Previdnost ne bo odveč v pogledu denarja, res pa je, da se sreča od skriva na strani pogumnih.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Osvobodili se boste bremena preteklosti. Tako postaja jasno, da bo teden v znamenju poguma, delavnosti in energičnosti. Srčni izvoljenec vam bo na svoj način ogledalo in ponudil priložnost za osebno in duhovno rast. Čas bo že, da stopite naprej in sprejmete nekaj ključih poslovnih odločitev (sreda).

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Čarobnost energije boste našli tam, kjer boste sledili svojemu srcu. Uran, ki je tisti, kateri prinaša v astrologiji nepričakovano bo v tem obdobju zelo aktiven. Tako bodo vaše misli napredne in znani boste po neposrednih odločitvah. Nekaj previdnosti ne bo odveč pri odnosih.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Modri ljudje pravijo, da je zlato zrno tisto, ki prinese modrost. Tudi sami se boste pilili in raziskovali neznano. Ključno bo, da si vnaprej postavite meje in pravila igre. Planet Merkur bo tisti, ki vam pomaga do znanja skozi pogovor. Harmonično in romantično bo v pogledu ljubezni.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)