Tedenski horoskop od 18. oktober do 24. oktober

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Nekaj previdnosti in premišljenosti ne bo odveč v komunikaciji. Naučiti se boste morali na pravilen način zase in upoštevati priporočila Merkurja. Vsekakor bo to teden v katerem boste mnogo dosegli, če boste za pomoč zaprosili. Konec tedna bo v znamenju raziskovanja in temeljitega prilaganja.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Odločitve, ki bodo sprejete do sredine tedna v sebi skrivajo navdih, motivacijo in doslednost. Naklonjena vam bo Venera in Pluton, ki bosta prinesla nekaj dobrih iztočnic in napredovanja. Zanimivo bo, da boste morali določene poglede spremeniti in slediti brezpogojni ljubezni. Srečen dan: petek.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Odlikuje vas nemir, katerega boste morali spremeniti v kreativnost. Teden bo v znamenju aspekta med Merkurjem in Neptunom in tako bo potrebno popaziti na fizično energijo, ter telesu v naravni obliki dovajati dovolj vitaminov. Srčni izvoljenec vam bo v oporo in osebno pomoč.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Kreativna energija vam bo v prenesem pomenu podarila krila. S svojim znanjem boste dokazali drugim, da se z vztrajnostjo daleč pride. Ne boste pa smeli spregledati določenih omejitev in opozoril, ki vam bodo podarjene. V pogovorih vam bo naklonjen Jupiter, tu vas bo čakala sreča.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Venera vam bo podarila nekaj dobrih iztočnic, ki vam bodo v osebno pomoč in podporo. Po zvezdnih namigih je nakazano, da boste v tem tednu hrepeneli po čustveni varnosti in stabilnosti. V poslovnem svetu se bodo zadeve odvijale s svetlobno hitrost v vašo korist.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odpre se vam bodo nove poti in priložnosti za osebno rast. Aspekt med Merkurjem in Neptunom prinaša nekaj preizkušenj in izkušnje iz preteklosti vam bodo v osebno pomoč.  Alternativno obliko sprostitve vam bo ponudila glasba. Vzeti si boste morali čas zase in tako najti notranje veselje.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Simbol tedna bo školjka bisernica. Tudi sami boste globoko v sebi našli nek zaklad ali talent. Seveda je to mišljeno v prenesem smislu, vendarle bo to čas za preobrazbo. Naklonjen vam bo Pluton, kateri vam  bo pomagal najti globino. Tako boste določen krog zaključili in bo prostor za novosti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden v katerem boste morali zgradi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Naklonjen vam bo Mars in Uran, ki prinašata zaključke in nove začetke. Popaziti bo potrebno na zdravje (trebuh). Določiti si boste morali osebne meje in slišati, ter upoštevati ljudi okoli sebe.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Odgovorno se boste lotili zastavljenih nalog in obveznosti. Mnogo bo aktivnosti na področju doma, raziskovanja in spuščanja preteklosti. Svojo energijo boste morali usmeriti v dobro, pri tem vam bo naklonjena Venera, ki prinaša nekaj dobrih iztočnic. Pogovor bo ključ do osebne sreče.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Privlačila vas bodo znanja, ki temeljijo na filozofiji, raziskovanju in novostih. Odpre se vam bodo nove vam neznane poti in omenjeno boste sprejeli na odprt način. Določiti pa boste morali, kaj vas veseli in čemu ni tako. Konec tedna vam bo naklonjen Merkur in tako boste polni zanimivih idej.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Spremljala vas bo tiha sreča in preobrati. Notranji nemir boste morali predelati in sprejeti omejitve kot nekaj normalnega ali pa darilo življenje. Popazite na svoje zdravje in misli, štele bodo samo modre odločitve. Uran v sebi skriva preobrazbo in omenjeno boste sprejeli na odprt način.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Na platno življenja boste morali vnašati svetle barve. Do katere mere vam bo omenjeno uspelo bo vendarle odvisno od vas. Naklonjen vam bo Jupiter, ki vam bo ponudil priložnost sodelovanja in raziskovanja s pomočjo drugih ljudi. V ljubezni boste morali odpreti svoje srce in si dodobra zaupati.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)