Tedenski horoskop od 19. avgust do 25. avgust

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Teden bo v znamenju iskanja lastne resnice in zaključevanja. Retrogradni Mars bo prinesel nova spoznanja in okrepil področje prijateljstva in osebne svobode. V torek se bo srečal v dinamičnem aspektu s Soncem in tako nekaj previdnosti ne bo odveč. Od četrtka dalje boste našli srečo v ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Spremljala vas bo tiha sreča in ravnovesje. Venera vam bo podarila upanja in dodatno energijo. Več časa boste namenili za umetnost, prijateljstvo in zadeve, ki vas bodo polepšale. Nekaj previdnosti ne bo odveč pri zdravju – izpostavljena je sreda. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Direktni Merkur vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic, tako za učenje, kot raziskovanje. Pridobili boste tudi notranjo moč in drznost. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in tako se boste morali prilagajati. Teden bo v znamenju diplomacije in kreativnega navdiha. Počasi se daleč pride.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Naklonjena vam bosta Venera in Mars in tako pridobite mnogo dobrih priložnosti za osebni razvoj. Resnica bo, da se boste doma počutili odlično in boste potrebovali zunanjo spodbudo. Naklonjen vam bo srčni izvoljenec. Od srede naprej, ko bo aktiviran Uran se bodo uspehi vrstili v službi.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Združili boste svoje znanje in modrost. Do torka, ko bo aktiviran Mars boste bolj nemirni in neposredni. Balzam za dušo bo pisanje občutkov. Saturn, ki vam bo naklonjen od četrtka dalje poudarja resnost, temeljitost in načelnost. Znali se boste boriti za tiste vrednote, ki vam bodo blizu.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Merkurjevo direktno gibanje boste sprejeli kot izziv in pridobili informacije, ki vam bodo v ponos. Določene odločitve bodo sprejeli v tišini in za omenjeno boste nagrajeni. Simbolično bo to čas čustvene in finančne varnosti, ter razcveta.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Skozi cel teden vam bo naklonjena čutna lepotica mitologije Venera in tako boste našli čarobnost v sebi, harmonijo in povečano romantiko. Morda boste tudi nekoliko neodločni in vendarle to bo priložnost za osebno rast. Po zvezdnih namigih se boste skozi ljubezen učili in pilili.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Naklonjeno vam bo Sonce in Uran, kar pomeni, da boste uspešno predelali nekaj iz preteklosti. Pomembno bo, da boste aktivno delali na odpuščanju in to bo izziv tedna. Rdeča nit bodo vsekakor odnosi in sodelovanje. Konec tedna boste naredili preobrat, tako v mislih, kot v svojem srcu.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pozitiven aspekt Jupitra in Neptuna prinaša navdih, pozitivne misli in intuicijo. Seveda boste kmalu spoznali, da bo potrebno jasno zavzeti neka stališča.  Teden bo v znamenju duhovne preobrazbe, kar vam bo v pomoč. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Venera vam bo skozi cel teden pomagala do uspeha. Morda boste tudi nekoliko nemirni in vendarle se počasi daleč pride. Dovoliti si boste morali sanjati in postaviti na novo osebne meje in pravila igre.  Resnica je, da v ljubezni ne bo vse po načrtu – vsekakor bo to priložnost za osebno rast.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali modrino neba. V osnovi vam bo naklonjen Mars in tako boste kos vsem delavnim nalogam in obveznostim. Pridobili boste informacije, katere vam bodo v osebno pomoč. Seveda vas bo spremljala diplomacija in ne boste smeli biti pretirano trmasti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pridobili boste pomoč ljudi, kateri vas imajo radi. Privlačile vas bodo skrivnosti in vendarle se boste morali izogibati lažjih poti. Naklonjen vam bo Neptun, kar pomeni, da boste morali delati po notranjih občutkih. Prijetna glasba, sprehod in pogovor bodo tisti, ki bodo božali vašo dušo.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)