Tedenski horoskop od 19. junij do 25. junij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Diplomacija vam bo v pomoč pri sodelovanju in odkrivanju vam neznanih poti. Jupiter planet sreče prinaša ugodne popotnice v pogledu ljubezni. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Čas prinaša mnogo čarobnosti in romantike.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden bo v znamenju energije med Venero in Plutonom, kar prinaša mnogo prijetnosti. Odlikovala vas bo močna volja in tako boste dokončali zadeve. V ljubezni bo čas romantike, skladnosti in čarobnosti. Ključno bo, da boste svoje misli usmerili v pozitivno in sledila bo nagrada.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Odkrito se boste morali pogovoriti in najti nove priložnosti. Naklonjen vam bo Uran, ki prinaša novosti in nova znanja. Sprememba po kateri boste hrepeneli se bo zgodila v sredo. V ljubezni bo veliko romantike in skladnosti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju zaključkov in raziskovanja. Notranji nemir boste morali spremeniti v kreativnost in najti navdih v sebi. Določiti si boste morali nova pravila in osebne meje. Pozitivne učinke bodo imele aktivnosti na prostem in izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Naklonjen vam bo Uran, kateri bo prinesel paleto novih znanj in priložnosti. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v vašo korist. Poglobiti se boste morali v opravila s katerimi ste odlašali.  Na delovnem mestu bo dinamično in za pomoč boste morali zaprositi svoje sodelavce.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Blesteli boste tako v umetnosti, kot sodelovanju. Naklonjena vam bo Venera, ki v sebi skriva romantiko in prinaša ravnovesje. Teden v sebi skriva plodno energijo in notranjo moč. Roko na srce – imeli boste mnogo obveznosti, toda morate si vzeti čas, za veselje, za glasbo in za pogovor.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Teden v katerem vas bo spremljala nenavadna sreča in mnogo ugodnosti. Omejitve, katere pripravlja življenje pa bodo sestavni del ravnovesje in večnega učenja. Naklonjen vam bo Pluton, to pa pomeni, da boste globoko v sebi našli dodatno moč, motivacijo in navdih.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Odkrito se morate pogovoriti o zadevah, ki vas bremenijo. Čas v sebi skriva ugodnosti, ki bodo vezane na intimnost doma in družine. Osamitev vam bo v pomoč in oporo, tako boste našli tudi določene odgovore ali duhovno pustolovščino.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Naklonjena vam bo močna volja in optimizem. Venera vam bo podarila čutnost, lepoto in užitke. Toda postaviti si boste morali osebne meje in se jih držati. Že stara modrost pravi: »ni vse zlato, kar se sveti«. Kolo usode vam bo nadvse naklonjeno v ljubezni, kjer bo prijetno in skladno.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Dinamika med Merkurjem in Saturnom prinaša nekaj izzivov v besednem izražanju. Resnica je, da boste strogi in neposredni, toda štela bo tudi prilagodljivost. Do ponedeljka šteje previdnost in notranja modrost. Teden v sebi skriva tudi dobre iztočnice za osebno rast.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Bogastvo informacij vam bo v navdih. Naklonjen vam bo Merkur in Mars, prvi prinese svežino in dobre iztočnice, drugi pa dinamiko in voljo. Po zvezdnih namigih je čas namenjen sprejemanju drugačnosti, notranje skladnosti in harmonije. Sprostila vas bo prijetna družba!

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Čustveno boste zelo srečni in prilagodljivost vam bo prišla prav tako na zasebni, kot poslovni poti. Združili boste svoje znanje in intuicijo, seveda pa šteje tudi omejitve. Naklonjen vam bo Neptun, kateri vam bo podaril navdih in dobro izbero. Tišina bo naravna oblika meditacije.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)