Tedenski horoskop od 2. do 8. januar

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo dinamične. Pozitivno energijo vam bo povrnila narava in športne aktivnosti. Harmonija med Merkurjem in Venero nakazuje mnogo intelektualnih izzivov, želje po pogovoru in aktivno skupinsko dinamiko. Nenazadnje so malenkosti tiste, ki štejejo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Dinamika besed bo tista, ki bo podarila tednu pečat. Po prvem krajcu (četrtek) se bodo zadeve počasi začele umirjati in narediti boste morali prerez. Zanimivo pa bo, da se skozi prizmo ljubezni učite in pilite. Do četrtka se bodo zadeve odvijale na delovnem mestu, od petka dalje pa v intimnosti doma.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Krog usode vam bo naklonjen v ljubezni. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo iskana ali pričakovana. Retrogradni Merkur odpira skrita znanja, preteklost in soočenje z notranji dvomi. Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre, ter najti tisti izzive, ki vas bodo osrečili.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Pričakovati bo, da boste morali narediti nekaj zaključkov in se posledično ločiti od zadev, ki ste prerasli. Jupiter vam bo v tem tednu naklonjen, podaril vam bo upanje in ljubezen. Seveda pa ne smete pozabiti na malenkosti in nekaj ugodnih premikov bo že konec tedna na delovnem mestu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Življenje se vam bo obrnilo na glavo. Seveda ne dejansko, ampak samo v prenesem pomenu. Sonce se sprehaja po Kozorogu, kar kaže obdobje polno prijetnih dogodivščin. Želja po pohvali in priznanju bo močna, še posebej v sredo. Notranjo moč boste našli skozi pisanje svojih občutkov.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Raziskovanje in odkrivanje določenih simbolov bo vaša strast in zaščitni znak tedna. Bodite preudarni in se soočite z vsem tistim, kar vas bremeni in obremenjuje. Dovolite si na probleme in ovire pogledati iz drugega zornega kota. Retrogradni Merkur vam daje svežino in previdnost.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Zvezde vam bodo zelo naklonjene v ljubezni in na delovnem mestu. Poglobili boste odnos do neke osebe, ki jo nosite v svojem srcu. V kolikor imate težave se boste zavedali, da so rešljive in našli nekaj uporabnih nasvetov. Dinamika Merkurja in Neptuna vam podarja navdih in ustvarjalno energijo.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden v sebi skriva duhovno pustolovščino in mnogo preobratov. Harmonija med Merkurjem in Marsom nakazuje obdobje, kjer boste imeli upanje in zaupanje v dobro. Izkušnje iz preteklosti vam ne bodo smele biti breme, ampak navdih. Harmonično, strastno in romantično bo v ljubezni.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Projektov in delavnih nalog se boste morali lotiti preudarno. Nakazano je, da so ovire, ki vas čakajo pozitivne, kajti tako si boste zbrali težjo pot in bili za omenjeno nagrajeni. Planet Neptun bo v tem tednu aktiven in prinese romantiko. Pravzaprav vas že v sredo obišče muza ustvarjalnosti.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Uspehi na delovnem mestu bodo tisti, kateri bodo plod preteklega dela. Retrogradni Merkur prinaša zastoje v komunikaciji in tako nekaj premišljenosti in previdnosti ne bo odveč. Čustveno se boste končno odprli in si zadeve priznali. Slediti morate sebi in svoji resnici.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Teden bo v znamenju aspekta med Merkurjem in Saturnom in tako se bodo zadeve odvijale nekoliko drugače. V ospredju bo močna želja po uspehu, katera pa bo morala še malo počakati. Romantično bo v ljubezni in sprejeli boste neko plodno in harmonično rešitev. Srečen dan: petek.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Kocke usode vam bodo zelo naklonjene v ljubezni. Če ste rojeni po petnajstem marcu najdete neko svojo srečo in izpolnjenost. Merkur je v vašem primeru tudi planet navdiha in dobrih odločitev. Seveda pa morate paziti, da ne spregledate smerokazov. Samo počasi se daleč pride.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)