Tedenski horoskop od 20. marec do 26. marec

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ljubezen vam bo pomenila razcvet na osebni in duhovni ravni. Zadnji krajec (ponedeljek) odnaša nekaj, kar ste prerasli in prinaša nova znanja in priložnosti na poslovni poti. Sprostila vas bo narava in pri tem vam bo v oporo Mars, ki vam bo dodal pozitivne preobrate. Zdravje: popazite na grlo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden bo v znamenju aspekta Sonca in Venere, ki prinaša čarobnost trenutka in dobre iztočnice za napredek. Magnetična energija vam bo v pomoč pri navezovanju novih kontaktov in romantičnih vibracijah v ljubezni. Do torka se boste morali odločiti, kako boste uporabili svojo energijo.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Retrogradna Venera v hiši prijateljstva pomeni vrnitev v preteklost. Spomini vam bodo v tem tednu navdih in priložnost za raziskovanje. V ospredju bodo neznana znanja in napredovanje v skupinskem delu. Nemirni boste v petek, poleg pogovora vas bo sprostila hitra hoja ali tek.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Blesteli boste na delovnem mestu. Čas v sebi skriva paleto uporabnih informacij, saj vam bo naklonjen tako Merkur, kot Venera. Če ste samski vam bodo planetne energije naklonjene v ljubezni, vezani pa se boste morali pogovoriti. Napredovali boste v modrosti in intuitivnih zaznavah.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce in za resnico se boste pripravljeni boriti in jo dinamično zagovarjati. V ospredju bo srčnost, kajti aspekt med Soncem in Venero spodbuja nekaj dobrih odločitev in plemenitih dejanj. Obstaja povečana možnost, da dobite pošto iz tujine ali da greste na izobraževanje.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Dinamika med Merkurjem in Plutonom prinaša preobrazbo in postavljanje mej. Slednje morate postaviti sebi in se jih držati in to v celoti. Na delovnem mestu bo sledila v sredo ali četrtek novost, katero boste morali sprejeti na odprt način. Prijetna beseda najde ključ do srca.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Venera, čutna lepotica mitologije vam bo v tednu prebudila romantiko, čustveno skladnost in ravnovesje. Svoje ambicije boste dosegli do popolnosti, vendarle so majhni koraki tisti, ki štejejo. Srečo in zadovoljstvo bodo občutili predvsem tisti, ki bodo v svoje življenje vnesli barve in nešteto barvnih odtenkov.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Blizu vam bosta energiji Marsa in Plutona. Prvi prinaša notranjo drznost in neposrednost v odnosih, ter sodelovanjih in drugi notranjo moč. Po zvezdnih namigih boste kos svojim nalogam in obveznostim. Navdih boste dinamično iskali cel teden in ga našli na koncu v globini srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Do srede boste v tišini srca našli odgovor na svoje vprašanje. Naklonjen vam bo planet iluzije in duhovnih razsežnosti Neptun in tako boste sledili svojim idealom. Prijetnosti se bodo nadaljevale pod pogojem, da si boste jasno postavili osebne meje. Sprostila vas bo narava in športne aktivnosti.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Odlično se boste počutili doma in v intimnosti doma. Merkur vam bo pomagal razumeti druge ljudi in dodal nekaj spodbude pri raziskovanju lastne osebnosti. Čarobnost življenja je sedanji trenutek in to bo tudi lekcija tedna. Služba: boste pod vplivom Saturna in vztrajnost bo nagrajena v sredo.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Komunikacija vam bo predstavlja sol in aromo življenja. Kljub temu, da ne bo vse po vaše, se bodo zadeve korak za korakom uredile v pričakovani smeri. Veliko bo učenja, pridobivanja znanja in krajših poteh. Teden bo pod vplivov Urana, kar pa pomeni nenavadne preobrate in srečo.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden v katerem bo samske zadela Amorjeva puščica in vezane preizkušnja v ljubezni. Naklonjenost Venere in Marsa boste izkoristili za iskanje srednje poti in osebne motivacije. Skozi pogovor s prijatelju boste spoznali, kaj vas osrečuje in kaj ne. Sledi obdobje neposredne komunikacije.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)