Tedenski horoskop od 20. marec do 26. marec

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Skozi besede boste duhovno in osebno zoreli. Naklonjen vam bo Merkur, kateri prinaša paleto uporabnih informacij in priložnosti za raziskovanje. Ključ do sreče bodo v tem tednu prijatelji, kateri pa vam bodo odprli nove poti in priložnosti. Romantično in skladno bo v ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Romantična energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam prinesla določeno ravnovesje. Naklonjenost Venera in Neptuna lahko prebudite v ljubezni in raziskovanju romantičnih razsežnosti. Odkrili boste nekaj dobrih iztočnic, ki vam bodo v pomoč pri odločitvah konec tedna.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Polna Luna (sreda) prinaša določeno kreativnost in ustvarjalnost. Imeli boste priložnost, da se soočite z določenimi zadevami, ki prinašajo veselje in izpolnjenost. Naklonjenost Marsa boste lahko sprejeli na področju dela in delavnih obveznosti. Ključno bo, da si boste postavili osebne meje.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist na področju ljubezni. Naklonjenost Sonca in Marsa vnaša nekaj dobrih iztočnic za napredek in raziskovanje neznanih znanj. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Dogodki se bodo na sredini tedna zavrteli drugače od pričakovanega.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Aspekt Sonca in Marsa prinaša kar nekaj preobratov in osebnega napredka. Raziskovanje sebe in svojih občutkov prinaša zavest o spremembah in novostih. Čas bo, da si odpustite tisto, kar vas moti in stopite pogumno naprej. Pomlad bo v vas prebudila razcvet in zato si pišite notranje dojemanje življenja.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Glasba bo prinesla sprostitev. Venera in Neptun v sedmem polju bosta pripovedovala zgodbo o ljubezni, povečani romantiki in idealih. Navdih boste črpali od ljudi, ki so vam blizu in skozi omenjeno duhovno rasli. Za ženske velja, da se bodo v tem tednu polepšale in si bolj prisluhnile.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Raziskovanje duhovnih znanj vam bo v pomoč in oporo. Naklonjen vam bo Neptun, ki prinaša kar nekaj prijetnih dogodkov, ki so vezani na umetnost in ljubezen. Polna Luna (sreda) bo naredila preobrat na delovnem mestu in tako se boste morali soočiti z kopico delavnih obveznosti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Na platno življenja boste morali vnašati svetle barve in nešteto barvnih odtenkov in tako vas bo objela sreča. Naklonjenost Merkurja in Marsa pozitivno vpliva na komunikacijo, dogovore in skupinsko delo. Nekaj več prilaganja bo potrebno v ljubezni, občutljivost vas bo spremljala v soboto.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Določiti si boste morali osebne meje in se jih držati. Pri tem vam bo v pomoč Saturn in zdi se, da si boste izbrali težjo pot. Kvadrat med Venero in Saturnom nakazuje nekaj več previdnosti v pogledu denarja in na delovnem mestu. Od četrtka dalje vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Umirila vas bo prijetna (instrumentalna) glasba. S svojimi idejami in zamislimi boste preprosto blesteli in jih zagovarjali v praksi. Poglobiti se bo potrebno v opravila s katerimi ste odlašali. Jupiter vam bo prinesel nova znanja in vendarle nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč pri zdravju.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Narediti bo potrebno prerez in tako ločiti dobro od slabega. Omenjeno vam bo v celoti uspela, prelomna bo polna Luna, ki prinaša kopico uporabnih idej, raziskovanje in nove ideje. V ljubezni vas bo spremljala romantika in skladnost, na delovnem mestu pa več novosti in ambicij.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Rdeča nit tedna bodo odnosi. Povezava Venere in Jupitra obljublja nekaj harmonije in določeno previdnost. Vnaprej si boste morali postaviti lastna pravila in se jih bo potrebno držati. Konec tedna vam bo naklonjen Saturn, tako boste poglobili svoje znanje in odšli korak naprej.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)