Tedenski horoskop od 21. februar do 27. februar

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Rešitve, ki jih boste deležni v tem tednu v sebi skrivajo navdih, dobro voljo in izpolnjenost. Ali boste omenjeno sprejeli v celoti ali ne, bo odvisno od vas. Naklonjen vam bo Merkur, ki prinaša paleto uporabnih besed, dobrih iztočnic in osebnega napredovanja. Dinamično bo v ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Če boste sledili svojemu srcu, se bodo zadeve uredile v vašo korist. Teden bo v znamenju energij Venere in Jupitra, katera prinaša paleto dobrih idej, zamisli in tudi ravnovesja. Pomembno vlogo bo igralo gibanje in pri prehrani uvideti dieto in se izogibajte slaščicam in kruhu.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Imeli boste veliko dela in delavnih obveznosti. Pomembno bo, da si vzamete čas zase in za tisto, kar vas veseli. Saturn planet omejitev vam bo podaril lekcijo iz poslušnosti in prilaganja. Opravili jo bodo tisti ljudje, ki so pripravljeni sprejeti svojo okolico. Modro bo, da sledite glasu srca.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (ponedeljek) bo na vas delovala dinamično in končno boste pripravljeni narediti nekaj dejanskih zaključkov in se osvoboditi tistega, kar ste prerasli. Novosti se bodo odvijale ena za drugo, planeti v osmem polju osebnega horoskopa pa bodo priložnost in zaveza za duhovno pustolovščino.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Vaši nasveti bodo v sebi skrivali dragocene namige in skozi to boste napredovali na osebni ravni. Naklonjenost Urana boste sprejeli v pogledu sprejemanja ljudi in novih podvigih. Ključno bo, da boste v tem tednu negovali svojega notranjega otroka in sledili ustvarjalnim namigom.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Narediti bo potrebno prerez in posledično osebno bilanco. Teden v katerem se bodo preobrati vrteli eden za drugim in bodo ključ do osebne sreče in ugodnosti. Naklonjenost Merkurja in Saturna boste sprejeli kot priložnost za delo, paleto obveznosti in odgovornost. Ljubezen: romantično bo.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Otroški nasmeh vas bo polepšal, tudi če nimate svojih otrok. Razmisli boste o tistem, kar vas veseli in načrte vam bo pomagal izoblikovati Mars, kateri vam bo podaril dinamiko odločitev, dobre priložnosti za aktivnosti in nove poglede na življenje. Ogledalo pa vam bo ponudil srčni izvoljenec.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Pred vami je nemiren teden, toda globoko v sebi boste občutili srečo in izpolnjenost. Venera vam bo pomagala najti načine do izpolnjenosti in pridobili boste nekaj novega znanja. Uspehu se bodo nadaljevali v intimnosti doma in v krogu družine. Drži, da je brezpogojna ljubezen dela čudeže.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Po zvezdnih namigih bo tako, da vam ne bo šlo vse po načrtih, toda iz omenjenega boste izluščili navdih in določeno modrost. Naklonjenost Jupitra boste sprejeli v pogledu dela na sebi in odgovornosti do sebe in okolice. Šteje pa optimizem!

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Saturn vam bo pomagal razumeti določene okoliščine in vam podaril navdih. Dokazovali se boste ravno skozi delo in paleto obveznosti. Naložite si zgolj toliko obveznosti in nalog, da jim boste kos. Seveda pa vas bo sprostila glasba, dobra družba in vse aktivnosti na prostem.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Pričakovati bo, da se bodo obveznosti v tem tednu stopnjevale in nadgradile. Naklonjenost Venere in Merkurja boste sprejeli v celoti in prinašata ugodnosti in modre besede. Pogovorite se z nekom, ki mu zaupajte in tako predelajte preteklost.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden prinaša povečano učenje in odgovornost. Naklonjenost Jupitra boste sprejeli tako na osebni, kot duhovni ravni. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo učitelji in učenci. V tišini pa boste pridobili določeno motivacijo. Ljubezen: prihaja čas romantične energije.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)