Tedenski horoskop od 21. maj do 27. maj

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

V ljubezni bo romantično, prijetne besede bodo našle ključ do srca. Naklonjeno vam bo Sonce in Mars kar obljublja dobre iztočnice za rast in razvoj. Resnica je, da boste znali opozoriti nase in na dinamičen način zagovarjati svoje mnenje. Uspehi v službi se bodo vrstili konec tedna.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Svoje misli boste morali usmeriti v pozitivno, tako pridobite navdih in motivacijo. Na delovnem mestu najdete dodatno energijo in motivacijo, kajti naklonjen vam bo Mars. Do izraza bo prišla fiksna energija in trma, ki bo prerasla v vztrajnost.  Sprostila vas bo glasba in narava.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Neptun vam bo podaril navdih in motivacijo. V pomoč vam bodo duhovni nauki, ter mistične dejavnosti. Seveda nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ponedeljek in sredo. Konec tedna bo v ospredju Saturn, kar pomeni, da boste morali najti ravnovesje in skladnost. Vrstili se bodo preobrati.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Pogovor vam bo v pomoč in navdih. Merkur in Neptun bosta tista, ki vam prinašata določeno ravnovesje in skladnost. Svoje misli boste usmerili v dobro v pogledu prijateljstva in sodelovanja. Skozi cel teden se vam bo okrepila intuicija, kar pomeni, da boste občutili moč v svojem srcu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjevita energija vam bo pomagala dokončati nekaj iz preteklosti. V ospredju bo Mars, kar pomeni, da boste znali stvari postaviti na svoje mesto. Po zvezdnih namigih boste naredili korak naprej. Ključ do uspeha bo pogovor in pisanje občutkov. Direktnost vas bo odlikovala v ljubezni.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Saturn prinašata direktne rešitve in nekaj omenitev. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali drugim ljudem. Pred tem si boste morali postaviti meje in pravila igre. Plodna energija vam bo v pomoč in tako boste lahko naredili korak naprej. Sledite sebi in svojim sanjam.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Blizu vam bo diplomacija in harmonija odnosov. Notranje se boste osvobodili in naredili prerez. Venera vam bo v pomoč pri denarju in v ljubezni. Saturn vam bo postavil nekaj omejitev v službi in v vseh oblikah sodelovanja. Sprostila vas bo glasba in zavedanje; da hitite počasi.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju osebne sreče in prijetnih premikov. Glede na to, da vam bo naklonjena povezava Sonca in Marsa, se bodo uspehi vrstili eden za drugim. Nemirni boste edino v ljubezni in vendarle najdete prave besede ob pravem času. Pogovori bodo prinesli navdih in spremembe.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Dovolili si boste stopili korak naprej. Energija tedna bo v sprejemanju in dejanju. Nekaj zdrave previdnosti in premišljenosti ne bo odveč v sredo – ko bo v ospredju Merkur. Poslovno bo teden osebne preizkušnje, v ljubezni bo več čarobnosti in romantike. Sprostite se skozi pomočjo narave.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Denarne zadeve se vam bodo uredile. Po zvezdnih namigih vam bo v naklonjena Venera, kar pomeni, da boste morali narediti določen premik. Če ste rojeni decembra bodo spremembe na dlani in jih bo potrebno sprejeti. Saturn vam bo v pomoč pri poslovnih odločitvah. Počasi se daleč pride.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Ljubezen vam bo prinesla priložnost za osebno rast. Glede na dinamiko Venere in Saturna bo primerno, da boste naredili v sebi nek premik in znali zadeve postaviti na svoje mesto. Zapisujte si svoje občutke. Od četrtka dalja vas bo odlikovala neposrednost in strogost.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden v sebi skriva dva premika. Prvi bo vezan na ponedeljek in Jupitra, kar pomeni, da si boste morali jasno postaviti meje in pravila igre. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu službe in pri denarju. Drugi premik je vezan na sredo in Neptuna, kar pomeni, da boste skladni.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)