Tedenski horoskop od 22. julij do 28. julij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

V tem tednu vas bodo privlačile skrivnosti in duhovne zakonitosti. Naklonjen vam bo Mars, ki se sprehaja retrogradno in zato boste naredili prerez v pojmu osebne svobode in prijateljstva. Dokončali boste nekaj, kar je vezano na preteklost in tako boste opravičeno ponosni nase.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Balzam za dušo bo delo na vrtu. Veliko aktivnosti bo vezano na kuhinjska opravila, še posebej vse kar je vezano z zelišči in sadjem. Dogodki se bodo glede na Venero obrnili v vašo korist in skozi omenjeno sledi tudi napredek. Kljub vsemu boste trmasti in morali si boste vzeti čas zase.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Za svobodo se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Odpreti boste morali svojo srce in tako najti navdih. Po energiji Venere in Jupitra vas čaka teden osebnega napredka in pridobivanja novih znanj. V ljubezni bo štela prilagodljivost, pogovor in dinamika odločitev.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden po zvezdnih namigih čaroben in poln preobratov. Jupiter vam bo podaril dodatno energijo in motivacijo, skozi omenjeno najdete tudi spodbudo, kako naprej. Sprostila vas bo tako meditacija, kot tudi sprehod ob mirni reki. Od petka dalje boste nemirni, kajti vladala bo polna Luna.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Svoje znanje boste z veseljem delili naprej in skozi to pridobili paleto novih izkušenj. Teden bo v znamenju ekologije in dela na sebi. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za rast. Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanja. Mars vam bo podaril mnogo dinamike in diplomacije.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur vam bo podaril upanje in tako boste naredili korak naprej. Zdi se, da se boste lahko osvobodili nekih bremen in ključ do uspeha bo pogovor. Modro bo, da si boste svoje občutke zapisovali, kajti tako najdete dodatno energijo za naprej. Konec tedna vas bo sprostila narava.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Sprostili se boste ob prijetni glasbi. Aspekt Venere in Jupitra prinaša mnogo ugodnosti in drznosti in pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč. Ko bo tehtanje postalo preveč boleče, to bo v sredo in četrtek se boste nekaj odločili. Čarobno bo v ljubezni, kjer bodo štele pogovori.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Do polne Lune (petek) boste v ustvarjalnem obdobju. Seveda se boste mnogo stvari učili na novo in narediti bo potrebno tudi zaključke. Spoznati boste morali, kaj vas veseli in vam podari neko veselje. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri, več prilaganja bo potrebno v službi in ljubezni.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Po zvezdnih namigih vas čaka teden v katerem boste zelo zadovoljni in ko se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Jasno je, da boste morali narediti načrt in intuitivno presoditi, kdo potrebuje vašo pomoč. Jupiter vam bo v pomoč pri raziskovanju ezoterike. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Prijetne besede bodo tiste, katere bodo našle ključ do srca. Odkrito se boste morali pogovoriti, kaj vas veseli in kaj vam prinaša veselje. Teden bo v znamenju prilaganja  in notranje modrosti. Glede na to, da vam bo naklonjen Saturn se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

V tišini srca boste pridobili odgovore na svoja vprašanja. Do polne Lune (petek) boste morali narediti, kar nekaj sprememb, katere bodo prišle same po sebi. Na kolesu usode bo zelo visoko ljubezen, kjer se bo občutil osebni napredek. Retrogradni Mars vam bo podaril skrite namige.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo reka in tako se boste predajali užitku. Odkrito se boste morali pogovoriti, kaj vas veseli in kaj vam prinaša večno učenje. Harmonija Venere in Jupitra obljublja sreče, harmonijo in ugodnosti. Izgubljeno energijo vam bo povrnila glasba in sprehodi v naravo. Dan ljubezni: sobota.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)