Tedenski horoskop od 22. maj do 28. maj

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Pred vami je teden poslovnih uspehov in finančnih prelivov. Naklonjen vam bo Merkur, ki vam bo podaril prave besede ob pravem času in kopico uporabnih nasvetov. Notranje se boste morali spremeniti in umiriti. Teden v sebi skriva kreativen navdih in plodnost. Dan ljubezni: sreda.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Odpre se vam bodo nove in vam neznane poti. Teden bo v znamenju aspekta Venere in Plutona, ki prinaša preobrazbo tako na osebni, kot duhovni ravni. V ospredju bo trma in dejstvo da ne bo vse po vaše. Prej boste omenjeno sprejeli lažje vam bo. Sprostila vas bo narava.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Jupiter planet dobrih želja vam bo prinesel ugodne in modre rešitve v pogledu ljubezni in diplomacije. Notranja odločnost vam bo prišla prav pri vseh delavnih obveznosti. Postaviti si boste morali osebne meje in pravila igre, ter se jih držati. Srčni izvoljenec vam bo v ogledalo in v pomoč.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Sledili boste sebi in notranjemu navdihu, to pa bo pot do lastne resnice in osebne svobodo. Notranji nemir bo zaščitni znak tedna – prelomnica pa bo v četrtek, ko nastopi mlaj. Poglobiti se boste morali vase, zelo blizu vam bo skozi cel teden Merkur, ki prinese prave besede ob pravem času.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ujeti boste v primež obveznosti in tako pridobili nekaj novih znanj in priložnosti za rast. Poiskati boste morali navdih in slediti tistim stvarem na katere ste lahko ponosni. Pluton planet skrivnosti vam bo podaril preobrazbo in izkušnjo duhovnih razsežnosti. Sreča se skriva v globini srca.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Teden prinaša mnogo plodne in ustvarjalne energije. Naklonjena vam bo Venera in Pluton, ki vnašata nove poglede in priložnosti za osebni razvoj. V ljubezni boste tako bolj neposredni in samski bodo imeli priložnost za raziskovanje. Pozitivne misli bodo tiste, ki prinesejo uspeh in navdih.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Odlikovala vas bo notranja moč in pogum. Mars vam bo podaril dinamiko in priložnost da boste stopili v ospredju. Popazite pa na to, kako boste povedali svoje mnenje. Modro se bo zavedati, da lepa beseda najde ključ do srca. Sreča vas bo spremljala tako v ljubezni, kot na delovnem mestu.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Intuicija vam bo prinesla prijetne dogodke in tako se boste znašli na pravem mestu. V torek in sredo boste opravičeno ponosni nase, kajti premagali boste nekaj iz preteklosti. Mlada Luna (četrtek) pa prinaša zavest povezanosti in sodelovanja. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile aktivnosti na prostem.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in dejstvo je, da vam bodo drugi ljudje ogledalo. Dogodki se bodo v osnovi odvijali po pričakovani poti. Naklonjenost Merkurja boste sprejeli v pogledu komunikacije in retorike. Res pa je, da ne boste smeli iskati lažjih poti ali morebitnih bližnjic.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Saturn modri učitelj mitologije vam bo podaril dobre iztočnice in priložnosti. Veliko se boste ukvarjali z pojmom duhovnosti, novih znanj in raziskovanj. Pogovoriti se boste morali z nekom, ki mu zaupate. Od četrtka dalje (mlaj) se obeta mnogo plodne in ustvarjalne energije. Ljubezen: osebni napredek.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo prinesle navdih. Naklonjena vam bosta Jupiter in Merkur, prvi prinese širšo dimenzijo življenja in drugi retoriko in komunikacijo. Tako boste lažje stopili v ospredje in bolj svobodno povedali svoje mnenje. Odkritost vam bo prišla zelo prav tudi v ljubezni.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

V ljubezni se vam odpira kopica dobrih priložnosti. V ospredju bo veselje in harmonija. Aspekt med Merkurjem in Jupitrom, kar obeta ugodne možnosti in rešitve. Ključno bo, da si boste postavili osebne meje. Zapisujte si svoje občutke in si tako olajšajte svojo dušo.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)