Tedenski horoskop od 22. november do 28. november

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Moči bosta združila Mars in Saturn, kar prinaša mnogo resnosti, doslednosti in temeljitosti. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri, imeli boste mnogo energije in modrosti. S svojimi idejami boste zavestno pomagali drugim ljudem. Od srede dalje bo napredek v ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt med Venero in Uranom prinaša nekaj novosti in simboličnih zaključkov. Sprva boste zelo trmasti, po četrtku pa se bodo zadeve korak za korakom uredile. Pomembno bo, da se boste pogovorili in si tako postavili pravilne smernice. Ne bo odveč odgovoriti na vprašanje, kaj vas veseli?

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur v Strelcu vam bo odprl nova obzorja, podaril drugačna znanja in okrepil samozavest. Tako boste zastavljenim nalogam kos in napredujete v pogledu službe in delavnih obveznosti. Saturn vam bo podaril nekaj uporabnih namigov in preizkušnjo v ljubezni, katero boste dobro opravili.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Polna Luna (sreda) bo porušila nekaj iz preteklosti in prinesla nove izzive in priložnosti. Popaziti boste morali na svoje misli, kajti kmalu bodo postale resnica. Od vseh planetov vam bo naklonjen Jupiter, ki bo prinesel ugodno čustveno in finančno varnost. Sprostila vas bo instrumentalna glasba.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Napredek tedna bo v modrosti in čustvih. Uran planet nenavadnih dogodkov vam bo pomagal razumeti drugačnost in s tem odprl nove dimenzije. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Na drugi strani pa sledite svoji srčnosti, kajti tako boste dosegli mnogo več.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Duhovna znanja bodo tista, ki vam bodo prinesla nezavedno preobrazbo in moč sprememb. Konjunkcijo Merkurja in Saturna boste občutili pri določeni odgovornosti in poslovnih izzivih. Po zvezdnih namigih si boste upali več in tako pridobili določeno nagrado. Dan ljubezni: sobota.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače od pričakovanega. Omenjeno vam bo v prenesem pomenu podarilo krila in motivacijo za naprej. Venera in Uran prineseta novosti in nove zamisli. S pomočjo ljudi, ki jim boste zaupali, pa si na novo postavite nekaj osebnih pravil.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Pisanje občutkov vam bo v pomoč, da boste spoznali nekaj neznanih ugotovitev. V ospredju bo intuicija in tako bodo odločitve modre in preudarne. Popaziti pa morate na svoje zdravje in telesu v naravni obliki dodajati vitamine. Služba: naklonjenost Saturna prinaša dobre uspehe in priložnosti.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Narediti boste morali selekcijo in tako reči bobu bob. Pluton vam bo pomagal prodreti v globino in najti določene odgovore na vprašanja. Duhovno pomoč vam ponudi srčni izvoljenec. Tistih stvari katerih ne boste morali povedati na glas, si jih zapišite in tako vam bo mnogo lažje.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Zastavljenim nalogam boste kos, kajti naklonjenost Marsa in Saturna prinaša briljantne rezultate. Teden bo v znamenju delavnih nalog, obveznosti in novih priložnosti. Na drugi strani vam bodo drugi ljudje ogledalo in pravilno bo, da se od njih kaj naučite. Sledite glasu svojega srca!

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Svoje misli in želje bo potrebno usmeriti v dobro in na svojih pet minut slave počakati. Teden prinaša nekaj nemira v besedah in povečane drznosti. Omejitve, katere boste deležni na sredini tedna bodo darilo. Dobro razmislite, kaj vam sporoča življenje in kako boste vložili energijo za naprej.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Življenje je tisto, ki je lahko prijetno in na platno le tega boste v tem tednu vnašali svetle barve. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Merkur in Saturn poskrbita za čustveno varnost in stabilnost. Prilagodljivost vam bo prišla prav konec tedna, ko boste nekoliko bolj občutljivi.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)