Tedenski horoskop od 22. oktober do 28. oktober

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Mars in Uran obljubljata povečano dinamiko, drznost in napredne ideje. Drugi ljudje vam bodo ogledalo, zato se od njih tudi kaj uporabnega naučite. V ljubezni se bodo zadeve odvile v smeri, ki bo iskana ali pričakovana.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Odgovorno se boste lotili obveznosti in bili za vztrajnost nagrajeni. Teden bo v znamenju povečane trme in določenih preobratov na bolje, ki se bodo zgodili v sredo. Preteklost vam bo breme, toda najti boste morali način, da vam postane zaupnica. Pluton odnaša slabo in prinaša dobre iztočnice napredka.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur vam bo koristil, kajti spoznali boste določene skrivnosti. Komunikacija bo nekaj, kar bo v tem tednu poglobljena in temeljila na preudarnosti. Na delovnem mestu se pričakuje nekaj več previdnosti in preudarnosti. Narava bo vir navdiha in priložnost sprostitve. V ljubezni bo romantično.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

V tem tednu boste morali reči bobu bob. Kljub vsemu bo čas, da odprete svoje srce in se ločite od tistega, kar vas moti ali boli. Zaključki vam bodo podarili krila in zaupanje. Po polni Luni (sreda) se odpirajo nove poti in priložnosti. Novosti bodo sledile na delovnem mestu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Teden prinaša nekaj nemira, povečane drznosti in sprememb. Sprejeti jih boste morali na odprt način in se ločiti od tistega, kar ste prerasli. Torek in sreda vnašata nekaj več previdnosti. Sonce in Uran sestavljata dinamičen aspekt, tako vam ne bo dolgčas ne zasebno in ne poslovno.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana ali pričakovana. Poglobili se boste v paleto obveznosti in naredili nekaj dobrega zase. Narava vam bo vir sprostitve in umerjenosti. Dejstvo je, da srečen ni tisti, ki ima veliko, ampak tisti, ki ve, kaj je modrost srca. Osebni napredek bo v četrtek.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Teden prinaša finančni preobrat, kakšen bo, pa bo odvisno od vas. Izpostavljena bo močna potreba po osebni svobodi in čustveni varnosti – to je nasprotje, ki ga boste poizkušali uskladiti. Odgovorno se lotite delavnih nalog, previdni pa bodite v soboto. Ljubezen: sledi pomoč srčnega izvoljenca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Glasba vas bo razvedrila in vam podarila nekaj dobrih priložnosti za razmislek. Mars v Strelcu prinaša adrenalin in željo po novostih, zato velja izkoristiti te vplive. Srečen dan bo za vas četrtek, ko vam bo naklonjen Jupiter. Polna Luna prinaša simbolične premike na bolje, sledite pa glasu srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Mars in Jupiter vam bosta naklonjena cel teden in to prinaša srečo in harmonijo. Zdi se, da stopite korak naprej in se lotite nekih obveznosti in na splošno boste imeli polne roke nalog. Narediti pa si morate načrt, kaj je bolj in kaj manj pomembno. Če ste še samski se lahko konec tedna zaljubite.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, ki prinaša uspeh in dobro voljo. Nakazano je, da vam bodo naklonjeni ljudje nasprotnega spola in da se odlično znajdete v družbi. Če ste rojeni decembra nekaj previdnosti ne bo odveč v četrtek, januarski predstavniki pa pričakujte napredek v službi.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Dinamika Urana vam bo prinesla dobre iztočnice za osebno in duhovno rast. Zgodile se bodo spremembe, ki se jih že dolgo branite in sedaj je čas, da jih sprejmete. Ne bodite pretirano trmasti, kajti omenjeno vam ne bo koristilo. Poglobljena analiza v četrtek bo pokazala pravilnost vaših odločitev.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Romantičen teden je pred vami in to vam bo v prenesenem pomenu podarilo krila. Iz planetnih vplivov je nakazano, da vas spremlja ravnovesja in skladnost. Končno boste našli v sebi moč in pogum, da stopite v ospredje. Mars vam podari tudi fizično energijo, da boste obveznostim v celoti kos.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)