Tedenski horoskop od 24. april do 30. april

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradni Mars vam bo podaril modrost, katero boste z veseljem uporabili v tednu, ki prihaja. V pomoč in oporo vam bodo pridobljene izkušnje. Narediti boste morali prerez v tem vam bo v pomoč Saturn in reči bo potrebno bobu bob. Ljubezen prinaša nekaj pozitivnih premikov.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Ljubezen prinaša zdravilo, ki vam bo v pomoč pri potrebnih spremembah. Naklonjen vam bo Saturn, ki pa vam bo postavil omejitve in bolj se boste opirali, težje bo. Simbol tedna bo gorska steza, ko pridete v sredo do vrha bo krasen razgled. Prelomna v odnosih bo sobota, pogovorite se.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Pred vami je teden, ko boste s svojimi idejami, zamislimi in izvirnostjo napredovali. Pomembno bo, da si boste vnaprej določili meje in naklonjen vam bo Mars, ki predstavlja skrito moč diplomacije in neznana znanja, ki jih boste z veseljem osvojili. Sreča se skriva na strani pogumnih.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Čustveno občutljivost boste znali skriti za masko hladnega videza. Omenjeno ne bo imelo ne prednosti in ne slabosti. Dejstvo je, da se boste morali bolj intenzivno postaviti zase. Pri tem vam bo v pomoč Venera, ki vam bo podarila čarobnost, romantiko in sočutje. Vaša prednost bo slediti srcu.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Iskali boste določen višji smisel in biti nagrajeni za tista opravila, katera boste opravili briljantno. Notranje se morate bolj osvoboditi in nadgraditi. V pomoč in oporo vam bosta Mars in Saturn, ki prinašata tako kratkoročne, kot dolgoročne učinke osebnega napredka. Dan ljubezni bo sobota.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Iskali boste ravnovesje in čustveno skladnost. Merkur v deveti hiši naravnega horoskopa vam bo pokazal širino in možnost izbere. Tako boste lažje ustvarili svoje mnenje in pridobili višji smisel. Iz zvezdnih namigov je moč razbrati, da se vam bodo odprle nove in vam neznane priložnosti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Sprostila vas bo glasba in zdi se, da bolj bo dinamična bolj boste uživali. Usmeriti bo potrebno energijo v dobro in tako narediti tiste korake in premike, ki vam dajejo novo energijo. Venera vam bo vlila določeno skladnost in tako boste do svojih ciljev prišli na pogumen način.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in če vam bo omenjeno všeč ali ne. Njegove predloge bo potrebno sprejeti na odprt način in tako naredite tudi korak naprej. Slediti svojemu srcu na pravilen način in delati bo potrebno na odpuščanju. Kanček osebne svobode vam podari Mars.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Kolo usode so bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Na novo si boste morali predelati pravila igre in spustiti nekaj, kar ste prerasli. Izvedeli boste nekaj uporabnih nasvetov. Naklonjenost retrogradnega Marsa boste občutili pri doslednosti, pred vami bo delaven, toda ustvarjalen teden.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi in omenjeno boste v celoti preizkusili na sebi. Naklonjena vam bo Venera, ki podari nekaj več romantike, čustvene skladnosti in ravnovesja. Poglobiti se bo potrebno v vsa tista opravila s katerimi ste odlašali ali pa zanje ne bilo časa.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Po zvezdnih namigih bo na delu Amorjeva puščica in s tem pridobite tudi nekaj uporabnih pogledov na življenje. Naklonjen vam bo Jupiter, toda omejitve bodo zaščitni znak tega tedna. Pot do osebne izpolnjenosti bo v tem, da pogledate na življenj optimistično in da postanete tudi ustvarjalni.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in postavljanje osebnih meja. Jasno je, da boste omenjeno sprejeli kot izziv, iz katerega pa boste izluščilo najbolj uporabne zadeve. Simbol tedna bo seme, katerega bo potrebno negovati. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Sprostila vas bo narava.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)