Tedenski horoskop od 24. december do 30. december

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odnosi prinašajo pomembne preobrate in iskanje sreče. Simbol tedna bo ognjeno srce, ki v sebi skriva ravnovesje in pogum. Omenjeno boste v celoti potrebovali, kajti samo tako boste kos zadanim nalogom. Neptun vam bo podaril sanje in odvzel fizično energijo, zato šteje premišljenost.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Venera vam bo podarila navdih, intuiciji in duhovno preobrazbo. Držali se boste svojih načel, pravil in bili za vztrajnost nagrajeni. Nemirni boste v nedeljo in torek, kajti naučiti se morate spustiti določena bremena. Pri tem vam bo v pomoč dinamična glasba ali prijeten pogovor.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur in Jupiter bosta tista, ki krojita teden, vnašata dobre iztočnice in osebni napredek. Sledili boste svojim sanjam in tako pridobili dragocen navdih, kaj in kako morate spremeniti stvari. Besede so sestavni del življenja, če jim dodate kanček preudarnosti, bodo uspehi vidni zelo kmalu.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju povečane delavnosti in marljivosti. Koristne učinke bo imela sprostitev, da naredite nekaj, kar vas veseli ali osreči. Napredek v komunikaciji bo viden v ponedeljek, ki morate narediti nekaj korakov naprej. Izkušnje iz preteklosti vam bodo vir navdiha in prihaja čas plodne energije.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Sonce in Merkur obljubljata močno podporo v komunikaciji, pogovorih in krajših poteh. Pridobili boste dodatno energijo in tako boste kos nalogam in delavnim obveznostim. Na ljubezenskem obzorju se vezanim obljublja preizkušnja in nevezanim osebni napredek. Sledite glasu srca!

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Pridobili boste zanimive in poučne informacije, katere vam bodo pomagali razumeti določena razpotje. Svoje znanje boste morali poglobiti in si tako podariti darilo. Ljudje, ki bodo prihajali v vašo bližino vam bodo ogledalo. Pomembno pa bo, da zaprosite za pomoč in vam bo  podarjena.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Umetnost življenja je deliti notranje občutke in skladnost. Omenjeno vam bo uspelo v tem tednu v celoti. Pomembni preobrati bodo v petek, ko se sprostite in uživate. Naklonjena vam bo Venera, ki prinaša nekaj več treznosti in odgovornosti. Premišljene odločitve so ključ do osebnih rešitev.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Varovanci planeta Mars doživite razcvet na osebni in čustveni ravni. Tako na delovnem mestu, kot v ljubezni se bodo zadeve odvijale na pričakovan način. V veliki meri vas bo spremljala trma, ki vam bo pomagala dokončati nekaj iz preteklosti. Od srede naprej več finančnih izzivov.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Ognjevitost vam bo v osebno pomoč in podporo. Vaše misli bodo napredne in učinkovite. Potrebo po novih znanjih in raziskovanjih bo močna in iskana. Do srede se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Konec tedna pa boste uspešni na delovnem mestu ali vseh natančnih obveznostih.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Ljudje, ki bodo prihajali v vašo bližino vam bodo ogledalo in tako boste imeli priložnost, da se od njih kaj naučite. Poglobljena analiza bo pokazala, da vam bodo zvezde naklonjene v pogledu službe in pri denarju. Venera vam bo podarila magnetično energijo in čas prinaša skladnost in ravnovesje.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Spodbudno bo, da si boste postavili meje in pravila igre. Tako boste dosegli svoje cilje in motivacije. Zlata sredina bo tista, ki vam bo pomenila varnost, v tem tednu jo boste še kako potrebovali. Venera in Saturn obljubljata nekaj dobrih iztočnic, še posebej v skupinskem delu.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Prepevali si boste vesele pesmi in tako našli ravnovesje. Teden bo v znamenju pogovora in napredovanja v skritih znanjih. Podarjeno vam bo upanje in to na področju ljubezni. Ni daleč od resnice, da boste po stari navadi iskali lažjo pot. Ne upoštevajte drugih, ampak svoje srce.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)