Tedenski horoskop od 24. december do 30. december

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Romantična energija je tista, ki vas bo polepšala in vam podarila krila. Pri tem vam bo naklonjena Venera, ki vam bo poleg osebne rasti podarila, tudi zaupanje v moč življenja. Od četrtka dalje, ko bo aktiviran Neptun in tako si boste morali vzeti čas zase in za stvari, ki vas veselijo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Ljubezen vam bo predstavljala sol in aromo življenja. Prvi krajec (torek) vam bo podaril navdih in dobre popotnice za napredek, kateri bo prinesel pozitivne preobrate. Saturn vam bo pomagal razumeti druge ljudi in narediti boste morali osebno analizo. Pišite si svoje občutke!

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Neptun planet duhovnosti vam bo v pomoč pri raziskovanju. Teden bo v znamenju čarobnosti in dobre popotnice za rast in razvoj. Odkritosrčnost vam bo prišla prav v intimnosti doma. Od srede dalje bo ugodno obdobje v pogledu denarja. V ljubezni bo v ospredju Venera in bo romantično.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Naklonjen vam bo Merkur in tako boste osvobojeni stopili korak naprej. Pomembno bo, da se boste pogovorili o tistem, kar vas moti ali boli. Življenje vam bo ponudilo možnost osebne izbere. Na delovnem mestu boste pridobili nekaj dobrih iztočnic in v pomoč vam bodo sodelavci.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti za preobrazbo. Mars planet akcija vam bo v pomoč pri osebni odločitvi. Teden bo v znamenju duhovne preobrazbe in raziskovanje tistih stvari, ki so vam uganka. Odkrito se morate pogovoriti in slednje bo veljalo za ljubezen.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Direktni Merkur vam bo podaril krila in tako boste kos delavnim nalogam. Naredili boste tudi bilanco in bili pri vsaj treh stvareh ponosni nase. Vaši nasveti bodo dragoceno darilo drugim ljudem. Modro je, da si odprete srce in tako naredite nekaj dobrega zase in za okolico. V ljubezni bo čarobno.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Pogovori bodo tisti, ki vam bodo v osebno pomoč. Poglobljena analiza bo pokazala, kaj morate še spremeniti in kaj je tisto, kar ste prerasli. Aspekt Venere in Saturna prinaša mnogo resnosti, dosledni in odgovornosti. Tistih stvari, katerih ne morete povedati na glas si zapišite. Počasi se daleč pride.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Duhovna energija bo tista, ki bo oblikovala teden. Naklonjen vam bo Neptun in tako boste sledili osebni preobrazbi in intuiciji. Globoko v svojem srcu boste našli neke odgovore in navdih. Popaziti morate na tiste stvari, katere vas bremenijo in vedite, da se sreča skriva na strani pogumnih.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Čas prinaša povečano potrebo po čustveni varnosti in neko odgovornost. Prvi krajec (torek) bo prinesel nekaj nemira in neodločnosti. Skozi izkušnje in pogovor se boste znali postaviti zase. Pomembno bo, da boste telesno aktivni. V ljubezni se bodo skozi pogovor stvari obrnile na bolje.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Navdih boste našli v globni srca. Skozi cel teden vam bosta naklonjena Venera in Saturn, kar prinaša dobre iztočnice za srečo. Praznični dnevi vam bodo prinesli povečano samozavest. Odkrito se boste morali pogovoriti o tistem, kaj je treba spremeniti. Odlikovala vas bo vztrajnost.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Reka življenja bo prinesla neko ravnovesje, skladnost in dobre iztočnice za rast in razvoj. Naklonjen vam bo Neptun in tako boste ustvarjali svojo umetnino. Popaziti boste morali na moč misli in slediti srcu. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem, ki bodo balzam za dušo.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo brezpogojna ljubezen. Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju in osebni analizi. Skozi delo na sebi boste spoznali, kako greste naprej. Nemirni boste do torka, ko se bo sestavil prvi krajec, potem bo to navdih in kreativnost. Jasno si boste morali postaviti lastne meje in pravila.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)