Tedenski horoskop od 25. julij do 31.julij

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Ljubezen bo tista, ki bo pričarala aromo in vnesla prijetno in skladno energijo. V tednu, ki je pred vami se boste preprosto morali postaviti v ospredje in povedati svoje mnenje. V sredo, ko se Luna pridruži Soncu, se vam odpre mavrica upanja in novih spoznanj. Šteli bodo pogumni koraki.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Določiti si boste morali osebne meje in na življenje pogledati na izziv. Do ponedeljka se bo potrebno določene zadeve odločiti in jih spraviti na mesto, kamor sodijo. Prijatelji bodo prihajali in odhajali, ostajajo harmonični spomini. Venera vam bo v pomoč pri osebni preobrazbi in srečnih odločitvah.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkur v tretji hiši vam bo ponudil možnost izbere. Pravzaprav v tem tednu ne bo bližnjic, usoda pa vam bo namenila mnogo izvirnih rešitev in namigov. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v nedeljo in četrtek. Čas boste preživeli v glasni družbi in med veselimi ljudmi.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Življenje vam bo ponudilo pomoč in vztrajnost. Sledite svojemu srcu in bodo odločitve, ki jih boste morali sprejeti modre in pravilne. Po sredi se obeta čas novosti in novih idej in zamisli. V ljubezni boste spoznali svojo srečo in skozi pomoč srčnega izvoljenca osebno rasli.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Pred vami je teden, ko boste izredno močni in intenzivni v pogledu besed in besednega izražanja. Narediti bo potrebno osebno bilanco in se ločiti od zadev, ki ste jih prerasli. Popaziti morate na svoje zdravje, še posebej na okostje. Spodbudno bo, da si boste vzeli dovolj časa zase.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Vaše odločitve bodo razumske. Zavedati se boste morali, da glava vlada srcu in nikoli obratno. Merkur in Venera v Levu nakazujeta več ustvarjalne in plodne energije. Seveda pa se morate sprostiti in dobesedno uživati. Petek in sobota bosta čas za raziskovanje neznanih znanj.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Blagoslov je deliti prijetne besede in vnašati harmonijo v prostor. Do konca meseca bo čas namenjen odločitvam in dogodkov. V sredo, ko se bo dovršil kvadrat med Soncem in Luno se obeta več odločnosti in temperamentnosti. Odlično se počutite doma in v krogu svoje družine.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Dinamičen aspekt med Merkurjem in Plutonom, ki bo najmočnejši v ponedeljek pripoveduje mit o preobrazbi, vrednotah in rušenju tabujev. Brez dvoma je dejstvo, da ste močni in intenzivni. Pogovor vam odpira alternativo in nakazuje pot. Notranji mir pa bo razkošje, ki bo namenjen najbolj pogumnim.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Hrepeneli boste po čustveni varnosti in stabilnosti. Venera vam bo podarila pogum, da boste uredili določene zadeve iz preteklosti, ki so v celoti vezane na preteklost. Odločiti se morate, da stopite pogumno naprej in vendarle ne preglejte smerokazov. Od četrtka dalja bo čas za optimizem.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Mars vam bo ponudil alternativo in pokazal nekaj dobrih iztočnic in priložnosti. Okrepila vam bo samozavest in tako se boste dinamično držali svojih pravil in resnice. Seveda je čas  namenjen veselju in sprejmite omenjeno v celoti. Bodite previdni, še posebej v petek in soboto.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Sreča vas bo spremljala v ljubezni, kjer sprejmite kopico dobrih odločitev. Ni daleč od resnice dejstvo, da so izkušnje tiste, ki vam bodo pomagale. Venera, ki je sedmem polju odpira določena vprašanja iz partnerskega področja in prinaša kar nekaj uspehov. Čarobno bo v sredo.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

V osebno korist vam bodo duhovno znanja, ki ste jih dolgo časa skrivali v sebi. Teden bo v znamenju prijateljstva in komunikacije, pri tem vam pomagata Merkur in Venera. Zanimivo bo, da vam bo vaš srčni izvoljenec ogledalo. Konec tedna bodite posebno previdni in premišljeni.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)