Tedenski horoskop od 25. junij do 01. julij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Retrogradni Mars vam bo prinesel modrost iz preteklosti. Osvoboditi se boste morali nekega bremena in slediti vrednotam, ki jih nosite v sebi. Popaziti boste morali na moč misli in fizično energijo. Na področju prijateljstva vas čaka sreča in ugodni trenutki. Motivirala vas bo narava.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Kvadrat med Venero in Jupitrom boste sprejeli na odprt način. Ključ do uspeha bo pozitivno mišljenje in narediti boste morali tudi osebno analizo. Dogovori, ki bodo sprejeti do srede bodo uspešni. Konec tedna boste nekoliko nemirni in zato se sprostite skozi pogovor ali umetnost.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Uran vam bo podaril navdih in ugodne priložnosti. Katere boste sprejeli na odprt način. Učinkovite misli boste imeli v torek in sredo. Polna Luna (četrtek) bo prinesla nova spoznanja v pogledu varnosti. Dinamično bo tudi denarno in kljub vsemu je sreča na strani pogumnih ljudi.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Sanje bodo tiste, ki bodo prinesle zaupanje in moč življenja. Skozi bo boste naredili simboličen korak naprej. Naklonjena vam bo Venera, ki prinaša varnost, ljubezen in romantiko. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Polna Luna (četrtek) bo priložnost za osebno rast.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Dinamika med Soncem in Saturnom prinaša nek nemir in povečano drznost. Pomembno bo, da se boste umirili in razmislili, kaj je modro za vas. Pohvala bo balzam za dušo. Našli boste navdih v sebi in posledično vnašali svetle barve na platno življenja. Sledili boste glasu srca.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Rdeča nit tedna bodo spremembe in novosti. Ugodnosti se bodo nadaljevale na delovnem mestu. Seveda boste morali zaradi Urana narediti prerez in tako se boste lažje odločili. Polna Luna (četrtek) prinaša novosti v pogledu prijateljstva. Pisanje občutke bo prineslo notranji mir.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Premiki v tem tednu bodo vezani na službo in paleto obveznosti. Jupiter vam bo podaril srečo in vendarle boste morali narediti načrt, kam je modro vlagati energijo. Sprostila vas bo prijetna glasba, ki vam bo prinesla tudi dodatno energijo in motivacijo. V ljubezni bodo ključ do sreče pogovori.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Odkriti boste morali veselje in najti neke odgovore. Saturn vam bo podaril lekcijo vztrajnosti in temeljitosti. Rdeča nit tedna bo tudi zaupanje in da boste našli skrito moč in energijo. Kljub vsem obveznostim, si boste morali vzeti čas. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pozitivne misli vas bodo polepšale. Venera in Jupiter vam bosta podarila nekaj bližnjic, ki ne bodo prava izbira omenjeno boste ugotovili v sredo. Sreča v ljubezni vam bo v pomoč in srčni izvoljenec ogledalo. Po zvezdnih namigih boste morali narediti osebni prerez in reči bobu bob.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni in na delovnem mestu. Teden bo v znamenju osebne preizkušnje in ugotoviti boste morali, kaj vas osrečuje. Saturn – s katerim ste povezani vse življenje prinaša tudi odgovornost in delavnost. Polna Luna (četrtek) prinaša romantične novosti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Univerzalno učenje vam bo v pomoč in oporo. Uran vam bo podaril nove izzive in motivacijo. Slediti boste morali sebi in neki univerzalni resnici. Retrogradni Mars, katerega boste gostili v svojem znamenju, kar pomeni, da bodo vaše ideje in zamisli nenavadne. Odlikovala vas bo tudi trma.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo reka, ki v sebi skriva tako preteklost, kot prihodnost. Pričakovati bo, da boste sprejeli neko novo odgovornost in delavnost. Kvadrat med Venero in Jupitrom bo navdih in osebno motivacijo. V pomoč vam bo intuicija in tako se boste konec tedna modro odločili. Ljubezen: romantično bo.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)