Tedenski horoskop od 25. marec do 31. marec

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Mars in Saturn prinašata dodatno energijo in neko preizkušnjo. Odkriti boste morali svoje danosti in usmeriti fizično energijo v delovne izzive. V pomoč vam bo pogovor in motivacija. Od srede dalje boste uspešni pri vseh adrenalinskih dejavnostih. Počasi se daleč pride.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Romantična energija vam bo podarila krila in dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Venera s katero ste povezano vse življenje vam bo podarila drznost in učinkovite rešitve. Navdih boste našli v globini srca. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Ljubezen: čarobni preobrati.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Naklonjenost Urana vam bo v pomoč pri preobrazbi, ki bo v tem tednu zelo aktivna. Retrogradni Merkur bo v pomoč pri raziskovanju osebnih meja in raziskovanje preteklosti. Obstaja povečana možnost, da se vam oglasi stari prijatelj in v osebno pomoč vam bo skupinsko delo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Prvi krajec bo ugoden za rast in kovanje načrtov. Zadeve se bodo obrnile v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Konjunkcija Venere in Urana prinaša ugodne rešitve na delovnem mestu. Znali se boste postaviti zase in odločno zagovarjati svoje mnenje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo v sebi skrivala določeno modrost. Naklonjen vam bo Jupiter, ki bo prinesel določeno vero in zaupanje v moč življenja. Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo navdih in pot do osebne preobrazbe. Telesna aktivnost vam bo v pomoč pri premagovanju stresa.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Preteklost vam bo navdih in učiteljica, kaj morate sprejeti in kaj spremeniti. Glede na to, da je retrogradni Merkur boste morali svoje misli usmeriti v globino. Na delovnem mestu sledi preobrat, ki bo vezan na konec tedna. Po zvezdnih namigih boste nagrajeni za vztrajnost in temeljitost.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glede na to, da boste v sedmi hiši gostili Merkurja in Venero bo rdeča nit tedna pogovor in sodelovanje. Romantična doživetja bodo polepšale tiste, ki so še samski, vezani bodo izzive našli skozi pogovor in pri sodelovanju. Lepe besede bodo našle ključ do srca. Služba: preobrati v sredo in četrtek.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju povečanih obveznosti in delavnih nalog. Popaziti boste morali na svoje misli in slediti zdravemu načinu življenja. Naklonjena vam bo Venera, kar pomeni, da boste imeli srečo v ljubezni. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in od tega se boste veliko naučili.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Obeta se vam ugodnosti v pogledu denarja in varnosti, pri tem vam bo v pomoč. Uspehi se bodo nadaljevali v službi in pri vseh drugih delavnih obveznostih. Venera vam bo podarila zaupanje in plodno energijo, kar vam bo v osebno pomoč. Srečo boste iskali vsepovsod in jo našli v globini srca.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Za resnico in se boste pripravljeni boriti in jo po potrebi zagovarjati na intenziven način. Kvadrat med Soncem in Uranom prinaša nemir in nekaj izzivov. Pogovori bodo ključ do uspeha. Popaziti morate na svoje zdravje in telesu dodajati v tem tednu naravne vitamine.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Zvezde vam bodo naklonjene tako v službi, kot v ljubezni. Na nebu se bo sestavila konjunkcija Venere in Urana, kar prinaša ugodnosti in mnogo novosti. Vaše ideje in zamisli bodo v osnovi unikatne. Napredek tedna bo v komunikaciji, skupinskem delu in veliko boste na poti.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Do srede si boste morali na odločen način postaviti osebne meje in pravila igre. Zanimivo bo, da vam bo naklonjena Venera, ki prinaša ugodnosti v pogledu odnosov in Mars, da boste bolj dinamični. Slediti boste morali glasu svojega srca.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)