Tedenski horoskop od 25. september do 01. oktober

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Neptunom, ki obljublja nekaj nihanja v fizični energiji in ključno bo, da telesu dodajate naravne vitamine. Na drugi strani bo to čas, ko boste lahko naredili osebno bilanco in stopili korak naprej. V ljubezni se boste morali iskreno pogovoriti.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Napredovali boste v komunikaciji in pri intelektualnih zadevah. Nekaj previdnosti ne bo odveč v pogledu dinamičnih opravil, kajti Mars vam bo učil preudarnosti. Notranji nemir boste do konca tedna spremenili v kreativnost in trma v vztrajnost in tako boste dosegli več kot si boste želeli.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Uran planet sprememb vam bo prinesel do srede dve ključni informaciji. Vendarle boste morali temeljito razmisliti, kaj vas bo učilo življenje. Resnica vas bo osvobodila, toda šele ko boste nanjo pogledali nepristransko. V ljubezni bo čarobno, pred tem pa se boste morali pogovoriti.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Kreativna energija vam bo pomagala do bogatih samospoznanj. Teden v katerem vam bosta naklonjena Venera in Uran, ki prinašata prijetne dogodke in ključne spremembe. Čas bo, da najdete v sebi moč in posledično boste zasijali s svojimi talenti. Iz majhnega raste veliko.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Službene obveznosti bodo tiste, ki vam bodo v ponos in oporo. Nekoliko bolj nemirni boste doma in v krogu družine. Od četrtka dalje se obeta neka dodatna motivacija in ravnovesje. Glede na to, da boste pod aspektom Marsa in Neptuna se sprostite in telesu dodajate naravne vitamine.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Obdajala vas bo neka harmonija in čarobnost življenja. V tem tednu vam bo blizu Venera, ki vam bo v pomoč pri vseh čustvenih zadevah. Seveda se boste večino časa ukvarjali z malenkostmi in tako prišli do notranje moči. Na delovnem mestu bo čas za ugodne novosti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba vam bo v pomoč in tako boste lažje razumeli zakonitosti življenja. Naklonjena vam bo Venera, ki bo v tem tednu prinesla večjo potrebo po raziskovanju duhovnih znanj. Od četrtka dalje boste na svoj način jasno in glasno povedali svoje mnenje. Prijetne besede najdejo ključ do srca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Preobrazba, katera se bo odvijala v globini srca vam bo v pomoč in oporo. Skozi to boste spoznali svoje pluse in minuse. Neptun vam bo pomagal do nekih idealov in spoznanj. Tisti, ki si boste izbrali daljšo pot, boste kmalu nagrajeni. V ljubezni bo dinamično, strastno in čarobno.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Simbol tedna bo čisto srce. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Saturn in tako se boste morali učiti tudi sprejemanja in dajanja. Daleč v ospredju bo potreba po osebni svobodi. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in aktivnosti na prostem. Dan ljubezni: petek.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Zgodili se bodo nenavadni premiki in vaša naloga bo, da boste te spremembe sprejeli na odprt način. V tem tednu boste prišli do bogatega spoznanja, kaj je prav in kaj narobe. S svojimi izkušnjami že v četrtek in petek lahko pomagate drugim. Odločitve vezane na ljubezen bodo v celoti pravilne.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Do prvega krajca (četrtek) boste na svoj način nemirni in sprostiti se bo potrebno skozi pomočjo narave in dela na sebi. Spoznali boste svoje prednosti in se jih lotili korak za korakom. Četica planetov v osmi hiši nakazuje novo obdobje in nove dimenzije. Sreča se skriva na strani pogumnih.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in drugi ljudje vam bodo ogledalo. Venera v sedmi hiši vam bo v pomoč v ljubezni in pri diplomaciji. Spoznali boste lepote življenja in tako lažje pridobili nekaj dodatne motivacije. Po četrtku vam bo naklonjen Mars in zato sledite glasu svojega srca.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)