Tedenski horoskop od 26. april do 02. maj

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Energija Marsa in Jupitra vam bosta naklonjeni, prva vam prinese potrebo po dinamiki, drznosti in odločitvah, ter druga potrebo po raziskovanju in optimizmu. Če vsaj delček omenjenega združite vas čaka teden osebnega napredka. Odvečno energijo porabite v športnih aktivnostih.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Odlikovala vas bo povečana čustvenost in tako boste naredili pomembne premike naprej. Venera in Uran bosta v tem tednu združila moči in prinesla paleto novosti in sprememb. Delček boste sprejeli tudi sami in tako stopili v ospredje. S tem pa si boste pridobili samozavest.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Merkurjevi varovanci boste imeli pred seboj teden, ki bo poln izzivov in osebne motivacije. Prilagodljivost vam bo prišla prav v sredo in četrtek, ko se bodo delavne obveznosti stopnjevale in kopičile. Ločiti morate zrno od plev in to vam bo uspelo konec tega tedna. Srečen dan: sobota.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Prvi Lunin krajec bo na vas deloval razvojno in znali boste slediti sebi in svojim vrednotam. Planeti vam bodo naklonjeni v pogledu denarja. V osnovi pa si boste morali postaviti osebne meje. Določnih zadev iz tega ali onega razloga ne morete povedati na glas, alternativna oblika je pisanje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Odlikovalo vas bo ognjeno srce in pripravljeni se boste boriti za svoje vrednote. V ospredju bo aspekt Sonca in Neptuna, kar pomeni magnetičnost, čarobnost in romantiko. Tako boste na svet okoli sebe pogledali idealistično in našli lastno srečo. Slednjo boste našli globoko v sebi.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Pluton prinašata nekaj dobrih iztočnic in napredka. Na eni strani bo osebne, na drugi pa duhovne narave. Pridobili boste moč in voljo, seveda pod pogojem, da se za omenjeno potrudite. Narava bo vir navdiha in priložnosti se bodo v ljubezni stopnjevale ena za drugo.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Romantična energija bo tista, ki bo zaznamovala teden in vas v prenesem pomenu polepšala. Pridobili boste vztrajnost in tako določene stvari dokončali. Umiriti pa morate svoje misli. V primeru, da se boste odločili za daljšo pot vas čaka nagrada. Namige vam bo podaril v celoti srčni izvoljenec.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Iskali boste osebno motivacijo in jo našli na delovnem mestu. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist in naklonjenost Plutona sprejmete v celoti. Tako boste našli nekaj odgovorov, ki vas zanimajo že dalj časa. Modro se bo odločiti, da si vzamete nekaj časa zase in za stvari, ki vas osrečijo.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in preizkušnje boste opravili dobro. Rojenice so vam ob zibelki položile optimizem, ki vam bo prišel zelo prav. Nekaj zdrave previdnosti in doslednosti ne bo odveč v komunikaciji, kajti tako najdete zlato sredino. Od četrtka naprej boste športno aktivni in zelo motivirani.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Uran, ki je planet sprememb in novosti, vam bo podaril možnost, da stopite v ospredje. Omenjenega se boste v celoti branili in v sredo naredili korak naprej. Vir navdiha vam bo podarila narava in aktivnosti na prostem. Poglobite se boste morali v dejavnosti s katerimi ste odlašali.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Venera in Uran vam ponujata čudovito izkušnjo preobrazbe. Napredovali boste v ljubezni in tako pridobili nekaj odgovorov in priložnosti osebnega napredka. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste na platno življenja vnašali svetle barve, odlikuje vas optimizem in magnetična energija.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Romantika, ki vam je bila podarjena ob zibelki se bo v tem tednu okrepila. Razvili boste nekaj svojih idej in jih prinesli v realno življenje. Sprostila vas bo narava in delo na sebi. Končno najdete tudi moč, da naredite pomemben premik naprej. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)