Tedenski horoskop od 26. december do 01. januar

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Pilili se boste v diplomaciji in prilaganju. Po zvezdnih namigih vam bo uspelo najti zlato sredino in tako narediti nekaj odločilnih korakov naprej. Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist v ljubezni in srčni izvoljenec bo vaše ogledalo. Pogovor bo ključ do osebne sreče in pozitivnih priložnosti.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Teden bo v znamenju prijetnih idej, kreativnih zamisli in ugodnega napredovanja. Srečno roko boste imeli v pogledu denarja in finančnih naložb. Odločili se boste in stopili korak ali dva naprej in tako našli novo dimenzijo. Ljubezen: vaše zaupanje bo obrodilo sadove.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Na delovnem mestu bo zelo dinamično. Imeli boste polne roke obveznosti in nalog. Narediti bo potrebno analizo in si določiti prioritete. Tako bodo uspehi prijetni in harmonični. Prosti čas bo priložnost za številne dogodivščine. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava in klepet s prijatelji.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden prinaša duhovno pustolovščino. Na življenje boste morali pogledati iz druge plati in tako našli odgovore, po katerih hrepenite že dolgo časa. Ustvarjalne urice bodo toliko bolj prijetne, če jih boste preživljali v dvoje. Popazite na svoje zdravje, še posebej v petek.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Od torka dalje boste odločitve sprejemali na bolj dinamičen in učinkovit način. Venera vam bo podarila zaupanje in priložnosti, ki bodo sladke in uspehi se bodo vrstili eden za drugim. Seveda ne smete pozabiti na morebitne smerokaze. Pogovor s prijateljem vas bo rešil nekega dvoma.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odlikovala vas bo resnost in temeljitost – tako boste v osnovi kos vsem svojim obveznostim. Pomembno bo, da boste znali uživati in se prepuščati navdihu. Pri tem vam bo v osebno pomoč srčni izvoljenec. Dela na vrtu vam ne bo zmanjkalo in enaka zgodba se bo ponovila v kuhinji.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Obdani boste s svežo in dinamično energijo. Glasbene nadarjene bo obiskala muza ustvarjalnosti. Pričakovati bo, da se boste na sredini tedna odločili drugače od pričakovanega. Omenjeno vam bo podarilo zaupanje in tako pridejo tudi uspehi. Bodite romantični in tako bo vse lepše!

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Dolg sprehod po neokrnjeni naravi vam bo podaril zaupanje. Teden prinaša zavest, da se boste morali ločiti od tistega, kar ste prerasli. Sreča vas bo spremljala v ljubezni, kjer bo poleg prijetnosti, tudi harmonično in skladno. Seveda pa ne bodite prestrogi, ne do sebe in ne do drugih.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Opazovanje ljudi bo na vas delovalo poučno. Zdelo se bo, da se morate nekoliko umirit in bolj zaupati. Dogodkov v življenju ne morete prehitevati, ampak sprejeti. Obdani boste z ljudmi, ki vam podarijo novo upanje. Vaša strast v tem tednu bo pridobivanje novih, vam neznanih znanj.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Notranji nemir bo posledica stresa. Pomembno vlogo bo igrala osebna sprostitev in zaupanje. Modro bo, da si določite svoje sanje in jih živite v celoti. Resnost in odgovornost se bo vsekakor obrestovala na delovnem mestu. Konec tedna je razbrati viden uspeh ne bolje.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Na dinamičen način boste zagovarjali svojo resnico. Sreča se vedno skriva na strani pogumnih in to se bo v vašem primeru izkazalo za pravilno. Spodbudno bo, da se odkrito pogovorite in sledite svojim občutkom. Sprostila vas bo narava, umetnost in prijetna glasba. Ljubezen: romantično bo.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Po zvezdnih namigih vaš čaka napredek tam, kjer bo veliko ljudi. Odgovorno se boste morali soočiti s paleto obveznosti in delavnih nalog. Pri vsem tem bo modro, da si vzamete nekaj časa zase. Od srede dalje bo čas nekoliko bolj romantičen, skladen in čaroben. Sladko bo v ljubezni!

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)