Tedenski horoskop od 26. november do 02. december

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v ponos in oporo. Seveda boste zaradi dinamike Merkurja in Marsa bolj borbeni in neposredni. Po zvezdnih namigih se vam bodo odprle nove poti in čudovite priložnosti za uspeh. V ljubezni bo v sredo ali četrtek premik na bolje.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Rdeča nit tedna bo komunikacija in izmenjava mnenj. Naklonjena vam bo Venera, ki bo prinesla pozitivne preobrate v pogledu kreativnih dejavnosti in umetnosti. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in tako se boste od njih tudi učili. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

V ljubezni vas bo spremljala sreča in paleta ugodnih rešitev. Srčni izvoljenec vam bo v oporo in pomoč. Mars bo tisti, ki bo prinesel kar nekaj povečane drznosti in dobrih možnosti za uspeh. Vendarle boste tudi nemirni in morali boste ugotoviti, kaj vas sprosti. Priporočam pogovor in glasbo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Kreativna energija vam bo podarila prijetne možnosti in spodbudo, tako boste tudi kos delavnim nalogam in obveznostim. V ospredju bo tudi veselje za katerega bo poskrbel Jupiter in prinaša mnogo dobrih popotnic. Odkriti boste morali, kam bo modro vlagati energijo in kaj naj še malo počaka.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjeno srce bo simbol tedna in resnica bo, da se boste znali boriti. Izstopal bo torek in sreda, ko boste dokončali nekaj iz preteklosti. Pri tem vam bo v pomoč Merkur in končno boste naredili osebno bilanco. Rezultati vas bodo pozitivno presenetili. Pogovorite se o tistem, kar vas bremeni.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Retrogradni Merkur vam bo podaril dobre iztočnice za rast. Ognjena energija, ki vas bo spremljala skozi teden prinaša tudi dobre rezultate in ugodnosti. Sprostila vas bodo natančna dela in glasba. Napredek tedna bo v iskanju odgovorov, izobraževanju in raziskovanju neznanih znanj.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni. Pridobili boste notranjo moč in tako zasijali v svoji popolnosti. Cel teden vam bo naklonjena Venera, ki bo prinesla ugodnosti in romantiko. Vezani se boste trudili ugoditi srčnemu izvoljencu in nevezana čaka sreča v ljubezni. Sledite glasu srca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Sledili boste svoji resnici in jo zagovarjali. Konjunkcija Merkurja in Venera prinaša duhovno napredovanje in detektivske dejavnosti. Modro bo, da si boste vzeli čas zase in za tisto, kar vam je blizu. Napredek tedna bo v ljubezni in na delovnem mestu. Konec tedna boste blesteli od zadovoljstva.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Jupiter vam bo podaril zaupanje in moč za naprej. Omenjeno bo veljalo če ste rojeni novembra. Za decembrske predstavnike je nakazana sreča v ljubezni. Splošno bo teden primeren za učenje in pridobivanje informacij. Sledi napredek v pogledu denarja in čustvene varnosti.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Mars in Saturn bosta poskrbela za vztrajnost, delavnost in povečano energičnost. Delavnim nalogam boste kos v celoti. Teden bo v znamenju sprememb in novosti. Do katere mere jih boste sprejeli bo odvisno od vas. Dinamika bo v pogledu ljubezni, kjer bo zelo romantično.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos in oporo. Odkriti boste morali, kam je modro vlagati energijo in kaj naj počaka. Glede na to, da vam bo naklonjen Jupiter vas bo spremljala sreča v pogledu prijateljstva in resnično se vam izpolni lahko srčna želja. Zapisujte svoje občutke.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Preizkušnje, katere bo za vas pripravilo življenje boste dobro opravili. Mars vam bo podaril kar nekaj motivacije in sveže energije, tako boste kos nalogam in obveznostim. Daleč v ospredju bo romantična energija in skozi to bo vse lepše in bolj popolno. Še zlasti v ljubezni in intimnosti doma.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)