Tedenski horoskop od 26. september do 02. oktober

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Življenje boste sprejeli na odprt in dinamičen način. V pozitivnem smislu bi izstopala služba, kjer bo potrebno za pomoč zaprositi sodelavce in se ustvarjalno lotiti novih delavnih nalog. V tem tednu vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola in zelo prijetno bo v ljubezni, kjer bo štela romantika.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in v prenesem pomenu učitelj in učenec. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo podarili uporabne nasvete. Zanimiva in dinamična preizkušnja na delovnem mestu vas čaka v sredo. Kljub povečanim obveznostim si vzemite čas za razvajanje.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni, kjer se bodo zgodili romantični premiki na bolje. Igro besed boste znali uporabiti sebi v prid na delovnem mestu in to prinaša napredek. Slednji bo tudi na osebni ravni in pomembno bo, da si vzamete krajši dopust ali nekaj uric za osebno svobodo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden v sebi skriva ugodne rešitve v pogledu denarja in srečo izbiro na delovnem mestu. Po dolgem času se boste postavili zase in jasno in glasno povedali svoje mnenje. Intuicija je duhovni dar, ki vam bo pomagal razumeti okolico in tako se lažje odločite za tisto, kar prinaša dolgoročni uspeh.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Simbol tedna bo ognjeno srce, ki v sebi skriva pozitivnost in premik na bolje. Odlikovala vas bo magnetična energija in vaši nasveti bodo zelo uporabni in polni navdiha. Zgodbe, ki jih piše življenje postanejo poučno tedaj, ko nekdo iz njih črpa modrosti in jih prinaša v začrtani vsakdan.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Jesenske barve so vaše barve in vam bodo podarile upanje in moč za nadaljnje delo. Če ste rojeni 22. potem vas čaka sreča v dobre iztočnice za napredovanje. Na splošno pa velja, da je za vas teden, ki prinaša mnogo pogovor, komunikacije in pozitivnosti v pogledu ljubezni.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Modro bo slediti glasu srca in odpira se vam paleta dobrih iztočnic in osebnega napredka. Tišina bo tista, ki bo naravna oblika meditacije in tako dobite odgovore na svoje vprašanja. Srčni izvoljenec bo vaše ogledalo in vam bo dokazal, da imate tako dobre, kot slabe značajske lastnosti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Teden bo v znamenju diplomacije. Ni daleč od resnice dejstvo, da je že čas, da bo potrebno reči bobu bob in stopiti korak ali dva naprej. Sreča vas bo spremljala na delovnem mestu in vendarle bo pomembno, da ne boste spregledali smerokazov.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Nagrada življenja je ustvarjati popolnost. V svojo bližino boste privabljali ljudi, ki vam bodo v osebno pomoč in podporo. Dovoliti si, da vam drugi povedo svoje mnenje in vendarle bo odločitev na koncu koncev le vaša. Teden v katerem bo štel pogum in preudarnost.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

S svojo odločnostjo boste znali usmeriti druge in dobro bo, da sledite svojim principom. Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo nakazali določene iztočnice in vas podprli. Dejstvo je, da vam bo strani stoji srčni izvoljenec, prilaganje bo v tem tednu umetnost, toda vam bo uspelo v celoti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Odločitve boste sprejeli na odprt in dinamičen način. Izvedeli boste neko dobro iztočnico, ki vam bo pomagala, da dojemate življenje drugače. Vsekakor bo štel pogovor, izmenjava mnenj in opazovanje ljudi okoli sebe. Glasba bo tista, ki vam bo prinesla umiritev in navdih. Srečen dan: četrtek.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Rojeni ste v elementu vode in slednja vas bo cel teden pomirja, zato se odpravite na sprehod ob mirni reki ali jezeru. Narediti boste morali načrt in se ločiti od zadev, ki ste jih prerasli. Ugodne trenutke in notranjo izpolnjenost vam bo podarila ljubezen, ki bo prinesla romantične premike na bolje.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)