Tedenski horoskop od 28. februar do 05. marec

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Venera, čutna lepotica mitologije vam bo naklonjena v pogledu prijateljstva, skupinskih opravil in družabnih srečanj. Novosti se bodo odvijale ena za drugo, pred tem pa vas čaka nekaj simboličnih zaključkov. Daleč v ospredju bo ljubezen, ki prinaša tudi osebni napredek in priložnost za pogovor.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Modrost srca človek pridobi z izkušnjami in opazovanji. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in skozi njihovo pomočjo rastete na osebni in duhovni ravni. Mars vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic napredovanja in tudi trmo, katera pa bo mora prerasti v vztrajnost. Klepet ob čaju bo balzam za dušo.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Po zvezdnih namigih vas čaka ustvarjalen teden, v katerem se bodo zadeve obrnile v pričakovano smer. Merkur in Mars prinašata mnogo dinamike, nemira in tudi igre besed. Vaša naloga bo, da si boste na pravilen način določili osebne meje. Ljubezen: romantično bo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Naklonjenost Sonca in Neptuna boste sprejeli na poglobljen način in tako našli določene namige. Po eni strani vas bo privlačila tišina in po drugi dinamičnost besed. Umetnost vam bo podarila navdih in priložnost za uvid harmonije. Obstaja povečana možnost, da se odpravite na krajše potovanje.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Teden v sebi skriva napredek na duhovni ravni in raziskovanju nezavednega v sebi. Odločitve, ki bodo sprejete v sredo bodo podprte s Saturnom in v sebi skrivajo neko resnost, doslednost in odločnost. Delavne obveznosti bodo tiste, ki vam bodo na kreativen način v pomoč in spodbudo.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odlivala vas bo resnost, omejeno pa so vam rojenice podarile ob zibelki. Naklonjenost Urana boste lahko sprejeli v smislu dela na sebi in da se pogovorite o tistem, kar vas moti. Sprostila vas bo glasba in ples. Tistih stvari, katerih ne morate povedati glasno, si zapišite in si tako olajšate dušo.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Po zvezdnih namigih vas čaka temperamenten teden, v katerem boste imeli dovolj časa tako za navdih, kot delo na sebi in raziskovanje neznanega. Venera in Uran vam bosta podarila nekaj dobrih pogledov in uporabnih namigov, kaj je delate dobro in pravilno in kaj je tisto, kar bo potrebno spremeniti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Besedno boste nekoliko nemirni, kajti teden bo pod vplivom kvadrata med Merkurjem in Marsom. Koristno bo, da boste razmislili, kaj vas veseli in osreči in se držali nekih preizkušenih tez. Napredek tedna bo prav gotovo na osebni ravni, kot tudi v pogledu dela in delavnih obveznosti.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Na platno življenja bo potrebno vnašati svetle barve, se umiriti in razmisliti o tistem, kar vas resnično osreči. Aspekt Venere in Jupitra prinaša užitke, toda pretiravanje se bo kaznovalo. Zato si vnaprej določiti pravila igre, ter se jih držite. Sprostila vas bo narava in raziskovanje neznanih znanj.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Na platno življenja bo potrebno vnašati svetle barve, se umiriti in razmisliti o tistem, kar vas resnično osreči. Aspekt Venere in Jupitra prinaša užitke, toda pretiravanje se bo kaznovalo. Zato si vnaprej določiti pravila igre, ter se jih držite. Sprostila vas bo narava in raziskovanje neznanih znanj.Nasmeh vam bo podaril upanje, upanje bo pot do sreče in sreča bo prinesla ravnovesje. Teden v sebi skriva nekaj posebnosti, katere vam bo podaril Saturn, planet za učenje in bodo vezane na duhovno pustolovščino. Dejstvo je, da se boste za resnico in pravico pripravljeni boriti in jo zagovarjati.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Obdani boste z ljudmi, ki jim boste zaupali. Venera in Uran v sebi skriva navdih in ugodne priložnosti za novosti in prijateljske navdihe. Tako boste sproščeno uživali ob klepetu, kovanju načrtov in v ljubezni. Res pa je, da vam bo srčni izvoljenec ogledalo. Srečen dan: četrtek.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden bo v znamenju navdiha in poetičnosti. Naklonjen vam bo sodobni vladar vašega znamenja Neptun, ki bo pomagal do romantike in aktivnosti na osebni in duhovni ravni. Odločitve, ki bodo sprejete do srede v sebi skrivajo pravo noto ustvarjalnosti in dobrih iztočnic.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)