Tedenski horoskop od 28. maj do 03. junij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Glede na to, da vam bo skozi cel teden naklonjen Merkur in Mars bo to čas ugoden za pogovor in retoriko. Pri tem boste doživeli tudi uspeh in osebno motivacijo. Ključno bo, da boste naredili načrt, kam bo modro vlagati energijo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt med Venero in Jupitrom obljublja, da se bodo zadeve korak za korakom uredile. Seveda  v smeri, ki bo iskana in pričakovana. V ospredju bo osebna sreča in delavni izzivi. Modro bo, da si boste vzeli čas zase, za glasbo in ples. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Besede bodo tiste, ki bodo našle ključ do srca in pot do osebne resnice. Prelomnica, ki bo nadvse zabavna vas čaka v torek, ko se sestavi polna Luna. Narediti boste morali tudi načrt in slediti svojim sanjam. V petek nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč. Zapisujte si svoje občutke!

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do polne Lune boste nekoliko nemirni in vendarle spoznali svoja pravila. Držali se boste nekih načel, ki jih boste tekom tedna spremenili. Zaradi Venere boste blesteli v ljubezni in v pogledu prijateljstva. Na delovnem mestu se bodo zadeve v četrtek uredile v vašo korist. Počasi se daleč pride.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Pluton vam bo pomagal razumeti globino sporočila. Življenje vam bo v pomoč pri osebni spremembi. Seveda boste morali narediti osebno analizo in slediti tistim stvarem, ki vam bodo blizu. V ljubezni bodo novosti in romantika vezana na sredo in četrtek. Petek bo namenjen službenim izzivom.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Pred vami je delaven teden. Izzivi se bodo glede na Merkurja in Marsa stopnjevali in cilje boste dosegli v celoti. Po zvezdnih namigih boste izjemno močni v komunikaciji in pri vseh oblikah pogovora. Polna Luna (torek) prinaša napredek v pogledu službe, ter paleto dobrih možnosti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba bo tista, ki vam bo prinesla neko ravnovesje, skladnost in notranji mir. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Jupiter in tako boste v svojo bližino privabljali blagostanje in neko skladnost. Odkriti morate svoje vrednote in v ospredju bo diplomacija. Sprostila vas bo narava.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Rdeča nit tedna bo sodelovanje. Glede na to, da vam bo naklonjen Merkur to pomeni, da boste blesteli v pogledu besed in komunikacija. Veliko boste na poti in med ljudmi. Skozi pogovor boste našli energijo in moč. Nemirni boste v torek (polna Luna) in v sredo – previdno v pogledu denarja.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri. Svojo energijo boste usmerili v tiste stvari s katerimi ste odlašali. Skozi cel teden vam bosta naklonjena Merkur in Jupiter, kar pomeni, da vas bo spremljala sreča in blagostanje. Pozitivne misli bodo tiste, ki prinaša uspeh in dobre možnosti napredka.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in sodelovanje. Skozi to boste napredovali na osebni in duhovni ravni. Pomoč vam bo ponudil Saturn in Mars, to bo tudi čas učenja skozi delo in energične izzive. Jasno je, da se boste znali postaviti zase in skozi to napredovati. Slediti boste morali glasu srca.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Osvobodila vas bo resnica in skozi to najdete energijo in moč. Venera čutna lepotica mitologije vam bo naklonjena v ljubezni, kjer bo v ospredju romantika in dobre iztočnica za rast. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za tiste stvari, ki so vam blizu in so vam v pomoč.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Magnetična energija vas bo polepšala in motivirala. Polna Luna (torek) vam prinaša izkušnje iz preteklosti in modrost, ki vam bo v osebno pomoč. Jupiter planet sreče prinaša napredek v smislu duhovnosti. Tako boste dokončali nekaj, kar vas muči. Nemirni v ljubezni boste v petek.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)