Tedenski horoskop od 28. maj do 03. junij

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Neptun – planet romantike, filma in iluzij vam bo v tem tednu naklonjen in prinesel dobre popotnico za osebno in duhovno rast. Venera se bo sprehajala po tretjem polju osebnega horoskopa in tako bo teden primeren za pogovore in izmenjavo mnenj. Znali se boste boriti za osebno svobodo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt med Venero in Neptunom prinaša nekaj rešitev in dobrih možnosti. Seveda pa boste morali narediti načrt, kaj bo prednost in kaj bo v ospredju. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem, tako si boste simbolično povrnili izgubljeno energijo. Pišite si občutke srca.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden bo v znamenju previdnosti, preudarnosti in učinkovitega napredka. V ospredju bosta Sonce in Saturn in tako bodo poučno delovale omejitve in ovire. Iz svojih napak boste izlušči zrno modrosti. Notranje se boste morali umiriti in prelomna bo sreda, ko vam bo v pomoč Luna.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je čas povečane plodnosti in ustvarjalnosti. Po zvezdnih namigih je jasno, da boste vzeli vajeti v svoje roke in narediti pomembne koraka naprej. Omenjeno bo vezano tako na delovno, kot privatno področje življenja. Popazite na svoje zdravje in okrepite pozitivne misli. Dan ljubezni: petek.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače od pričakovanega. Pri tem bo izpostavljeno učenje, moč preobrazbe in raziskovanje. Saturn vam bo v pomoč pri preobratih in več boste naredili na sebi, bolj mirni boste postali. Srčni izvoljenec vam bo v prenesem pomenu učitelj in učenec.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Združili boste svoje znanje, modrost in željo po novostih. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu, v pomoč in oporo vam bo Merkur. Nakazano je, da se boste lažje prilagodili in sprejeli tudi drugo mnenje ali stališče. Mars pa vam bo pomagal razumeti nekaj, kar je vezano na preteklost.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Slediti svojemu srcu je umetnost življenja. Vendarle vam bo omenjeno uspelo v celoti. Pridobili boste tudi navdih in našli višji smisel. Naklonjenost Venere vam bo v pomoč pri ustvarjalnosti. Že na sredini tedna bo prišla do izraza univerzalna resnica, da morate reči bobu bob.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Izvedeli boste paleto uporabnih informacij. V ospredju bo retrogradni Mars, ki bo prišel v vaše znamenje in tako bo popolnoma od vas odvisno, kako jih boste uporabili in zakaj. Iz preteklosti se je modro česa naučiti. Popaziti morate na svoje misli in telesu dodajati naravne vitamine.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Koristne informacije vam bo podarila oseba nasprotnega spola. Rdeča nit tedna bodo odnosi in postavljanje mej. Ne razmišljajte o lažjih poteh in bližnjicah, ker jih ne bo. V ospredju bo Uran planet novosti in svobode, kar bo velik plus. Dokončali boste nekaj s čimer ste že dolgo odlašali.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Sprostila vas bo narava in vse aktivnosti na prostem. Moč za spremembe boste črpali iz vaše notranjosti in tako bodo uspehi kmalu vidni. Saturn vam bo okrepil že prirojeno trmo, katera pa bo morala prerasti v vztrajnost. Od srede dalje bo čas namenjen raziskovanju neznanih znanj.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Brezpogojna ljubezen bo tista, ki vas bo polepšala in vam prinesla neko srečo in blagostanje. Uporniški teden je pred vami in če pomislite dobro so to obdobja, ko naredite mnogo več. Merkur in Pluton prinašata paleto dobrih informacij in tako se boste osvobodili tistega, kar ne potrebujete.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Simbol tedna bo bela vrtnica, ki v sebi skriva navdih, romantiko in nežnost. Vse omenjeno nosite v sebi in omenjeno se bo v tem tednu sprostilo. Pozitivno vlogo igra tudi zaupanje. Naklonjen vam bo Neptun, toda drugi ljudje vam bodo ogledalo. Ali jih boste slišali, pa je odvisno od vas.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)