Tedenski horoskop od 28. maj do 04. junij

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Komunikacija vam bo predstavlja sol in aromo življenja. Zavedati se boste morali, da so prijetne besede tiste, ki najdejo ključ do srca. Teden bo v znamenju aspekta med Marsom in Saturnom, to pa kaže dalje in bolj zahtevne poti. Sprostila vas bo narava ali dobra knjiga.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Energija Lune vam bo podarila zaupanje v moč ljubezni. Po zvezdnih namigih je razbrati, da se vam bodo odprle nove in vam neznane poti. V ospredju bo Saturn, ki vam bo pokazal prave vrednote in smernice. Pozitivni premiki bodo na delovnem mestu in to vam bo v osebno pomoč.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Združili boste svoje znanje, prilagodljivost in zvedavost in tako dosegli mnogo več. Do srede boste morali delati na modrosti in preudarnosti. Blizu vam bo planet duhovnosti in iluzij Neptun in skozi to boste spoznali pojem romanike in harmonije. Konec tedna se vam bo izpolnila srčna želja.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Venera vam bo v tem tednu podarila notranjo voljo in pogum. Tako boste preprosto sijali in pridobili vse tiste stvari, ki si jih boste želeli. V ospredju bo duhovna preobrazba in intuicija. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Skozi pogovor boste razrešili nekaj, kar vas boli. Služba: dinamični preobrati.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Sonce in Jupiter bosta združila moči. Torej vas čaka teden ustvarjalnih idej, navdiha in osebne sreče. Ključ do uspeha bo v tem, da si boste na pravilen način postavili lastna pravila, ter se jih držali. Odlično se boste počutili na pogovoru s prijatelji. Doma vam bo v pomoč srčni izvoljenec.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Aspekt med Merkurjem in Pluton prinaša dobre ideje in zamisli. Stopili boste v ospredje in svoje mnenje na odločen način. Spremljala vas bo sreča, dobre možnosti za osebno rast in kopica ugodnih rešitev. Srčni izvoljen vam bo ogledalo in od njega se boste učili in pilili. Srečen dan: petek.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo preudarne in samozavestne. Pridobili boste dodatno energijo in moč ter tako pogumno odšli naprej. V ospredju bosta energiji Venere in Urana, ki bosta ponudili preobrat na osebni in duhovni ravni. Sprejeti boste morali neko dodatno odgovornost.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Daleč v ospredju bo modrost, ki vam jo bo podaril Saturn skozi omejitve. Venera vam bo podarila ugodnosti romantike in srčnosti. Znali se boste postaviti zase in prisluhniti vam dragim ljudem. Poglobiti se boste morali v nova znanja in poiskati navdih v naravi ali športnih aktivnostih.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Jupiter s katerim ste povezani vse življenje vam bo ponudil navdih in ugodne priložnosti. Blizu vam bo optimizem in za resnico se boste pripravljeni boriti in jo zagovarjati. Srede in četrtek prinaša prelomnici duhovnih razsežnosti. V ljubezni bo v ospredju harmonija in romantični preobrati.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Če boste prisluhnili svojemu srcu, vas bo spremljala sreča in paleta ugodnosti. Naklonjen vam bo Uran in to boste znali sprejeti v lastno korist. Zmernost vam bo koristila tako v ljubezni, kot na delovnem mestu. Čustveno se boste spremenili in pridobili zaupanje vam drage osebe.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Venera in Uran prinašata navdih in dobre iztočnice osebne preobrazbe. Odkriti boste svoje vrednote in si na novo postavili neka pravila. Dinamika odločitev bo v pogledu krajših poti, učenja in pri pridobivanju informacij. Novi začetki vam bodo v navdih in spodbudo.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo. Pogovoriti se boste morali o svojih občutkih. Slediti svojemu srcu vam bo v ponos. Do srede boste morali razrešiti nekaj iz preteklosti. Romantična energija vas bo polepšala. Na delovnem  mestu sledi nagrada in uspeh.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)