Tedenski horoskop od 29. julij do 04. avgust

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Dinamika besed bo tista, ki bo prinesla ravnovesje in skladnost. Dovoliti si boste morali stopiti korak naprej in slediti tistim sanjam, ki vam bodo dosegljive. Glede na položaj Marsa v enajsti hiši se boste borili za osebno svobodo. Prijatelji vam bodo pokazali modrino neba.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Na delovnem mestu vas čaka uspeh, pri tem vam bo v pomoč in oporo Venera. Dokazali boste, da zmorete in vendarle bo modro narediti prerez. Srčni izvoljenec vam bo skozi cel teden ogledalo in od njega se boste lahko učili. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Retrogradni Merkur vam bo podaril možnost, da boste predelali nekaj iz preteklosti. Odkrit pogovor ob hladni pijači, vam bo podaril nove dimenzije in smernice. Slediti resnici bo v tem tednu rdeča nit tedna. V ljubezni bo vroče hladno. Konec tedna se boste odlično počutili v intimnosti doma.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Kreativna energija bo tista, ki vas bo polepšala in vam podarila možnost duhovnega napredka. Rast Lune v sebi skriva vrednote napredka v pogledu čustev in denarja. Modro bo, da si boste naredili načrt in sledili tistim zadevam, ki jih boste želeli v ospredju. Sprostila vas bo narava.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Finančno se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Jupiter vam bo podaril neko ravnovesje in srečo. Odprle se vam bodo posledično nove poti in priložnosti. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem. Preudarnost vas čaka v sredo in četrtek, nekaj več nemira v petek.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Izgubljeno energijo vam bodo podarile aktivnosti na prostem. Mnogo časa boste porabili za raziskovanje in pridobivanje informacij. Marljivost vam bo prišla prav pri raziskovanju zelišč in raznih pripravkov. Naklonjen vam bo Jupiter, kateri vam bo v pomoč pri vseh intelektualnih izzivih.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni. Romantična energija bo tista, ki vam bo prinesla skladnost. S svojim znanjem boste radi pomagali drugim, učili pa se boste potrpežljivosti in duhovnih naukov. Odločitve, ki bodo sprejete do srede bodo zanimive. Prijetne besede bodo ključ do srca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo v pomoč in oporo. Izgubljeno energijo boste našli v zadevah, ki vas osrečijo. Venera vam bo podarila moč prijetnih besed in tako bodo pogovori prijetni. Na delovnem mestu bo v sredo in četrtek dinamično in vendarle vas bo čakal uspeh in sreča.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Narediti boste morali prerez in reči bobu bob. Tako boste našli dodatno motivacijo in spodbudo. Dinamika besed bo prinesla ogledalce, kaj morate spremeniti. Retrogradni Merkur vam bo v pomoč pri raziskovanju in odkrivanju neznanih znanj. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Po zvezdnih namigih se vam bodo odprle nove poti in priložnosti za uspeh. To vam bo podarilo motivacijo in bo priložnost za dodatno spodbudo. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu bodo nagrajene. Merkur bo tisti, ki vam bo v pomoč pri iskanju univerzalne resnice in duhovnih zakonitosti.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Pozitivne misli vam bodo prinesle določene ugodnosti. Dinamika Marsa in Urana obljublja nekaj zdrave previdnosti in ravnovesja. Poglobiti se boste morali v zadeve s katerimi ste odlašali. Odpreti boste morali svoje srce in tako boste našli srečo v ljubezni. Sprostila vas bo prijetna glasba.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

S svojim znanjem boste pomagali tistim ljudem za katere boste začutili. Popaziti boste moral na svojo energijo in biti ustvarjalni – kajti to vas bo osrečilo. Nekaj več energije morate usmeriti v opravila s katerimi ste odlašali. Merkur vam bo v pomoč pravih besed ob pravem času.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop je pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)