Tedenski horoskop od 29. marec do 04. april

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Sreča vas bo spremljala v pogledu denarja, kjer bodo dinamični premiki. Popolnoma od vas bo odvisno, kako boste vlagali energijo in s tem pridobili rezultate. Naklonjena vam bosta Venera in Pluton, ki vnašata harmonijo in romantiko. Na delovnem mestu pa nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Pridobili boste notranjo moč in stopili korak naprej. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni, čutna lepotica Venera pa vam bo podarila ključ do ljubezni in s tem do dobrega počutja. V zdravstvenem smislu popazite na grlo in posledično na pravilen način povejte mnenje. Zapisujte si svoje občutke.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Konec meseca se bodo zadeve odvile v smeri, ki bo pričakovana. V ospredju tedna bo aspekt med Merkurjem in Saturnom, ki prinaša ugodne rešitve in smernice osebnega napredovanja. Komunikacija, učenje in pridobivanje informacij vam bo podarilo notranjo moč in s tem tudi zaupanje.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Čas bo namenjen raziskovanju tistim stvarem, ki so vezani na preteklost. Naklonjenost Jupitra boste uporabili sebi v prid in ugotovili notranjo moč. Slednja vam bo prišla prav na delovnem mestu, saj si boste tako upali več. Denarno se bodo zadeve odvijale v vašo korist. Srečen dan: petek.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Venera in Pluton prinašata v vaše življenje mnogo drznosti in učinkovitosti. Raziskovali boste tudi zadeve, ki so tako ali drugače vezane na pojem skrivnosti. Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v smeri učenja zavestne komunikacije. Zdi se, da bo nekoliko naporno, če ne bo vse po vaše.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo od prve do zadnje pozitivne in pomenijo v celoti napredek na osebni in duhovni ravni. Na odločen način boste povedali svoje mnenje. Seveda pa popazite na pravilnost izrečenih besed. Merkur vam bo naklonjen tudi v vseh oblikah sodelovanja.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

V tem tednu bo do izraza prišlo zanimanje za zdrav način življenja. Odgovornost bo imela Luna, ki prinaša tudi sprejemanje za drugačno mnenje. V ospredju bo diplomacijam ki prinese določeno rešitev. Ključ do osebne sreče bo pogovor, ter izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Sanje so tiste, ki so pot do upanje. Pred vami je nekoliko bolj čustven in romantičen teden. Naklonjen vam bo Mars, ki prinaša premike in delavnost. V ospredju bo tudi trma, katera pa bo morala prerasti v vztrajnost. Dovolite si narediti tiste premike, ki vam bodo podarili zaupanje v moč življenja.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Jupiter, s katerim ste povezani vam bo pomagal pri kreativnosti in ustvarjalnosti. Nakazano je, da boste naredili tudi stvari, ki so v celoti vezane na novo. Dovoli si boste upati in tako pridobili osebno motivacijo in napredek. Pred vami bosta dva izziva tako v službi, kot tudi v ljubezni.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo v prenesem pomenu učitelji in učenci. Naklonjen vam bo Neptun, ki v sebi združuje nevidno moč in tako boste z veseljem motivirali druge. Z težavo boste sprejeli tuje mnenje, toda ravno to bo pot do uspeha. Počasi se daleč pride.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Sonce in Saturn vam bosta pomagala razumeti določene naravne procese in s tem najti rešitve. Aktivnosti bo veliko, med njimi bodo mnoge uspešne, toda poanta časa bo, da usmerite moč v tisto, kar vas bo osrečijo. Prelomnica tedna bo sreda, ko se bodo zadeve obrnile v nepričakovano smer.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Zdrav način življenja vsebuje dovolj gibanja, zdravo prehrano in pozitivne misli. Teden bo v sebi skrival pozitivne preobrate v ljubezni. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, ki prinaša magnetično privlačnost. Lažjih poti pa ni, in jih ne bo, so zgolj plod človeške domišljije.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)