Tedenski horoskop od 29. oktober do 02. november

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Merkur vam bo podaril notranjo moč in s tem tudi dobre iztočnice za osebno rast. Odkrito se boste morali soočiti s tistim, kar ste odlašali. Napredek tedna bo v ljubezni. Po zvezdnih namigih je jasno nakazano, da bo romantična energija, ki vas bo polepšala. Sprehodi bodo balzam za dušo.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Aspekt Venere in Saturna prinaša kar nekaj ugodnih rešitev in dobrih popotnic za napredek. Odprle se vam bodo nove poti in v ospredju bo cel teden preudarnost. Odkrito se boste morali pogovoriti in najti ravnovesje. V ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Srečen dan: petek.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Uran, planet nenavadnih preobratov, vam bo prinesel paleto rešitev in ugodnih priložnosti. Na življenje boste pogledali drugače in s tem pridobili osebno motivacijo in navdih. Daleč v ospredju bo zvedavost in poglobljenost. Vaše misli naj bodo usmerjene v pozitivnost.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Pred vami je ploden in ustvarjalen teden. Cel teden boste v pričakovanju in preobratih. Rešitve se bodo odvijale ena za drugo. Pri tem vam bo naklonjen Merkur, kateri vam bo pomagal do notranje modrosti in preudarnosti. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Aspekt med Soncem in Neptunom prinaša močno povezanost z duhovnimi energijami. To bo obdobje, ko boste morali razrešiti nekaj iz preteklosti. Daleč v ospredju bo intuicija in določene stvari boste preprosto začutili. Odprite svoje srce in našli boste tisto ljubezen, ki vam je namenjena.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Teden bo v znamenju preobratov in novosti. Notranji nemir boste morali spremeniti v kreativnost. V pomoč vam bo Merkur pri vseh intelektualnih izzivih in raziskovanju. Naklonjena vam bo tudi Venera, ki prinese močno potrebo po čustveni in finančni varnosti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba bo tista, ki vam bo prinesla ravnovesje in skladnost. Teden bo v znamenju učenja, pridobivanja izkušenj in raziskovanja. Saturn vam bo podaril neke okvire, katerih se boste držali po osebnih prepričanjih. Vsekakor najdete v sebi tudi neko moč in priložnost, da se osvobodite določenih bremen.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Pred vami je izrazito ustvarjalen teden. Zadeve se bodo obrnile točno v tisti smeri, ki vam je namenjena. Popaziti boste morali na svoje misli in najti v sebi tudi ravnovesje. Glede na to, da v svojem znamenju gostite Merkurja boste blesteli v komunikaciji. Res je, da lepa beseda najde ključ do srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Jupiter s katerim ste povezani vse življenje vam bo podaril priložnost za razmislek. Teden bo v kovanju načrtov in osebnih rešitev. Naklonjena vam bo Venera, ki vam bo podarila romantiko in čustveno skladnost. Konec tedna vas bo čakala sreča in modre odločitve. Dan ljubezni: sreda.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Aspekt Venere in Saturna prinaša dobre priložnosti za delo in ljubezen. Odlikovala vas bo romantika, skladnost in prijetnosti se bodo nadaljevale. Nekaj več dinamike bo v sredo in četrtek, ko bo v ospredju trma in ne bo vse po vaše. Koristne učinke bo imelo pisanje svojih občutkov.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Dovoliti si stopiti korak naprej. Pred tem si boste morali postaviti osebne meje in pravila igre. Ključ do uspeha bo pogovor. Skozi cel teden vam bo naklonjena Venera, ki prinaša, več romantike, nežnosti in skladnosti. Notranji mir boste dosegli, če se boste umirili in prisluhnili glasu srca.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

V tem tednu bo v ospredju samozavest in dobre iztočnice za osebno rast. Globoko v sebi boste okrepili moč in stopili korak naprej. Aspekt med Soncem in Neptunom prinaša še plodnost in ustvarjalnost. Modro bo, da boste več raziskovali, pisali in se učili neznana znanja. V ljubezni bo romantično.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)