Tedenski horoskop od 30. april do 06. maj

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Aspekt med Soncem in Saturnom prinaša uspeh na osebni in poslovni ravni. Zadeve se bodo obrnile v vašo korist in rdeča nit tedna bodo odnosi. To pomeni, da vam bodo drugi ljudje učitelji in učenci. V osnovi se boste zaradi Merkuja postavili na prvo mesto in zagovarjali svoje mnenje.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Po prehodu Venere v Dvojčka se obeta za vas obdobje varnosti in komunikacije. Mnogo časa boste namenili za družabne dejavnosti in iskanje svoje sreče. Poglobiti se boste morali v delavne obveznosti in vseeno najdite tudi izzive. Poslovne priložnosti bodo vezane na četrtek in petek.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Jupiter vam bo podaril upanje in tako boste kos neki nalogi iz preteklosti. Besedno boste precej drzni, učinkoviti in nekoliko nemirni. Sreča bo v tem, da se boste znali prilagoditi. Skozi to boste našli notranjo moč in drznost. Polna Luna (ponedeljek) kliče bo previdnosti pri denarnih zadevah.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju učinkovitih rešitev in čarobnih preobratov. Polna Luna (ponedeljek) v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic za rast in razvoj. Do izraza bo prišla plodna energija in skozi to potem uvidite, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Bodite učinkoviti v izražanju lastnih občutkov.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Znali se boste boriti za svojo resnico in pravico. Teden v sebi skriva komunikativnost in dobre iztočnice, ki bodo zaradi Merkurja vezane na izobraževanje, učenje in tujino. Dovoliti si boste morali sanjati in sprejeti nekaj dobrih iztočnic za rast. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Sprostila vas bo dobra glasba in prijetnosti. Nemirni boste v ponedeljek in petek. Omenjeno naj preraste v kreativnosti. Polna Luna (ponedeljek) prinaša novosti na področju komunikacije in pri dinamiki besed. Dovoliti si boste morali sanjati in stopiti korak naprej na osebnem razpotju.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Notranja moč vam bo v pomoč pri iskanju lastnih odgovorov. Popaziti boste morali na svoje misli in dejanja. Glede na to, da se bo Venera sprehajala po deveti hiši bo čas namenjen širjenju obzorij in povezav s tujino. V ljubezni bo dinamično in vendarle lepa beseda najde ključ do srca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Magnetična energija bo tista, ki vas bo polepšala. Pridobili boste zaupanje in se držali začrtanih poti. Saturn vam bo v pomoč tako pri osebni rasti, kot učenju duhovnih zakonitosti. Nemirni boste v ponedeljek, ko se sestavi polna Luna – osvobodili se boste nekega bremena iz preteklosti.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Modre odločitve bodo tiste, ki vam bodo v oporo pri razpotjih. Merkur in Jupiter boste krojila teden prinesla nekaj drznosti, učinkovitih rešitev in tudi navideznih bližnjic. Bolje bo, da boste vnaprej naredili načrt, kdo vašo pomoč potrebuje. V ljubezni vas bo spremljala sreča in blagostanje.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Odgovornost vam bo prišla zelo prav na delovnem mestu in kos boste nalogam. Glede na to, da boste dela prosta torek in sreda bo ugodno obdobje za kovanje načrtov in iskanje nekih novih povezav. Napredek tedna bo na osebni ravni, saj vam bo naklonjen Saturn. Počasi se daleč pride.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Simbol tedna bo reka, ki bo odnesla nekaj iz preteklosti in prinesla nove zadeve. Naklonjena vam bo Venera čutna lepotica mitologije, ki prinaša ugodnosti pri denarju in ljubezni. Svojo energijo boste morali usmeriti v dobro in skozi to pridobite navdih in motivacijo. Srečen dan: četrtek.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Magnetična energija bo tista, katera vam bo v pomoč in oporo. Teden bo v znamenju preobrazbe, tako na nezavedni, kot zavedni ravni. Polna Luna (ponedeljek) prinaša ugodne rešitve in dobre možnosti za razvoj. Saturn vam bo v pomoč pri učenju v skupinskem delu.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)