Tedenski horoskop od 30. april do 06. maj

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Ljubezen bo prinesla nekaj dobrih iztočnic, naklonjena vam bo Venera, katera vam bo v osnovi podarila zaupanje. Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen tudi Neptun, ki prinaša nekaj več umirjenosti in duhovnih zakonitosti. S svojim znanjem boste z veseljem pomagali drugim ljudem.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Besede bodo tiste, katere vas bodo ozdravile. Naklonjenost Merkuja in Venere boste sprejeli na odprt način in pridobili določeno motivacijo in prijetne trenutke med ljudmi. Sprostila vas bo narava in delo na vrtu. Ključno pa je, da ozavestite nekaj iz preteklosti in da najdete v sebi skrito moč.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Napredek tedna bo tako na delovnem mestu, kot v ljubezni. Retrogradni Merkur vam bo podaril duhovno pustolovščino in sledenje lastni resnici. V tem tednu si boste tako morali vzeti več časa zase in za vse tisto, kar vam je blizu. Prelomnica bo v petek (mlaj) ko popazite na zdravje.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Do petka (mlaj) boste v obdobju raziskovanja in zaključevanja. Pomembno bo, da boste popazili na svoje misli in se zavedali, kaj lahko spremenite. Ljudje vam bodo ogledalo in če vam bo omenjeno všeč ali ne. Romantične izzive doživite konec tedna, ko vas čaka čarobnost preobrazbe.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Teden v katerem si boste morali vzeti čas zase in se rešiti nekih bremen. Odpre se vam bodo nove in vam neznane poti, kar bo prednost. Na delovnem mestu sledi večno učenje in prilaganje. Morda boste tudi nekoliko bolj trmasti, omenjeno bo imelo prednost pri raziskovanju.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Retrogradni Merkur vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za osebni napredek. Predelati boste morali določeno lekcijo iz svoje preteklosti in tako izluščiti zrno modrosti. Po zvezdnih namigih vas čaka tudi modrost in sreča v ljubezni. Balzam za dušo bo narava in delo na vrtu.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Napredovali boste v ljubezni in se odločili pravilno. Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo pomagal razumeti nekaj, kar je drugačno in prinaša alternativne rešitve. Diplomacija vam bo v pomoč na delovnem mestu. V tem tednu bo štela posebna previdnost in premišljenost. Sledite glasu srca.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Retrogradni Mars vam bo podaril prave besede ob pravem času. Znali se boste postaviti zase, svoje vrednote in narediti prerez. Nekaj nihanja bo v pogledu denarja. Sprostila vas bo prijetna glasba. Skozi Venero boste spoznavali telesne užitke in radosti. Dinamično bo v ljubezni.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Odločitve, ki bodo sprejete do petka bodo v sebi skrivale navdih in osebni napredek. Pred mlajem (petek) boste morali narediti prerez in tako simbolično ločiti dobro od slabega. Mars v vašem znamenju vam bo podaril širino, ki pa bo potekala v vas. Optimizma bo dovolj za vse dinamične projekte.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Modri ljudje so prepričani, da prijetne besede najdejo ključ do srca. Omenjeno bo tisto, ki vam prinaša ugodne iztočnice za osebne odločitve. Pred vami je ploden in ustvarjalen teden. Simbol tedna bo seme, ki pade na plodna tla, pri tem vam bo v pomoč Saturn, ki vas bo spodbujal in učil.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Zaščitni znak tedna bo trma, ki pa ima tako pluse in minuse. Aspekt med Marsom in Uranom prinaša nekaj nemira in želje po takojšnjih rešitvah. Življenjska lekcija pa bo v smislu počasnega napredka in raziskovanje že znanih znanj. Izjema bo ljubezen, kjer bo vladala strast in romantika.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pred vami je izjemno romantičen čas, ki pa skriva navdih in dobro voljo. Venera in Merkur bosta tista, ki prineseta motivacijo in skupinsko dinamike. Tako boste v svoje življenje privabljali ljudi, ki so vam naklonjeni. Ne pozabite pa, da boste v ljubezni plesali po taktu srčnega izvoljenca.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)