Tedenski horoskop od 30. januar do 05. februar

ovan

Oven

21. 3. – 20. 4.

Od torka dalje bodo sledili preobrati, kajti Luna bo tista, ki vam bo naklonjena. Popaziti morate na svoje misli in narediti osebno bilanco, tako boste spoznali, kdo vašo pomoč resnično potrebuje. Glede na to, da vam bo od četrta naprej naklonjena Venera, to pomeni romantične izzive.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Srečo boste morali znati deliti. Po planetnih vplivih bo izbira pestra in modro bo, da boste za pomoč zaprosili prijatelje ali sodelavce. Ne bodite pretirano strogi, ampak je mnogo bolje, da ste odprti in moč, ki jo boste potrebovali je skrita v vas. Prvi krajec (sobota) prinese ugodne premike.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden prinaša pomembne odločitve, katere vam bodo odprla nova spoznanja in priložnosti. Rojenice so vam ob zibelki položile prilagodljivost in omenjeno boste izkoristili na zanimiv način. Rdeča nit tedna bodo odnosi in tako postaja jasno, da vam bodo drugi ljudje ogledalo.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Po zvezdnih namigih vas čaka plodno in ustvarjalno obdobje. Do četrtka se boste morali odločiti in spremeniti tisto, kar vas moti, kajti tako boste nagrajeni. Razpeti boste med obveznostmi in čustvi, dejstvo pa je, da glava vlada srcu. Merkur vam bo podaril upanje in modrost besed.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Odlikovala vas bo magnetična energija in tako boste z veseljem pomagali ljudem. Bodite modri in preudarni in si postavite meje in pravila igra. Duhovna naloga tedna bo slediti resnici in omenjeno vam bo uspelo v celoti. Saturn, ki je planet strogosti vam bo ponudil alternativno možnost preobrazbe.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Nagrajeni bodo predvsem tisti, ki bodo lahko v celoti sledili sebi in svojim sanjam. Odpre se vam bodo nove in vam neznane poti. Glede na to, da Merkur menja smer, boste morali paziti, da se ne ujamete v primež preteklosti. Dejstvo je, da je sedanji trenutek najbolj pomemben in ustvarjalen.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Pomembno bo, da boste v prenesem pomenu vnašali na platno življenja svetle barve. Posledično boste vse videli lepše in bolj popolno. Teden bo v znamenju dinamike odločitve, toda zavedajte se, da morate zadeve skrbno preučiti. Koristne učinke bo imela ljubezen in srčni izvoljenec.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Rdeča nit tedna bodo odnosi in pravilne odločitve. V pozitivnem smislu bosta izstopala torek, ko vam bo naklonjen Merkur, kateri prinese ugodne pogovore in izmenjavo mnenj in četrtek, ko vajeti prevzame Lune odnese slabo in prinese nekaj novega. Slediti pa morate glasu svojega srca.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

V primeru, da ste vezani boste imeli določeno preizkušnjo, katero opravite uspešno. dejstvo je, da hrepenite po svobodi in iskanju svoje sreče. Seveda pa je pojem sreče nekaj, kar si vsak predstavlja po svoje. Vplivi Plutona bodo tisti, kateri boste uporabili sebi v prid in rekli bobu bob.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Modro bo, da sledite glasu svojega srca in naenkrat boste ugotovili, da ste v ospredju. Teden bo v znamenju dobrih in modrih odločitev in dobro se znajdete v vseh oblikah organizacije. Določiti si boste morali osebne meje in nekaj težav bo v prilaganju. Prvi krajec (sobota) bo kreativen.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Ljubezenska sreča bo odvisna od pravilnih odločitev. Dinamika Sonca in Venera vam podari upanje v dobro in tako presekati določen začarani krog. Iz preteklosti lahko izluščite samo uporabne zadeve in konec koncev vam je kot dobra mati, ki vas opozarja. Blesteli boste v krogu prijateljev.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Ljubezenska sreča bo odvisna od pravilnih odločitev. Dinamika Sonca in Venera vam podari upanje v dobro in tako presekati določen začarani krog. Iz preteklosti lahko izluščite samo uporabne zadeve in konec koncev vam je kot dobra mati, ki vas opozarja. Blesteli boste v krogu prijateljev.

tadej-sink-astrologTedenski horoskop pripravil:

Tadej Šink

 Horarni astrolog
Astrološko društvo Modra Luna

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)