Tedenski horoskop od 5. april do 11. april

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Mars vam bo podaril nekaj dobrih in uporabnih nasvetov, tako v ljubezni, kot pri denarju. Sreča se skriva na strani pogumnih in vaša naloga bo, da najdete svojo pravo motivacijo. Umirjena energija, ki bo zaščitni znak tedna, ne boste je sprejeli takoj, pozitiven preobrat pa bo v četrtek.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Imeli boste mnogo pozitivne energije. Zvezde vam bodo naklonjene v pridobivanju informacij in tako bodo sledili preobrati naprej. Usmeriti morate svojo misli v dobro in slediti tistim stvarem, ki vam podarijo osebno motivacijo. Na delovnem mestu čaka uspeh tiste, ki si bodo upali več.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Teden kroji aspekt med Merkurjem in Jupitrom, tako boste v osnovi pridobili koristne informacije, ki simbolično prinesejo nov začetek in pozitivne rezultate. V ljubezni se boste morali prilagoditi, do srede bo to naporno, ampak potem bo lažje. Pozitivno energijo vam bo podarila narava.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Združili boste pridobljeno znanje, voljo in notranjo moč. Posledično boste stopili v ospredje in izkoristili plodne dneve po polni Luni, ki vam bo prinesla dobre iztočnice tako v intimnosti doma, kot poslovnih odločitvah. Duhovna znanja in želja po preobrazbi, bodo ključ do dobrega počutja.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjeno srce vam bo v osebno pomoč. Teden po eni strani skriva mnogo novosti in po drugi potrebe po samoanalizi. Zelo dobro se boste počutili v pogovoru in pisani besedi. Prijatelji vam bodo podarili iskrene in uporabne namige, ki bodo darilo življenja. V ljubezni sledijo premiki na bolje.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Jupiter vam bo podaril zanimanje za duhovna znanja in s tem odprl vrata neznanih iztočnic. Pomembno bo, da se umirite in v tišini razmislite, kaj vas veseli. Teden bo v znamenju raziskovanja, pogovora in učenja. Ljubezenska sreča bo odvisna od pravilih odločitev, potrebno se bo prilagajati.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Naredili boste simboličen zaključek in s tem predelali stvari, ki so v celoti vezane na preteklost. Umirite svoje misli in sledite glasu srca, tako bodo odločitve modre in pravilne. Sonce in Merkur prineseta paleto novosti in ljudi, ki vam bodo naklonjeni. Srečen dan: sobota.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Mars in Saturn obljubljata teden, kateri bo temeljil na omejitvah in pisanju pravil. Pravzaprav bo od vas odvisno, kaj vam bo blizu in kaj boste morali spremeniti. Postavite si svoje osebne meje in se pri tem varujte trme. Dodatno motivacijo vam bo podarila ljubezen, seveda pa boste zelo občutljivi.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Notranji nemir bo prerasel v kreativnost in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Po zvezdnih namigih si boste preprosto upali več in se postavili v ospredje. Optimizem vam bo koristil v sredo, ko boste imeli delavne izzive. Merkur vam bo v osnovi pomagal do pravilnih besed.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Kolo usode se bo v tem tednu dvakrat zavrtelo v vašo korist, prvič na delovnem mestu in drugič v ljubezni. Resnica je, da boste v tem tednu zelo nemirni in da potrebujete nekaj časa zase. Pomembno bo, da boste temeljito razmislili o tem, kaj vas veseli in kar je tisto, kar vas osrečuje.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Poglobili se boste v znanja, ki so vam uganka in uvidite morate, kaj je za vas smisel življenja. Aktivnosti tedna bodo v vseh skupinskih dejavnosti in zna se zgoditi, da se vam bo izpolnila srčna želja. Dogodki se bodo v četrtek zavrteli v drugačno smer, kajti naklonjen vam bo planet Uran.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Teden v sebi skriva princip romantike in notranje trdnosti. Naklonjen vam bo Merkur in Uran, ki prinaša dobre iztočnice za napredovanje in finančne premike. Sledi čas, ko boste v celoti sledili sebi in tako bo uspeh na dlani. Srečen ni tisti, ki ima veliko, ampak tisti, ki ve, kaj je modrost srca.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)