Tedenski horoskop za 15. – 21. marec

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Zvezde vam bodo naklonjene tako v ljubezni, kot na delovnem mestu. Seveda pa bo jasno, da si boste morali postaviti meje in pravila igre, kajti Saturn bo tisti, ki prinaša spremembe. Vsekakor bodo pozitivne, ampak dobro bo potrebno razmisliti, kako vlagate energijo. Srečen dan: torek.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Sanje so tisti del, ki prinesejo čarobnost. Pomladna energija bo v samopomoč in tako najdete svoje veselje in radost. Teden bo na drugi strani v znamenju preobrazbe in preudarnosti. Od vseh planetov vam bo najbolj naklonjen Merkur in tako najdete v sebi čas za prijetne besede in smeh.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Če ste rojeni v mesecu maju vam bo naklonjen planet Merkur, ki prinese ugodnosti in nova spoznanja. Za tiste, ki so rojeni junija pa bo odgovoren Jupiter, planet širitve in dobrih možnosti. Teden pa bo v znamenju ljubezni in romantike. Postaviti se boste morali v ospredje in izraziti svoje mnenje.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Teden prinaša simbol očiščenja in preobrazbe. Do mlaja (petek) boste v obdobju razmišljanja in iskanja rešitev. Ključna za vas bo preteklost, seveda pa ne bodite prestrogi do sebe in drugih. Merkur v dinamiki z Saturnom prinaša nekaj dobrih priložnosti za razmislek, kaj si resnično želite.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Ognjeno srce vam bo pomagalo razrešiti nekakšen dvom in uganko. Sonce in Jupiter bosta v ospredju in prvi vam podari moč, zaupanje in drugi vero vase. Problemov, ki jih piše življenje pa boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Slediti morate svojim intuitivnim občutkom.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo od prve do zadnje preudarne in premišljene. Odkriti pa morate alternativo in se soočiti z drugačnostjo. Kajti Merkur vam bo ponudili priložnost za učenje, odkrivanje neznanih znanj in raziskovanje. V ljubezni se boste morali prilagoditi in zadeve sprejeti.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Ljubezen vam bo podarila upanje in tako najdete v sebi neko spodbudo in motivacijo. Naklonjenost Venere boste sprejeli sebi v prid in izluščili iz pogovorov tiste vsebine, ki vam bodo v pomoč. Odlikovala vas bo drznost in tako si boste upali več. Na delovnem mestu ne bo pričakovanih novosti.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Mars in Saturn bosta krojila teden in tako prinesla mnogo poučnih informacij. Dejstvo je, da improvizacija odpade in morate narediti nekaj vidnih sprememb in korakov naprej. Do katere mere bo popolnoma odvisno od vas. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in v ljubezni sledi v sredo sprememba.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Pečat vam bo podaril mlaj (v petek) saj se bo dotaknil intimnosti doma in vašega srca. Veselje in optimizem vam bo prišel zelo prav, kajti samo tako boste dokončali neko začeto nalogo. Poglobiti se boste morali v novo obveznosti in izziv tedna bo zavestna komunikacije in premišljenost.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

V ospredji bosta Saturn in Uran, prvi prinese nekaj dobrih iztočnic napredovanja in trdnosti. Drugi pa vnaša željo po spremembah in novostih. Umiriti boste morali svoje misli in najti notranji mir. Ko ga najdete pričnete uživati. Srčni izvoljenec vam bo podal nekaj uporabnih namigov.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Odpre se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Naklonjen vam bo planet Merkur in nakazano je, da pridobite uporabne namige v pogledu denarja. Zelo dobro se boste znašli med ljudmi in nakazano je, da delite uporabne nasvete. Zapisujte si svoje občutke in tako rešite notranjih dvomov.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Vera bo ključ do dobrega počutja. Teden v sebi skriva zasanjanost in povečano romantiko. Naklonjen vam bo planet komunikacije Merkur in tako boste naredili nekaj premikov. Po stari navadi pa boste iskali lažjo pot. Občutljiv predel telesa bodo stopala in pomagala vam bo masaža.

Vir: Nedelo

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)