Tedenski horoskop za 22. – 28. marec

ovanOven

21. 3. – 20. 4.

Mars v vašem znamenju vam bo dal dodatne energije in osebne motivacije. Delavnim nalogam boste v celoti kos, seveda pa ne boste smeli spregledati smerokazov. V komunikaciji vas bodo privlačila znanja, ki so na svoj način uganka. Pomladno hrepenenje občutite v pogledu ljubezni.

bikBik

21. 4. – 20. 5.

Po zvezdnih namigih je nakazano, da vam bodo drugi ljudje ogledalo in tako spoznate, kaj je za vas sprejemljivo in čemu ni tako. Vir navdiha in osebne motivacije vam bo podarila narava in aktivnosti na prostem. Venera in Neptun podarjata čutnost in moč dobrih odločitev. Romantično bo v ljubezni.

banner-tadej

blizanciDvojčka

21. 5. – 20.6.

Glasba, ples in dinamika besed bodo zaščitni znak tedna. Svojim obveznostim boste kos v celoti, nekaj previdnosti ne bo v sredo in četrtek, pretirana drznost bo lahko škodila. Pomlad v sebi prinaša nekaj dobrih iztočnic osebnega napredovanja. Merkur v sebi skriva priložnost modrih odločitev.

rakRak

21. 6. – 22. 7.

Nakazano je, da vas bo spremljala preudarnost. Zadeve boste morali pogledati iz drugega zornega kota in se odločiti po glasu srca. Naklonjena vam bo Venera in Jupiter in tako pridobite znanje, ki vam bo v pomoč. V osnovi vas bo spremljala tiha sreča in tako greste pogumno naprej.

lavLev

23. 7. – 22. 8.

Dogodki se bodo zavrteli v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Naklonjen vam bo planet Saturn, ki predstavlja tako resnost, kot omejitve in oboje boste morali sprejeti. Zelo dobro se boste znašli v neki skupini. Tistih stvari, katerih ne morate povedati na glas, pa si zapišite in s tem pridobite notranji mir.

banner-tadej

devicaDevica

23. 8. – 22. 9.

Merkur in Pluton obljublja potrebo po preobrazbi in iskanju novih poti. Koristne učinke bo imelo dejstvo, da si določite lestvico dejavnosti in tako stopite naprej v ospredju. Na delovnem mestu ne bo sprememb. Resnica pa je, da se boste morali v celoti prilagoditi in sprejeti določeno drugačnost.

vagaTehtnica

23. 9. – 23.10.

Ljubezen predstavlja sol in aromo življenja in s tem priložnost za osebni razvoj. Na žalost ali pa na veselje ne bo vse po vaše in prej se boste prilagodili, toliko lažje vam bo. Venera in Neptun nakazujeta ideale in sanje, ki so globoko v sebi pozitivni. Služba: čas bo, da boste vajeti vzeli v svoje roke.

skorpijaŠkorpijon

24.10. – 22.11.

Določiti si boste morali svoje meje in lastna pravila igre, ter se jih držati. Naklonjen vam bo Mars, ki vam bo pomagal doumeti nekaj zadev, ki so v celoti vezane na novosti. Notranje boste mirni, še posebej v petek, ko vam bo naklonjena Luna. Preteklost vam bo vir navdiha in motivacije.

strelacStrelec

23.11. – 21.12.

Športne aktivnosti bodo tiste, ki vas bodo popestrile, vam vlile nove in dinamične energije. Na življenje boste pogledali optimistično, naklonjenost Marsa in Jupitra pa sprejmete v lastno korist. Po zvezdnih namigih boste svojim ambicijam kos. Izziv tedna pa bo ljubezen, kjer se boste morali prilagoditi.

banner-tadej

jaracKozorog

22.12. – 20. 1.

Naklonjen vam bo aspekt med Soncem in Saturnom, kar pomeni, da se boste držali točno tistih stvari, katere vam prinašajo uspeh in notranjo moč. Določiti si boste morali svoja pravila, ter sprejeti igro ljudi s katerimi boste prišli v kontakt. Dejstvo je, da se tudi počasi daleč pride.

vodolijaVodnar

21. 1 – 18. 2.

Pomlad ne prinaša samo razcveta narave, ampak tudi notranje veselje in radost. Cel teden vam bo naklonjena Venera, ki prinaša pomembne prelomnice in prijetne trenutke. Srečno roko boste imeli tako v ljubezni, kot pri denarju. Planet Uran pa vam bo pokazal novo pot in odločitve.

ribeRibi

19. 2 – 20. 3.

Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v osebno korist. Naklonjena vam bo Venera in Neptun – tako se boste odločili pravilno in dobro. Ideali bodo sestavni del življenja in s tem ni nič narobe. Kolo usode se bo v tem tednu zavrtelo dvakrat, prvič v ljubezni in drugič pri denarju.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)