Tedenski horoskop

Energijska napoved od 13.1. – 19.1.2020.

Ponedeljek, 13.1.
Zanimiv dan, kot da je čas za notranje preobrazbe na dober, sproščen način. Dopoldne še svobodna Luna v Levu spodbuja Venero v vodnarju k nagajivosti in zadnjim sproščenim zapeljevanjem. Popoldne se energije prevesijo in Luna gre v natančn device, medtem ko Venera prestopi v občjutljive ribe. Lahko, da bo popolne namenjeno osebnim čustvenim spoznanjem, ki so vam bili do sedaj prikriti. Imejte nakaj časa rezerviranega samo zase.

Torek, 14.1.
Napetost počasi začenja popuščati, čeprav sta Saturn in Pluton še vedno povezana v znamenju kozoroga, kar pomeni, da še lahko spreminjamo temelje, danes povezane s čustvi in ljubezenskimi energijami v odnosih. Odstrite tančice do srca in bodite iskreni v branju / poslušanju njegovih željan. Ne trudite se več biti popolni, temveč iskreni. To je ključ, ki vam bo odprl vsa vrata sprememb.

Sreda, 15.1.
Sprostitev na naglobljih in najvišjih vibracijah prinaša notranjo pomiritev, ki pa se še ne bo tako hitro sprostila navzven. V okolju lahko, da bo še vladar nemir, ki pa bo prinesel tudi dobre rezultate. Utrnile se vam bodo lahko številne ideje, ki bodo pomagale vam in vaši kreativnosti na dolgi rok. Zato bodite odprti za dogajanje, a ne zapustite svojega notranjega miru za nič na svetu. Iz njega komunicirajte z drugimi in tudi sprejemajte – zapišite ideje.

Četrtek, 16.1.
Globinsko sproščanje, ki bo odpiralo skrite, tudi zamrznjene energije strasti in naredilo življenje bolj zanimivo, aktivno. Brez, da bi morali kaj narediti, vas bo zajel val navdušenja in moč življenjske energije, kot da se boste začeli zavedati, da je življenje dragoceno in da je smiselno doživeti vsak trenutek na polno. Iskrice se bodo kresale in flirtanje bo postajalo vidno tudi manj čutnim ljudem. Razglejte se naokoli, kdo o-greje vaše srce in s kom si želite preživeti čimveč časa. Komunicirajte.

Petek, 17.1.
Sproščen in dober petek za zabavo. Čez dan boste opravili veliko stvari, povezanih z ljudmi in vsi bodo lepo sodelovali, zato boste zvečer še toliko bolj sproščeni. Stast bo prišla na plano in lahko, da se bo iz mimobežnega srečanja razvilo kaj več. Ne bodite moralisti, niti preračunljivi na dolgi rok, temveč uživajte v dobri družbi in druženje se bo lahko razvijalo pozno v noč.

Sobota, 18.1.
Čustveno aktvna sobota, ki jo je dobro preživeti v sproščeni družbi ali v naravi, da boste lahko stopili korak naprej v zavedanju in čutenju sebe. Skozi ljubezen, veselje se bodo odpirala mnoga znanstva in ljudje vas bodo videli v drugačni luči, bolj sproščeno in ljubeče. Ne odločajte pa še za spremembe na čustvenem področju, raziskujte, kaj vam odgovarja in kako bi radi živeli, če bi bilo vse mogoče.

Nedelja, 19.1.
Lahko, da boste dobili precej odgovorov zase skozi dan. Pretirana občutljivost se bo prenehala in skozi spoznanja boste sprejeli tisto, kar je v vas najlepše. Ne izogibajte se svoji nežnosti, nič ni narobe, če ste iskreni do sebe in do svojih čustev, nikakor pa ni smiselno, da z njimi manipulirate. Dan boste tako dobro preživeli v sreči in povezanosti s sabo in ljudmi, ki jih imate radi tudi zato, ker v vas vidijo resnico.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Bodite pozorni na spoznanja, misli in ideje, ki bodo zlata vredne. Lahko boste spoznali, kdo vas ima zares rad, kako napredvati na pravi način in kako se dogovoriti za stvari, ki vas mučijo. Če boste imeli skrivne zmenke, kar bo te dni precej verjetno, potem bodite pozorni, da se ne zgodijo situacije, ki bi vam trajno spremenile čustveno plat vašega življenja. Razmislite, kaj vam pomeni več. Če ste v resni vezi, ne hodite sami naokoli, saj je težko, da se ne boste strastno zapletli čisto po naključju. Energije bodo v zraku in priložnost dela tatu, tako da ostanite raje na varni strani.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Čustveno se boste vračali v preteklost na način, ki lahko ogrozi vašo varnost. Zbrani bodite na vožnji in pri delu, da vas nezgoda ne prisili k razmisleku, po čem zares tako žalujete. Iskali boste finančno rešitev in jo tudi našli. Skozi določena vlaganja se bodo finance tako obrnile, da boste zadovoljni s svojim izkupičkom, saj se radi igrate z denarjem sam tako, da se vam kupček veča. Na polno boste “zapeli” v določenem odnosu in bodite pozorni, da ne pride do incidenta ali celo do fizičnih poškodb. Vi boste glavni krivec, ker ne boste brzdali temperamenta.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Če lahko, varčujte z besedami, saj vas nihče ne bo prav slišal, potem pa boste imeli težave pri razčiščevanju zmede. Ne hodite na sestanke, če ni potrebno in ne kličlite nikogar, če ni nujno. Osvoboditev misli in besed bo povzročila pri vas pravo revolucijo. Vse, kar vas je mučilo, se boste dogovorili in nič ne bo tako težko, kot se pričakovali. Zato boste zadovoljni s sabo in svojo notranjo rastjo. Odlično obdobje za kreativnost, umetnost ali druženje s prijatelji, ki vas imajo radi. Občutljivi boste, vendar na dober način in lahko doživite veliko lepega, če greste na prava mesta, med prave ljudi.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Ljubezen, simpatije in harmonizaranje vseh odnosov se bo dogajalo. Pozabili boste na vse zamere in se pobotali z ljudmi, ki so vam napravili že veliko škode. Počutili se boste super, a vprašanje je, če bodo znali to ceniti. Ljubosumje vas bo zagrabilo iz čistega miru in ne boste si mogli pomagati. Iskali boste potrditve svojih stahov in si, kot običajno napačno prevedli vse znake. Dihajte in počakate, da se boste lahko v živo pogovorili. Vrtali boste v ljudi in jih spraševali tako dolgo, da si boste odkopali čiste težave iz preteklosti, ki pa jih bo potrebno sedaj razrešiti. Vse, kar ste pustili v preteklosti odprtega, prihaja nazaj.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Položili boste temelje nekega odnosa z odločitvijo pri sebi in prijateljstvo se bo popolnoma spremenilo. Sreča, ki jo boste ob tem čutili, bo potrditev, da ste na pravi poti. Pogrešate pravo družbo, pa ne glede na to, kako se delate, da ne. Zaupajte svoji notranji naravi in pokličite prijatelje, s katerimi se resnično lahko nasmejite in se sprostite brez sodb in težav. Če ste samski, boste lahko ali našli ljubezen življenja, ali pa že simpatiji izrazili naklonjenost, ki vam bo vrnjena. Vezani boste imeli pomisleke o pravilnosti svoje veze.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Zadovoljni in umirjeni boste, ker ste naredili vse tako, kot ste želeli. Navadili ste določene ljudi, da vas ne obremenjujejo s pretiranim govorjenjem, niste pa opazili, da so se zato odmaknili od vas. Omislili si boste nov hobi ali zaželi proces lišpanja, kar bo presenetilo vse vaše bližnje. Navdušeni boste nad nenavadnimi predmeti in oblačili, kar vam bo dalo svež občutek svobode in življenja. Začelo se vam bo čustveno prebujanje in veseli boste vseh, ki bodo razumeli vaš malo specialni smisel za humor. Lahko bi mu rekli tudi sarkazem, a tega ne boste priznali.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Navdušenje nad nekaterimi ljudmi bo očitno, a vam ne bo težko tega priznati, saj si želite, da bi vsi ljudje bolj odprto kazali svoje počutje in se sprostili. Ljubezen ne bo na prvem mestu. Pomirjeni ste s svojimi čustvi in načinom življenja. Točno veste, kaj želite in z manj se ne boste sprijaznili, boste pa naredili potrebne korake, da dosežete tisto, kar si želite. Dovolj bo, da ste iskreni s sabo. Srečni boste brez pravega razloga in to vas bo najbolj osrečevalo. Ko končno ne boste več gledali na to, kako se vsi drugi počutijo, temveč boste po svoje zapeljali dan in v njem uživali.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Lahko, da boste netili prepire, če ne boste pazljivi. Nič hudega ni, če vi drugim rečete vse, zato bodite pripravljeni, da enako dobite nazaj. Tako doma kot v službi. Pestro bo. Taktizirali boste in se na koncu ušteli pri izbiri vam pomembnejših ljudi. Ne računajte vedno na koristi, temveč poglejte, kdo bolj iskreno sodeluje z vami. Na dolgi rok ga boste lahko vse, kar želite, naučili. To obdobje vam bo pokazalo, če potrebujete dopust, relaksacijo, ali pa ste zadovoljni s sabo in se še znate sprostiti ob pravih ljudeh. Zato bodite pozorni, če vas “napada” sitnoba že, ko ste sami.

Strelec

23.11. – 21.12.

Nove odločitve bodo potrebne, še posebej, če ste čustveno na meji in je čas za spremembe. Bodite popolnoma iskreni do sebe in odprti za rešitve, ki so dobre za vse vpletene. Umirjeni boste in našli odgovore na vse, kar vas je mučilo. Samota vam koristi, predvsem boste jasno zaznavali, s kom se ne morete več družiti, ne osebno in ne poslovno. Ne boste se dobro počutili med ljudmi, ki želijo vas držati v starem življenju, starih vzorcih. Polni boste energije, a ob ljudeh, ki vas stalno sodijo, ne boste mogli dobro zadihati in boste nemirni in žalostni.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Odlično počutje vas bo pospremilo na novo pot, ali v poslu ali prijateljevanju. Novosti sedaj vam prinašajo dolgoročne spremembe v dobro in tako se tudi počutite. Kot da ste se zbudili iz dolgoletnega zimskega spanja. Pretiravali boste pri ljudeh, ki vam želijo pomagati in si umislili preveč stvari naenkrat, zato se bodo nekateri umaknili, kar vas bo pa prizadelo. Razmislite malo in se postavite v njihovo kožo. Ne prehitevajte z delom in novimi načrti. Naučite se zabavati, se veseliti, da bo vse skupaj imelo smisel. Zato se pridružite družbi, ki se bo veselila in vas vabila zraven .

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Začeli boste dihati s polnimi pljuči in ne glede na to, da imate še precej dela za nazaj, boste zadovoljni, da ste se opogumili in naredili čisto po svoje. To vam bo dalo volje za naprej. Iskali boste mejo med redom in pretiranimi pravili in ugotovili, da ste sami sebi največji sodnik. Pretirano skrbite, da je vse pod kontrolo in čas je, da se malo sprostite. Sočasno boste strastni in polni notranje moči, a na trenutke se vam bo dogajalo, kot da je vse to, kar se dogaja, samo del iz sanj in se boste prebudili v staro realnost. Sprostite se, spremebe se resnično dogajajo.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Notranji nemir boste pretvorili v ideje in v čustveno zabavo, tako da se boste lahko sprostili ne glede na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Malo bo kaotično, a boste ohranili mirno kri. Flirtali boste na vsakem koraku in težko boste preživeli teden brez, da bi se s kom konkretno zapletli. Oddajali boste močno seksuano energijo, na katero se bodo vsi odzivali. Ljubezen se vas bo dotaknila bolj, kot ste pričakovali in tudi bolj, kot ste si želeli. Čeprav se ne boste branili, se boste na tiho prestrašili moči lastnih čustev do osebe, ki je še ne poznate tako dolgo.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)