Tedenski horoskop

HOROSKOP 5. teden: 25.1. – 31.1.

Polna luna v znamenju leva in povezava Sonca in Jupitra vam ta teden obetajo vse na polno. Pokazalo se bo, če se kaj v vas na skrivaj boji lepih sprememb in optimizma ter dobrega življenja. Zato spremljajte počutje in videli boste, katere misli vas užalostijo, utrudijo in odmaknejo od sodelovanja v dobro. V soboto postane Merkur retrograden, kar nakazuje na obdobje notranjih spoznanj. Do 21.2. bo aktivirana podpora za drugačen način razmišljanja o sebi. Priložnost imate, da se poglobite v tista področja, kjer vam stvari niso najbolj jasne ali ne gredo dobro. Lahko je to področje materialnih dobrin, ali ljubezen, seksualnost .. karkoli je takšnega, da bi si želeli izboljšati, boste imeli podporo za ugotovitve notranjih miselnih napak. V tem tednu naredite čimveč zunajih stvari, komunikacije in odgovorite na vse maile, da boste bolj jasno lahko prestopili v novo fazo življenja. 

Ponedeljek, 25.1. 

Izkoristite dan za dopisovanje, komunikacijo in ureditev vseh mailov ter nedokončanih dogovorov. Konec meseca preide Merkur v retrogradno fazo, kar bo malo zaustavilo dogovarjanja in vse s tem povezano, zato ne čakajte, pravočasno vse  uredite. Danes vas pri tem podpira še Luna v dvojčkih, ki pa zvečer preide v znamenje raka, kar bo izboljšalo počutje in razumevanje doma, lahko pa tudi okrepilo vašo muhavost in čustveno spremenljivost. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, raki, vodnarji, ovni in tehtnice.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen  vas vodi k razumevanju sebe in drugih ter jasnosti pri vsem, kar se bo dogajalo. Z njegovo pomočjo se ne boste razburjali, temveč logično in sproščeno razrešili vse stvari.   

Torek, 26.1. 

Precejšnja moč Urana bo danes nakazovala pretirano obremenitev s potrebnimi spremembami. Lahko, da boste čutili nervozo ali pritisk na sence. Pijte dovolj tekočine, da se zmanjšajo problematični vplivi. Bodite pazljivi pri delu z elektriko, prav tako ne pretiravajte z delom za računalnikom. Morebitne težave z internetom in nenadne ideje vas lahko vznemirijo. Ne dovolite mehanizaciji, da vas spravlja v slabo voljo. Najmočnejši vpliv bodo čutili device in biki ter ribe, škorpijoni ter raki. 

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje  vas podpira pri potrebnih spremembah ali idejah, da skozi zbranost prejemate sprotno potrebne informacije. Bodite sproščeni in vedoželjni. 

Sreda, 27.1. 

Čustven dan, ko se bo Luna povezovala zjutraj že z Neptunom, kar bo podaljšalo spanec ali želje po daljšem cartanju v postelji. Popoldne boste odprti za ljubezen in srečo, če ne bo na dosegu roke, lahko da boste posegli bo čokoladi in drugih sladkih tolažbah. Zvečer se odločite za dinamično razgibavanje ali hitro čiščenje doma, da boste prekomerno energijo dobro usmerili. Sicer se zna zgoditi, da se zapletete v prepire brez smisla. Najmočnejši vpliv bodo čutili vodnarji , biki, raki in levi.

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca  vam želi osvetliti dogajanje znotraj vas, da se izognete napakam preteklosti in najdete bolj konkretne rešitve za vse, kar vas bremeni. Iščite ideje in si pišite tudi tiste najbolj nemogoče. 

Četrtek, 28.1. 

Polna Luna v znamenju leva s stiskanjem Sonca z Jupitrom na eni strani ter Saturnom na drugi strani. Zato bo pester dan, ki bo vplival na vaš notranji kompas. Osredotočite se na poztivine aspekte in sodelujoče energije. Pohvalite svoje bližnje in jim dajte občutek vrednosti in hvaležnosti. Ne čakajte, da boste vi pohvaljeni. Če imate čas, razmislite o tistih področjih, kjer si želite spremembe. Lahko, da boste bolj jasno videli situacijo in potrebne rešitve. Pišite si ideje in opažanja. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, levi, vodnarji, biki in škorpijoni ter tehtnice.

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vam daje podporo, da vzamete vse pozitivne stvari današnjega dne in ignorirate vse tisto, kar vam ni pomembno ali ne želite več imeti v svojem življenju. Jasno se osredotočite na svojo dobro pot, tokrat brez izgovorov.   

Petek, 29.1. 

Optimizem vas bo preveval, saj povezava Sonca in Jupitra omogoča videnje vseh pozitivnih vidikov življenja. Imeli boste občutek, da je vse mogoče in sproščenost se bo pokazala v vseh okoljih. Možne so večje pozitivne spremembe, ki bodo celo vodile v euforijo ali megalomanijo. Izogibajte se nakopovanju, saj boste tudi v teh pogledih lahko pretiravali. Izkoristite pa dan za nego telesa, obisk frizerja in se uredite, saj bo to še spodbudilo vaše dobro počutje. Najmočnejši vpliv bodo čutili levi in strelci, vodnarji ter ribe. 

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje  vam bo podporl čutenje sebe in življenja ter dodal potrebne veščine, da lahko vse, kar se vas bo danes dotaknilo v dobro, vpeljete v svoje življenje. 

Sobota, 30.1. 

Organizirajte si delovno soboto, saj luna že dopoldne pride v devico, kar vas po spodbujalo k natančnosti in ne boste mogli počivati dokler ne boste naredili zastavljenih obveznosti. Ker se Merkur pripravlja na retrogradno fazo, bo danes vse bolj umirjeno in ne bo se vam dalo veliko pogovarjati, tudi razmišljati ne. Boste pa vse bolj povezani z notranjimi idejami, ki se bodo na večer še okrepile, ko se bo Luna povezala z Uranom, sočasno pa bo Merkur v vodnarju tik pred retrogradno fazo. 

Najmočneši vpliv bodo čutili dvojčki, raki, device in vodnarji.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam bo dajal vse, kar boste potrebovali, da razumete nekatere vidike življenja in sprejmete svojo unikatnost ter se jo začnete veseliti.   

Nedelja, 31.1. 

Nenavaden dan, ko boste po eni strani prejeli zanimive ideje, naredili zanimive stvari, sočasno pa ne boste mogli izpeljati rutinskih načrtov, ker vam bo preprosto zmanjkalo volje. Merkur se obrača retrogradno do 21.februarja. V tem času boste lahk naredili dobro miselno inventuro ter raziskali omejujoča prepričanja glede težavnih področjih življenja. Izkoristite ta čas in preberite knjigo na tematiko, ki vam dela preglavice, pa naj je to obilje, seks ali partnerska veza ali vzgoja otrok. Karkoli vas muči, v tem obdobju vam bodo dane možnosti, da odklenete negativne misli in jih opusitite za vedno. Najmočneši vpliv bodo čutili dvojčki, tehtnice in vodnarji ter ribe.

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje  spodbuja sprejemanje znanja o sebi. To je neprecenljiva kvaliteta energij, skozi katere sprejemate podporo Duše in sočasno zavedanje sebe kot Svetlobe na zemlji. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Razdražljivi, hitri in nepredvidljivi boste. Vse vam bo šlo na živce ter vse se bo dogajalo prepočasi. Želeli boste uloviti srečo, ki pa se vam bo izmikala in vas delala še bolj nestrpne. Želeli boste urediti nekatere skupne stvari, a se bližnji ne bodo odzivali na vaše predloge. To vas bo jezilo in lahko, da se boste s pretiranimi besedami ali dejanji nekomu zamerili. Izogibajte se pretiranim debatam ali obljubam, ki jih ne boste mogli držati. Ne nakazujte denarja v tujino ali ne kupujte ničesar, za kar nimate garancije. Nenadoma se lahko namreč pojavijo prekinitve, ki bodo šle na račun. 

Nasvet tedna: Do petka bodite pozorni pri tehničnih opravilih, da ne pride do nezgode. Čez vikend se vam bo končno nasmehnila sreča in stopili boste v ospredje ter dobili možnost urediti stvari, ki so vam pomembne. Ljudje vam bodo prisluhnili tudi, če vam ne bodo čisto zaupali. Potrudite se in si pridobite njihovo zaupanje. Vikend vam bo nudil dobro priložnost. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Nestrpni boste, a polni delovne energije, ki bo privlačna za marsikoga v vaši bližini. Vizija za prihodnost vas bo držala pokonci in želeli boste ustvarjati in napredovati na vseh področjih. Dovolj boste imeli čakanja in plavanja po mlakužah. Zavedate se, da ste rojeni za nekaj več. Želeli si boste spremembe in tokrat boste imeli moč to tudi izpeljati Bodite previdni, saj vas lahko strast in morebitne priložnosti za flirtanje zmotijo in vas odmaknejo od potrebnega dela. Lahko, da vam bo uspelo prepričati nadrejene in si urediti vse potrebno za službeno pot v tujino. Če ste se že dogovarjali za službo v tujini, obstaja velika možnost, da se bodo sedaj pogovori izpeljali v vašo korist. Zato se osredotočite na želeno.

Nasvet tedna: Ne zapravite sedaj časa za stvari, ki vam dolgoročno ne pomenijo nič. Koristno je, da si naredite dober načrt glede življenja in smeri, ki jo boste ubrali. Ohranjajte civiliziran ton in se ne jezite tam, kjer ni potrebno. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Nemirni boste, saj boste zaznavali, da je čas, da nehate čakati ali prelagati potrebne in pomembne stvari. Pri tem se boste lahko malo filozofsko zapletli v razmišljanje, kaj je zares potrebno in kaj ne, a vam bo življenje pripeljalo vse smiselno direketno pred vas. Pomembno je, da se pogovorite o stvareh, ki vam ležijo na srcu še pred četrtkom in tako pred polno luno pomirite svoja čustva, ki bi lahko sicer negativno vplivala na vaše zdravje pa tudi na sodelovanje. Če imate možnost napredovanja ali si želite menjave službe znotraj firme, izkoristite prve dni v tednu in se pogovorite. Imate namreč dobre možnosti za pozitivne karierne spremembe, če boste pravočasno pristopili in iskreno prikazali vse svoje razloge za to. 

Nasvet tedna: Opravite še vse, kar je potrebno, saj se vam ob koncu tedna vaš vladar Merkur obrača retrogradno in to vas bo  ustavilo v pogovorih, pa tudi hitrih rešitvah in dobrih idejah. Po tem tednu bo namreč daljše obdobje urejevanja stvari za nazaj in razmisleka o spremembah zunaj in znotraj vas. 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Navdušeni boste in v zanosu delovali iskreno in na polno. Ne boste opazili drugih, niti dogajanja okoli sebe. Prve dni boste precej aktivni in zadovoljni z dogajanji. Ljudje vam bodo naklonjeni in nič vam ne bo težko narediti ali pogovoriti se. Lahko pa, da boste prehitro zadovoljni s sabo in se do četrtka, ko je polna luna, zapletli v prijateljstva ali pogovore, ki vam bodo jasno pokazali, kje ste občutljivi. Lahko, da se bo začel nek nov odnos ali pa se boste osvobodili nekaterih svojih iluzij. Dobro je, da sledite svojim delovnim ciljem, saj boste dosegali uspeh za uspehom. Pri tem boste tako zaposleni s sabo, da boste pozabili na druge in na smisel sodelovanja. Zdelo se vam bo najbolj normalno, da vsi podpirajo vas. 

Nasvet tedna: Ne reagirajte v odnosih, saj so vaša čustva sedaj preveč aktivna in ste ranjeni še iz preteklosti. Zato ne morete čisto zaupati sebi in je koristno, da se nič ne odločate oz. da se iskreno in realno pogovorite. Ohranjajte navdušenje v sebi in sočasno preverjajte dogajanje v okolici. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Optimistični boste, čeprav tega ne boste kazali navzven. Imeli boste številne priložnosti preveriti svojo intucijo in instinkt. Zadovoljni boste s sabo in svojimi zaznavami in lažje boste se odločali za prihodnost. Prijateljstva vam bodo v veselje, še posebej, ker bo vse več ljudi, s katerimi se boste dobro znašli in iskreno komunicirali. To vas bo osvobajalo in vam dajalo dober občutek novih možnosti, ki se vam odpirajo za življenje. Nova ljubezen vas vznemirja in buri duhove, ne glede na to, ali si priznate ali ne. Ugled vam raste, prav tako priljubljenost v javnosti. Vsi bodo želeli z vami nekaj početi, sodelovati in lahko, da boste dobili precej ponudb, tudi bolj intimnih.  

Nasvet tedna: Ne boste ravno imeli občutka, v kakšnem dobrem obdobju ste, a ko boste pogledali nazaj, boste videli, da ste v tem času z lahkoto uredili vse, kar ste želeli. Zato se samo sprostite in osvobodite svoja pričakovanja do okolice, sočasno bodo tudi drugi se sprostili glede vas. 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Samozavest se vam malo maje, spreminja, zato se ne počutite najbolje. Razumete, da se vse spreminja, a se še ne morete sprostiti, a bi začeli sodelovati z življenjem sproščeno. Strahovi vas odmikajo od ljudi, ki bi vam lahko pomagali, saj povsod vidite nevarnosti. Ne bojte se sprememb, ki vam bodo koristile. Priložnost boste imeli, da na novo začnete z nekaterimi stvarmi, ki se v preteklosti niso tako dobro obnesle. Zato boste malo občutljivi in previdni v komunikaciji. Pripravljeni boste celo na kompromise, samo da se bodo začele stvari odvijati v neko smer
Nasvet tedna: Poskrbite za zdravo prehrano in dovolj tekočine, saj bo telo veliko bolj odzivno na slabe razmere kot do sedaj. Spočijte si in sočasno poskrbite za zdravo okolje ter dober način razmišljanja. Ne dovolite paniki iz okolja, da vas prevzame, zato organizirajte svoj način razmišljanja in sodelovanja. Ko se ne počutite dobro, je pomembno, da se pogovorite, da prekinete težave drugih, da zlezejo na vas. 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Globoko čutenje vas bo v tem tednu zaznamovalo. Lahko, da ne bo navidezno se nič takšnega zgodilo, a v vas se bo prebudila močna notranja kreativna sila, s katero boste čutili, da lahko naredite tiste preboje v življenju, ki jih že ves čas želite, pa nekako ni prišlo na vrsto. Ljubezen je del vas, odkrijte jo v sebi. Z njo boste nepremagljivi in lahko, da bo to začetek daljšega lepega obdobja, kjer se znajo zgoditi spremembe v ljubezni čez noč. No, sedaj ste vi na vrsti, da pokažete sebi svojo navečjo moč, ki jo premorete. Strastno sledite sebi in kreativnosti in ne odnehajte. Ustvarjate si namreč nove temelje s katerimi boste lahko pomagali vsem, ki so povezani z vašim srcem. 

Nasvet tedna: Ne hitite v pogovorih ali v dokazovanju sebe. Ne potrebujete več potrditve iz okolja, temveč dovolj časa zase in za vse, kar si želite ustvariti. Poglobite svoje zazavanje, intuicijo in okrepite fizično ter psihično kondicijo. Vse to vam bo koristilo pri uspešnih spremembah.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Čutili boste magnetno privlačnost, s katero boste vibrirali ne glede na to, v kateri družbi se boste znašli. Lahko, da se ne boste niti zavedali tega, kaj se dogaja z vami in boste enostavno pretiravali z vsem. Nasprotni spol bo močno odreagiral na vašo življenjsko energijo in marsikaj več bodo pripravljeni narediti za vas. Lahko, da boste začeli več ljubezenski vez naenkrat ali da se boste povezali z malo starejšo osebo, ki vas bo videla drugače in vam nudila tisto, po čemer ste hrepeneli. Spreminjali boste nekatere svoje navade ali razvade, kar vam ne bo šlo najbolje, če boste preveč energije izubili za obremenjevanje z osebnimi stvarmi drugih, ki se vas čisto nič ne tičejo. Izgubili boste zbranost na pomembne stvari, kar vas je že tolikokrat odmaknilo od uspeha. 

Nasvet tedna: Smiselno je, da malo prevetrite svoje notranje moralne vrednote in jih zaživite vsak dan sproti v realnem življenju. Ne čakajte več na spremembe drugih, temveč se osredotočite nase in na vse, kar vam je pomembno. 

Strelec

23.11. – 21.12.

Optimistični boste in se vsega lotevali s svojo megalomanijo. Čutili boste moč in srečo ob vsem, kar se bo dogajalo. Zdelo se vam bo, da boste uspeli v vsem, česar se boste lotili. Vam se bo zdelo, da je vse v najlepšem redu, a se bodo vaši bližnji težko z vami strinjali. Če bodo dojeli, da ste v svojem procesu življenja in da doživljate čisto drugače, kot drugi, bo dobro. V nasprotnem primeru pa bodo ali zaskrbljeni ali jezni na vas. Če se le da, se izognite reševanju tujih skrbi, saj boste v tem potegnili kratko. Tudi če boste se dogovorili za sodelovanje, se lahko zgodi, da se stvari ne bodo tako izpeljale in se boste morali boriti za svoj dogovorjeni delež.

Nasvet tedna: Sprostite se in ohranite pozitiven odnos do iskanja vseh možnih rešitev, predvsem zase in za svoja področja življenja. Zato opazujte možnosti, ki se vam bodo odpirale in se dogovorite za več časa za odločitve. Tako boste lahko v miru razmislili in se pogovorili z bližnjimi brez negativnih posledic. 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Strast vam bo zmešala glavo, kar vas bo na začetku veselilo, saj ste to na nek način že pričakovali in se potiho veselili. Vas bo pa vse skupaj precej bolj prevzelo, kot ste računali, kar vas bo pretreslo. Spoznali boste, da je globina čustev močnejša in da vas prevzema, da izgubljate kontrolo. To je zaljubljenost, ki se vam bo zgodila in vas vrgla v vrtinec čustev, ki jih boste le stežka razumeli, kaj šele, da bi jim sledili. Sprostite se in se osredotočite na čutenje sebe preden načrtujete drugačno življeje. Lahko, da se vse zgodaja zgolj zato, da vas čustveno prebudi in da ne bo dolgoročnih skupnih ciljev. Nikakor se ne boste mogli skoncentrirati na delo in na projekte, ki bodo počakali na tisti čas, ko se boste lažje fokusirali ter naredili kaj smiselnega. 

Nasvet tedna: Ne obremenjujte drugih s svojimi čustvi. Ko se umirite, boste lahko razumeli, da niso drugi odgovorni za vaša čustva, temveč da je vse to bilo skrito v vas. Zato sprejmite odzive drugih za merodajne in ne predpostavljajte, da čutijo tako, kot vi do njih.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Precej bolj sproščeni boste in se začeli veseliti življenja. Optimizem vas bo vse bolj prevzemal, čeprav ga boste še močno povezovali z ureditvije vseh skrbi, ki jih nosite v sebi. V odnosih boste vodilni in težko vam bo kaj dopovedati, saj boste imeli jasno izražena svoja stališča, ki jih ne boste hitro spreminjali. Zato se boste bolje organizirali in red ustvarili predvsem v sebi in povezavi z otroci, če jih imate. To sodelovanje vam bo pomembno, saj boste iz tega izhajali pri vseh drugih dogovorih in načinu življenja. Veliko lažje se boste pogovarjali in se tudi kaj dobrega zmenili, še posebej za svoje zdravje in dobro počutje v službi. Mimogrede boste lahko uredili stvari, ki ste jih še malo časa nazaj delali precej dlje časa. Pri tem boste usmerjeni izključno na razultate. 

Nasvet tedna: 

Bodite pozorni na iskrene in preverjene informacije. Nekateri bodo želeli vašo pohvalo in bodo priredili informacije, a posledice lahko nosite pa vi.  

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Prebudili se boste v drugačne dneve, ko se vam bo zdelo, da ste se rešili neverjetne teže preteklosti. Počutili se boste kot po večdnevnih zabavah, ko ste zadovoljni, da živite in lahko dihate ter zaznavate fizične spremembe v dobro. Sreča vam bo naklonjena in lahko, da boste srečali prave ljudi ob pravem času. Imeli boste dober občutek za soljudi in hitro vam bo uspelo urediti dogovore, za katere ste se bali, kako bodo šli. Odličen čas za iskanje nove službe ali za aktivacijo projekta napredovanja. Ne odlagajte ničesar, kar vam pade na pamet. Razmišljajte na veliko, tako o delu kot o denarju.

Nasvet tedna: Odprite se sprejemanju, pa tudi pogovorom, ne glede na to, da vam ne bo čisto jasno, kam peljejo. Pomagajo vam stopiti na realna tla in vas aktivirajo v dobro. Lahko, da boste morali urediti doma, v družini ali v svojih temeljih nekatere zadeve, ki ste jih odlagali. Sedaj ne boste mogli pobegniti, zato se lotite čimprej. 

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot