fbpx

Tedenski horoskop

Energijska napoved od 6.4. – 12.4.

Ponedeljek, 6.4.
Želeli si boste spremembe, saj vas okolje ne bo moglo več prepričati, da so stvari tako kritične. Jezni boste na človeško neumnost in obilo notranje moči se bo kopičilo. Želeli si jo boste konstruktivno uporabiti, a bo potrebno počakati na polno luno, da sprosti vse napetosti, ki se bodo do srede še kopičile. Ne dajajte pozornosti v negativne smeri, ohranite fokus na sebi in se usmerite na dolgoročne cilje, ki jih želite videti uresničene v svojem življenju. Začnite delati prve korake v tej smeri – pišite si ideje.

Torek, 7.4.
Luna v tehtnici bo pritiskala na čustva harmonije in edino željo boste imeli, da se odnosi harmonizirajo. Čeprav je Venera že krepko v znamenju dvojčkov, kar pomeni bolj jasno razmišljanje, boste te energije uporabili predvsem za kreativne vire za poslovno sodelovanje in za finančne rešitve, ki se vam bodo kazale v lepi luči. Še vedno pa bodo določene meglene energije bremenile vašo jasnost in nič vam ne bo steklo tako, kot si boste želeli. Še največ uspeha boste imeli pri sproščanju in meditaciji.

Sreda, 8.4.
Polna luna v tehtnici nastopi že v zgodnjih jutranjih urah, kar pomeni, da spanje ne bo ravno optimalno, saj bodo na plano prihajale globlje podzavestne energije iz neharmoničnih odnosov, lahko tudi povezave z bližnjimi pokojniki. Nikakor se ne odločajte za kakršnekoli materialne podvige, saj današnje odločitve ne bodo zdržale. Lahko se celo zgodi, da celo dogovori iz preteklosti na današnji dan “padejo” zaradi nenadnih odločitev ali ekstravagantnih vizij sodelujočih ljudi. Šele zvečer boste lahko začutili globljo sprostitev. Še vedno velja, da se izogibajte alkohola ali drugih substanc, ki bi vam zmanjšale jasnost v glavi.

Četrtek, 9.4.
Sprostitev po polni luni in obilo čustvenih vznemirjanj bo v zraku, zato bodite pozorni, da se ne predate energijam okolja, temveč vztrajajte na svoji poti in opazujte, katere spremembe za prihodnost si želite izpeljati. Moč kreiranja bo v vas in jasno vam bo, v katere čustvene pasti in odvisnosti v odnosih se ne želite več vrniti oz. želite to za prihodnost spremeniti, se osvoboditi.

Petek, 10.4.
Velikonočni petek bo romantično obarvan. Čustveno boste občutljivi in želeli si boste sprememb v odnosih ter izpolnitve v svojih srčnih željah. Lahko, da si boste dopisovali s svojo simpatijo ali hrepeneli po sporočilih. V vsakem primeru boste razmišljali o dolgoročnih načrtih in s kom si želite preživeti svoje dneve in noči. Romantična razmišljanja bodo okrepljena tudi z iskanjem finančnih rešitev, ki bi poskrbela za rešitve na vseh nivojih. Pišite si ideje, dober dan je za to.

Sobota, 11.4.
Zgodaj zjutraj preide Merkur v znamenje ovna, kar lahko, da vas bo prebudilo z aktivnimi mislim in skrbmi, ki bodo privrele v vašo glavo. Bodite pozorni, da vas popolnoma ne prevzamejo. To lahko povzroči nemir in pripravljenost na prepire za vsako malenkost. Raje se posvetite miselnim aktivnostim. Iščite in pišite si ideja, ali rešujte križanke, samo poskrbite, da bo vaš um zaposlen v produktivni smeri in ne trzajte na pikre opazke bližnjih, saj bo Merkur v ovnu vplival tudi na njih.

Nedelja, 12.4.
Umirite svoje misli in sodelujte z domačimi v duhu Velike noči. Ljubezen je v zraku, če le lahko umirite nemirnega duha, ki bo malo pretiraval v nemirnih mislih in besedah. Naredite si dober dan, saj bo pomembno za bodočnost, kako boste obvladovali svoje energije za skupno dobro. Luna bo v gorečem strelcu, zato boste težko ostali doma in boste iskali vse možnosti za vsaj kratka potovanja ali izlete.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Sedaj ni čas za spremembe, temveč za umiritev in razjasnitev nastale situacije. Kako boste sodelovali z domačimi, če jim ne prisluhnete pri njihovih željah? Poglejte vse, kar počnete še iz druge perspektive. Pri določenih projektih, v službi ali pri prostovoljnih dejavnostih boste sodelovali z osebo, ki vam bo vse bolj privlačna. Skupni interesi vas bodo povezali na način, da boste začeli razmišljati še o drugih stvareh in našli veliko zanimivih stvari, ki jih boste pripravljeni sprejeti v življenje. Ne prekinjajte pa svojega uradnega odnosa zaradi flirtanja, saj lahko, da se ne bo razvijalo po vaših predvidevanjih ali željah. Vas bo pa pretresla globina vaših čustev in želja po spremembi v življenju, ki jo boste občutili na polno skozi celoten teden.
Nasvet tedna: Umirite se, prisluhnite okolici in svojim bližnjim, da boste lahko potem pravočasno ukrepali po željah vseh. Trmoglavljenje v samo svojo na videz optimalno smer se žal ne bo končalo tako, kot si želite.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Razdvojeni boste v čustvih in nihali med optimistično in pesimistično verzijo življenja, ki ga boste doživljali črnobelo iz trenutka v trenutek. Osredotočite se na to, kaj vam daje življenje sedaj in pojdite v tej smeri, počasi in ljubeče – predvsem do sebe. Lahko, da se boste znašli med dvema ognjema in ne boste vedeli, kam pokloniti svoje srce oz. svoj čas. Ne odločajte se, saj to ni odločitev iz razuma, temveč iz vašega srca. Dovolite, da vam življenje pokaže, kaj je optimalno za vas. Kar boste sedaj sejali, boste skozi leto želi, zato se potrudite z iskrenostjo in čim bolj odprtim umom za nove rešitve in ideje. Tudo finančno lahko z dobrimi odločitvami in sedaj pravimi investicijami, veliko pridobite v roku pol leta.
Nasvet tedna: Polna luna vam bo dala možnost boljše komunikacije in razrešitve zmede v določenih odnosih, ki so vam pomembni. Zato si dovolite po sredi, 8.4. jasno pokazati svoja ljubeča čustva in namere, ki jih nosite v sebi.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Zapletli se boste v besedne spore zaradi vaših prehitrih reakcij in vpletanja v stvari, ki se vas zares ne tičejo. Želeli boste pomagati bližnjim, a boste zato plačali ceno z notranjim mirom. To vas bo pretreslo in vam bo močna lekcija, saj lahko zaradi tega izgubite vam pomembne stvari. Resnično boste želeli dobro, a se bo izkazalo, da o celotni situaciji veste premalo ali da ste pozabili upoštevati še druge okoliščine in zato boste lahko krivi za napačne odločitve ljudi, ki jim boste svetovali. Nujno je, da vedno raziščite vsako situacijo, ki vam je pomembna. Še bolje pa je, da od negativnih ljudi in kaotičnih okoliščin čimprej odidete. Usmerite svoj čas in energijo v vam pomembne stvari in ljudi.
Nasvet tedna: Ne hodite naokoli brez smisla in se ne odzovite na povabila, če niste čisto prepričani, da bi se radi družili z osebami, ki vas povabijo. Povsod boste namreč opaženi, kar vam ne bo ne v čast in ne v korist.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Romantično boste usmerjeni v odnose in želeli si boste vse dobro za vse vaše bližnje. Trudili se boste po svoje, čeprav ne bo imelo nobenega učinka, niti tega ne bo nihče opazil. Prevzela pa vas bo energija določene osebe in še preden se boste zavedli, boste o njej sanjarili. To vas bo čisto presenetilo, saj bo popolnoma drugačen od vašega ideala in do sedanjih ljubezenskih vez. Tehtali boste, kaj je prav in kaj narobe in pri tem želeli upoštevati razum, pa bo na srečo zmagalo srce. Pomembno pa je, da se držite notranje resnice in integritete, saj se boste v nasprotnem zelo slabo počutili ne glede na idealne okoliščine. Polna luna vam bo namreč aktivirala optimizem in možnosti, ki pa vas lahko malo odmaknejo od vaših pravih potreb.
Nasvet tedna: Ne pretiravajte s pomočjo drugim, dokler imate še s sabo stvari za urediti. V nekaterih pogledih vam namreč gori voda, ki jo je treba razrešiti še v tem tednu. Ne odlagajte.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Goreče želje se vam bodo uresničile, kar vam bo dalo nove energije za nadaljevanje po svoji malo uporaniški poti. Še bolj se boste usmerili v delovanje, ki vam bo dolgoročno prineslo veliko več, kot se sedaj zavedate. Mnogi vas bodo podpirali pri tem, kar vas bo prijetno presenetilo, saj ste do sedaj bili navajeni le upora in težav iz strani drugih. Poslovno se boste začeli prebujati in številne ideje bodo prišle na plano. Veliko jih boste lahko hitro uresničili in pri tem navezali nove, dobre kontakte, še več idej pa boste shranili za kasnejšnje obdobje. Srečni boste, ker boste čutili, da vam nekdo zaupa. Polna luna vam bo okrepila občutek za blagostanje, razkrila pa ne tako lepa čustva v odnosu, kjer ste verjeli, da je prisotna samo ljubezen.
Nasvet tedna: Čuvajte denar in svoje materialne dobrine. Ne zaupajte nikomur, tudi najbližnjim ne, če se ne želijo pogovoriti o tem, kakšno stanje je in kako boste skupaj šli dalje. Vztrajajte pri pogovoru.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Težave boste imeli z odločanjem, kaj je boljše: da komunicirate ali da je bolje, če ste tiho. A tokrat ne bo samo to problem, temveč boste imeli močan občutek, da so vam stvari čisto jasne, pa se bo kasneje izkazalo, da ste kar precej informacij preslišali oz. niso pravočasno prišle do vas. Zato nujno prej preverite, kaj se zares dogaja, preden koga opozarjate in da se ne zapletete v nepotrebne prepire. Pritiski okolja bodo precejšnji, zato bodo počasi na plano prišla vsa čustva iz stare preteklosti, za katere ste bili prepričani, da ste jih že predelali. Postaviti boste morali svoje meje in se odločiti, do kam ste pripravljeni popustiti. Predstaviti pa boste morali tudi svoje pozitivne vidike, če boste želeli sploh nadaljevati v pozitivni smeri na obstoječih stvareh. Nasvet tedna: če ni potrebno, se ne izpostavljajte. Kaj hitro bodo namreč na plano prišla dejstva, ki ste jih namerno zamolčali ali pa napačno presodili in težko se boste za nazaj izgovorili.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Polna luna v vašem znamenju bo aktivirala vaše čutne talente in po 8.4. boste bolj odprti za spreminjanje, sprostitev. Odsanjali boste svoje teževne odnose in preko sanj spoznali, kaj vam je potrebno narediti. Samske tehtnice boste imele priložnost spoznati morebitne bodoče simpatije, vezane pa boste želele potrditve v odnosu. Usmerjeni boste v lastno zadovoljstvo in če vas bo partner pri tem oviral, boste začeli intenzivno iskati pot ven iz odnosa. Ne boste še našli notranje moči za večje spremembe, ne v partnerstvu in ne v poslu. Boste pa načrtovali spremembe za prihodnost. Iskali boste pomoč med vplivnejšimi prijatelji, ki pa ne bodo mogli veliko spremeniti, zato je smiselno, da sami raziščete situacijo in pogledate, kaj je dobrega v njej. Nasvet tedna: komunicirajte, ne glede na to, da ne veste točno, kaj želite od koga. Pomembno je, da sproti obveščate vse vpletene ljudi pri korakih in spremembah, saj bo to naredilo veliko spremembo v skupnih odnosih, za kar vam bodo hvaležni.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Novi pogoji življenja vas bodo prisilili v nove ideje in kreativnost, kjer ne boste ravno samozavestni, a boste našli svoje pomočnike in ljudi, ki vam bodo pomagali. To vam bo sicer v veselje, a sočasno boste izgubili na moči, ker boste prisiljeni priznati, da tudi vi kdaj potrebujete pomoč. Če na to realno pogledate, vas to naredi bolj “človeškega” in vam bodo ljudje lažje zaupali in začeli z vami iskreno sodelovati. Še vedno pa boste morali razrešiti “stare grehe”, ki bodo začeli trkati na vrata. Ne glede na situacijo, se zavedajte, da se nikjer ne bodo stvari razrešile na silo. Skozi sprostitev in sodelovanje predvsem z ženskami pa se bo vse uredilo, če boste le želeli se odpreti za novosti in pogledati, kako lahko vi prispevate v skupnost. Stopili boste korak naprej. Nasvet tedna: ne reagirajte iz svojih navad, saj je čas, da jih prezežete. Tako se boste sprostili vseh strahov in notranjih predvidevanj, ki vas bolj mučijo, kot vse zunanje spremembe.

Strelec

23.11. – 21.12.

Ne glede na trud se vam bo zdelo, da ste ujeti v situacije in da nimate možnosti za spremembe po vaših željah. Polna luna 8.4. bo to situacijo še okrepila, zato boste pokali po šivih. Na vas so še vedno bremena preteklosti in pričakovanja drugih, da jim ustrežete, ker jim enostavno ne rečete pravočasno NE. Zato sedaj samo sprejemajte situacijo in bodite iskreni pri vsem, kar se bo dogajalo. Samo tako boste lahko pobegnili iz preteklosti. Kam želite peljati svoje življenje? V primežu vas bodo držale navade in razvade ter nekateri ljudje, od katerih ste si ali sposodil denar ali pa so vam odprli možnosti za napredovanje in ste jim nekaj dolžni. Čimprej razčistite situacijo s temi ljudmi, ne odmikajte se, saj bo vsak dan težje. Nasvet tedna: popazite na svoje zdravje, saj vas lahko psihični in čustveni pritiski tudi fizično tako izčrpajo, da boste težko prišli na zeleno vejo. Ne lotevajte se novih stvari dokler se ne boste počutili optimalno.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Ponovno se bo oglasila hrbtenica in vas opozorila, da ne sprejemate bremen drugih, še posebej, če niso več del vašega življenja. Več odločitev bo potrebnih, da boste prišli na pravo pot, saj boste še kar čakali, kaj bodo rekli drugi. Več samoiniciative vpeljite v svoje življenje. Pri vsaki odločitvi posebej boste čutili, kako odpadajo bremena in fizično ter psihično počutje se vam bo hitro izboljševalo. Red in dogovori vam bodo prioriteta in kdor se jih ne bo držal, bo doživel vašo veliko jezo, ki je skorajda ne boste mogli zadrževati. Ljudje se bodo radi pogovarjali z vami, zato boste morali napraviti mejo tudi v tem, s kom in kdaj komunicirate, da vas ne preutrudijo. Spoznavanje dobre plati življenja se bo začelo, saj se ne boste več upirali pozitivnim spremembam. Nasvet tedna: zaupajte sebi in predvsem s svojimi informacijami ne vstopajte v intimne nasvete bližnjim. Samo tistim, ki vas vprašajo za nasvet, je dobro, da jim ga podate. Vse ostalo je zapletanje na stare energije, česar pa ne potrebujete več.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Finančno stanje vam bo pomembno za varnost v takšnem življenju, po katerem hrepenite. Dovolj imate starega načina življenja, zato ste močno usmerjeni v materialne dobrine, ki vam bodo omogočile spremembe. To vam bo odprlo nov način razmišljanja in nova področja, na katerih se boste želeli naučiti dobrih stvari. Ne glejte na to, kaj že znate, temveč dajte domišljiji možnosti, da se vam pokažejo dobre, četudi nenavadne ideje in da z lastno kreativnostjo odprete nove poslovne poti, pridobite novo znanje. Skozi ljubezen boste bolj odprti za napredovanje v obilju in pridobivanju osebne varnosti, vam bo zanimivo. Ne odmikajte se od svojih želja, ne glede na pritiske okolja. Nasvet tedna: bodite odzivni na vse, kar se dogaja in komunicirajte, četudi se vam ne bo dalo. Pomembno je, da ste na tekočem z novicami in uradnimi spremembami, da boste lahko pravočasno videli potenciale v novih idejah, ki si jih vestno pišite.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Občutljivi boste na direktne besede, ki pa jih boste deležni na vsakem koraku. Nič ne bo šlo mimo vas, kot da imate na sebi magnet, ki pritegne številne komentarje in nemir, ki vas bo izčrpaval. To vam znak, da je čas za spremembo, pa tudi lekcija, da boste spoznali, kako lahko vaše prehitre besede prizadanejo bližnje. Potrebovali boste veliko pogovorov, da se boste lahko popolnoma sprostili in si ponovno začeli zaupati ter verjeti, da je življenje lahko drugačno. Prehitro vas okolje potegne v slabe vibracije. Veliko stvari se bo zgodilo, a jih boste kar spustili mimo ter šele spoznali, kako pomembno obdobje je to bilo za vas. Nasvet tedna: veselite se, kajti prehajate iz resnično dolgotrajnega obdobja karmičnih ovir, ki so vam dajale sicer veliko dogajanja, a malo zadovoljstva. To vas sedaj najbolj žalosti, ker vidite, koliko truda ste v preteklosti opravili zaman. Sprostite se, prihajajo boljši časi.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)