Tedenski horoskop

Tedenski horoskop od 19.8. do 25.8. 2019.

Poletje se počasi poslavlja in delovni elan se pojavlja. Mars je že v znamenju pridne device, v tem tednu v to znamenje pride tudi Venera. To bo dalo pravo noto novim dogajanjim. Obeta se strasten vikend, ki ga preživite čimbolj lepo.

Ponedeljek, 19.8.:

Komunikativni in dinamični ponedeljek, ko boste lahko izrazili svoja čustva in se postavili zase na dober in pravi način. Ne čakajte, ne odlagajte, danes je ta dan, ko lahko poveste komerkoli karkoli.

Torek, 20.8.:

Optimizem in dobri načrti bodo danes okrepili določene odnose, ki vam bodo v prihodnosti veliko pomenili. Ne zadržujte se, odločite se za akcijo in komunikacijo in povejte / pokažite svoje ideje na način, ki si ga želite oz. je avtentično vaš. Sedaj ni čas za kopiranje drugih, prilagajanje ali kakršnokoli poslušanje drugih in okolja. Skozi veselje in radost boste naredili največ. Možnost dobrih srečanj v ljubezni in poslu.

Sreda, 21.8.:

Delovna sreda, ko si boste želeli še odpočiti, se veseliti, a nekako boste prijeli za delo, ki vas bo zadovoljilo. Povabite simpatijo in/ali dobre prijatelje na kosilo / večerjo in se družite. Sproščeno komuniciranje bo pripeljalo do uspeha, zato povejte, na katerih področjih si želite rešitve, sprememb. Več glav več ve in ljubezen bo povezovala druženje na vseh nivojih. Venera preide v znamenje device, zato lahko pričakujete uresničevanje ljubezenskih želja in vsega, kar si vaša Venera želi.

Četrtek, 22.8.:

Jasno razmišljanje in komuniciranje vam danes ne bo šlo najboljše od rok. Zaupajte intuiciji in se sprostite, naj vam dan prinese tisto, kar je za vas najboljše. Danes so najboljše orodje meditacija, srčnost, ljubeznivost in sproščenost. Narava in angelske energije bodo danes najbolj prisotne za vse ljudi, sprejmite njihovo podporo.

Petek, 23.8.:

Razdvojenost med strastjo in razumom bo danes precej vidna. Sonce prehaja v znamenje device, sočasno pa se odpirajo osebne strasti, ki vam bodo prinesle popolnoma nov pogled na določene odnose. Sprostite se in sebi in dotičnim iskreno priznajte svoja čustva. Zadnji krajec prinaša energijo in podporo za zaključke na projektih, kjer so potrebne komunikacije, zato se ne izogibajte pogovorom in rešitvam. Čas je za novo poglavje življenja.

Vikend:

Aktiven in strasten vikend se napoveduje. Obilica čustev, globoke strasti, možnosti za novo ljubezen ali obuditev stare, prave ljubezni je možna. Sprostite se in se odzovite na povabila. Možnosti nenapovedanih obiskov in idej, strastnih noči in zmenkov … Nikakor ne čakajte doma, da vas življenje najde. Iskreno in zbrano reagirajte ali bodite vi tisti, ki tokrat začne pogovor, povabila, vodi “igro” ljubezni.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ovni prehajate v delovno fazo, ki se bo v tem tednu aktivirala v domačem okolju. Želeli si boste vse urediti, tudi za ceno prostega časa drugih ljudi, ki se ne bodo kar tako prepustili vašemu zapovedovanju, zato lahko, da se boste doma preveč zapletali v prepire. Če želite narediti kaj večjega v tem obdobju, poskrbite, da boste vi tisti, ki je najbolj deloven, da boste z zgledom aktivirali svoje okolje. Če se želite preseliti, prenoviti svoj dom, potem je sedaj idealen čas, da začnete s to dejavnostjo.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Biki boste nemirni in iskali boste svojo optimalno družbo, ki pa se vam bo odmikala, saj ne boste imeli strpnosti za nikogar, ki bo želel kaj preveč vplivati na vas. Zavetnica Venera vam daje polno podporo za pretirano samozavest, ki vas zares odmika od vam pomembnih ljudi. Sprostite se in dovolite, da vam življenje pokaže, kako se optimalno sprostiti, zabavati, ne načrtujte svojega življenja do pike. Šele tako vas lahko kozmične energije presenetijo v dobro.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Dvojčki boste iskali nove odnose oz. vas bo življenje vodilo v smer, da boste prisiljeni se odpreti tudi ljudem, ki bi jih sicer zanemarjali oz. se jim izognili. Ne branite se, temveč poglejte, kaj vam te situacije prinašajo in kako se spreminja vaše življenje na preprost način sprejemanja tega, kar ste se prej bali. Možnosti za izboljšanje

vašega osebenga življenja so velike, tako finančno, kot ljubezensko.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Raki boste  v tem tednu odkrili nove prijeme v sebi, ki vam bodo dali možnosti odreatirati na pritiske okolja bolj sproščeno in iskreno. To vas bo sprostilo, saj si boste začeli zaupati tudi v najbolj kritičnih trenutkih. Zaradi tega bodo odnosi veliko bolj sproščeni in končno boste imeli občutek, da nekam zares pripadate, da je nekomu zares mar za vas tako močno, kot je vam mar za druge. Ljubezen na vidiku, ne ignorirajte je.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Levi boste imeli dober teden in optimalne rešitve se bodo pojavile za stvari, ki vas skrbijo. Ljubezen bo cvetela, točno boste vedeli, kaj in kako si želite v naslednjih korakih življenja. Do srede poskrbite, da izrazite ljubezen ljubljeni osebi. Vikend bo deloven in usmerjen v praktične rešitve, ki jih potrebujete za celotno jesen. Ne bojte se sprememb, prinašajo vam okrepitev dobrih, podpornih energij v življenju.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Device imate v tem tednu oditi na dobro, koristno potovanje, ki vam bo odprlo nove vidike življenja, zato ne odlašajte in sprejmite povabila ali načrtujte do konca tisto, kar ste v preteklosti že začeli. Od četrtka naprej pride Venera v vaše znamenje, kar vas bo odprlo za sprejemanje boljšega način življenja. Lahko boste se globlje sprostili in sprejeli ljubezen, ki je že v vaši okolici. Opazujte svoje misli in dovolite, da postanejo bolj ljubeče do vas in vašega življenja.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Tehtnice sprejmite v tem tednu odgovornost za svoje misli in počutje zaradi njih. Sprejmite vse vidike življenja in si dovolite, da niste vedno na voljo za vse tiste, ki vas potrebujejo (ali  vsaj mislijo, da vas). Strast se bo na hitro razvila v določenem odnosu. Dovolite si jo zaznavati brez, da karkoli predvidevate in pričakujete. Dovolite si začutiti življenje sproti, vsak trenutek, vsak dan znova. Darila bodo prihajala nepričakovano.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Temeljito boste razmislili o svojih materialnih željah in končno naredili inventuro, v kateri boste opustili navezave na ljudi, situacije in preteklost, ki vam ničesar več ne prinaša, temveč obratno, odnaša možnosti za dobro in mirno življenje. Realno poglejte na sedanjost, ne računajte na prihodnost in na pretekle veze in poznanstva. Vse se spreminja in lahko, da boste v tem tednu našli rešitve za vse, kar vas je potiho bremenilo.

Strelec

23.11. – 21.12.

Strelci boste v tem tednu doživeli prenovo in dobili možnosti na novih področjih,    novih odnosih. Odprite se za najboljše možne energije in realnosti, ki so v vas v tem obdobju.  Kako si želite preživeti življenje? Sedaj je čas, da greste v pravo smer. Vidni boste povsod, zato je čas, da prevzamete svoje življenje v svoje roke in počnete tisto, kar vas iz srca in Duše veseli.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Kozorogi ste v tem tednu vabljeni, da stopite iz komfortne cone in se postavite zase na način, da opozorite na vse nepravilnosti v razumevanju vas. Jasno in čisto pokažite svoje stališče, želje in smer, v katero želite iti. Možnosti napredovanja, novih uspehov. Sprejmite priložnosti, ki vam jih bo ponujalo življenje in nikakor ne zamudite ničesar, nobenega povabila. Sprostite strahove, ne raziskujte jih, temveč jih presežite, pojdite mimo njih.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Vodnarji boste v tem tednu uspeli skomunicirati veliko stvari glede svojega materialnega stanja. Ideje bodo sveže in pestre ter jasno vam bo, kako vse postaviti na svoje mesto. Izražajte se, pišite in komunicirajte v vseh oblikah, saj s tem okrepite pretočnost dobrih energij v sebi. Končno boste imeli  dober občutek o sebi in svojem življenju. Očitno nekaj delate prav, nadaljujte!

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Ribam bo v tem tednu domišljija aktivirala vsa področja življenja, saj boste doumeli moč svojih talentov in jim prepustili določeno svobodo, da se izrazijo. Hrepenenje po ljubezni se bo izkazalo za resnično hrepenenje po sebi, doživljanju sebe in življenje bo postalo sproščeno, iskreno in ljubeče. Brez, da bi se trudili, boste spoznali, kako se čuti ljubezen do sebe in do vsakega trenutka posebej. Ne skrivajte novih spoznanj, kreacij, pišite, rišite, dovolite si biti to, kar vas najbolj veseli.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)