Tedenski horoskop

HOROSKOP 23.5. – 29.5.

Odlični dnevi se obetajo, Merkur prehaja retrogradno nazaj v znamenje bika, da vas opomni na vse, kar je smiselno dobro pregledati in spremeniti v sebi glede obilja. Do 2. junija imate tako možnost najti svoje ključne miselne napake znotraj sebe, ki vas ovirajo, da ne sprejmete obilja življenja, ki vam ga želi Svetloba vaše Duše predate. 

Afirmacija obilja za ta teden: 

“Moja prirojena ustvarjalnost, ki se prebuja v ljubezni in obilju, me navdihuje in veseli.

Ponedeljek, 23.5.

Odlični zvezdni vplivi bodo naredili odličen dan. Lahko se boste sprostili v optimizmu in se sočasno predali potrebnim zadevam, ki jim želite priti do dna. Čutili boste neverjetno notranjo moč in vse se bo dobro izteklo. Še pozno zvečer boste našli odlične rešitve za marsikaj. Luna je v ribah, ponoči je že Merkur prišel v znamenje bika, kjer vas bo podpiral v dobrih misli glede obilja in užitkov življenja. V vrtnarstvu je odličen čas za listnate rastline: kapusnice, koleraba, cvetača, listnati peteršilj in druga listnata zelišča, radič, endivja, motovilec, solata in špinača, pa tudi beluše in sladki komarček. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, strelci in vodnarji.   

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca vam bo dajal nasvete in ideje za dobre rešitve vaših najbolj perečih problemov. Sodelujte z razmišljanjem, navdihi in vsem,  kar se bo dogajalo v vas in zunaj vas. 

 

Torek, 24.5. 

Odlična spontanost je v zraku in lahko, da boste naredili marsikaj tistega, kar si sicer ne bi upali. Spoznali boste svoje prave vrednote, ki jih želite imeti v ljubezni in zvestoba vam bo pomembna. Razmišljali boste o odnosih na dolgi rok in se sprostili v spoznavanju svojih pravih želja. Luna v ribah vam bo okrepila sanjarjenje, zato lahko, da boste sredi dneva malo utrujeni od vsega tega. Malo pred polnočjo pride Luna v znamenje ovna, kar vam lahko naredi noč nemirno, še posebej, če čez dan niste sledili svoji. V vrtnarstvu je odličen čas za listnate rastline (kapusnice, koleraba, cvetača, listnati peteršilj in druga listnata zelišča, radič, endivja, motovilec, solata in špinača, pa tudi beluše in sladki komarček). Najmočnejši vpliv boste čutili  ovni, dvojčki, raki, device in strelci.  

Mojster 4. žarka Svetlobe – Harmonija vas bo povezal z zanimivimi energijami, ljudmi in dogodki, ki lahko, da vam bodo spremenili življenje. Skozi spoznanja boste dobivali vse, kar potrebujete, zato odprite um, da vidite, kaj ima kdo za vas. 

 

Sreda, 25.5. 

Luna je v ovnu, Jupiter je v ovnu, danes ponoči pa je še Mars vstopil v ovna, kar bo vse skupaj naredilo dan v presežkih. Čutili boste moč in voljo, da naredite karkoli. Pazite samo, da vam volja in notranja moč podpreta srčne in Dušne želje in ne gresta v smer egotripa in trme.  A to je odvisno predvsem od vaše zavesti in zavedanja sebe ter življenja. Dobra povezava Sonca in Lune vas bo že od jutra aktivirala v dinamičnost in nemir vas bo preveval, zato ne bo dan za lenarjenje. Tudi vplivi ostalih planetov bodo konstruktivni in z lahkoto boste odkrivali pravo resnico in se odločali zanjo.  V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, device, škorpijoni in kozorogi.

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vam bo podprl pomembne odločitve in vse aktivnosti, ki vas bolj pripeljejo v stik z vašo Dušo. Skozi sprejemanje sebe iz pravih energij in spoznavanje o svojih najboljših kvalitetah boste dosegli dober tempo za odlično življenje. 

 

Četrtek, 26.5. 

Ohranite notranjo dobro naravnavo, ki vas lahko odlično vodi v aktivnosti čez dan. Luna je še v ovnu in vas vsekakor podpira v aktivnostih. Usmerite svoje notranje moči in voljo v vse, kar vam je pri srcu in bi radi uredili. Ne dovolite si, da vam drugi preko provokacije usmerjajo vašo energijo. Če ste brez moči in utrujeni, potem vam bo rdeča barva v pomoč. V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi (grah, paradižnik, paprika, fižol, žita, kumarice, buče, leča, riž, soja, pa tudi jagode, jagodičevje in sadna drevesa…) 

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam bo podpiral notranje spremembe, učenjein sodelovanje z Življenjem na čisto poseben način. S srčnim delovanjem boste lahko dosegli vse, kar ima smisel iz vidika vaše Duše in ljubečim sodelovanjem vaše osebnosti. 

 

Petek, 27.5. 

Še pred pol deveto zjutraj je Luna prišla v znamenje bika in vas spodbujala k umiritvi in uživanju dneva. Kar naenkrat boste imeli več časa za hrano in počasno druženje. Če ste ponočevali do jutranjih ur, v kar so vas zvezde vodile, boste težko našli pravo motivacijo za karkoli drugega kot počitek. Bodo pa izzivi dneva v prepoznavanju lastega ljubosumja, mogoče celo zavisti. Ne popustite nižjim vibracijam, ohranite hvaležnost v sebi in odprto srce.  V vrtnarstvu je čas za plodovnice: sajenje in saditev ter nego vseh rastlin, kjer so pomembni plodovi (grah, paradižnik, paprika, fižol, žita, kumarice, buče, leča, riž, soja, pa tudi jagode, jagodičevje in sadna drevesa…) 

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki in tehtnice.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas bo podpirala v vseh spremembah in vam kazala pravo pot skozi počutje in sproščenost. Če boste iskreno pristopili pri vsem, kar se bo dogajalo ter imeli pozornost na svojem srcu, boste srečni v spremembah.

 

Sobota, 28.5. 

Sproščen dan z Luno v biku se obeta. Dovolite si počivati, uživati in se družiti na sproščen način. Ne dovolite, da vas popolne manjši nenadni dogodki spravijo iz tira. Ker petnajst minut pred 17 pride Venera v znamenje bika, se bo dan odvijal v konkretno realizacijo Ljubezni, zato se ji odprite in sodelujte z vsem, kar se dogaja v tej smeri.  V vrtnastvu sejete in sadite gomoljnice ter negujete tiste rastline, kjer bi želeli okrepiti koreninske dele. Dobro zalijte in zaščitite koreninske dele pred pretiranim soncem. Najmočnejši vpliv boste čutili   ovni, biki, tehtnice in vodnarji. 

Mojster 4. žarka Svetlobe – Harmonija vam bo dajal dobre ideje in dogajanja okoli vas, ki vas bodo spodbujala k realizaciji svojih srčnih želja. Z lahkoto boste sledili, če boste vsaj malo vibrirali z energijo Ljubezni. 

 

Nedelja, 29.5. 

Cel dan vaš še neguje Luna v biku, zvečer ob 19:22 pride v znamenje dvojčka. Dan bo precej nenavaden zaradi srečanja Marsa in Jupitra, saj boste prekipevali od energije.  Dopoldne lahko, da še boste malo sanjavi, a bo moč dnevnega ognja prevladala. Pojdite na izlete, predajte se užitkom narave in gibanja v njej, še posebej, če imate avtoimune bolezni. Dodatna energija vam bo pomagal premagati notranje ovire in blokade. V vrtnastvu sejete in sadite gomoljnice ter negujete tiste rastline, kjer bi želeli okrepiti koreninske dele. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, strelci in ribe. 

Mojster 6. žarka Svetlobe – Predanost vas bo sproščal v dogajanju in vas podpiral v sodelovanju brez zapletov in notranjih težav. Z lahkoto boste začutili svoje veselje, srce in iskrivost, ki vas bo usmerjala na novo pot. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Dinamičen zaključek meseca maja se obeta, ko se boste nadvse predano lotili soustvarjanja domačega vzdušja in želeli nadoknaditi vse zamujene trenutke v družini. Ne pretiravajte v skrbi za druge, osredotočite se na harmonijo s sabo in potem z ostalimi. Odnosi bodo dobri, če se boste sprostili.  Jasno vam bo postalo, katere stvari niso dobre za vas in kaj v vas aktivira dovolj življenjske energije, ki vam podpre dobro počutje. Zato sledite svoji intuiciji in se odprite dobrim spremembam. Moč se vm bo povrnila. Vaš vladar Mars pride v vaše znamenje 25.5. ponoči, kar vam bo dalo močno podporo za polno aktivnost. Srečno obdobje se začenja, ko boste na polno v svoji moči in pripravljeni narediti vse in takoj, če boste le pravočasno začutili motivacijo. Sodelujte in se sproti odločajte. 

Kje vas čaka sreča?

Srečni boste, če si boste dovolili na novo vzpostaviti svoje odnose. Vse se bo vrtelo okoli vašega sodelovanja, zato ne smete več delati kompromisov, ne glede na to, kako so vam pomembni drugi ljudje. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Občutljivi boste na stanje doma in vas bodo besede ali dejanja domačih hitro prizadela, prav tako boste vi prehitro reagirali ter ustvarili večjo zmedo, da se ne bo vedelo, kaj se zares dogaja. Nič ni narobe, če v svojem domu pokažete svojo nesigurnost in občutljivost, saj vas bo to naredilo bolj človeškega in bolj odprtega za iskrene odnose. Ker se v vaše znamenje vrača Merkur v retrogradni fazi, je to odličen čas, da razmislite, kaj ste v preteklosti delali narobe ter se bolj osredotočite na dobro počutje ter skrb za svoje zdravje. Imeli boste podporo za premike v službi, ki jih boste dobro izkoristili, če boste poskrbeli tudi za dobro počutje. Opazujte, kako je telo povezano z dogajanjem v službi ter si zagotovite potrebo po vodi in zdravi hrani ter sprostitev.

Kje vas čaka sreča?

Odličen čas se vam obeta, saj vaša vladarica Venera konec tedna prehaja v vaše znamenje. Srečni boste, saj boste spoznali zanimive stvari o sebi in dobili kvalitetne ideje, kako izboljšati svoje življenje brez posebnega truda. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Naredite vse nujne stvari, saj vas odlašanje obremenjuje in vedno bolj tonete v počutju. Ko boste na tekočem, se boste lažje odprli za sprejemanje odličnih energij, ki vam jo Sonce v vašem znamenju prinaša. Tako boste tudi v odnosih bolj strpni, sodelujoči in tudi zaželeni. Sonce je že dva dni v vašem znamenju, kar pa lahko, da vam bo najprej povzročilo malo težav, saj boste čutili pritisk ali večjo obremenitev na fizično telo. Če ste imeli premalo časa zase ali niste dovolj dobro skrbeli za svoje telo, potem se vam bo to zdaj poznalo na vašem zdravju in dobrem počutju. Če imate željo ali ideje za novo službo ali napredovanje v sedanji, potem je dobro, da se v tem času razgledate, dobro pripravite in počakate, da mine faza retrogradnega Merkurja (3. 6.), in se potem aktivirate v tej smeri. Podporo imate, da odkrijete svoje optimalne talente in želje v tej smeri. 

Kje vas čaka sreča?

Sreča vas bo spremljala, če boste sproščeno sledili Usodi. V spremembe pojdite celotni in ne z rezervo, pa boste kmalu deležni številnih dobrih presenečenj.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Veliko lahko naredite tako zase kot za druge, če boste le sledili dogovorom in sproti komunicirali o vsem, kar je potrebno. Ne predvidevajte nič, niti ne začenjajte drugih tem, dokler ni vse jasno, kaj je potrebno narediti in kdo je za kaj odgovoren. Dobro počutje bo odvisno predvsem od dobrih poslovnih odnosov, zato se ne upirajte spremembam, temveč jasno poglejte, kaj vam obeta prihodnost, če sprejmete dobre izzive. To vam bo pognalo kri po žilah ter vas razveselilo. Ne pretiravajte v komunikaciji, saj bo izpadlo kot da vam ali ni jasno, kaj se dogaja, ali pa kot da lažete. V obeh primerih boste izpadli slabo in to čisto brez potrebe. Zato se zberite in ohranjajte svojo jasnoste ter ne dovolite, da vas hrepenenja odmikajo od vsakdanjega življenja.

Kje vas čaka sreča?

Sprejmite v polnosti odgovornost za svoje delo, pa se bo vse bolje in lažje izvedlo. Uspešno boste zaključili nekatera dela in dobili lepo nagrado. Če boste še uskladili svoja čustva z mislimi ter se bolje fokusirali na vse, bo uspeh še večji. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Usoda vam bo jasno pokazala pot, po kateri je sedaj pomembno iti, če želite dojeti svojo svobodo, pa tudi svoje talente in sproščenost tako v odnosih kot v povezanosti s sabo. Ne delajte kompromisov, a izhajajte iz sedanjosti. Nemirni boste in stres, ki ga boste doživljali zaradi bližnjih, vam bo počasi načenjal živce. Zato boste večkrat stisnili zobe in nadaljevali po svoje. Odprti boste namreč za pogovore, a le, če bodo ljudje pripravljeni tudi poslušati in ne smo govoriti. Jasno boste videli, kaj vse vam ne gre po načrtih in kdo vas vedno sabotira, a se ne boste želeli jeziti, niti manipulirati, temveč samo odmakniti od vseh, ki vam ne želijo dobro. Dovolj imate namreč pregovarjan in izgovorov, če dobro veste, kako je, kadar je dobro.

Kje vas čaka sreča?

Če si boste dovolili osebne spremembe, boste kmalu začutili novo vibracijo in srečo, ki vas bo vse bolj spremljala. Ne upirajte se življenju, ki vam bo dalo povsem novo vizijo, kjer boste prej dosegli svoje cilje in srčne želje.

Devica

23. 8. – 22. 9.

V odnosih vam bo pomembno, da vas bližnji podpirajo in če partner ne bo sodeloval tako, kot si vi želite, boste hitro našli razloge za prepir. Na vsak način boste želeli dobre rezultate, zato ne boste prenašali upora. Super počutje vas bo ob tem spremljalo, zato še naprej razmišljajte o stvareh, ki vas obudijo v dobro življenjsko energijo. Če boste bolj praktično spremenili svojo življenjsko filozofijo, bodo pozitivne spremembe bolj trajne. Dinamični boste v službi in veliko naredili za pozitivne spremembe, ki bodo na vse vplivale. Sreča vas bo spremljala in bolj sproščeno se boste lotevali stvari, ki ste se jih prej izogibali. Imeli boste možnost videti, kako bi bilo, če bi čisto po svoje delali. Praktični boste in usmerjeni v konkretne rezultate.

Kje vas čaka sreča?

Uspeh vam bo dal novega navdiha in veliko časa boste posvetili odličnim idejam, ki pa lahko, da jih bodo drugi označili za malo nore, saj bodo tako napredne. Če si želite novo službo ali napredovanje, potem še počakajte do 3.6., ko bo vaš vladar Merkur šel direktno smer. 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Kreativni in dinamični boste, še vedno pa precej občutljivi na mnenja drugih, še posebej vaših domačih. Odprti boste za ljubezen, a bolj odzivni, ne boste dajali pobud. Dobro počutje vas bo osvobodilo. Dobro boste spali in se rehabilitirali od preteklih zmešnjav. V sebi boste vse bolj močni in samozavestni. Pomembno vam bo, da resnično najdete svoj optimalen način življenja za dobro počutje. Zaradi želje po popolni prenovi materialnega stanja in finančnega vrednotenja, boste bolj senzibilni na to, kako vas pri tem podpirajo domači. Ne boste radi o tem govorili, a če bo potrebno, se boste odločil zase. Čeprav boste čustveno krhki, boste jasno postavili svoje meje sodelovanja ter pričakovanja, ki jih morajo drugi upoštevati.

Kje vas čaka sreča?

Odličen čas za konkretne stvari se odpira, saj vaša vladarica Venera 28.5. prehaja v znamenje bika in boste imeli večjo moč materializacije kot sicer. Zato je to obdobje odlično za denarne uspehe in finančno urejevanje ter srečo, ki vas bo odpirala tudi ljubezenskim vibracijam. 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Stratni boste in vaš magnetni privlak bo mnoge vaše simpatije zmedel ter pripeljal v neugodne situacije, saj vi ne boste imeli časa za dvorjenje ali za katerekoli aktivnosti v tej smeri. Ne glede na ves stres in nemirne okoliščine, boste v sebi čutili večjo moč kot običajno. Lažje se boste zbrali in tudi iskali kreativne rešitve za vse. To vam bo koristilo, da boste začeli drugače gledati na celotno življenje.  Imeli boste globko željo ali nujo po spremembi nekaterih materialnih dobrin in iskali boste dodatne finance ter spremembe v tej smeri. Kreativni boste v vsem, a preveč občutljivi, da bi se lahko karkoli dobro dogovorili. Zato se samo sprostite in zapišite vse možnosti, ki jih vi sami sedaj vidite.

Kje vas čaka sreča?

Srečni boste, ko boste začeli spoznavali, kje napačno reagirate. Z vso silo se boste  usmerili v službo in delo ter želeli najti optimalno rešitve, kar vam bo hitro omogočilo uresničitev vaših želja. Toliko dobrega se lahko v tem času zgodi, da ne zavrzite nobene ideje, še najbolj nemiselne in nenavadne ne. 

Strelec

23.11. – 21.12.

Aktivni boste v domačih opravilih in potrebno bo urediti nekatere skupne stvari. Zato se lotite kar po vrsti in se ne izmikajte delu, da se ne razvijejo prepiri, ki vas bodo izčrpali, narejenega pa še vedno ne bo nič. Organizirajte se dobro in vse povabite v sodelovanje, pa boste imeli dobro družinsko druženje in še vse urejeno, kar bo vsem polepšalo celo poletje. Če ne boste sledili tistim, ki jim ne zaupate ter se bolj pobrigali zase, se bo to odlično poznalo na vašem počutju. V nasprotnem primeru pa vas bodo na to opozorili rahli glavoboli ali slabosti. Ne sodelujte s podpisi za hipoteke ali urejevanje financ drugih, saj obstajajo možnosti, da se ne bo tako dobro izteklo. Raje najdite dober posel, ki ga tudi podpirajo zvezde in boste vse uredili odlično. 

Kje vas čaka sreča?

Če boste malo sebični in izbirali druženja s prijatelji in bližnjimi, boste nadvse srečni. Pogrešali ste namreč nekatere aktivnosti in vse tisto, kar ni direktno usmerjeno v posel in zaslužek. Priznajte si, kaj res potrebujete.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Strastni boste v vseh pogledih, zato lahko, da si boste ustvarili malo zmede v odnosih, saj se ne boste mogli odločiti, kaj in kako bi začeli. Preteklost vas bo ovirala, če si ne boste naredili lastnih prioritet. Lahko, da se vas bodo drugi malo izogibali zaradi močnih energij, ki jih  boste oddajali. Preverite, katere razvade vas najbolj utrudijo in vas odmikajo od dobrega življenja ter  zaključite z njimi. Vse, kar v sebi opazite, da blokira vašo strast in navdušenje nad življenje, dobro raziščite, saj to najbolj ovira vaše dobro počutje ter posledično zdravje. Zaključevati bo potrebno tiste stvari, ki so najprej nujne v službi in vas že vsi čakajo, da jih naredite. Temu posvetite največ energije, saj boste potem precej bolj sproščeni in se lažje fokusirali na sedanjost in želene novosti. 

Kje vas čaka sreča?

Zapišite si vse, kar vam bo prišlo na pamet glede sebe in življenja, saj boste šele proti koncu tedna dojeli, kaj vse se dogaja. Zavedanje samega sebe vas bo osrečilo, saj se boste lahko začeli bolj optimalno razvijati in ne boste nihali v odločitvah. 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Sami si določite standarde, ki jih želite živeti in ne čakate na druge. Ne bodite preskromni do sebe, saj bo kasneje težje vse spreminjati. Če uveljavljate nova pravila v odnosih, naj bodo optimalna za vse. Lahko da boste želeli v enem trenutku vse izpustiti in se odmakniti od vsega, kar vam bo povzročalo stres. A bo na srečo preveč težavno, da bi to res naredili. Konkretno fizično delo vas bo umirilo in vam dalo podporo, da se ne boste ukvarjali s stvarmi, ki bi vas spravile v depresijo ali odmaknile od dobrega sodelovanja z najlepšimi energijami lastne Duše. Zadovoljni boste z rezultati, a sočasno boste točno vedeli, kaj in kako je potrebno narediti za prihodnost, da boste lažje izpeljali vse projekte in v njih ne samo uživali, temveč tudi veliko več zaslužili. 

Kje vas čaka sreča?

Srečni boste, ko bo na plano bo prišlo vse tisto, kar je treba urediti tako v službi kot pri vašem počutju. Zato si pišite vse ideje, ki bodo nadvse praktične, pa tudi nujne, da jih izpeljete, če želite ohraniti harmonijo v sebi in okoli sebe.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Doma boste zaključevali nekatere stvari, lahko čisto fizične, lahko pa tudi čustvene. Dobro se boste počutili, ko bo vse postajalo vse bolj jasno in možnosti realizacije se bodo s tem zelo povečale. Občutljivi boste na mnenja drugih glede vaših kreativnih dozežkov, zato boste previdni, komu boste kaj pokazali. To bodo edini negativni vplivi na vaše počutje, pa še to ne bodo dolgotrajni, če boste presegli strahove ali pa se bolj potrudili, da boste v vsem samozavestni. V celoti se boste želeli usmeriti v kreativo, saj vas bodo ideje preganjale, da jih zapeljete tako optimalno, da vam lahko povrnejo vložen čas in denar ter vam odprejo pot do obilja. Organizirajte se in v sodelovanje povabite vse tiste ljudi, ki so ključnega pomena za vaš uspeh.

Kje vas čaka sreča?

Odlično se boste počutili in srečni boste, ko boste končno tako dobro zaključili stvari, ki so vam že dolgo »kradle energijo« in lahko, da ste zaradi njih bili močno utrujeni. 

Vse več idej vas bo osrečevalo s svojo realizacijo in zadovoljni boste z življenjem. 

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.