Tedenski horoskop

Energijska napoved za obdobje od 3.8. do 2.8.

Ponedeljek, 3.8.

Polna luna in pomemben dan za vse, ki si želite osvoboditi čustvenih pritiskov okolja in temu, da skozi dan zaradi dogajanja popolnoma pozabite nase. Celoten dan boste imeli na izbiro, slediti in izraziti svoje želje in prioritete, ali se ukloniti dogajanju okolice, kar pa vas bo pustilo neizpolnjene, nesrečne in na koncu ne boste videli smisla, zakaj ste se toliko potrudili za druge, ki sploh niso opazili vaše “žrtve”. Spremljajte optimalne ideje, ki se porodijo v vas in veselje ter energijo, ki se zraven aktivira in vse podpre.

Aktivno podporo Svetlobnih Mojstrov 7. žarkov vam danes daje Mojster 1. žarka Moči, ki želi, da pridobite na individualni moči in zares prestopite meje družbe, ki vas drži ujetnike v nezadovoljstvu in prelaganju odgovornosti za lastno življenje na druge.

Torek, 4.8.

Odličen dan, ko je aktivirana močna volja za vse stvari, ki vam dajejo veselje, optimizem in voljo do življenja. Aktivno povezana sta namreč Mars v ovnu in Jupiter v kozorogu, kar vam daje voljo za vaše najmočnejše premike, ki bodo dolgoročno dobro vplivali na temelje in blagostanje življenja. Danes ne lenarite, temveč začutite, kaj je najpomembnejše, da naredite za svoje življenje. To vam lahko korenito spremeni vaše temelje.

Aktivno podporo Svetlobnih Mojstrov 7. žarkov vam danes daje Mojster 2. žarka Ljubezni, ki vam daje sprostitev v lastno srce in čutenje blagodejnosti življenja. Začutite, kako lepo je življenje, če sprejmete vse, kar ste iz vsega srca.

Sreda, 5.8.

Zgodaj zjutraj preide Merkur v znamenje leva, kar bo prineslo bolj sproščeno in igrivo obdobje. Občutljive in negativne misli ter zapleti v odnosih bodo izzveneli in vse več bo idej za dobro zabavo in konkretno druženje. Čustvena Luna vas bo odprla za razumevanje, sproščenost in srčno povezavo. Izogibajte pa se umetno napihnjeni samozavesti – pri sebi in pri drugih, saj se bodo pokazale rane za vsem pretiravanjem navzven.

Aktivno podporo vam dajeta Mojster 1. žarka Moči in Mojster 2. žarka Ljubezni, ki želita, da z močjo objamete svoje najlepše kvalitete in ne podležete provokacijam iz okolja, temveč se odprete novostim, ki vam jih preko Ljubezni odpira Svetloba vaše Duše.

Četrtek, 6.8.

Sproščujoč dan, ko se bodo napetosti počasi sproščale in si boste lahko odpočili. Pozno popoldne se romantično srečata Luna in Neptun v ribah, ki lahko povzročita prižig ljubezni, ki pa bo ostal kot nedosegljiva romantična iluzija, to velja za tiste simpatije, ki se bodo danes aktivirale. Lahko tudi, da se boste spomnili na vse tiste nesojene ljubezni, ki so bile prižgane pod enakimi pogoji romantične iluzije ali pa vas bodo kontaktirali ljudje, ki ste jim vi takšna oddaljena ljubezen.

Aktivno podporo Svetlobnih Mojstrov 7. žarkov vam daje Mojster 1. žarka Moči, ki vztraja v izzivih, ki vas pritisnejo ob zid, da stopite ven in cone udobja in začnete realno živeti s svojo maksimalno energijo.

Petek, 7.8.

Prehod Venere iz znamenja dvojčkov v znamenje raka popoldne po 17 uri, vam omogoča, da še ujamete zadnje ideje, zadnja spoznanja glede svoje ljubezenske naravnave in pravih spoznanj. Potem se energije prelevijo v večjo čustvenost, odprtost za dogajanje in boste težje prepoznali svoje vzorce, ki bodo aktivirani. Super je, če imate dobre odnose, potem bo vse samo še lepše. V vsakem primeru prihaja občutljivo, pa tudi romatnično obdobje, kjer boste spoznali svoje čustvene šibke točke, lahko pa tudi ljubezen svojega življenja. Preverite, kako se boste počutili zvečer in negujte pozitivna čustva v sebi.

Aktivno podporo Svetlobnih Mojstrov 7. žarkov vam daje Mojster 1. žarka Moči, ki ne bo odnehal, dokler ne stopite v svoje žviljenje. Zato začutite notranji ogenj in strast, ki se prižge v določenih situacijah in ga uporabite, da si vtrete svojo pravo pot, ki jih boste lahko sami sledili brez odvisnosti od okolja.

Sobota, 8.8.

Dinamična sobota, ko je dobro poskrbeti, da se dopoldne ne zapletete v prepire po neumnosti. Prehitre reakcije vam lahko sprožijo stare slabe spomine in še preden se boste zavedli, se lahko zapletete v pogovore, ki jih ne boste mogli zlepa zaključiti. Opazujte svoja čustva in bodite pozorni na notranje reakcije ob različnih besednih zvezah in lahko boste spoznali karmične zanke, ki jih nosite iz življenja v življenje ter se zapletete brez, da bi se to zavedali. Danes je odlična priložnost, da opazite svoj vzorec in ga preko zavedanja razrešite.

Aktivno podporo Svetlobnih Mojstrov 7. žarkov vam daje Mojster 1. žarka Moči, ki vas bo mojstrsko vodil skozi dan, da boste jasno videli, kje se zataknete v okolje, kje pa dobro izpeljete s svojo pravo energijo in pridete ven brez posledic ali energijskih poškodb.

Nedelja, 9.8.

Energijsko močno dopoldne vas lahko potisne v čutenje skrite, zadržane jeze, zato se pred drugo uro popoldne izogibajte vsem morebitnim konfliktnim situacijam. Če lahko, preživite ta čas aktivno v naravi, plavajte, gibajte se, počnite karkoli, da “pokurite” to energijo, ki vam je na voljo. Če vam uspe, da se do 14 ure ne jezite, ste lahko brez skrbi – harmonizirali ste se in karmično jezo že opustili. Proti večeru boste vse bolj sproščeni in možnosti bodo, da se zgodijo dobre spremembe tik pred zaključkom dneva.

Aktivno podporo Svetlobnih Mojstrov 7. žarkov vam daje Mojster 1. žarka Moči, ki želi, da z močjo držite svojo največjo nežnost in ohranite odprto srce tudi v situacijah, kjer bi se radi skrili ali avtomatsko zaprli srce. Čutite, kakšna moč je v vas, ko se odločite biti Svetloba v nežnosti v vsakem trenutku.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Odlično obdobje, ko boste nadvse optimistični in zdelo se vam bo, da je življenje vaše. Aktivni boste v vseh stvareh, ki vam krepijo samozavest in dobro počutje.

Želeli si boste zagotoviti podporo pri ustvarjanju novih temeljev. Lahko, da boste želeli napredovanje, večjo plačo ali izvajalca za delo doma, a ne bo šlo tako gladko.

Precej boste čustveni, zato popazite na svoje besede in dejanja, da ne boste iz prehitrega nagiba si razrušili pomembne odnose in ustavili spremembe v dobro. Čustveno boste naporni vsem okoli vas. Ne pobegnite od odgovornosti in ne kažite s prstom na druge. Predrzni boste in se vmešavali v stvari, ki se vas ne tičejo. Jezni sodelavci ali bližnji znanci vas bodo opozarjali, a jih ne boste jemali resno. Težave se bodo kar kopičile.

Nasvet tedna: Vzemite si dovolj čas za jutranje prebujanje, da si z nepripravljenostjo in nezbranostjo ne pokvarite dobrih priložnosti. Večeri bodo boljši za vas, prav oživeli boste in veliko več boste naredili v tem času dneva.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Zaradi čustvenih nabojev in prehitre vzkipljivosti, se bodo nekatere stvari, dogodki odvili drugače, kot  je bilo načrtovano. To vam bo povzročalo kaos in neprijetne občutke skozi celoten teden. Ne boste mogli več skrivati svojega nestrinjanja in nelagodnosti ob določenih ljudeh. Želeli si boste odziva svojih bližnjih, zato boste malo provocirali. A ker so že navajeni na vaše muhe, vas bodo raje pustili pri miru in sami boste morali pojesti svojo čustveno godljo. Čustva vas bodo preveč obremenjevala, da bi lahko izpolnili vse svoje obljube, za kar boste obremenili druge.

Imeli boste priložnost, da uredite poslovno področje in se dobro dogovorite za sodelovanje, če boste odprti za pogovore. Sprostite se in pokažite svoje sedanje vrline. Morali se boste odločiti in se bolj jasno izraziti, kaj želite od nekaterih bližnjih sodelavcev.

Nasvet tedna: Ne spreglejte nasvetov starejše osebe, ki vam bo želela predati precej modrosti in vam bo tudi podpora za vaš osebni in poslovni napredek. Na splošno bo to obdobje polno dobrih spoznanj.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Želeli se boste odmakniti od preštevilnih pravil in dogovorov iz preteklosti, ki vas bremenijo. Počutje se vam bo izboljšalo in vsi se bodo pozitivno odzivali. Ponosni boste na svoje dosežke in pretiravali boste s samohvalo, zato bo okolica želela, da dokažete svoje izjave, kar pa se vam bo zdelo izpod časti in se boste odmaknili.

S pretiranimi pogovori o idejah in nasvetih za druge se boste zapletli v prepire s starejšo žensko ali njeno družino. Raje se odmaknite, da ne boste imeli stroškov.

Možnosti za dobre spremembe se vam bodo ponujale, vi pa boste polni strahu iz preteklosti, ki ga bodo vaši družinski člani še stopnjevali. Osvobodite se družinske karme. Vse bolj boste ponosni na svoje ideje, komunikacijo in na vse možnosti, ki ste si jih sami izborili, da sedaj lahko delate tisto, kar vam je všeč. Priznanja bodo sledila.

Nasvet tedna: Zaželeli si boste urediti nekatere statusne stvari, ki ste jih do sedaj prelagali. Pokličite čimprej in začnite delati v to smer.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Sanje se vam bodo globoko vtisnile v spomin in malo vraževerno boste preživeli to obdobje. Ne glede na vašo notranjo občutljivost, boste vseeno hoteli biti glavni v družbi in pri tem boste čisto pozabili na želje in potrebe drugih. Odprti boste za ljubezen, a boste čisto preveč občutljivi na vse okoli tega. Zaradi močnih čustev boste pretiravali v prizadevanju za skupno razumevanje. Ne odmikajte se od družinskega druženja, da ohranite žive skupne vrednote in povezavo. Uspešno druženje bo, če boste le sproti izrazili svoje srce in ideje. Opustili boste močna čustvena pretiravanja in se z vso močjo vrgi v izpolnjevanje lastnih ciljev. Počasi vam namreč zmanjkuje časa in nujno je, da dokončate, kar ste si zastavili.

Nasvet tedna: Preganjali vas bodo opravki, ki se jih boste veselili, saj vam dajejo nov način sodelovanja in krepijo voljo ter strast do življenja. Kmalu boste želi sadove. Bodite varčni z besedami, saj vas bodo napačno razumeli. Ne manipulirajte z besedami, ker se ne bo dobro izšlo. Naj vaša dejanja govorijo.

.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Vse bolj boste samozavestni, saj se vaše ideje dobro realizirajo. Z njimi želite preseči svoje omejitve in poudariti nov način življenja, ki vse bolj kaže pozitivne učinke.

Hrepeneli boste po več časa zase. V to vas bo spodbujala ljubezen, ki bo v vas vse bolj prebujala željo po spremembi. Ne boste ravno navdušeni nad predlogi mlajše in starejše ženske, ki bodo ovirale realizacijo vaših srčnih želja. Opazujte dogajanje okoli vas in počakajte na pravi trenutek, da svoje ideje in želje izrazite. Posel vam bo pomemben in delali boste odlične poteze. Kreativnost vas bo zaposlovala in tako boste postavili nekatere nove in dobre ideje v realnost. To vam bo okrepilo poslovno samozavest in uspešnost ter odmaknilo težave v pozabo.

Nasvet tedna: Če boste predolgo čakali na potrditev svojih čustev, se ne bo dobro izšlo. Sami stopite v akcijo in pokažite prijateljem ali simpatiji vse, kar čutite. Zadovoljni boste, ker boste dosegli pričakovane rezultate. To vas bo umirilo,da boste lahko računali na vrnjeno čustveno podporo vaše ljubezni.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Utesnjeni boste in želeli boste vzpostaviti nov način sodelovanja tako v službi kot doma. Pretirana čustvenost znotraj in hladnost navzven ne bosta najboljša rešitev. Upanje se vam bo povrnilo in lažje se boste pogovorili o vsem, kar želite urediti v svojem življenju. Pretiravali boste z reakcijami v družinskem druženju in vsemi detajli pogovorov. Vpletli se boste v vsako stvar in ne boste zaznavali negativnih opazk na vaš račun. Ne boste mogli mirno sprejeti pokroviteljskih nasvetov starejše osebe, saj se pretirano vtikuje v vaše čustveno življenje. Z umikom boste zamrznili sodelovanje, ne glede na to, da bo to negativno vplivalo na vaš posel. Ponos vam bo aktiviral željo po večjih idejah in ustvarjanju nečesa novega, pa boste zaradi tega čustven močno nihali.
Nasvet tedna
: Naredite nov družinski načrt ali poslovni program sprememb. Ne bodite preveč kritični do vsega, da si ne boste zapravili dobrih priložnosti za spremembe, predvsem v poslu. Potrebujete več znanja in izkušenj za takšen odnos do drugih, kot ga imate sedaj.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Skozi urejenost in notranji mir ter povezanost z naravo, boste lahko začeli z drugačnim življenjem. Notranja napetost bo začela popuščati in morebitne težave z zdravjem se bodo počasi umikale. Več energije boste lahko usmerili v koristne stvari in odnose. Dobri prebliski vas bodo osvobodili notranje sramežljivosti pred vašim partnerjem ali simpatijo. Prepoznali boste globljo naklonjenost in se boste lažje odprli za ljubezen. ki bo sijala iz vaših oči. Skozi nov način življenja boste ohranili svežo zaljubljenost ali ljubezen, ki bo navdihovala vašo domišljijo in potrjevala partnerjevo srečo ali srečo simpatije. Vaši partnerski odnosi se bodo stabilizirala z novimi načrti. Vse boste delali samodejno in sproti, nič vam ne bo težko, a strast bo vsa usmerjena v osebno področje.

Nasvet tedna: Potrebovali boste počitek, saj boste pritegnili prav naporne ljudi k sebi. Kljub temu, da jih razumete, poskrbite raje za svoje zdravo življenje. Prioriteta naj vam bo vaše življenje in ne menjajte svoje rutine zaradi drugih.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Vaše razpoloženje močno niha, zato je pomembno, da ohranite notranjo zbranost na tem, kar bi želeli spremeniti. Notranji nemir vas bo preganjal tako dolgo, dokler ne boste začeli komunicirati drugače, bolj jasno in hitro o vsem, kar vas muči. Čakali boste, da vas prijatelji pokličejo in se ponovno začne dobro življenje, a se to ne bo zgodilo, saj jim premalo pozornosti dajete takrat, ko so z vami, zato se vam odmikajo. 

Imeli boste občutek, da vse zamujate in da se vam stvari izmuznejo tik pred realizacijo. Na nek način vas občutek ne vara, saj sami predolgo čakate z odločitvijo. Občutki odrinjenosti, zapuščenost in melanholije vas lahko vodijo stran od akcije in sodelovanja. Fokusirajte se na svoje dnevne dolžnosti, da dobro izpeljete vsak dan posebej.

Nasvet tedna: Sprejmite optimizem od ljudi, ki vidijo stvari drugače in opustite stara pričakovanja za svoje življenje. Imeli boste vso potrebno voljo za spremembe, ki ste jih že dlje časa načrtovali.

Strelec

23.11. – 21.12.

Optimistični boste, a počasi vas bo minevala volja za spremembe. Ne boste želeli še dodatnega truda vlagati, saj bo motivacija čisto popustila. Spočijte si in razmislite.

Vse bolj zadovoljni boste, saj vam bo godila pozornost nekaterih vam dragih ljudi. Zmanjšajte stike s tistimi, ki vas  utrujajo, da bo ostalo več časa za vašo ljubezen.   Zbirali boste pogum, da sprejmete večje odločitve za svoje življenje in to tudi pokažete z dejanji. Bližnji ne bodo razumeli, kaj želite, zato ne pričakujte pomoči.

Polni boste veselja in delovne samozavesti, zato vam ne bo nič težko narediti. Počasi, a vztrajno pridobivate na ugledu in mnogi imajo o vas boljše mnenje, kot vi sami o sebi.

Nasvet tedna: Prisluhnite svoji intuiciji in ne porabljajte svoje moči in volje za nekaj, kar čutite, da ni dobro, da počnete. Postanite gospodar svojega časa. Razmislite, na kaj ste lahko ponosni in opustite bremena preteklosti. Ne nihajte pred pritiski okolja, samo nadaljujte svojo zastavljeno pot, saj je to dobro in pomembno obdobje za vas.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Razmišljali boste o vsem, kar ste preveč povedali. Neugodno vam bo, ker boste spoznali, da ste bili precej egoistični in da vas drugi niso zares zanimali. Želite si izboljšati komunikacijo, pa boste kaj kmalu ugotovili, da zares potrebujete odkrito pogledati na situacijo in se sprostiti. Ne trudite se tam, kjer ni pravega stika. Dobre spremembe v počutju bodo posledice ljubezni, ki bo vse bolj prisotna v vašem življenju. Samski boste imeli priložnost za odkrivanje ljubezni. Vezani lahko obudite partnerski odnos, pa tudi širše družinske odnose, če boste le sproščeno sledili srcu in se izrazili. Uspeh vas bo navdušil in lažje boste pozitivno razmislili  o stvareh, ki še čakajo na realizacijo. Ponosni boste nase in veliko lažje skomunicirali za vas pomembne stvari.

Nasvet tedna: Ohranite zbranost za svoje življenje. Ne jezite se, če vam ne znajo brati misli. Raje začnite izražati tisto, kar res mislite in želite. To bo okrepilo najprej vaše poslovne možnosti in dolgoročno željo po karieri.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Potrebno bo razrešiti načine sodelovanja, če želite dobre poslovne in osebne odnose. Ne bežite od nejasnih situacij, temveč začnite iskreno izražati tisto, kar zares želite.

Izgubljali boste na osebni moči in sprejeti boste morali nov način sodelovanja. Še vedno boste imeli močan vpliv, a potrebna bo komunikacija za nadaljevanje vsega.

Ne glede na vso dogajanje, ne boste popuščali v osebni močin in ponosni boste na svojo komunikacijo, ki pa bo precej enostranska, saj ne boste nikogar upoštevali.

Omejili boste druženje med prijatelji in znanci, ker se ne boste dobro počutili. Lahko, da se vas bodo tudi prijatelji izogibali, saj ne bodo želeli biti ves čas v vaši senci.

Egoistični boste in prav nič ne boste skrivali dejstva, da si želite samo uresničiti svoje interese ter uživati življenje pod svojimi pogoji. Nič vas ne bodo ganile želje ali poslovni cilji drugih.

Nasvet tedna: Bodite pozorni, da ne pretiravate v kontroliranju in vpeljevanju svoje volje povsod. Vaši predlogi morajo biti smiselni za vse, da bo dolgoročno se vse dobro izšlo.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Čutili boste notranji nemir, kot da se nekaj pripravlja. Sledite kreativnim idejam, saj boste kmalu imeli priložnost pokazati optimum na vam najpomembnejšem področju.

Posvetili se boste lahko vsem potrebnim stvarem in še vam bo ostalo časa zase. Ne pretiravajte v vam dobrih stvareh, da se ne prezasitite in izgubite smisel v vsem.

Komunikacija vam ne bo šla najbolje. Zato se boste odmikali od ljudi, še posebej od vseh tistih, ki so vam že sicer naporni. Ne pobegnite v alkohol ali spanje. Bližnji in družba vas ne bodo ravno razumeli v vaših nagibih, zato se boste počutili osamljene, pa tudi uporništvo se bo aktiviralo, da dokažete, kaj ste želeli. Mučile vas bodo slabe misli, nesamozavest in težko se boste zbrali k kakršnemu koli delu. Ob večerih bo boljše in takrat boste bolj uspečni pri delu in kreativnosti.

Nasvet tedna: Preverite, kaj blokira vaše korake naprej in uredite vse, kar je potrebno. To velja tako za vaš delovni in osebni prostor kot za vaše notranje počutje. Opustite preteklost.   

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot