Tedenski horoskop

HOROSKOP 44. teden: 26.10. – 1.11.

Dnevi pred polno luno v soboto, na dan reformacije, vas bodo vodili v globlje razmisleke, kaj želite od življenja in precej dinamični boste. Sodelovali boste v vsem, kar se bo dogajalo in ne boste več čakali, da drugi kaj naredijo. Jasno vam bo, da morate poskrbeti za svoje zdravje in kondicijo, zato se boste bolj sistematično lotili vsega. Napetost se bo čutila, a še ne bo pravi čas za preboje, saj bo potrebno počakati, da se čisto povežeta Jupiter in Pluton v znamenju kozoroga, kar se bo zgodilo nekje čez 14 dni. Preverite, kako in v čem vas podpirajo Mojstri 7 žarkov Svetlobe.

Ponedeljek, 26.10.

Stvari danes ne bodo najbolj jasne, čeprav se vam bo zdelo obratno. Zato se ne odločajte o ničemer, niti ne vstopajte v karkšnekoli razprave o pravilnosti česarkoli. Nič ne bo jasno, čeprav bo vsakdo mislil, da je tako, kot on misli ali ve, edino pravilno. Celotno obdobje in tudi današnji dan, pa je namenjen novemu načinu izražanja, ki konstruktivno poveže vse vpletene, da pogovori dobijo novo smiselno obliko. Zato ni nič narobe, če sprašujete, želite več informacij, da se potem kasneje lažje odločite.

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca vas vabi, da sledite namigom Vesolja in ste aktivni v vsem, kar se dogaja. Ne ostajajte v svoji coni udobja, temveč se odprite za spremembe, ki se bodo kazale korak za korakom. Zaupajte in sledite, samo tako vas lahko Svetloba pripelje do večjih rešitev.

Torek, 27.10.

Prisluhnite intuiciji in optimistično poglejte na svoje življenje, čeprav pa tega ne oznanjajte naokoli, saj ne boste naleteli na dobre odzive. Skozi dan se vam bodo zjasnile marsikatere situacije, lahko tudi uvidi v odnose, še posebej odnos do sebe. Priložnost imate, da prepoznate situacije, kjer se vedno odločate proti sebi in podzavestno zatirate svoj razvoj, svoj prosti čas in svojo notranjo ter zunanjo lepoto. Vzemite si danes čas zato, da zapišete dana spoznanja in o njih razmislite v naslednjih dneh ter jih začnete upoštevati.

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vam daje podporo, da boste znotraj sebe vibrirali z odločitvijo za svoje življenje. Ohranjajte stik z notrnajim mirom in sočasno močjo, pa se bodo stvari razrešile same od sebe, kar boste zaznavali preko reakcij drugih na vas, ki bodo drugačne kot sicer .

Sreda, 28.10.

Dinamičen dan, ko se odnosi aktivirajo v pozitivno smer. Retrogradni Merkur se vrne v znamenje tehtnice in lažje boste skomunicirali lastne napake ali stvari, kjer potrebujete pomoč in podporo. Tudi Venera je prešla v tehtnico, kar vam bo dalo podporo za nego telesa in duha. Danes imate možnost srečati simpatijo ali preživeti lepe trenutke s partnerjem, saj se spogleduje Venera z Luno v ovnu, kar bo dalo čustvom moč akcije.

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca poudarja tista spoznanja o sebi in o vsem, kar vas je omejevalo v dobrih odnosih. Zato ne reagirajte na dogajanje okoli sebe, temveč prisluhnite notranji intuiciji, ki vam bo s Svetlobo in dobrim počutjem ob razjasnitvah prinašala zrna pravih spoznanj v vaš mozaik odnosov.

Četrtek, 29.10.

Pozorni bodite, da ne greste v prehitro akcijo in se zapletete v dogodke v okolju zaradi notranjih čustvenih ran. Občutljivi boste in pretirano reagirali na vse, kar se bo tikalo vas in vašega preživetja. Če še niste, razmislite o vsem skupaj in poglejte nase in na svoje življenje iz širše perspektive ter se začnite izražati v tem smislu. Samo tako bodo vse te spremembe v okolju imele dober smisel za vas. Ohranite notranji mir ne glede na dogajanje v okolici.

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca je še vedno z ramo ob rami z vašim Angelom Varuhom, ki vas bosta vodila v širšo perspektivo vašega življenja in delovanja. Kakšne so možnosti za vaše optimalno življenje, če se odprete za rešitve?

Petek, 30.10.

Dinamičen dan, ko se vam bo dalo narediti vse tisto, kar ste prej prelagali. Lahko, da boste rahlo vzkipljivi, a se boste kaj hitro pomirili, če vas bo okolica upoštevala. Vse več idej boste imeli, kako rešiti situacijo in kako se lotiti stvari na malo drugačen način. Komunikacija vam ne bo več delala težav, nasprotno – pravočasno in dovolj jasno ter z močjo boste izrazili vse, kar vas bo mučilo in tudi povprašali o stvareh, ki so vam pomembne. Zvečer pojdite prej spat, da vas ne premami dobra hrana, saj bo luna prešla v znamenje bika in vam bo vse bolj zadišalo, še posebej, ker je jutri polna luna.

Mojstera 4. in 7. žarka Svetlobe – Harmonija ter Red & Rituali vabita, da ustvarjajte današnji dan iz notranje harmonije za zunanjo harmonijo in si začnete ustvarjati svoje prave rituale, ki vas bodo povezovali s Svetlobo Duše in Harmonijo življenja.

Sobota, 31.10.

Dan reformacije v polni luni, pa tudi čarovniški praznik, ki prihaja iz Amerika zaznamuje današnji dan. Polna luna v biku malo pred 16 uro bo želela, da dobro jeste, medtem ko vas lahko srečanje Urana in Lune naredi nemogoče. Bodite pozorni pri kakršnem koli delu ali vožnji, saj so možnosti nenadnih nesreč, dogodkov večje malo po polni luni in celo popoldne.  Če si želite spremeniti prehranjevalne navade, potem je danes tisti dan, ko se odločate za spremembe in jih korak za korakom začnete vpeljevati v svoje življenje.

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca želi, da ste budni. Da spremljate sitaucijo in ste konstriktivni člen dogajanja. Zanimajte se za lastno življenje in ne čakajte, da drugi naredijo kaj, kar bo spremenilo vaše življenje v dobro, temveč stopite v akcijo s treznim razumom in Svetlobno perspektivo.

Nedelja, 1.11.

Čustveno bolj občutljiv dan, ko se vas bodo lahko lepa čustva globlje dotaknila, vzeli pa si boste tudi čas za razmislek o svojem življenju in o tem, kam ga želite voditi. Vzemite si čas za svoje ljubljene, ki še živijo in bodite do njih ljubeči in pokažite svojo naklonjenost. To bi si želeli tudi vaši pokojniki. Ob tem, ko se boste poklonili spominom na njihovo življenje, bi bilo najboljše, če lahko razmislite tudi o vsem, za kar ste hvaležni preteklosti in vsem ljudem, ki so bili z vami. Tako boste začutili blagoslove in lahko stopili korak naprej.

Mojster 1., 3., 4. in 7. žarka Svetlobe – Moč, Aktivna Inteligenca, Harmonija ter Red & Rituali vam stojijo ob strani na način, da prestopite stare načine ujetosti v sisteme in začnete s svojimi novimi obredi krepiti notranjo moč ter skozi inteligentne rešitve in drugačno perspektivo vzpostavljate notranjo in zunanjo harmonijo. Vsak dan posebej. Vsak dan znova. Začnite danes.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Zdelo se vam bo, da se vam vse odmika in ne boste našli pravega elana za spremembe, ki ste jih že v preteklosti načrtovali za to obdobje. Otopeli boste in neuspešno čakali, da se kaj zgodi samo  od sebe. Odprite se spremembam, ki vam omogočajo spremembe na osebnem področju. Skozi čustva boste namreč se lahko sprostili in začeli novo obdobje, ki ga čakate. Izrazite partnerju ali simpatiji ljubezen in ne čakajte na pravi trenutek, ker je za ljubezen vedno pravi čas. Lahko, da vas bodo prijatelji, znanci ali profesionalne povezave iz tujine obiskale ali kontaktirale ter vam ponujale pomoč, ki jo je smiselno sprejeti. Niste namreč na najboljših temeljih, kot da se vam je vse dodobra pretreslo in vaša navidezna samozavest lahko na hitro izgine.

Nasvet tedna: Ker boste fizično bolj občutljivi kot sicer, čuvajte svoje zdravje ter ne pozabite na razgibavanje in ostale stvari za dvig imunskega sistema. Zaradi morebitnih negativnih misli in melanholije ne boste imeli nobene notranje zaščite, zato izvajajte vsaj knajpanje vsak dan.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Čustveno bolj naporno obdobje za vas, čeprav tega ne boste priznavali in boste s stisnjenimi ustnicami nadaljevali svoj sistem. Telo vas bo izdajalo, saj boste vse bolj otrdeli in si boste želeli sprostitve, masaže. Številne priložnosti se vam bodo odpirale in ljubezen bo želela priti v vaše življenje.   Za to ne bo potrebno veliko besed, samo sprostite vse sodbe do bližnjih, da se lahko ljubezen ponovno začuti med vami in vas partner ali simpatija sprejme nazaj v svoje srce. Preveč se boste posvečali denarju in delu, pri tem pa zatirali svoja vse bolj glasna čustva. V trenutkih utrujenosti vas bodo pretresla spoznanja, da nekateri ne glede na to, da imajo veliko manj denarja in dobrin kot vi, so zares bolj srečni.

Nasvet tedna: Zdelo se vam bo, da niste rojeni pod srečno zvezdo, še posebej v trenutkih, ko se boste smilili sami sebi. Če boste bolje pogledali na situacijo, boste hitro ugotovili, da srečni ljudje živijo polno življenje ker ne zatirajo svojih, niti čustev drugih ljudi. Je čas, da greste tudi vi v to smer?

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Strah vas bo nadvladal tako nenadoma, da še sami ne boste ugotovili. Napeti boste in težje dihali, kar vam bo še dodatno ustvarjalo paniko. Vse vam bo težko in ne boste si upali delati sprememb ali dogovorov, pa čeprav bi to rešilo marsikaj. Ne najboljše obdobje za ljubezensko stanje, saj se boste obtoževali in iskali v sebi vse razloge za konflikte z bližnjimi. Tudi če se vam bodo čustveno odprli in pokazali naklonjenost, jim ne boste verjeli. Finance vas bodo bremenile, zato boste še posebej občutljvi na opazke ali krivičnosti. Imeli boste občutek, da se vam vse maje pod nogami in da ni več daleč čas, ko se bo vse sesulo. To vas bo čustveno čisto iztirilo.

Nasvet tedna: Pomembno je, da se ne skrivate. Pokličite na pomoč tiste, ki so vam blizu in tiste, ki jih zaupate. Bodite iskreni in izrazite sebe, ne pa naučenih floskul in izjav iz medijev. To bo aktiviralo vaš preboj v dobro in začelo se bo pozitivno dogajanje v vaši finančni smeri, kar vas bo pomirilo, da se boste lažje o vsem pogovorili.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Vse vam je servirano na pladnju, a vi se boste še upirali in iskali razloge, zakaj nikakor ne morete biti srečni in kako ste obremenjeni s preteklostjo. Kdaj boste spoznali, da prizadanete bližnjes tem, da ne sprejmete njihovega darila, ki je dano s srcem? In ne glede na to, kaj vam bližnji zagotovijo, se občutek zavrnitve težko popravi. Čustveni boste in zajedljivi. S svojimi besedami boste hitro prizadeli ljudi, ki jih imate radi in na nek čuden način s tem testirali njihovo ljubezen do vas. Bodite pa pozorni, da se te igrice ne greste prepogosto ali ob nepravem času, saj lahko, da druga stran ne bo več zdržala in bo preprosto odšla. Odlično obdobje, če boste sproti sodelovali v vsem brez osebne drame. Lahko pa, da vas bo trma zagrabila ob nepravem času in na vsak način boste želeli priti do veljave.

Nasvet tedna: Umirite konje in razmislite, kaj v vas vam povzroča, da ne morete mirovati in preprosto uživati dobrih stvari. Zakaj je toliko pomembna vaša notranja drama, da jo želite obuditi vsakič, ko se vam v življenju ustvari mir?

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dobro se boste počutili, saj se boste z lahkoto postavili zase in okolica vas bo sprejemala. To vam bo dvignilo samozavest in z lahkoto boste sprejemali pomembne odločitve. Nekatera čustva in spomini vas bodo zaposlovali. Želeli si boste stika z določeno osebo, ki jo pogrešate, a je na vas, da naredite naslednji korak. Srečni boste tudi v svojem partnerskem odnosu in samski ob srečanjih s simpatijo, saj bo več časa za spoznavanje in globljo navezavo v pozitivnih intimnih stikih. Naredili boste vse, kar bo potrebno in celo upali si boste pokazati več svojih sposobnosti. Delovali boste hitro in učinkovito, saj si že bolj zaupate. Sodelavci in stranke vas bodo v celoti sprejeli, kar vam bo godilo.

Nasvet tedna: Če vam bo uspelo izraziti globlje stvari, ki vas resnično globoko in že dlje časa mučijo, potem ste na dobri poti, da se ne samo sprostite, temveč začnete ustvarjati drugačno, zase bolj pravo in iskreno življenje. Če pa ne boste našli poguma ali priložnosti, da poveste svoje, bo to samo od sebe prišlo na plano v nedeljo.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Vznemirjeni boste, saj ste fokusirani v svoje življenje v želji, da vam uspejo določeni koraki, ki pa se bodo oddaljevali in to ne po vaši krivdi. Nekaj časa boste še lahko vztrajali, potem pa vas bodo začela prevzemati čustva in vse manj volje boste imeli.

Oddaljili se boste od tistih, ki se bodo čusteveno preveč navezani na vas. Kljub temu, si želite ustvariti harmonične odnose. Za praznike boste želeli dobro, a vas bo vse nesmiselno preveč iztirilo, zato boste lahko z besedami mnoge prizadeli. Nemirni boste in delovni elan vam bo pošel, ko bodo vaši sodelavci ali stranke imele slab dan. Lahko pa, da se boste povezali s pomembno uradno osebo, ki vam bo pomagala uresničiti osebni cilj in vam svetovala, kako se na vse skupaj pripravite, da boste pravočasno realizirali želeno.

Nasvet tedna: Dihalne in fizične vaje vam bodo pomagale ohraniti psihični fokus na vaše cilje in lažje se boste reorganizirali, če boste bolj sproščeni ali natrenirani. Sedaj ni čas za spremembe, samo nadaljujte in vztrajajte na svoji poti.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Stabilni boste in ne glede na rezultate, boste nadaljevali v svoji začrtani smeri. Nič vas ne bo prestavilo niti vplivalo na vas, saj se boste znotraj sebe zabavali in čutili raznolikost življenja. Ne glede na to, da boste občutljivi na to, kaj bo partner ali vaša simpatija rekla ali pokazala, tega ne boste pokazali. Lahko, da boste zaradi tega upočasnili vajino dinamiko in se odmaknili, a ne boste želeli kazati svoje nesigurnosti in iz tega delati dramo. Pomirjeni boste s sabo in nadaljevali z načrti, ki ste si jih zadali. Vaše delo vam bo pomembno, v miru ga boste opravljali in sledili navdihom, ki jih boste redno sprejemali. Ideje boste uresničevali korak za korakom.

Nasvet tedna: Svojo samozavest boste zgradili z izgradnjo samega sebe na način, kot si želite. Ne poslušajte nasvetov niti mnenj, kakšni bi morali biti. Uredite sebe in dom tako, kot vam odgovarja in začnite dan za dnem živeti tako, kot si želite. Marsikdo bo presenečen, odkod sedaj takšen red v vašem življenju, saj ne bi izgledalo, da se resnično trudite.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Vaš čas je, saj Sonce prehaja skozi vaše znamenje. Kljub temu ne boste najbolj optimistični, saj vam bodo sledile številne negativne slutnje, povezane s preteklostjo in notranjimi pogojenimi čustvi na zunanje dogajanje. Ne boste se mogli sprostiti in paranoično boste iskali pot na star način, ne boste pa se mogli sprostiti, da bi našli novo pot. Preveč boste obremenjeni s sabo, da bi se lahko čustveno odprli nekomu drugemu in vezani lahko le upate, da bo vaš partner to razumel in potrpel skozi to vašo fazo. Možen je večji poslovni preboj, za katerega boste porabili precej energije. Sprejeli boste ponujeno moško pomoč, ki bo vam stal ob strani v vseh stvareh, a bo želel tudi finančni delež.  Lahko, da bo skozi poznanstva in podporo uradnih ustanov pripeljal nov projekt v posel, ki bo navdušil veliko ljudi in vam dal finančno varnost.

Nasvet tedna: V sebi najdite točko miru, ki jo čimvečkrat skozi dan poiščite in dihajte ob tem, da jo zaznavate. S tem boste začeli zavestno sodelovati z notranjim mirom, kar vas bo dolgoročno rešilo.

Strelec

23.11. – 21.12.

Nemirni boste in iskali rešitve, da se kaj spremeni, pri tem pa ne boste ravno aktivni v tem. Čakanje ne bo dovolj, če se želite na novo postavili, tako osebno kot poslovno. Ne boste najbolj romantično razpoloženi, čeprav boste mislili obratno. Ne bodo vas zanimali drugi, saj boste preveč zaposleni z ureditvijo svojega življenja in če partner ali simpatija pri tem ne bo sodelovala, jo boste pač pustili na miru. Čas je, da uredite vse tisto, kar ste si celo leto želeli, pa nikakor ni bilo časa. Pomoč prijateljev bo zelo dobrodošla in če jih boste prosili se bodo v velikem številu tudi odzvali. Bodite pa osredotočeni na rezultate, saj brez njih tokrat ne bo šlo.

Nasvet tedna: Če želite upoštevali sebe in svojo vizijo življenja, potem vedite, da ste vi glavni akter in da se ne bo nič samo zgodilo. Res pa je, da boste imeli dovolj instant nasvetov in predlogov drugih, ki tudi ne bodo nič naredili za vas, samo pametovali. Sodelujte z življenjem, saj če boste zatrli spremembe, se vam lahko poslabša zdravje.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Ne glede na situacije v okolju, boste pozitivno usmerjeni in začeli sistematično skrbeti za svoje življenje. Čakali boste na ugodno priložnost za ljubezne, ki pa je kar ne bo. Najprej boste morali sebe postaviti na tiste tirnice, kjer si želite biti, saj bo potem partnerstvo hitreje in bolje steklo. Ne boste mogli namreč nikomur pomagati, da ne bi tudi sami padli nazaj v preteklost, zato resnično naredite osebni preboj, ki bo pomagal tudi drugim. Dobili boste voljo in se potrudili dokočnati določene stvari, nad katerimi ste že kar malo obupali. Žal boste morali slediti navodilom in pripraviti na novo vse potrebno, kar vas bo seveda jezilo, a boste vedeli, da lahko krivite samo sebe.

Nasvet tedna: Idealni čas je, da se lotite prenove telesa in če boste začeli nov prehranski režim, bo le-ta precej uspešen. Ne pozabite na fizično razgibavanje, ki bo vam pomagalo se dobesedno izleviti iz preteklosti in se pripraviti na veliko bolj navdušujočo prihodnost. Že prvi dan novembra boste se boljše počutili in začutili boste, da prihaja boljše obdobje.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Obdobje globljega spoznavanja sebe se obeta. Lahko, da boste pretirano reagirali na vse, kar se dogaja v okolici. Ne boste mogli razumeti, kaj se dogaja, a boste za vsako stvar eksplodirali in se precej več jezili. Stiki z ljumi vam bodo naporni, a  se boste sočasno učili notranje moči in sproščenosti ob tem. Lahko, da boste s partnerjem ali simpatijo začeli izvajati boste resne poslovne projekte in se pokazali svetu v najlepši luči. Nujno je, da ne prelagate odgovornosti na druge in imate vse niti v rokah ter ste zbrani do konca. Če boste ostali fokusirani na svoje naloge in cilje, boste dobro izpeljali vse, kar se bo dogajalo. Imate priložnosti osebnega poslovnega uspeha, kar pomeni, da boste lahko nekatere svoje lastnosti dobro vnovčili, kar bo tudi javno vidno.

Nasvet tedna: Fizično počutje naj vam bo merilo.  Ko ne boste več utrujeni, boste pripravljeni na večje uspehe. Zato harmonizirajte čas, ki ga posvečate drugim in čas za delo ter čas zase. Čas za vas je namreč ključna točka za uspeh na vseh področjih.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Zadnje dni oktobra boste prav uživali in odprlo se vam bo novo življenje. Imeli boste odprta čutila in modro boste ragirali na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Najboljša sprostitev vam bo pogovor s sabo in prehrana. Naredili boste prave obrede ob hrani, ki vas bodo pomirili in vam dali temljne podpore za življenje. Uživanje vam bo ključ do dobrih stvari.Ljubeči boste in zadovoljni, ko se vam bo ljubezen vračala, čeprav pa prave strasti ne bo več ali pa ne boste razpoloženi za njo. Okolica razume vse vaše faze, kar vam daje velik občutek varnosti. Ne boste se obremenjevali z denarjem ali prihodki, saj imate večje načrte kot zgolj preživetje. Skozi delo boste dobivali vse več idej, ki vas bodo veselile in vam dajale upanje.

Nasvet tedna: Dojeli boste nekatere pomembne stvari, ki ste jih opazili pri drugih in se boste začeli zavedati, da je dobro, da jih spremenite tudi pri sebi. Navdih življenja bo tako prišel samo skozi sprostitev, masažo, meditacijo ali popolnoma nesmiselen čvek, ki vam bo aktiviral zanimive ideje.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot