Tedenski horoskop

HOROSKOP 18. 10. – 24. 10.

Ponedeljek, 18.10.

Skozi intenzivne sanje ste si ponoči verjetno sprostili podzavest in se zjutraj zbudili utrujeno, a verjetno precej bolj sproščeno. Kot da so vam odvzeta vsa bremena preteklosti. Merkur zopet začenja svojo direktno pot. Opoldne pride Luna v znamenje ovna, kar vas bo osvobodilo in vam dalo moč in voljo za različne aktivnosti. Lahko, da se boste na hitro sprli s kom, a boste imeli vsaj voljo za karkoli. Usmerite jo v stvari, ki vas osrečijo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, škorpijoni in ribe.   

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca  vas spodbuja k pravim spoznanjem, kaj ste v preteklem obdobju novega spoznali o sebi, svojih bližnjih in katere stvari je dobro, da pri sebi spremenite. 

Torek, 19.10. 

Odlična jutranja budnica bo, čeprav lahko malo zgodnja. Jupiter in Mars se boste že malo po polpeti zjutraj aktivirala in lahko, da boste začutili njuno kontruktivno moč veselja in optimizma. Upam, da se niste dalje trudili spati, saj sta vas že prebudila v dobro in je škoda prespati tako dober dan. Polni boste volje nad vsem, kar boste počeli in lahko, da se boste srečali z vam pomembnimi ljudmi, s katerimi se boste dobro ujeli in sklenili dobre dogovore. Jupiter se obrača direktno in bo še podprl vse dobre odločitve in čustva. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, tehtnice, strelci, vodnarji in ribe. 

Mojster 6. žarka Svetlobe – Predanost  vas vabi v dobre energije, ki se jih učite sprejemati. Dovolite, da vas danes energije vodijo v smeri, da razrešite najbolj obremenilne stvari in to na trajni način. Ne iščite vi rešitev, temveč samo sledite poti, ki se odpira. 

Sreda, 20.10. 

Polna luna bo prinesla številne priložnosti za zunanje adobre stike, pri tem bo pomembno, kako ste harmonični v svojih najpomembnejših odnosih. Ne prepirajte se, tudi ne iščite sprememb, bodite samo pozorni do vseh, s katerimi bi želeli ohraniti dobre odnose. Če lahko, praznujte vse, za kar ste hvaležni in kar vas osrečuje. Zvečer vstopi Luna v znamenje bika, ne pričakajte jo s pozno večerjo, saj vas bo spodbujala prav k tem. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.   

Mojster 3. žarka Svetlobe – Aktivna Inteligenca  vam daje podporo, da pravočasno opazite, kaj se dogaja in kje vi sami postajate problem. Sprejmite njegova spoznanja, saj z njimi prihjajo tudi optimalne rešitve. Ob polni luni lahko naredite večje preboje kot sicer. 

Četrtek, 21.10. 

Dan, ko se vam bo zdelo, da se je čas  ustavil. Smiselno je, da ne zapadete v lastno nejevoljo in da se izogibate sitnim ljudem. Nestrpnost in nemir se lahko namreč razširi in vam vzame lepo količino energije, kar bi bilo čisto nesmiselno. Negujte se in poskrbite, da izkoristite Luno v biku za dobro ureditev doma in izboljšanje organizacije kuhinje. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji. 

Mojster 4. žarka Svetlobe – Harmonija  vas spodbuja k uživanju v brezčasju. Poglejte skozi njegove oči na vse in si dovolite videti lepoto povsod okoli sebe. Vse je lahko iz druge perspektive čisto drugače. Začnite ceniti, kar imate in pokažite hvaležnost vsem, ki vas razumejo in so z vami.

Petek, 22.10. 

Dinamičen dan, ko se ni dobro igrati s čustvi ali na cesti z avti. Mars in Pluton sta namreč močno povezana, to pomeni, da lahko pride do nenadnih izbruhov jeze, požarov, potresov, vulkanov.. vse, kar ta dva bojevnika sprožita s svojim srečanjem. Izogibajte se kakršnih koli izzivov in se ne zapletajte z nikomer v nič. Če boste na cesti, ne izsiljujte, ne sodelujte v kakršnih koli igricah ali izsiljevanju. Vse se lahko konča precej bolj dramatično kot lahko kdorkoli predvide. Ne lotite se dela na višini ali z nevarnimi orodji. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, tehtnice, škorpijoni in kozorogi. 

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč  vam daje moč, da ne reagirate na zunanje okoliščine, ki bi škodovale vašemu življenju in lastni notranji Svetlobi. Zato se mu predajte in bodite povezani z njim predvsem v svojem osrednjem kanalu Svetlobe, ki bo tako še bolj žarel in svetil ter vam spremenil vibracijo v vašo pravo, izvorno. 

Sobota, 23.10. 

Že zjutraj vstopi Sonce v znamenje škorpijona, kar bo okrepilo notranjo intuicijo in vas povezalo z večjo strastjo do življenja. Okoli 10h pride Luna v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo, razmišljanje in naredilo soboto odlično za prava spoznanja, ki bodo povezala vašo intuicijo z obstoječim znanjem. Sprostili se boste in se o vsem želeli pogovoriti. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, tehtnice in škorpijoni.  

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč  vas vabi, da skozi čutenje njegove in svoje lastne moči v notranjosti, začutite tudi svoja najgloblja čustva, ki bodo pršla na plano in ali vas osvobodila, ali pa motivirala za maksimalne dosežke tega obdobja. 

Nedelja, 24.10. 

Sproščena nedelja, ko vas bo Luna v dvojčkih spodbujala, da razmislite o svojih načrtih in se z lahkoto pogovorite z domačimi o vsem, kar bi želeli početi skupaj v naslednjem tednu. Izkoristite priložnost in podebatirajte o vsem, kar je pomembno ter preživite sproščen dan v druženju. Največji vpliv boste čutili dvojčki, raki, tehtnice, škoprijoni, vodnarji in ribe. 

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen  vam okrepi razumevanje sebe in okolice z ljubečo prisotnostjo. Ne obremenjujte se z ničemer, samo dovolite, da vam srce pokaže smiselne rešitve in nagibe, ki vas bodo vodile v optimalno smer. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Če boste pozabili nase, se bo to poznalo na vašem zdravju. Ne očitajte potem drugim, da so krivi za vaše stanje, samo odmaknite se od vsega, kjer ni nujno, da ste zraven. Polna luna bo 20.10. okrepila telo in boste čutili reakcije. S sproščenostjo se boste lažje lotili vsega. Občutljivi boste na srečanja z ljubljeno osebo, čeprav boste nadvse želeli urediti odnose, tako partnerskega kot poslovne. A preprosto boste eno želeli, drugo pa potem delali, tako da boste ustvarili precej zmešnjave na tem področju. Imeli boste interes po napredovanju in se trudili, a boste preveč obremenjeni ter občutljivi na pritiske in namigovanja. Imeli boste željo po novih temeljih in lahko, da boste na vsak način želeli najti finančno rešitev.

Nasvet tedna: Za konec tedna ne podlezite iluzijam glede govoric, ki se bodo pojavljale. Raje preverite sami vse, kar se govori, tudi o vaši simatiji in vaših načrtih za prihodnost, če so odvisni od drugih ljudi. Ne dovolite, da vam okolje s svojimi vplivi spreminja življenje. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Odlično počutje vas bo podpiralo v vseh aktivnostih in z veseljem se boste lotevali vsega, kar bo okoli vas. Ne boste pa se želeli umiriti ali osamiti, saj v vas še vedno utripa srčna bolečina ob določeni izgubi. Srce vam bo ogrela ljubezen na daljavo in sanjarili boste o srečanjih, ki bi spremenila vaše življenje. Če ste samski, se odzovite vabilu, pa četudi je na srečanje potrebno iti na daljšo pot – izplačalo se bo. Vezani boste nestrpni in pričakovali od partnerja skorajda čudežno moč urejevanja. Če imate željo po spremembi, se javite za daljšo službeno izobraževanje ali preglejte, če imate možnosti dela v tujini, zvezde vas bodo namreč v tem močno podpirale. Spremembe se lahko zgodijo čez noč, če se boste le sproščeno lotili tako pogovorov kot delovanja.

Nasvet tedna: Ogromno vsega se bo dogajalo, zato ohranjajte zbranost na stvareh, ki so vam pomembne. Veliko stvari se lahko na hitro uredi, če boste le sledili nasvetom prijateljev, ki vam želijo dobro. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Po dolgem času se boste spet počutili dobro, zbrano in zdravo. Nekateri pritiski iz preteklosti se bodo odmaknili. Optimizem vas bo zajel in vse se vam bo zdelo lažje, lepše, boljše. Odlična poznanstva vas bodo otoplila v ljubezni in če ste samski, se bo iz naključnega prijateljstva lahko razvilo veliko več. Vezani, izkoristite vikend za okrepitev ljubezni. Življenje se bo začelo obračati na bolje. Če imate dober načrt za napredovanje ali si ga boste organizirali v tem času, potem se lahko zgodijo dobre spremembe, v katerih bpste ne samo napredovali, temveč začeli delati točno takšno delo, ki vas najbolj veseli. Uspeh bo hiter, saj se boste vsega lotili predvsem sistematično. Vzdrževali boste jasnost v poslu in vsakdanjem življenju.

Nasvet tedna: S ponedeljkom se vaš vladar Merkur obrača direktno v znamenju tehtnice. Zato pospravite svoj dom, vsah hodnike in okna ter vrata. Uredite vse, kar je potrebno, da sprejmete novo življensko energijo, ki vam bo podprla srečne spremembe v odnosih. 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Popazite na svoje zdravje in imunski sistem. Čustven nemir vas namreč precej izčrpa in to vas lahko za dlje časa zaustavi. Na trenutke boste močno samozavestni, v naslednem koraku pa obremenjeni z vsem mogočim. Zamere vas bodo odmikale od ljubezni, a se o tem ne boste želeli pogovarjati. A bodite pozorni, saj to velja na dolgi rok in zato ne podcenjujte nikogar okoli sebe. Doma se pogovorite in ne bodite heroj. Sreča vas bo spremljala, če se boste odločili sprostiti preteklost in sprejemali vsak dan sproti. Veliko stvari ste si zadali v uresničitev, a za nekatere bo potrebna potrpežljivost in malo taktiziranja ali diplomacije, ki pa vam je včasih čisto tuja. Ne lotevajte se stvari na vrat na nos, temveč se lotite vsega bolj sistematično in korak za korakom. Tako boste dosegli velik uspeh. 

Nasvet tedna: Ne vključujte se v prepire v okolju, ne glede na to, kako vas nekateri vabijo v debato. Nima smisla, da izgbuljate toliko besed in časa ter energije za stvari, na katere v javnosti nimate smisla. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Sproščeni in samozavestni boste, saj vam bo vse šlo tako, kot si želite. Ne boste veliko razmišljali, niti se obremenjevali. ŽIvljenje vam bo lepo. Sprostitev v odnosih vam bo dobrodošla. Vi sami boste poskrbeli za harmonijo v ljubezni in to vam bo dalo dodatne moči tudi za druga področja življenja. Imeli se boste priložnost dokazati in tudi pokazati, kakšne so vaše želje v odnosih in načinu življenja. Pomiritev v družini vas bo sprostila in navdušeni boste, ko boste lahko bolj jasno sledili sebi brez drame v okolici. Ne boste se obremenjevali s poslom ali denarjem, preprosto boste delali vse, kar je potrebno z zadovoljstvom, ker vam je vse to v veselje. Podjetniško žilico boste pustili malo na strani in se posvetili drugim lepotam življenja. 

Nasvet tedna: V soboto zvečer pride Sonce v znamenje škorpijona in v vas se bo začela prebujati globlja strast do življenja. Vikend bo vaš, uživajte v tem, da lahko končno izrazite sebe svojim domačim in prijateljim. Ne bodite skromi, pokažite svoje najlepše barve. 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Sproščeni boste s tistimi, ki jih poznate, a precej napeti in vzemirljeni ob vseh novostih, ki jih boste morali opraviti v tem času. Občutljivi boste namreč za zunanje poglede in sodbe, za katere se vam bo zdelo, da gredo direktno v srce. Če ne boste preveč vztrajali v stvareh, da so narejene po vašem, boste osrečili svojo ljubezen in predvsem vezani imeli dober odnos. Če pa boste pričakovali, da bodo skozili za vsako vašo zahtevo, pa se lahko vnetejo prepiri. Samski, aktivnosti v ljubezni bodo uspešne.

Merkur se je obrnil v direktno smer, zato boste začutili življenjsko energijo. Imeli boste priložnosti se pogovoriti o službenih načrtih in če boste konstruktivno sodelujoči, se bo vse obrnilo v dobro smer. 

Nasvet tedna: Dovolite si, da vas dnevi vodijo v vse boljše počutje in odpiranje novemu načinu življenja. Sprostitev se bo počasi uresničevala in vse več podpore boste čutili od okolja tudi. Raziskujte svoje dobro počutje, saj se bo tako še povečevalo.  

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Dobro počutje vas bo sicer spremljalo, če boste le poskrbeli za dovolj gibanja na svežem zraku. Harmonizirali boste svoj prosti čas in obveznosti, kar vas bo osrečilo. Zaljubljeni boste v življenje in to se bo poznalo na fizičnem kot psihičnem počutju. 

Komunikativni boste in se zabavali v prijetni družbi. Ljubezen vam bo pisana na kožo in imeli boste precej simpatij okoli sebe. Čutili boste moč in sproščenost sočasno. V odnosih boste dinamični, a potrpežljivi. Srečni boste in to se bo poznalo tudi na odnosih v službi. Vseeno se ne boste želeli izpostavljati s pretiranim delom, saj ne boste čutili ne želje niti moči, da bi se kakorkoli izpostavljali bolj kot do sedaj. Kreativnost vam bo v veselje in delovni boste, a si boste morali spočiti.

Nasvet tedna: Vzemite si dovolj časa zase, da boste lahko na novo ovrednotili vse stvari, ki vas veselijo in kar je potrebno še postoriti. Tako boste spustili bremena, ki jih brez pomena vlačite s sabo. 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Ne reagirajte na stare rane in ne obremenjujte sebe in drugi s pretiravanjem o preteklosti. Tako se lahko prehitro zapletete v slabo počutje ter si sami zakuhate visok pritisk in pretirano obremenitev. Čustveni boste, a za večje ljubezenske priložnosti nekako kratkovidni. Ne boste se namreč preveč posvečal čustvom drugih, bolj se boste ubadali s sa bo in svojim počutjem. Ljubezen vam bo zanimiva, dokler vam bo služila, a resnega časa in energije v to ne boste vlagali, kar bo razočaranje za druge. Imeli boste priložnosti spremeniti svoj način delovanja s pomočjo prijateljev in javnosti. Precej ljudi vam je naklonjenih, a morate sprejeti njihovo pomoč in podporo, če želite, da še ostanejo povezani z vami in da sočasno rešite materialne težave. 

Nasvet tedna: Polna luna vam bo v sredo aktivirala nekater pomembne zadeve glede doma ali materialnih dobrin. Ne bežite od odgovornosti. V soboto zjutraj pride Sonce v vaše znamenje, kar vam bo okrepilo notranjo moč in čustva ter vas usmerilo v dobre odločitve.  

Strelec

23.11. – 21.12.

Počutili se boste odrinjene, pa čeprav se bo vse vrtelo okoli vas. Razmislite, zakaj je tako in dovolite, da se vam slabi občutki o sebi sprostijo ob pravih spoznanjih. Ne odrivajte jih stran. Vikend vas bo približal določeni skupini ljudi ali prijateljem, kjer se boste dobro počutili, saj boste se lahko čisto sproščeno izražali. Hrepeneli boste po ljubezni in želeli si boste, da bi se življenje samo po sebi spremenilo na način, da bi ljubezen postala del vas na vseh področjih. Le stežka boste razumeli, da je na vas, da se ji odprete in da ni čudežnega recepta, le srce, ki se preda. Odličen čas je za vaše napredovanje, a ne boste pretirano delovni, niti se ne boste želeli o tem pogovarjati. Zato lahko, da boste zamudli lepe priložnosti, ki se vam ponujajo.

Nasvet tedna: Sledite navdihu, ki vam bo bodo nudili dnevi in ljudje okoli vas. Ne pretiravajte z delom, samo sledite dobri volji in si dovolite več družiti kot sicer. Potrebujete namreč družbo, ki vas na novo poveže s sabo. 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Počasi se boste postavljali na noge in iskali svoje optimalno mesto v svetu. Začeli se boste zavedati, da ne želite biti več opazovalec v svojem življenju, temveč akter in to vam bo prineslo ogromno sveže energije. Če boste prisluhnili intuiciji, ki vas bo vodila ven med prijatelje in znance, se lahko zgodi, da boste kmalu srečno zaljubljeni. Vezani boste imeli priložnost okrepiti odnos, če boste le iskreno pristopali k vsem spremembam. Iskrenost vas bo vodila in bo ljubezen najbolj naravna stvar in čudili se boste sebi, kako da ste tako dolgi nekaj komplicirali. Veselili se boste sodelovanja z nekaterimi prijatelji ali znanci, a morate vi narediti prvi korak, če želite, da se stvari dobro postavijo. Ne čakajte na njihovo povabilo. 

Nasvet tedna: Koristno bi bilo, če se osvobodite sodb in predsodkov o ljudeh, ki so bolj sproščeni do življenja in naravno pokažejo svojo strast. Priložnosti bodo odprte, da s svojim velikim vplivom na družbo postavite novo temelje za drugačno delovanje. 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Optimistični boste in imeli čisto preveč načrtov in idej, ki jih boste želeli uresničiti. 

Kljub močni zaposlenosti se boste dobro počutili. Zaunanje okoliščine boste imeli vse pod kontrolo, medtem ko boste svoje osebno življenje čisto zaščitili, kar vam bo v veselje. Ne računajte na pomoč drugih, če jih niste pravočasno obvestili o vaših željah. Preveč boste zaposleni z organizacijo osebnih in poslovnih zadev, da bi si še želeli več odgovornosti, a ker ne boste našli nikogar, ki bi to naredil namesto vas, boste morali prevzeti vse, za kar vam je pomembno. Obremenjeni boste s financami in iskali hitre rešitve, kar vas bo delalo nestrpne in lahko, da se vam bodo pojavili glavoboli ter nemir. Ne rešujte težav, ki niso vaše. Dajte nasvet, na njih pa je, da ga sprejmejo.

Nasvet tedna: Priznajte si, da pri nekaterih stvareh ni prave motivacije in da vam je vseeno, kaj se z njimi zgodi. To bo osvobodilo druge, da se bodo lahko vključili samoiniciativno in prevzeli stvari.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Dobro boste začeli teden in precej boste naredili zase. Lahko, da se boste počutili izolirane, a ne zapostavljene, saj boste imeli precej opravka s sabo. Iskali boste navdih, ki ga boste tudi dobili in to precej dramatično. Aktivirali se boste v dobro smer. Lahko pa, da boste pogrešali družbo in predvsem hrepeneli po potovanjih, večjih premikih. S svojo dobro voljo in urejenostjo boste pomagali tudi svojim bližnjim, da bodo bolje nadaljevali svoje stvari. To vas bo še najbolj osrečevalo in vam dajalo dodatnega goriva za dobro kreativnost. Nabirali boste pogum, pa tudi dobre izkušnje, ki jih boste potrebovali za dinamične spremembe v karieri. Skozi delo in navdih boste našli svojo idealno službo oz. napredovali v smeri, da boste lahko samostojno kreairali to, kar vas najbolj osreči. 

Nasvet tedna: Bodite nežni in ljubeči do sebe, ne morete vsem ustreči, niti vsega narediti, kar ste si zadali. In vse je v najlepšem redu. To je življenje, ki se dogaja, zato se naučite uživati v teh korakih. 

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot