Tedenski horoskop

HOROSKOP 26.7. – 1.8.

Ponedeljek, 26.7.

Z Luno v ribah bo bolj sproščeno in zasanjano dopoldne, zato ne bodite prestrogi do sebe ali svojih bližnjih. Ne ustvarjajte si stresa in ne hitite nekam, kjer ne boste mogli nič na silo opraviti. Če lahko, se še izogibajte uradnim ustanovam ali prehitrim besedam, saj se lahko še prehitro spravite v težave, ki vam bodo vzele veliko več energije, kot bo kakršnekoli koristi. Najmočnejši vpliv boste čutili  dvojčki, device, škorpijoni , kozorogi in ribe.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam bo dajal podporo za premostitev osebnih zavor in razumevanje ter notranjo sprostitev, da boste lahko vse bolj sproščeno začeli živeti svojo osebno in Dušno resnico. 

Torek, 27.7. 

Merkur se poslavlja iz znamenja raka ter vam lahko na hitro še zakuha kakšne čustvene zaplete, zato se izogibajte vstopiti v prepire, tudi ne mirite tistih, ki se že prepirajo, saj boste lahko hitro zraven. Če se boste preveč ukvarjali s čustvi in romantiko, poglejte, kako vam to koristi za vaše počutje ali vam jemlje energijo. Danes lahko namreč dobite prava spoznanja glede svojega notranjega programa razmišljanja glede ljubezni. Zato bodite zbrani in čuječi v tej smeri. Najmočnejši vpliv boste čutili  dvojčki, raki, device in ribe. 

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vas želi prestaviti v drugačno energijsko polje, kjer se ne boste “zatikali” v zanke okolja ali notranjih misli ter boste čisto sproščeno se odprli za novo življenje ter prestopili cono udobja brez, da bo to sploh opazili. 

Sreda, 28.7. 

Merkur preide v znamenje leva in z lahkoto boste spremenili način razmišljanja in pogovarjanja. Veliko bolj boste sproščeni in optimistični, a sočasno se ne boste več želeli truditi v prazno. Luna preide v znamenje ovna, kar vas bo še dodatno aktiviralo. Pomembno vam bo, da vas razumejo, kar želite povedati in da se okolica ne vmešava v vaše stvari. Ponosni boste na svoje dosežke in z lahkoto se boste o njih pogovarjali ure in ure. Odlično se boste razumeli z enako mislečimi, medtem ko v prepire z drugimi sploh ne boste želeli vstopati. Po dolgem času boste bolj v miru zaspali.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, levi, device, vodnarji in ribe.

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje vas spodbuja v aktivnostih, v katerih boste prišlik do svojega jasnega zavedanja in razumevanja znanja, ki obstoja o naravi in v naravi. Ko ste povezani s sabo in svojo Svetlobo, lahko zaznavate notranjo “vednost”, ki vas na pravilni način uspmerja v uporabo lastnih veščin ter okoliških danosti. 

Četrtek, 29.7. 

Popazite na svoj ego, solarni pleksus oz. na to, kako se boste danes počutili. Povezana sta namreč Mars v levu in Jupiter v vodnarju, ki lahko v vas sprožita zelo pozitivno izkušnjo, ko bost ugotovili, kaj vas spravlja v dobro voljo in za kaj se vam zdi vredno živeti. Če pa imate težave z lastno samopodobo, pa se vam lahko zgodi, da vas bodo energije čisto prevzele in se boste želeli dokazati na čisto neprimeren način ter se posledično osmešili. Zato se družite s tistimi, ki so vam prijetni ter poskušajte dan preživeti v čimbolj optimističnih energijah, saj je dober preboj v dobro smer. 

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, strelci, in vodnarji.

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč podpira predvsem tiste dele v vas, ki želijo Svobodo in Svetlobo ter v vas ruši notranje mehanizme, po katerih se želite vrednotiti. Lahko se izognete prepirom in porabi moči za okoliške sistseme, ampak samo tako, da popolnoma prevzamete odgovornost za lastno počutje in življenje.

Petek, 30.7.

Včeraj zvečer je vstopil Mars v znamenje device, kar bo okrepilo vašo delovno naravnavo, lahko pa tudi, da se boste začeli obremenjevati z vsem, kar morate narediti, pa še niste. Čas je, da zadihate in si naredite dober načrt, kaj si želite narediti konkretnega v naslednjem mesecu, saj boste se s tem pomirili in sočasno dobili dovojl volje za uresničitev vsega načrtovanega. Ne pozabite si uresniliti tudi kakčno skrito željo, ki vam bo še dodatno aktivirala voljo za stvari, ki pa vam niso tako všeč. Zvečer preide Luna v znamenje bika, kar lahko, da vam bo aktiviralo pozen apetit in željo po uživanju. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, device, tehtnice in kozorogi. 

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vam odstira tančice iluzij in romantičnih pričakovanj ter vas poglablja v pravo ljubezen in predanost do življenja na čisto drugačen način. Sodelovanje najprej s sabo in svojimi Najlepšimi energijami, potem pa širjenje tega načina navzven, v okolico. 

Sobota, 31.7.

Odličen dan za sproščno in počasno sodelovanje. Luna v biku vas bo spodbujala v hedonizem. Merkur in Sonce sta dobro povezana v znamenju leva, zato si vzemite čas zase in za sproščeno sodelovanje. Radi se boste družili in po dolgem času boste bolj sproščeni ter odprti za različne tematike in družbe. Na večer lahko, da boste postali bolj nestrpni in boste potrebovali malo odmika ali menjavo družbe, saj ne boste mogli poslušati več enih in istih stvari. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, levi, device, vodnarji in ribe. 

Mojster 5. žarka Svetlobe – Aktivno Znanje vas spodbuja k spoznavanju sebe in svojih dobrih energij življenja. Skozi sproščenost boste lahko začeli prepoznavati svoje reakcije, načine delovanja in sodelovanja z življenjem. To je Aktivno Znanje sodelovanja vaše Duše z vami samimi, da začnete spoznavati sebe iz prave perspektive. 

Nedelja, 1.8.

Vse boj se boste zavedali sebe in svojih želja, zato lahko, da boste tudi vse bolj glasni v družbi pri zagovarjanju svojega življenja. Skozi dan se bo veliko dogajalo in pomembno vam bo, da vas vsi dobro vidijo. Ne pretiravajte in se ne dokazujte tam, kjer ni potrebno. Lahko se namreč zgodi, da boste deležni sodb okolja, ki vam lahko vzamejo veseljo do novozačetihi stvari ali odnosov. Zato negujte vse, kar vam je všeč in ne delite na silo z nekom, ki tega ne želi sprejeti. Najmočnejši vpliv boste čutili   dvojčki, levi, device, kozorogi in vodnarji.

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč vam daje podporo, da se vas sodbe drugih ne bodo dotaknile na takšen način, da bi vas poškodovale ali vas ustavile pri vaših Svetlobnih namenih in vaši Dušni poti. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Imeli boste odlične ideje in zato se boste vsega lotevali zelo pozitivno. Odlično boste povezani z javnostjo, a ne odzivajte se na provokacije, temveč sledite svojemu optimističnemu načrtu. Ne reagirajte na besedne provokacije bližnjih, temveč se samo sprostite v tem, kar ste in kar počnete dobro. Ogromno energije lahko namreč izgubite skozi komunikacijo in pričkanju o stvareh, ki nimajo smisla. Zato jim samo dovolite, da izrazijo svoje skrbi ali ideje ter pojdite naprej svojo pot. Odlično obdobje je pred vami in z lahkoto boste izpolnili nekatere delovne zadolžitve. Sreča vam bo naklonjena in lahko, da boste napredovali ali dobili ponudbo za boljše sodelovanje.

Nasvet tedna: Lahko, da si boste bolje organizirali življenje, saj vam bo postalo jasno, da samo tako lahko računate na uspeh na dolgi rok. Ne razmišljajte preveč o ranah preteklosti, saj vas to utrudi. Raje se osredotočite na sedanjosti in na nov način življenja, ki ga želite. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Nemirni boste in pod stresom, zato lahko zapadete v zdravstvene težave, ki ne bodo tako nedolžne, saj se vam ta vzorec pojavlja že dlje časa in je čas, da ga opustite.

S prijaznostjo in ljubeznijo lahko dosežete prav vse. Dobro čustveno obdobje, zato povabite simpatije na zmenek ali poklonite čas partnerju.  Odločili se boste za spremembe in želeli umiriti svoje odnose in način življenja. Uspelo vam bo, če ne boste takoj popustili in sledili provokacijam in idejam iz okolja. Če boste pretiravali z delom, ki ste si ga še sami dodatno nakopali na glavo, boste ne samo ogrozili svoje dobro počutje, temveč tudi svoje dobro delo v službi in način sodelovanja. Nastal bo kaos in tisti, ki čakajo, da vam kakšno zakuhajo v službi, bodo dobili dobro priložnost. Pomembno je, da ne vztrajajte pri načrtih, če boste videli, da se stvari zapletajo. Počakajte na ugodnejši čas.

Nasvet tedna: Sproščenost vas bo pripeljala v objem ljubezni, trma pa ravno stran od tega, po čemer hrepenite. Razmislite kakšne energije želite širiti in delujte v tej smeri. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Polni energije in elana boste. Z jasno komunikacijo in predvsem dobrim razmišljanjem glede reševanja zagat, vam bo namreč veliko več uspelo realizirati, kot ste načrtovali. To vas bo aktiviralo v še več dogajanja, a je smiselno, da se naučite tudi uživati, ne samo delati ali reševati težave drugim. Sprostili se boste v določenih odnosih in celo pokazali svojo jezo in nestrinjanje, če bo potrebno, pa tudi ljubezen in naklonjenost. To bo odmaknilo težo preteklosti in sedanjost vas bo osrečila. V veliko zadovoljstvo vam bodo trenutni uspehi, a sočasno se boste prav zaradi tega preveč poglobili v delo ter prevzeli nase čisto preveč stvari ter se vrnili v začarani krog hitenja in stresa. Raje se osredotočite na odnose, saj boste vse veliko hitreje in bolje rešili, če se razumete z ljudmi ter jih pripravite do sodelovanja, kot da sami delate največ.  

Nasvet tedna: Pazljivo pa z besedami, saj lahko s preostrimi izrazi ali s pretirano strogostjo dosežete odmik ljudmi od vas, ki se ne bo tako hitro uredil.  

Rak

21. 6. – 22. 7.

Lahko, da boste iz prešerne volje in odprtosti za dogodivščine življenja, prešli v ujetost v rutino ter se počutili odrinjene od ljubezni in od svojih prijateljev.  

Ker boste veliko stvari delali v naglici, vas bo dobra intuicija pustila na cedilu.

Precej kaosa boste ustvarili okoli sebe, ker boste tako lahko opravili stari čisto po svoje. A ne boste opazili, da se nekateri ljudje zato odmikajo od vas, saj si ne želijo požeti slabe volje in zapletov z vami. Nestrpni boste in prehitro komentirali stvari, kar bo šlo v vašo škodo. Pazite na svoj sloves, saj je potrebno le malo, da si zrušite težko pridobljeni ugled. Po nepotrebnem boste zaostrovali odnose. To se lahko zgodi tako v službi kot doma, saj boste povsod reagirali še iz preteklih čustev in se vam bo zdelo, da vas vsi izzivajo.

Nasvet tedna: Bremena bodo padla na vas in pobegnili boste v delo. Odmaknili se boste od prijateljev ter se posvetili zapoznelim delovnim nalogam. Mogoče bo to vaša najboljša terapija, da se umirite in postavite v svojo novo vlogo. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Ne boste se zapletali v čustva okolice, opazili pa boste, kdo vas podpira in kdo vam privošči dobro. Oboje vas bo razveselilo, saj boste srečni,  da se je končno pokazala resnica in da ste lahko sedaj bolj sproščeni v vseh odnosih. Doma se bodo brez uspeha pritoževali. Ne klonite pod pritiski krivde, ki vam jo želijo vsiliti. Če se ne boste  mogli fokusirati le nase in boste preveč sodelujoči, se lahko zgodi, da vam jo bodo zagodle ženske v službi in ustvarile kaos in govorice, ki vas bodo čisto preumerile na druge stvari in boste izgubili dragocen čas. Super podporo imate, da uredite svoje materialne dobrine in si na novo organizirate  delo ali stanje doma. Pomembno pa je, da ste pri tem kolikor je potrebno egoistični in tokrat ne upoštevate nobenega mnenja, ki vam ni všeč ter ne sprejmete nobene pomoči, če niste sproščeni okoli tega.

Nasvet tedna: Nadaljujte v svojem ritmu in ohranjajte ponos na svoje delo. Odlično vam bo šlo vse, kjer boste naredili po svoje, zato je pomembno, da vsak enkrat na dan pomislite, s čim vse ste zadovoljni.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Ponosni boste na svoje delovanje in to tudi odkrito pokazali okolici. Lahko, da se boste celo bahali s svojimi dosežki, kar pa lahko, da bo ustavilo nekatere ljudi, ki so radi prihajali k vam. A počutje bo odlično in prekipevali boste od energije. Ne boste imeli ravno veliko časa za  ukvarjanje z drugimi, saj boste preveč zaposlenimi s svojimi stvarmi, kar pa vam bližnji ne bodo zamerili, saj bodo zadovoljni, da ste vi dobro. Pazite, če imate svoj posel, da ne odbijete svojih strank s pretiravanjem v samopomembnosti. Če boste usmerjeni v dobro sodelovanje, imate vse podporo za uresničitev želja.
Nasvet tedna: Pomembno je, da sledite vsem potrebnim korakom po načrtu in ne preskakujete ničesar. V službi bo veliko pritiska, da naredite stvari drugače, a ne odnehajte, saj je za vse pomembno, da ste natančni bolj kot kdajkoli prej. Potrudite se in preverite vsa dejstva o stvareh, za katere se morate odločiti, da ne boste na koncu vi za kaj krivi namesto drugih.  

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Imeli boste voljo usmerjeno v generalno ureditev lastnega življenja in čeprav boste na trenutke preveč časa zapravili za pogovore, boste tako samo spoznali svoje šibke točke, kje vas zanese in kaj morate še popraviti. Drugim boste pomagali le, če bo nujno, sicer se boste raje odmikali v svoj mir. Čeprav bo izgledalo, da se veliko družite in vas bodo mnogi konktaktirali, se vas v tem obdobju ne bo prav nič dotaknilo, da bi vas odvrnilo od vaše poti ali ciljev. Zato boste dobre volje in vaš optimizem bo nalezljiv, da boste partnerja ali simpatijo boste z lahkoto prepričali v bolj sproščeno življenje. Iskrice strasti bodo preskočile tam, kjer boste najmanj pričakovali in popolnoma se lahko spremeni vaše osebno življenje. Polno dobrih idej bo aktiviralo vaše veselje do življenja. Preveč boste zapravljivi, saj boste želeli izkusiti vse, kar vas bo zanimalo.

Nasvet tedna: Usmerite vse ideje na svoje dolgoročno življenje in če je potrebno, si jih tudi zapišite, da boste imeli zapisano kot oporo ob sebi, da ne pozabite. 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Navadili ste se že na svoje slabo počutje in notranji stres, a je smiselno, če se malo osvobodite in si privoščite globlje regeneracije, za kar pa morate umiriti svoje mislil in prenehati bežati v nove načrte in nove ideje. Dovolite, da vas preteklost dohiti in se pomirite z njo. Ne izgubljajte časa za prazne pogovore ali sanjarjenje, kako bi lahko bilo, če…   Zapišite si ključne stvari, ki so nujne, da jih uredite in začnite si s pisanjem idej. Čisto ste postavljeni ob zid in potrebno bo narediti konkretne spremembe. Ne izhajate iz čustev, temveč izključno iz materialnosti ter uredite vse, kar lahko za nazaj. Ko se boste odločili, da je čas, da to uredite, se bodo začele zlagati stvari v pravo smer. 

Nasvet tedna: Dovolite življenju, da vam priskoči v pomoč. V tem času pa dihajte, se sproščajte in se ne zapletajte v stvari, ki jih zares ne želite v življenju. Naj se naredi naravna selekcija okoli vas. Priznajte si, kakšno življenje si resnično želite, ko se vse umiri in uredi, kako bi radi zaživeli.    

Strelec

23.11. – 21.12.

Optimistični boste in pozitivno vplivali na vse.  Glavni boste v pobudi, h kateri boste samo vi iskreno pristopili. Ostali bodo imeli druge načrte, pa se jim bo zdelo super, da boste vi paradni konj. Poglejte na stvari, kjer izgubite preveč časa ter dobro razmislite, kaj zares potrebujete od tega. Imeli boste pomoč, da uredite okolico in če boste želeli tudi mesosedske odnose, kar bi bilo priporočjivo. Pogovori bodo prinesli večje rezultate, zato ničesar ne zadržujte v sebi. Komaj se boste osvobodili nekaterih bremen, že si boste nakopali nova na glavo. Začnite razmišjati o večjih, organizacijskih spremembah svojega živjenja, saj se ravno v tem času lahko čisto drugače vse obrne, če boste le pripravljeni sodelovati. Vse, kar boste počeli, bo imelo močan odziv in lahko si pridobite mednarodno sodelovanje ali službeno potovanje v tujino.

Nasvet tedna: Ne vključujte se v vse stvari v okolici, ki se vam zdijo preveč enostavne, a vedno zahtevajo več časa, kot je bilo mišjeno. 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Počutili se boste odrezane od drugih in lahko, da tudi osamljene. Iskali boste hitre stike z okolico, a nekako ne boste našli odziva, kar vas bo še bolj potrlo in jezni boste na tiste, ki nimajo časa za vas takrat, ko si to vi zaželite. Domače stanje vas bo dušilo in pri tem ne boste niti pomislili, da se mogoče lahko odmaknete oz. pogledate na vse iz druge perspektive, da se sploh lahko pojavijo rešitve. Želeli si boste več življenja, ljubezni, a boste zanemarili dejstvo, da ste se čisto odmaknili od vseh in da ne morejo kar vdreti v vaše življenje. Zato se odprite za odnose in tiste ljudi, ki jih želite več v življenju. Pomembno bo, da ostanete odprti za vse stvari v okolju in da sproti izražate vse, kar vas muči in kar želite spremeniti, predvsem pa, kaj res želite Ideje bodo prihajale spontano. Delite jih z drugimi, da se realizirajo.

Nasvet tedna: Dogajajo se globlje spremembe, ki pa jih morate v sebi sprejeti in potiho v sebi reči življenju “JA.” Samo tako vas bo usoda  lahko podprla pri spremembah. 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Preveč vsega boste nosili v sebi in razmišljali o vsem. To vas bo še dodatno izčrpalo, zato je miselno, da si najdete svoj način odklopa ter poskrbite za svoje dobro počutje. Čakali boste na ugodne razmere za ljubezen in se jezili, ker bo ves čas nekaj prišlo vmes. Ne boste namreč želeli sprejeti dejstva, da je tudi to življenje in da ne potrebujete idealnih okoliščin, da ste sproščeni in ljubljeni. Komunikacija vam bo šla odlično od rok, a preveč si boste zadali za ureditev, tako da boste nestrpni do svojih sodelavcev in skorajda želeli, da vam berejo misli. Popolnoma jasno vam bo, kaj želite doseči, a če ne boste predstavili vsem vpletenim na jasen način, kaj pričakujete od njih, bo okoli vas zavladala zmeda, kar vas bo še bolj usmerilo v nestrpno komunikacijo.

Nasvet tedna:  Imate ključe v rokah za dobre odnose, oddajajte tisto energije, ki jo želite nazaj. Optimizem se vam bo počasi začel vračati, a ga ne vložite takoj naprej, dovolite si uživati v sproščenosti  in si predvsem fizično spočijte. Psihično dobro počutje bo sledilo. 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Odličen začetek tedna vas bo sprostil in po dolgem času boste začeli verjeti, da se res lahko obrnejo zvezde v vaše dobro. Neverjetni optimizem bo lahko vaša nova motivacija, sočasno pa boste začeli videti, kaj ste v pretekosti delali narobe in se zapletli v slabe energije. Zaželeli si boste sprememb v ljubezni in druženja z vam optimalnimi ljudmi.  Imeli boste velik vpliv na svoje okolje, a ne boste želeli narediti starih napak, zato boste o vsem dobro razmislili in se dobro pripravili na naslednje korake tako osebno kot poslovno. Ustvarjalnost in strast do življenja vas bo prevzela in želeli si boste narediti nekaj konkretnih stvari za prihodnost, ki pa vam bodo odprle nov poligon sodelovanja za prihodnost. 

Nasvet tedna: Sprostite se in bodite točno to, kar ste. To je čisto dovolj za vse, kar želite doseči in kogarkoli želite očarati. Samo tako boste namreč lahko sprejeli vso optimalno podporo, ki jo imajo zvezde za vas. Uživajte!

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot