Tedenski horoskop

HOROSKOP 16. teden: 12.4. – 18.4.

Ponedeljkov mlaj v ovnu bo okrepil voljo do vsega, kar bi radi naredili v prihodnjih tednih, mesecih. Lotite se čimprej načrtovanega. Ker pride Venera v bika, računajte tudi na uresničitev ljubezni in tistih materialnih dobrin, ki si jih želi srce. Sodelujte v vsem, kar se dogaja v vaši smeri, ne odzivajte pa se na povabila ali izzve, ki vas pustijo mlačne ali vam niso všeč. Ni časa za vse. 

Ponedeljek, 12.4. 

Odličen dan za načrtovanje sprememb. Že zjutraj se dovrši mlaj z luno v ovnu, kar bo aktiviralo notranje želje po spremembi in veliko energije, ki bo podprla vaš instinkt. Dan naj bo namenjen predvsem lastnemu načrtovanju in čutenju sveh želja ter zavedanju vsega, kar se dogaja v vas in okoli vas. Lahko, da se zaradi številnih vplivov ne boste mogli odločiti, a je dovolj, da samo prepoznavate vse, kar se dogaja. V katero smer se boste usmerili in kaj boste naredili za svoje življenje? Vse to bi bilo dobro danes naumiti. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, škorpijoni in strelci.

Mojster 7. žarka Svetlobe – Red in Rituali podpirajo nove načrte za vaše življenje, ki bodo najboljši, če upoštevate svojo srčno Ljubezen in dušno Svetlobo. Ne dovolite si več, da vam dnevi pobegnejo v čakanju na boljši jutri. Ustvarite ga danes, začnite z dobrimi načrti, ki jih zapišite za hitrejšo materializacijo.

Torek, 13.4. 

Slaba volja in nestrpnost se bo širila kot požarn. Nezadovoljstvo z vsem, kar se dogaja v okolici bo izbilo sodu dno in želeli boste nazaj svoje življenje. Dan po mlaju boste čutili vso podporo, da naredite nekaj za svoje življenje in ne bo dovolj, da se posvetite domačemu vrtu in presadite rože, potrebna bo konkretna akcija, če želite slediti življenju z notranjim zadovoljstvom in močjo. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji. 

Mojster 1. žarka Svetlobe – Moč danes aktivira voljo in moč za vse, kar že dolgo tli v vas in želite realizirati. Skozi zapisan načrt, ki naj bi ga naredili včeraj, bo vse steklo jasno in z močno podporo. Ne bo vam žal, če boste sledili svojim najboljšim in najmočnejšim energijam.  

Sreda, 14.4. 

Osredotočeni boste na svoje večje cilje in odločili se boste, da jim sledite za vsako ceno. To vas bo sprostilo in sočasno aktiviralo, da vam ne bo nič težko narediti. Komunikativni boste in nikakor več ne boste želeli delati kompromisov. Premalnili boste nekatere meje sodelovanja in se postavili zase tam, kjer niste niti razmišljali o tem, a bo potrebno. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehnice in ribe.

Mojster 7. žarka Svetlobe – Red in Rituali vas podpira pri vzpostavljanju novega red in sistemav v svoje življenje ter vam daje vso potrebno energijo za tiste trenutke, ko se vam ne da, ali nihate v tem, ali so nove odločitve dobre … vztrajajte in sprejmite podporo Mojstrov 7. Žarkov. 

Četrtek, 15.4. 

Lahko, da boste celo sanjali stvari, ki si jih možno želite in usmerjeni boste v izpolnitev za vsako ceno. Že zjutraj pride Luna v znamenje dvojčkov, kar pomeni, da se boste z lahkoto vse dogovoril in da boste miselno bolj aktivni. Optimistični boste, saj boste dobili podporo tudi iz okolja, kar vam bo veliko pomenilo. Stara čustva se bodo sprostila in vzdušje se bo popravilo. Večje spremembe vam bodo omogočile globljega počitka in dolgoročnejšega načrtovanja življenja. Zadovolji boste. 

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni in ribe.

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas danes neguje skozi ljubezen in sprejemanje vsega, kar se dogaja, a vseeno sledenju svojim željam in uresničevanju svojih ciljev. Z ljubeznijo se vam ne samo razširi srce in zmehčajo energije, temveč tudi razširi čas za sprejemanje Svetlobe iz Polj Miru za ustvarjanje Zlate dobe na Zemlji. 

Petek, 16.4. 

Ogromna moč se bo nakopičila v vas in skozi besede ali dejanja jo boste želeli realizirati, pa če se boste tega zavedali ali ne. Ne boste več želeli slediti nekomu, ki mu ne zaupate in nikakor ne boste več čakali, da vam drugi povedo, kako naj bi vi živeli. Ne zaganjajte pa se v stvari, ki jim niste dorasli, temveč izkoristite prebujajočo notranjo moč za vse, kar želite osebno spremeniti. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, kozorogi in vodnarji. 

Mojster 2. žarka Svetlobe – Ljubezen vas podpira pri sprejemanju sebe in svojega življenja z ljubeznijo in odprtim srcem za učenje. Skozi Ljubezen je vse, kar se morate naučiti, veliko bolj smiselno in jasno ter prepoznate vse, kar je za vas pomembno. 

Sobota, 17.4. 

Polno dogajanja, ko se boste morali res odločiti, v katero smer boste odpeljali svoje življenje, a sočasno ne bodo stvari tako jasne, kot bi si želeli. Optimizem in čustva vas bodo vodila v eno smer, glas razuma v drugo, tako da preverite, kam zares peljejo stvari, ki so vam na voljo. Zvečer pride Luna v znamenje raka, tako da se boste bolj posvetili družini in začutili skrb in željo, da jo zaščitite in negujete. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, levi, device in vodnarji. 

Mojster 7. žarka Svetlobe – Red in Rituali spodbuja odločitve, ki vpeljujejo dober red in sistem v življenje, da ste vsak trenutek, vsak dan bližnje svojemu optimalnemu načinu življenja. 

Nedelja, 18.4. 

Dobro počutje že od jutranjih ur vas bo pospremilo v dan. Odkrivali boste prijetne kvalitete vaših bližnjih in se razumeli tudi brez besed. Če vas bodo danes obdajali občutki krivde in nemira, kaj vse morate narediti, je smiselno narediti boljši načrt za prihodnost, ki vas bo tudi čustveno pomiril. Začnite slediti resnično svoji notranji naravnavi in ne čakajte več, da bo čas za vas, ustvarite si ga. Popoldne vas bo v tem podprlo z dobrimi idejami ali nenavadnimi dogodki. Najmočnejši vpliv boste čutili  biki, raki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Mojster 7. žarka Svetlobe – Red in Rituali vas spodbuja, da svoj pravi red in navade obdržite tudi ob druženju z drugimi in ne popustite njihovim navadam takrat, ko so te v neskladju z vašimi. Bodite sproščeni in ustvarjajte svoje življenje z ritmom dihanja in notranje ljubezni in Svetlobe ter s tem podprite bližnje, da se vam pridružijo v dobrih navadah. 

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ponedeljkov mlaj v vašem znamenju vas podpira pri večjih spremembah v materialnih dobrinah, pa tudi navzven, ne glede na to, da boste občutljivi na to, kako bodo na vas reagirali drugi ljudje. Nekatere stare zadeve boste morali razrešiti, zato se raje odločajte za sproščene pogovore kot napete prepire. Ne predvidevajte rešitev, preden imate odgovore od bližnjih, s tem se boste najbolj odmaknili od težav, ki si jih običajno sami zakuhate. S potrpežljivostjo in iskreno komunikacijo boste dosegli veliko boljše rezultate in hitrejšo realizacijo. Zato začnite na skupnih srečanjih poslušati in odprto komunicirati, da odprete splošne tematike. Tako boste najboljše pomagali vsem pri jasnih stvareh in skupni usmeritvi.  

Nasvet tedna: Ta teden je Merkur še zadnjič v vašem znamenje, zato izkoristite še podporo v komunikaciji in ognjevitem načinu razmišljanja. Ne cincajte, odločite se za tiste spremembe, ki ste jih že dlje časa potiho načrtovali in je sedaj čas, da jih izpeljete. 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Jasno vam bo, kaj vse je potrebno narediti, zato ne boste veliko razmišljali o svojem počutju, bolj o tem, kaj vse je še potrebno narediti in se dogovoriti. Jezili vas bodo nedorečeni projekti, a boste to sproti sproščeno reševali. Ne negujte zamerljive narave, temveč se odprite jasni in dobri komunikaciji. Če boste uspeli bližnje motivirati za skupne projekte, boste imeli veliko večje dobre rezultate na dolgi rok, zato se ne zapletajte v čustva, temveč jasno postavite vse svoje odločitve na plano. Sprejmite naključna povabila v različne projekte ali dogodke, saj vam bodo odprli nove horizonte, kar se bo poznalo predvsem na vašem zaslužku in sprostitvi do vsega, kar se dogaja.

Nasvet tedna: Ugodno obdobje, če želite spremembe v materialnosti. Številne ideje bodo prihajale, zato se jim ne upirajte. Mlada luna vas podpira v novih začetkih, tako da poglejte za novimi službami ali investicijami, če ste kaj takšnega imeli v načrtu. To je obdobje večje aktivnosti, ko vam bo uspelo narediti veliko več, kot ste načrtovali. 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Nihali boste v vsem, kar boste počeli, a na koncu boste želeli hitro končati, da ne boste motili drugih. Popazite na svoje zdravje in ne dovolite, da vas prepredejo negativne misli in sodbe, ki ste jih bili deležni v preteklosti.Veliko dogajanja bo v vašem domu in lahko, da se boste lotili prenove vsaj vaših najljubših kotičkov. Konec tedna se bo počutje izboljšalo in ljubezen vas bo zajela. Nemirni boste in iskali razloge za pomenjkanje dobrih rezultatov, a jih ne boste našli. Vse preveč stvari se naenkrat dogaja, zato ne boste mogli nikogar kritiviti za neuspešnost, kvečjemu boste hvaležni, da ni še večjega kaosa in nemira. Naredili si boste seznam prioritet in se ga začeli držati, kar bo prineslo veliko uspeha na daljši rok.

Nasvet tedna: Pripravite se za želene spremembe, ki vam bodo prinesle vse tisto, kar ste si na tiho želeli. Zato ohranjajte fokus na stvari, ki jih želite na novo postaviti, saj prehaja prihodnji teden Merkur v znamenje bika in vas bo upočasnil, a na srečo tudi podprl v praktičnosti. 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Presenečeni boste nad sabo in opazovali, kako spreminjate svoj način dojemanja in delovanja. Ne bo vam čisto jasno, kaj se je zgodilo, a počutje ne bo slabo, ne glede na to, da boste ves čas pričakovali tekšne ali drugačne težave. Mlaj na ponedeljek vas bo dobesedno zresetiral in morali se boste soočiti z določenimi izzivi glede materialnega obilja in želja, ki jih imate glede svojega doma. Priznajte si svoje potrebe in se vsaj pogovorite z bližnjimi, da vas bodo bolje razumeli. Lahko se boste zanašali na moč svoje volje in z vztrajnostjo boste prišli do želenih ciljev in novega način delovanja.

Nasvet tedna: To, kar počnete v sedanjem obdobju, bo prineslo zelo pozitivne spremembe, če boste sprejeli podporo in ideje partnerja ter družinskih članov. Vztrajajte v čutenju zadovoljstva in sreče, ki vas navdaja, ko ste na pravi poti. Ne reagirajte na psihične pritiske ali obrekovanja okolice, temveč se raje osredotočite na iskreno čutenje ter aktivnosti, s katerimi pridobite tako ugled kot materialno varnost. 

Lev

23. 7. – 22. 8.

Stabilni boste  v svojem dobrem počutju kljub nekaterim pritiskom iz okolja. Le-ti vas bodo na hitro ujezili, a se boste dokaj hitro pomirili ter se ponovno usmerili v svojo optimalno smer. Ponosni boste sami nase, da ste tako trdoživi oz. neupogljivi. Ženske vam bodo malo zagrenile življenje in pri tem vztrajale, če se ne boste pravočasno izrazili. Ne čakajte, da se vse samo po sebi umiri, čas je, da postavite jasne meje v vseh odnosih, do kam spustite ljudi in na kakšen način si želite živeti. Optimistični boste in številne priložnosti vas bodo podprle pri samostojnem delu. Lahko, da boste čutili prevelike pritiske iz okolja, saj boste morali urediti čisto konkretne stvari, pa se bodo v vse skupaj vpletali ljudje, ki ne dodajo nič v vaše življenje.

Nasvet tedna: Podporo zvezd za to obdobje imate odlično, če le ne boste popuščali v odnosih, niti bližnjim, temveč sproščeno sledili svoji intuiciji in željam. Oboje vas bo dobro vodilo, da skozi sedanje preizkušnje izpeljete najboljše možnosti za dolgoročne spremembe.  

Devica

23. 8. – 22. 9.

Precej občutljivi boste na prvo žogo, zato pozor, da si ne zaprete prehitro kakšnih vrat. Samo zavedanje svojih nežnih čustve vas bo rešilo, da ne boste prekinili z odnosi, ki so vam pomembni. Ne blokirajte te situacije v sebi, temveč si priznajte, da potrebujete nežnejše okolje ali več počitka, predvsem pa dober objem. Vse se spreminja, zato opustite predvidevanja, kaj bodo drugi povedali in kaj zares mislijo. Pustite se presenetiti in boste čisto na novo lahko doživeli precej dobrih stvari ter si uredili odnose skozi bolj sproščeno ozračje in iskrene trenutke. Razmišljali boste o večjih spremembah, vendar si jih še ne boste upali izpeljati. Čutili boste, da ste čustveno prešibki, da bi lahko zahtevali spremembe bolj po svoji meri.
Nasvet tedna: Prisluhnite najprej sebi, potem pa drugim in brez, da takoj reagirajte razmislite o vsem, kar se dogaja. Mlaj vas bo podprl tudi v prenovi fizičnega telesa, kar vam bo dalo še dodatno samozavest. 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Sproščeni boste in optimistični ter predvsem povezani s svojo potjo življenja. Nekaterim bližnjim boste postali prava enigma. Imeli boste precej notranje moči in volje za stvari, o katerih drugi še razmišljati ne bodo zmogli, ker preprosto ne boste odnehali. Šli boste svojo pot. Zanimivo boste sproščeni in spuščali vse, kar se dogaja okoli vas, kar mimo. Ne boste se več intenzivno vpletali v kakršnekoli težave, ne boste pa tudi dovolili, da vas drugi potegnejo v svoj vrtinec strahu, panike in negativnih predvidevanj. S sledenjem svojim željam in spremembam, boste doživeli večje materialne uspehe in se povezali s ključnimi ljudmi za vašo dolgoročno srečo.

Nasvet tedna: Ne razmišljajte, da je z vami kaj narobe ali da bi se morali glede na situacijo bolj obremenjevati ali prilagajati, tega ste imeli v preteklosti že dovolj. Ohranite povezanost z naravo in dobrimi ljudmi. To vam bo okrepilo nov nivo življenja, po katerem hrepenite, zato samo vztrajajte in verjemite v čudeže. 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Čas bo za drugačno življenje, česar se prav dobro zavedate. Vseeno se odmikate od dejanskih sprememb in jih odlašate, doler gre. Mlaj vas bo podprl pri dobrem razmisleku in konkretnih spremembah. Izvedeli boste nenavadne novice, ki vas bodo precej pretresle. To vam bo dalo nova izhodišča za odnose in vse, kar ste želeli doseči s pomočjo drugih. Kar naenkrat vam določene stvari ne bodo več tako težavne in veliko hitreje boste premostili svoje osebne težave. Še vedno se boste upirali nasvetom drugih in se odmikali od tistih, ki si želijo, da bi vam uspelo razrešiti preteklost. Če dobro razmislite, se odmikate od tistih, ki verjamejo v vas, kar vas dela resnično osamljene. Razmislite, kako bi bilo, če bi to obrnili in zaživeli čisto drugače. 

Nasvet tedna: Ustavite se in dobro razmislite o svojih preteklih odločitvah ter se na novo povežite s tistimi, ki jim zaupate. Nekaj ne steče tako, kot si želite ravno zaradi preteklih težav, ki so vas preveč dramatično odmaknile od ljudi, ki so vam naklonjeni. Popravite napake preteklosit. 

Strelec

23.11. – 21.12.

Odlično obdobje se pripravlja, ko boste polni optimizma in želje po ponovni aktivaciji. Optimizem boste želeli deliti z drugimi, z bolj ali manj uspeha. Domači vas bodo še vedno gledali malo postrani, saj še niso pozabili na pretekle neuspehe, v katere ste prepričali celo njih. Sreča vas bo spremljala, zato se ne boste obremenjevali z ničemer, samo sledili boste dogajanju, pri tem pa se lahko zgodi, da se ponovi pretekla zgodba, če se v njej niste naučili vseh potrebnih stvari. Prisluhnite prijateljem. Deležni boste številnih idej in vam bo samozavest rasla ob vseh, ki bodo pozitivno reagirali na vaše načrte. Vse, kar je potrebno je, da naredite dober načrt  za vse skupaj in povežete vse svoje želje in ideje v smiselno celoto.

Nasvet tedna: Imeli boste preveč energije in ne glede na to, da boste želeli prepričati bližnje v sodelovanje, jim ne boste dobro prisluhnili, da bo videli, kaj jih zares muči. Če vam uspe to popraviti, boste imeli odlične uspehe, če pa boste želeli samo, da vam slepo sledijo, pa bo rezultat enak kot lani. 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Zadovoljni boste z umikom ter se lotevali stvari, ki jih že obvladate, saj vas bo vsako vznemirjenje spravilo iz tira. Ne boste se mogli umiriti in lahko, da se bo to poznalo tudi na vašem spanju. Čustveno boste zmedeni in še spomnili se ne boste, da je to ravno od tega, ker se tako izogibate vsem spremembam, ki bi pokazale realno stanje in bi se začele stvari urejati same po sebi. Bližnji bodo začudeni nad vašo neodzivnostjo, kot da boste odmaknjeni od sebe in od dogajanja. Ne bo se vam dalo ukvarjati z nikomer in veseli boste, če bodo načrti padali v vodo in vam ne bo potrebno nič narediti. Skozi sodelovanje boste imeli možnosti sprememb, ki pa se jim boste želeli izogniti na vse pretege.

Nasvet tedna: Razmislite, kaj se zares dogaja v vas in o čem sanjarite, kaj pa ste pripravljeni konkretno narediti. Mlaj vas bo podprl ravno v dobrih spoznanjih, ki vas bodo aktivirala v bolj smiselno smer, da se začnete prebujati v pravo pomlad. 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Optimistični boste in s tem močno vplivali na svojo okolico. Skozi svoje želje in cilje boste videli širšo vizijo, ki jo želite realizirati za prihodnost. Dovolj boste imeli finančnih skrbi in časovnega krpanja ter večnega hitenja. Zato se boste optimalno organizirali in v to vključili tudi svoje bližnje. Nihče se ne bo mogel izmuzniti, zato bo precej prigovarjanj. Vse več boste pričakovali od skupnosti, od vsakega sodelavca posebej. Z voljo in sistematičnostjo boste aktivirali svoje energijske rezerve ter začeli realizirati nekaj, kaj ne boste še želeli deliti z drugimi, dokler ne prinese večjih rezultatov. Vaša vizija bo sicer dobro sprejeta, saj se ne bodo zavedali, koliko vsega je še potrebno, da se izpelje.

Nasvet tedna: Ne odnehajte in spremenite vse, kar vas jezi in vam jemlje dragoceni čas. Ne skrivajte čustev, a so časno se jim ne predajajte preveč, saj je pomembno, da ste čimbolj uravnovešeni in s tem optimalno učinkoviti. Mudi se vam namreč urediti materialno stanje, kar vam bo tudi  uspelo. 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Začutili boste, da je čas za nove začetke, saj vas bodo zvezde podprle bolj kot kdajkoli prej. To vam bo okrepilo kretivnost in notranjo moč ter vas napolnilo z vso potrebno energijo. Mlaj bo okrepil vašo notranjo povezavo in okrepil intuicijo, pa tudi voljo, da boste doma naredili potrebne spremembe. Pogovorite se, da vas bodo domači razumeli in prav tako podprli vsaj z razumevanjem, če že ne s sodelovanjem v vaših projektih. Vaš uspeh navzven bo namreč prinesel spremembe tudi doma, zato se ne delajte, da bo vse po starem. Ne boste se več zanašali na druge, saj se vam bo okrepila samozavest, pa tudi volja do vsega, kar je potrebno narediti. Skozi nove dejavnosti, boste še bolj cenili stvari, ki jih lahko samostojno počnete, zato se boste izogibali zunanjim vplivom in pritiskom iz okolja.

Nasvet tedna: Ne trudite se več  utrezati drugim in se igrati po njihovih pravilih. Sprostite se in pokažite svojo pravo naravo. To vas bo sprostilo, saj boste ugotovili, da so vsi s tem še najbolj zadovoljni. 

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot