Tedenski horoskop

Energijska napoved od 25.5. – 31.5.

Kaj se dogaja z energijami planetarnih vplivov, kako vpliva luna na vas in kateri mojstri od 7. žarkov vas podpirajo za posamezni dan? Celotno obdobje nad vami bdi 2. žarek Ljubezni, zato se bo počasi prevesilo nerazumevanje in prepiri v bolj ugodno situcijo in se bo pokazala prava srčna pot. Sledite svoji svetlo plati in iščite podporo v energijh okoli vas, ko vam bo hudo. Pomembno pa je, da si pridobite kondicijo v dobrem, da pretehtate svojo lenobno komfortno cono in stopite na bolj iskrivno in srčno stran življenja.

Ponedeljek, 25.5.

Tudi današnja noč vam je lahko pokazala, kako sproščeni ste v svojih čustvih in kako čisti v energijah. Če ste težje spali ali so vas preganjale težave ali nočne more, potem je to zaradi lune, ki se je družila s Severnim vozlom v raku, ki kaže na zadnje spreminjanje v energijah doma in družine ter na urejevanje karmičnih temeljev v znamenju kozoroga. Kmalu se bo karmična os premaknila in to so zadnji dnevi harmonizacije in predvsem notranjih preobratov. Dan bo delaven in poln idej ter prebliskov v dobro smer. Najmočnejši vpliv ima 2. mojster žarkov Ljubezen, ki vas vabi v razumevanje sebe in svojega načina reagiranja, ki ga lahko spremenite potem, ko ga razumete. Ključ za vse spremembe je torej v sprejetju sebe in potem v razumevanju.

Torek, 26.5.

Želeli boste stopiti korak naprej, pa še ne bo čisto pravi čas. Opazujte dogajanje in bodite pripravljeni, da ko se vrata življenja odprejo, imate vse pripavljeno. Možnosti bodo velike, če si boste upali sodelovati sproščeno in komunikativno. Če boste igrali  užaljenost in želeli, da se kdo posebej ukvarja z vami, ne boste dosegli pravega  učinka. Popoldne, proti večeru bodite pozorni na ideje in na ljudi, ki jih boste naključno srečali. Lahko vam prinesejo srečo, če boste odprti za njo. Najmočnejši vpliv ima 7. mojster žarkov Red in Rituali, ki podpira sistematičen način življenja, ki pa ne prinaša stresa in hitenja, temveč ravno obratno. Skozi upoštevanje pravega časa in pravega dejanja, se vam bo vse postavilo v Božanski red, ki bo popolno podprl vaše življenje iz vidika Duše.

Sreda, 27.5.

Dober dan z Luno v znamenju leva. Najboljši dan za obisk frizerja in za druge lepotne posege ali tretmaje. Odprti boste za komuniciranje in sproščeno se boste lahko dogovorili potrebne stvari. Ne izogibajte se več pogovorom o čustvih, saj vam bodo ravno takšni pogovori prinesli večja odkritja o sebi in o tem, kaj pravzaprav res čutite in kaj si želite. Prisluhnite tudi drugim, mogoče pa si tudi oni želijo isto, pa samo niste  v preteklosti uporabili pravih besed, pa so bila zato nesoglasja. Najmočnejši vpliv imata 1. in 2. mojster žarkov Moč in Ljubezen, ki vas podpirata v osebnih prebojih na način, da vztrajate v tem, kar verjamete, da je potrebno narediti, spremeniti in da to speljete na harmoničen način. Zato sprejmite podporo in ne oklevajte, naredite izjemne stvari z ljubeznijo do življenja in razumevanjem situacije, a sledenjem lastni poti.

Četrtek, 28.5.

Čustveno poln dan, ko boste skozi dogajanje uvideli nekaj svojih napak in dobili prava spoznanja o tem, kaj delate narobe pri pogovorih, kako je bolje pokazati stvari na drugačen način. Lahko, da boste celo ugotovili, kje se zataknete v razmišljanju in se odprli za spremembe.  Zvečer bodite pozorni na svoje misli in čustva. Lahko, da boste opazili, kako se bo Merkur prestavil v znamenje raka in boste več razmišljali o svojih čustvenih zadevah in o stanju v svojem domu. Odprite se za nova spoznanja tudi na tem področju. Najmočnejši vpliv ima 2. mojster žarkov Ljubezen, ki vam danes podpira popolno sprejemanje notranjega in zunanjega dogajanja. Vse, kar je v vas, sprejmite z Ljubeznijo in se nato iz teh energij odprite okolju, kjer je dovolj, da opazujete in sprejemate vse, kar se dogaja.

Petek, 29.5.

Previdnost bo potrebna, saj bodo energije sprožale nenavadne dogodke in preveč občutljivo bo ozračje, da bi se lahko kar sprostili. Ne izzivajte dogodkov, če niste samozavestni in ne računajte danes na dobra naključja.  Danes ni dober dan za prve zmenke ali za kakršnekoli nove začetke. Karmične zanke med Plutonom in Venero pa vam lahko zagodejo na način, da srečate bivšo simpatijo ali da se s kom zapletete v navidezno srečen zmenek ali odnos, ki pa se nikakor ne bo razvil v pravo smer.

Najmočnejši vpliv ima 3. mojster žarkov Aktivna Inteligenca, ki vam odpira nove poti, če le želite sprejeti novosti in opustiti bremena ter neumnosti preteklosti. Naj vam ne bo narodno priznati, da kaj niste imeli prav. Smisel je, da se iz napak naučite drugačnega videnja, razmišljanja in delovanja.

Sobota, 30.5.

Močna nihanja, ki bodo pokazala, kje ste in kdo vam je pomemben ter komu ste vi pomembni. Danes se ne zanašajte na obljube sistemov ali na ljudi, s katerimi nimate osebnega stika. Ne kupujte preko interneta li ne sklenite pogodbe, karkoli obvezujočega, če niso vse stvari čisto jasne. Natančnost in delavna usmerjenost vam bo danes dala večje zadovoljstvo, kot karkoli drugega.

Najmočnejši vpliv ima 7. mojster žarkov Red in Rituali, zato sprejmite njegovo podporo na način, da si dobro organizirate dan, teden in razmislite, kako bi lahko vpeljali njegov način delovanja v celotno življenje. Katere dejavnosti je potrebno urediti in katere stvari želite redno doživljati v življenju? Spremenite vse to v sveti ritual življenja, pa naj je to pitje kave, pospravljanje posode ali srečanje s prijatelji. Negujte svoje življenje v vseh pogledih.

Nedelja, 31.5.

Sprositev v odnosih in dobro druženje se bo pričelo. Nekakšen oddih se bo naredil med ljudmi in pričakovanje novega meseca bo prineslo veliko veselja ter optimizma. Življenjska energija in ljubezenske igrice se bodo prižigale skozi dan in odprite se tej energiji, če si želite spremembe ali osvežitve na tem področju. Zvečer bodite odprti za sproščene odnose in opazujte, kaj vas osrečuje. Negujte tiste običaje in ljudi, ki v vas spodbujajo dobro.

Najmočnejši vpliv ima 2. mojster žarkov Ljubezen, ki vam ponuja novo obdobje, novo pot in vas vabi, da sprejmete njegovo podporo na način, da ga zaznavate cel dan. To vam bo okrepilo dobro vibracijo Ljubezni za celoten mesec junij, ki bo prinesel večje notranje sprostitve, dobro prenovo telesa in duha.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Krepila se bo vaša moč navzven in s tem tudi vaša samozavest. Čustveno boste odzivni brez, da bi se kaj posebej ukvarjali s tem, kaj kdo od vas pričakuje. Dobro počutje vas bo vodilo v prave smeri. V družbi boste zaželeni, saj boste prinašalo dobro voljo in nov val delavnosti. Lahko, da vas bo optimizem tako prevzel, da vas nekateri skorajda ne bodo prepoznali v novi vlogi. Nasprotni spol vam bo še posebej naklonjen, a ne flirtajte, temveč se jasno opredelite, kam je usmerjeno vaše srce.

Vse bolj bodo upoštevali vaše ideje in mnenja, kar vam bo še dodalo dobre volje in vztrajnosti v to, kar počnete. Vseeno ne pretiravajte z novimi projekti, držite se tistega, kar vam najbolje gre, da vse pozitivne energije ne pokurite samo za delo.

Nasvet tedna: Sprostite se in začnite živeti točno tako, kot si želite, ne pozabite pa urediti svoj fizični izgled, saj se vam ob koncu meseca obetajo novosti v ljubezni. Jasno pokažite, kdo je v vašem srcu.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Močno boste prepričani v svoj prav in mnogi vas bodo občudovali zaradi vaše samozavesti. Vseeno bodite pozorni, da vas določeni dogodki, ne iztirijo preveč, saj bodo pokazali na vaše pomanjkljivosti, ki jih skrivate še pred sabo. Nujno je, da postanete bolj nevtralni v odnosih. Nasprotni spol bo predano sledil vašemu magnetnemu privlaku. Smiselno bi bilo, da to privlačnost še okrepite z dobrimi mislimi in jasno komunikacijo. Nič hudega vam ne bo v službi, poslu, vseeno se boste obnašali, kot da gre vse narobe. Vaše reakcije bodo precej ostre, kar bo predvsem vam pokvarilo dober delovni elan. Nezadovoljstvo bo kipelo iz vas in sodelavci se vam bodo odmikali.

Nasvet tedna: Dobro bi bilo, da razmislite o svojih notranjih vzorcih. Zakaj pričakujete slabo?  Opazujte, kako že vnaprej reagirate tako, kot da vam ljudje želijo slabo. Sprostite te slabe navade in se zavedajte, da vam je tako kot drugim pomembno, da ste ljubljeni in da imate urejeno življenje. Poskrbite torej zase in vse se bo dobro odvilo.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Pazite, kako se pogovarjate in kakšne besede uporabljate, saj je velika verjetnost, da vas bodo ljudje čisto napačno razumeli. Vaš vladar Merkur preide v znamenje raka (28.5.), kar bo v vas poudarilo čustva in vas usmerilo v drugačen način razmišljanja in komuniciranja. Lahko da bodo na plano prišle vaše stare čustvene zamere, ali pa se bo sprožil kdo od vaših bližnjih in se spomnil, kaj vse slabega ste mu v preteklosti naredili. Zato ne sklepajte o namenu in čustvih drugih prehitro. Prav tako premislite, kaj želite povedati in če so bolj občutljive stvari, jih raje prespite, preden poveste svoje mnenje. Ne vnašajte čustev v svoje delovne procese. Ne sodelujte v govoricah in vse nove stvari dvakrat preverite, če so resnično pravi napotki, da ne bo prihajalo do slebe volje.

Nasvet tedna: Nikakor v tem času ne prikrivajte resnice ali ne zagovarjajte nečesa, kar ne poznate dobro, da ne boste krivi za nekaj, kar ni vaše. Če boste uspeli biti jasni in iskreni, boste dobili lepo darilo.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Precej pester teden se obeta, ko se bo čisto vse nakopičilo in ničesar ne boste mogli preskočiti. Vsi vas bodo podpirali, zato je pomembno, da dobro naredite vse stvari.

Nihanja v okolju vam bodo povzročala tudi čustvene nesigurnosti, zato je pomembno, da vse jasno izrazite partnerju, če pa je odnos še planonski in simpatija še ni potrjena, se zavedajte, da iz vas govorijo pretekle čustvene rane in da nova oseba v vašem življenju nima nič s tem. Samski raki, vzemite si čas in razmislite, kaj želite od svojega življenja glede odnosov in partnerstva. Ne zanašajte se na svoja čustva ali intuicijo pri poslovnih odločitvah, temveč naredite domačo nalogo in raziščite vse možnosti, ki jih imate. Delovnost se vam bo bogato poplačala do konca maja, saj boste z junijem deležni novih možnosti, predvsem na poslovnem področju.

Nasvet tedna: Podpora v komunikaciji in okrepitev  učnikovitega razmišljanja bo velika, saj preide Merkur v vaše znamenje, kjer vas bo podpiral pri uveljavljanju v javnosti in vzpostavitvi svoje nove družbe.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Nihanja v počutju vas bodo pripeljala do novih spoznanj o sebi. Po eni strani boste želeli vse  urediti in stabilizirati, po drugi strani pa potem ne boste zadovoljni z rutino, ko se bo jasno pokazala. Želeli si boste dihati in lahko, da se boste potiho že odločili za spremembe, ki pa jih ne boste takoj izpeljali. Karkoli boste v tem obdobju začeli, naj bo iz srca. Ljubezen vam bo na voljo, če boste z njo lepo ravnali. Če pa jo boste jemali za samoumevno, lahko, da boste obžalovali. Nekatere prisile iz okolja se vam bodo uprle in ne boste mogli več zatirati čustev nezadovoljstva. Iskali boste rešitve, a potrebne bodo korenite spremembe, da boste res zadovoljni. Popravljanje malenkosti vam ne bo dovolj.

Nasvet tedna: Ste pripravljeni na novosti v življenju? Možnosti se vam odpirajo za popolno transformacijo, če si le upate sodelovati in slediti predvsem sebi. Vse, kar je potrebno, da ste zadovoljni s sabo in da poveste iskreno, kaj vas zanima in kaj ne.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Novo obdobje v družinskem življenju vam bo dalo optimizma in lahko boste sprostili bremena preteklosti. Razmislite, kako si želite naprej in delujte v tem stilu. Veliko stvari, nad katerimi ste že rahlo obupali, lahko razrešite v tem tednu. Vse se vam bo zdelo lažje, tudi izražanje čustev, saj bo vaš zavetnik Merkur prešel v znamenje raka in se bodo sprostile karmične zapore, povezane s čustvi in besedami. Domači vam bodo naklonjeni pri vseh stvareh, zato kar pogumno. Prihaja dobro obdobje, v katerem postavljate svoje nove smernice, pa tudi nove dejavnosti. Bodite realni glede vsega, kar boste počeli, da si ne boste optimistično nakopali preveč vsega na glavo. Prejeli boste darila, ki vam bodo vrnila optimizem v življenje in vas usmerila v boljše sodelovanje.
Nasvet tedna: Skozi pogovore boste razrešili še zadnje dvome, ki so se skrivali v vas. Ne odrivajte preteklih dogodkov, temveč si napišite seznam, kaj in s kom se je potrebno pogovoriti in to izpeljite čimprej. To vam bo odprlo nove poti za naprej.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Neopredeljeni boste.Nič ne bo narobe, a pretirano dobro tudi ne, tako da boste varčevali z besedami in tudi dejanji, saj ne boste mogli ničesar strastno zagovarjati. Kar vas bo najbolj žalostilo, da drugi niti opazili ne bodo, kako se zares počutite.

Samski, odprite se življenju, to je obdobje, ko lahko srečate iskreno ljubezen za celo življenje. Vezane tehtnice pa odkrijte, kakšen način življenja vam najbolj ustreza in vztrajajte v njem. Partner vam bo hvaležen. Nič vam ne bo težko narediti, a le, če boste imeli osebno dovolj časa zase. Posel boste delali rutinsko, sistematično, sicer uspešno, a brez osebnega pravega zadovoljstva.

Nasvet tedna: Svetili boste v ljubezni in mnoge boste pritegnili s svojim optimizmom in pripravljenostjo na sproščeno sodelovanje. A ker no navzven vidna drugačna podoba vašega počutja, dobro razmislite o svojih preteklih slabih izkušnjah in napakah. Ugotovite, kje se čustveno zapletete ali napačno izrazite, da se stvari ne odvijejo tako, kot si želite.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Težko obdobje, ko boste čutili obilo pritiskov in se vam bo zdelo, da gre vse narobe. Ne boste opazili, da pretiravate pri kritiziranju bližnjih, da reagirate na vsako stvar iz okolja, kar pa izčrpa predvsem vas. Ljubezen, ki vam bo na voljo, vas ne bo osrečila, saj boste ves čas čutili nekakšne pritiske, kot da nekdo želi manipulirati z vami, kar pa seveda ne bo res. Nihče si ne želi vplivati na vaše odločitve, samo bližnji si resnično želijo nekaj vaše neobremenjene pozornosti, iskrenih čustev. Želeli se boste umakniti, pa to nikakor ne bo šlo, saj ste preveč vpleteni v vse procese, da bi lahko naredili rez od vsega. Je pa smiselno razmisliti o svoji organiziranosti, kjer imate še veliko prostora za izboljšave.

Nasvet tedna: Čustvena nihanja boste želeli skriti tudi pred sabo, saj se bojite pogledati resnici v obraz. Ne odločajte se v tem obdobju ničesar, samo opazujte, kaj se dogaja in poskušajte pogledati na stvari iz druge perspektive.

Strelec

23.11. – 21.12.

Velika čustvena nihanja bodo v vas, kar bo kazalo na to, da si želite spremembe, pa čeprav se tega mogoče še ne zavedate. Predvsem družinsko življenje vam bo povzročalo nihanja, zato lahko, da se boste odločili za novosti v družini, za dojenčka ali selitev, vsekakor lahko razmišljate o družini na dolgi rok. Smiselno pa je, da si nalijete čistega vina tudi glede partnerskega odnosa. Če ne zmorete dihati v dvojini in to povedati partnerju, se lahko zgodi, da boste želeli čisto prehitro prekiniti vezo, saj boste želeli pobegniti razgovorom. Ne glede na vse, kar se bo dogajalo v službi, boste z glavo čisto nekje drugje. Opravljali boste rutinsko svoje delo in kazali srednje zanimanje za vse skupaj. Nekaterim sodelavcem bo takoj jasno, kaj vas muči, vendar ne bodo želeli se vmešavati v vaše domače življenje.

Nasvet tedna: Zberite pogum in svoje želje iskreno in obširno razložite svojemu partnerju. Dajte možnost ljubezni, da se ponovno pokaže in da dobi novo moč, če je med vama še prisotna.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Spet se vam bo zdelo, da so vsi pozabili na vas. V resnici se boste vi odmaknili  od vseh možnih sodelovanj. Vseeno pa ne boste mogli pobegniti notranjemu dialogu s sabo. Prekinite s krivdo in notranjimi obtoževanji in se odprite življenu, korak za korakom. Možnosti bodo dobre, saj vas ljudje sprejemajo z odprtim srcem in vas cenijo, a ne želijo vam biti v napoto. Nujno je, da razrešite svojo zapletenost v odnosih z  bližnjimi. To vam je največja zmota, saj se sami postavite na zadnje mesto, potem pa čakate, da vidite, kdo vas bo povabil naprej. Tako z užaljenostjo potem pokažete, da vam ni vseeno. Naučite se iskreno in odprto pokazati čustva, da si sproti ne rušite vsega. Ne bo se vam ravno dalo preveč delati, zato se ne boste izpostavljali, temveč boste čakali, če bo kdo opazil, da se skrivate v ozadju.

Nasvet tedna: Preverite svoje odzive na ideje in čustva drugih. Bolj boste razumeli, zakaj se vam odmikajo, saj imajo dovolj občutkov krivde.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

S koncem meseca se bo zaključilo obdobje vaše notranje transformacije, a vseeno bo potrebno ta teden še oddelati. Ne boste mirovali, saj vas bodo vaše energije vodile v akcijo, ali boste delovno naravnani, ali pa se boste pretirano jezili. Samo od vas pa je odvisno, v katero smer bo šlo. Delovno razpoloženje vas bo prevzelo tako, da boste želeli tudi partnerski odnos urediti do konca, pri tem pa pozabili, da nekatere stvari ostanejo boljše, če jih pretirano ne organizirate. Če bo partner sodeloval, pomeni, da vas ima še zelo rad in da vas ne želi prizadeti. Lahko pa, da bo imel počasi dovolj vaših učnih lekcij in bo nasprotoval vsemu. Ideje, ki jih nosite v sebi bodo potrebovale relaizacijo, zato prenehajte o njih govoriti, raje začnite delovati v tej smeri. Ne čakajte pa na boljše pogoje delovanja, saj morate stvari dokončati ne glede na okoliščite.

Nasvet tedna: Zavedajte se, da niso vaš problem ne odnosi in tudi ne posel, redno potrebujete samo čas zase in za tiste dobre ideje, ki čakajo, da se realizirajo skozi poletje.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Počutje se vam bo iz dneva v dan izboljševalo. Šele sedaj boste res lahko zadihali in si začeli ustvarjati svoje življenje po svoje. Pretresla vas bo ugotovitev, kako ste v preteklosti bili utrujeni in kako na nitiki je visel vaš optimizem, lahko pa celo življenjska energija. Hvaležni boste, da ste preživeli to težko obdobje. Čustveno boste sicer čisto sproščeni in zadovoljni, a nekako ne boste pretirano iskali družbe in veseli boste, če vas partner ne bo obremenjeval z romatičnimi dogodki in željami po prekomernem druženju. Radi boste v samoti in se posvečali svoji kreativnosti. Ker boste optimistično gledali na prihodnost, boste začeli živeti vsak dan posebej. Ne boste več načrtovali posla na dolgi rok, temveč bo vsak dan pomemben. Nič ni narobe, če začnete uveljavljati svojo voljo, tudi če kdaj malo pretiravate, saj imate dovolj prilagajanja, ki pa večkrat tudi ni bilo smiselno.

Nasvet tedna: Iskreni bodite najprej do sebe. To bo prihranilo veliko časa in zmede. Pomembno je, da začnete kazati svoj osebni interes.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot