Tedenski horoskop

Tedenski horoskop od 25. 11. do 02. 12. 2019.

Še zadnji dnevi Jupitra v strelcu. Uživajte v sanjarjenju, potovanjih in torkov mlaj vam lahko prinese polno odločitev o novostih, ki bi jih želeli uvesti še pred novim letom. Česa ne morete več prenesti pri sebi? Možnosti za spremembe so sedaj.

Ponedeljek, 25.11.
Komunikativni ponedeljek bo in pogovorite se o vsem, kar bi radi začeli na novo. Jutrišnji mlaj v strelcu bo prinesel močno podporo za vsa semena, ideje, ki jih boste želeli na novo realizirati. Zato se pogovorite o detajlih, do dna se pogovorite o stvareh, ki vas mučijo in o tistih, ki vas veselijo.

Torek, 26.11.
Sproščen dan, poln optimizma in energije za novo rast in razvoj. Luna v strelcu vam bo dajala podporo za optimizem, potovanja, humor. Popoldne, malo po 16h se dovrši mlaj, ki prinese možnosti, da začnete se spogledovati z novimi navadami, idejami, ki bi jih želeli v 2020. Naredite si načrt, imejte sadnji ali postni dan od 16h ure danes do 16 ure jutri.

Sreda, 27.11.
Dan po mlaju je poln kreativne energije in volje, da nekaj naredite. Usmerite se tako, da vam bo dan harmoničen, da boste imeli vsa področja življenja pokrita danes. Urejujte dom, družite se s prijatelji, posvetite se partnerju. Če ste samski, razmišljajte o tem, kakšne lastnosti bi radi, da jih ima partner in jih poiščite pri seb. Naj bo ta dan navdušujoč za vas.

Četrtek, 28.11.
Optimistično in malo kaotično dopoldne bo, ki pa se bo prevesilo v resno, tudi bolj hladno popoldne, ko luna preide v kozoroga, okoli 13:30. Skozi red in organiziranje lastnega življenja boste začutili mir in podporo, da se kaj dobrega zgodi za vas in za vaše bližnje. Notranji red in mir je najbolj pomembna stvar vašega življenja. Začnite ga ustvarjati.

Petek, 29.11.
Dobro počutje in deloma brezskrbnost, saj boste precej dela opravili neverjetno hitro in učinkovite. Dobro dopoldne, ki ga izkoristite za načrtovanja, urejevanja in predpriprave na veseli december. Nakupovanje bo varčno, ali se boste celo odločili, da ga preskočite.

Sobota, 30.11.
Sproščeno ozračje za delovno soboto ali urejevanje doma. Želeli boste čimbolj urediti dom in okolico. Na večer se bodo pojavili obiski in z njimi občutek svobode. Če se vam ne bo dalo med ljudi, boste načrtovali izlete, obiske ter sanjarili ob prijetni glasbi.

Nedelja, 1.12.
Jupiter se približuje prehodi v znamenje kozoroga, kar bo naredilo nekakšen preobrat v počutju. Romantična vsemogočnost strelca se poslavlja in v vaših mislih je vse več načrtov za konkretne preboje v poslu, organiziranosti ali prenovi doma. Sprostite se in si pišite ideje.

Oven

21. 3. – 20. 4.

Ovni boste polni delovnega elana in nič vam ne bo težko narediti za druge. V stiku boste z ljudmi, ki vam bodo zaupali in vse povedali. Iz tega boste iztržili več, kot ste pričakovali, saj boste precej naredili zgolj iz veselja. Lahko, da boste preko tega našli novo službo ali poslovno sodelovanje, ki ste ga iskali. V vsakem primeru dober teden.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Napetost preteklih dni, tednov ali celo mesecev bo začela popuščati. Začutili boste, da je čas za sprostitev. Ne boste se želeli več truditi za vsako ceno, čeprav se vam bo volja do dela vrnila vedno, ko boste dobri do sebe ali do svoje ljubezni. Prejmete lahko bogata darila ali povišico, saj vam zvezde kažejo prihod blagostanja in večjega osebnega reda, a tudi zadovoljstva.

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Zameril se vam bo prijatelj, ki vam bo ves čas oponašal stvari, za katere ste se vi morali močno potruditi. Nikakor mu ne boste mogli dopovedati, kako je zares. Prizadel vas bo tako močno, da se boste prenehali pogovarjati z njim, lahko celo, da boste prekinili tudi kakšna dolgoročna sodelovanja zaradi tega. Stara čustva se bodo odprla in potrebovali boste nekoga, da vas potolaži.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo poln presenečenj, še najbolj se vam bo dogajalo v odnosih, kjer boste ugotovili, da vas določeni ljudje imajo resnično radi in da je to tisto, kar ste si najbolj želeli. Začutili boste globoko povezavo in začelo se bo novo poglavje ljubezni v vašem življenju. Ne hitite in si vzemite čas za tiste, ki se vam v tem tednu pokažejo, vas povabijo na kavo. Nič ne prelagajte na kasneje.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Strastno si boste želeli, da bi se vaš odnos doma harmoniziral, zato boste vse naredili kar zmorete za druge in za ljubeče vzdušje doma. Žal boste kljub vsemu čutili določeno žalost, ki se ne bo dala čisto skriti. Zakaj čutite, da se morate vi prilagoditi? Kot Lev ste rojeni, da sijete in da vaši domači podporejo ta vaš notranji sijaj.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Odločno boste nastopili v svoji službi ali na poslu. Računali boste na pomoč svojih prijateljev, ki pa ne bodo točno razumeli, kaj želite od njih. Tudi, če bodo razumeli, kaj želite, vam zares ne bodo mogli pomagati, zato se pravočasno ustavite in razmislite o svoji karieri in o finančnih zadevah.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Spremembe, ki jih boste v tem tednu naredili, bodo vidne in kar precej ljubosumja boste zanetili v svojem okolju. Resno se boste lotili stvari, ki ste jih obljubili pred časom, pa so vsi na to že pozabili. Polni boste delovnega elana, kar se bo poznalo na vseh področjih. Pišite si ideje, ki bodo vmes prišle, saj lahko veliko doprinesejo k vašemu blagostanju.

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Potrebno bo iti na krajšo pot, kjer boste z lahkoto zagovarjali svoje ideje in predstavili še tistim, ki jih ne poznalo. Lahko, da boste zadovoljni s sabo, vendar se ne upirajte, ko bodo želeli vedeti, kako gledate na življenje, na sodelovanje … Precej vprašanj se bo odprlo in nič ni narobe, če se ne odločite takoj. Lahko prespite in razmislite o vsem.

Strelec

23.11. – 21.12.

Končno sproščen in dober teden za vas. Ne glede na to, kaj bodo drugi govorili, si boste vzeli čas zase in se odločali točno tako, kot boste verjeli, da je prav. Lahko, da boste dobili pohvalo, nagrado ali celo napredovanje, kar bo osupnilo okolico. Ne bodo vam vsi privoščili, saj se jim zdi, da si oni bolj zaslužijo to nagrado.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Urediti boste želeli določene papirje, pogodbe za daljši čas, pa se bo zataknilo pri dogovorih. To vas bo presenetilo, saj je že bilo vse dogovorjeno. Skozi pogovor se bo vse uredilo. Zanimivo je, da vam bo prav ta nesporazum dal več elana za nadaljnje delo. Naučili se boste, da ni nič narobe, če se postavite zase.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Potreben bo odmik od okolja in od pritiskov, ki ste jih bili deležni zadnje čase. Ne dovolite več predvsem moškim, da vas jemljejo za samoumevne in da vas kadarkoli obremenijo s stvarmi, ki niso zares vaše. Če sedaj ne boste naredili meje, se bo to nadaljevalo do te mere, da boste izgubili veselje in podporo drugih, ki vas potem poslušajo, ko tarnate.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Zadovoljni boste z okoliščinami in tudi s prijateljstvi, ki ste jih v tem obdobju stkali. Tudi v tem tednu bodite odprti za srečanja, saj lahko srečate ljudi, ki vam bodo pomagali aktivirati vaše poslanstvo in urediti možnosti, da lahko na polno začnete delati tisto, kar vas veseli. Zato ne bodite skopi z besedami in se ne umikajte iz pogovorov, temveč se sproščeno pridružite tam, kjer vam je zanimivo.

Tedenski horoskop je pripravil:

Andreja Novak

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)