VALENTINOV HOROSKOP

Ljubiti in biti ljubljen je darilo življenja.

Človek skozi pojem ljubezni zori, ljubezen ga naredi edinstvenega in mu da priložnost za osebno in duhovno preobrazbo. Srečo je potrebno deliti in se prilagoditi.

Kdor sprejme svoje življenje najde vedno pot do svoje ljubezni in brezpogojnosti.

Valentinov horoskop naj vam bo spodbuda in motivacija.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,99 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

hearts

ovan

Oven

Ona: Po zvezdnih namigih se boste morali odločiti in stopiti korak ali dva naprej. V primeru, da boste sledili svojim načelom. V ljubezni bo viden prijeten napredek.
On: Odkrito se boste morali pogovoriti in usmeriti svoje misli v osebni napredek. Spremljala vas bo tiha sreča in prijetnosti v dvoje.

hearts

bikBik

Ona: V ljubezni vas bo odlikovala plodnost. Osebne cilje boste dosegli bolj počasi od pričakovanega. Notranji mir bo pot do popolnosti.
On: Čeprav se ne boste trmasto držali svojih načel, vam bo srčna izvoljenka v osebno pomoč. Priložnosti v ljubezni bodo plod dela na sebi in čas za romantiko.

hearts

blizanciDvojčka

Ona: Spretno boste krmarili med preizkušnjami, ki vam jih bo namenila usoda. Odlikovala vas bo čutnost besed in dobrih priložnosti. Romantično bo.
On: Iskren pogovor vas bo osvobodil in razkril, kaj vas resnično veseli. Prijetnosti se bodo nadaljevale v intimnosti doma in v dvoje.

hearts

rakRak

Ona: Ognjeno srce bo pot do popolnosti. Seveda bo nekoliko težje v primeru, da ne bo vse po vaše. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo.
On: Sprostila vas bo romantika in pozornost. Več naklonjenosti boste sprejeli bolj srečni boste. Zvezde so vam namenile prilaganje in večno učenje.

hearts

lavLev

Imate veliko podporo v poslu in ljubezni. Glede dela in financ ste danes varni, smo čustva si uredite, da ne boste preveč pričakovali. Delo vas bo veselilo. V ljubezni ste dosti čustveni in si želite odnos poglobiti.
Zdravje: Čustva. Predel grla je občutljiv.
Energijsko sporočilo vaših vodnikov: Ohranjajte pozitiven pogled in pristop.

hearts

devicaDevica

Ona: Malenkosti bodo tiste, ki vas bodo osrečili. Za srečo v ljubezni boste potrebovali malo več spontanosti. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč in oporo.
On: Notranji nemir bo moral prerasti v kreativnosti. Dovolite si sanjati in odprte svoje srce. Kajti ključ razumevanja v ljubezni bo komunikacija.

hearts

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 4.49 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.

PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3.99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.

vaga

hearts

Tehtnica

Ona: Če boste sledili svojemu srcu vas, bo spremljala sreča in paleta ugodnosti. Poglobiti se boste morali vase in ustvariti čarobnost. Prilagodite se.
On: Odločitve bodo v ljubezni preudarne. Odlikovala vas bo uglajenost in šarmantnost. Seveda pa se boste morali tudi iskreno pogovoriti.

hearts

skorpijaŠkorpijon

Ona: Magnetična energija vam bo prišla zelo prav. Tako boste svoje cilje v ljubezni dosegli. Ključno vlogo bo igrala sprostitev.
On: Zvezde so vam v ljubezni namenilo določeno preizkušnjo. Poglobiti se boste morali vase in uvideti kaj vas osreči. Srčna izvoljenka vam bo zaupnica.

hearts

strelacStrelec

Ona: Srčni izvoljenec vam bo učenec in učitelj. Omenjeno boste sprejeli na pozitiven način. Roko na srce, za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti.
On: Na kolesu usode bo ljubezen visoko. To pomeni, da bo čas, da stopite naprej. Ključ do sreče bo pogovor in romantična doživetja.

hearts

jaracKozorog

Ona: Ljubezenska sreča bo odvisna od vas. Potrudili se boste in delali stvari dobro in preudarno. Tako najdete modrost in spoštovanje v odnosu.
On: V ljubezni se zadeve korak za korakom obrnejo na bolje. Odločitve, ki bodo sprejete na sredini februarja bodo modre. Sledite glasu srca.

hearts

vodolijaVodnar

Ona:  Rdeča nit v ljubezni bo sodelovanje. Mavrico upanja prinese odgovornost in dejstvo, da najdete moč in energijo. Osebna svoboda bo pot do sreče.
On: Združili boste svoje znanje in komunikativno stopili v ospredje. Spremljala vas bo osebna sreča in dobre priložnosti osebne rasti.

hearts

ribeRibi

Ona: Romantična doživetja bodo tista, ki vas bodo polepšala. Slediti morate svojemu srcu. V ljubezni boste veliko dajali in posledično veliko prejemali.On: Po zvezdnih namigih bo potrebno narediti nek prerez. Srčna izvoljenka vam bo pokazala nekaj omejitev. Napredek bo skozi pogovor.

hearts

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Če vas zanima kakšno vprašanje, pošljite SMS s ključno besedo TADEJ na 6060, napišite vprašanje in področje, ter rojstne podatke.
Dosegljiv na številko 014 428 966

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Naši najboljši astrologi so za vas pripravili natančen mesečni horoskop za mesec januar!
Preverite kaj vas čaka v novembru na ljubezenskem, poslovnem in zdravstvenem področju!

0907786

The following two tabs change content below.