Ženska rojena v znamenju BIKA – VZTRAJNA VRTNARICA

Ženska rojena v znamenju BIKA (od 21. aprila do 21. maja)

VZTRAJNA VRTNARICA

Konec aprila in skoraj cel maj vlada zodiakalno znamenje Bika, ženska rojena v tem znamenju je zaupljivega videza in šarmantnega pogleda. Prvo, kar vam bo povedala, bo kaj o otroštvu, o cvetlicah, urejenosti in modnih zapovedih. Prav možno je, da je po naravi manjše rasti, toda njene roke so precej spretne roke in slovi po tem, da je dobra kuharica. Njene kulinarične dobrote poizkuša vsa soteska. Kontakte z ljudmi bo navezala z lahkoto in bo uspešna pri pogovorih. Zaradi bistroumnosti in predvsem trme, bo kos vsaki debati. Prijazen nasmeh vas bo opogumi, ne pozabiti, pa da je Bik rogato znamenje in da je izrazita trma, ki pa ima, tako dobre, kot tudi slabe lastnosti. V sebi ima čarobno moč in postavljene meje, do kje se je varno pustiti in kje je čas za počakati. Ima pa smisel za barve in barvo usklajenost. Že od malih nog je urejenega videza in zaradi tega sprejeta v neki širši skupini ljudi. Stavi na poštenje in ji veliko pomeni, da je moški očarljiv. Ko se odpravite k njej na obisk ne pozabite na majhne pozornosti, kajti te štejejo. Vaše občutke in notranje nagibe bo brala, kot za šalo in zaradi tega pozabite na to, da boste vi šef, kajti to bodo le vaše sanje. Čeprav vas bo srčno ljubila in poskrbela za pristno domače vzdušje. Njen dom je polen cvetja in to razveseli duha in osreči dušo. Seveda pa v življenju tako, da spoznavamo tudi ljudi, ki nam niso všeč, toda ženska rojena v Biku, bo precej diplomatska in tega ne bo pokazala na prvi pogled. Nekoliko težje pa bo sprejela dejstvo, da njen ljubi moški gleda druge ženske. V tem aspektu pa pride do odločilnega trenutka, to pa je ljubosumje. Napak in očitnih žaljenj pa ne bo hitro pozabila.

Ob bistrem potočku

Poslovnemu življenje ne bo nikoli posvetila bistvenega pomena, saj so ji pomembne druge vrednote. Pomembno vlogo pa igra tudi varnost in da ima nekaj za morebitne hude čase. Med njene hobije pa spada tudi zbirateljstvo. Je ljubiteljica svežega cvetja in sprehodov v naravo. Ima svojo vero, našla pa se bo v zelenem gozdu in obujala spomine na mladost. Sprosti jo voda in vsak dan je dobro, da si vzame saj urico ali dve zase. Zna pa se zelo dobro kontrolirati in ima visok prag tolerantnosti. Stvari pa nabira v sebi in ko je mera polna izbruhne. Zanimivo pa je, da se tedaj mnogi čudijo od kje ji toliko jeze. Tedaj ni prav nič ljubezniva, ampak postavi meje. Notranji mir najde v domačih opravilih, rada lovi prah po hiši in zjutraj vstane prva in se dinamično loti domačin nalog in zadolžitev. Z leti se navadi na svoj tempo življenja in nikoli ne spusti vajeti iz rok. Od časa do časa tej rutini doda, redko pa vzame, kakšen lepoten popravek. Mnoge ženske rojene v tem znamenju zaslovijo kot šivilje, kuharice, cvetličarke, v agronomiji ali pa v kozmetiki.

banner-tadej

Življenje, kot prelep cvet

Nikoli niso zagovornice dolgih govorov in filozofskih razprav. Rešitve, ki se porajajo pri njih so preproste, toda nikar ne mislite, da niso učinkovite. Njeno življenje bi lahko simbolizirali, kot prelep cvet, saj ima tudi težave, toda kljub temu iz vsega zna izvleči korist. Resnično pa je, da včasih tudi rada vztraja v stvareh, ki jih je prerasla. Zaradi tega je zaželeno, da že zgodaj ozavesti dejstvo, da so spremembe sestavni del in lahko bi se rekle precej nujno. Zaradi povečane stvarnosti pa ima rada, da okolica dela tako, kot si sama želi oz. da skupaj ustvarjajo. Tudi v družini ima rada, da delajo drugi po principu vsi za enega in eden za vse. Pogostokrat pa uporablja močne in odločilne parfume. In ravno vonj je tisti odločilni faktor, ko privlači moškega, da je spozna. Vedno pa se bo zavedla, da je ženska, ter da ima skrite čare. Materialne dobrine pa bodo vladale za vekomaj in bodo prerok prihodnjih dejanj. Dom si bo ustvarila tedaj, ko bo pri hiši dovolj denarja, kajti svojim otrok želi prijetno otroštvo. V vezanju drobnih rožic, ali pa delu na vrtu, gobarjenju pa se bo v soncu življenja kopala romantična duša. Ko se zasliši glasba, pa se veselo zavrti in zapleše, morda prvo in v novi dan.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)