Ženska rojeni v znamenju OVNA – OGNJENA BOJEVNICA

Ženska rojeni v znamenju OVNA (21. marca do 20. april)

OGNJENA BOJEVNICA

Ko v deželo prihaja pomlad, slavijo Ovni, ženska rojena v tem znamenju je odločne narave in optimistična. Ob njej boste začutili poseben temperament in ni ženska, katera vam bo odpustila napako s tem, da se pojavite z vrtnico na vratih. Strast je zanjo naravni mehanizem in skozi to očala vsakega moškega. Ne mislite pa se, da se bo že prve tri ure na vas čustveno navezana, tudi po enem tednu se ne bo. Kar navadite se na misel, da boste nekaj časa zanjo kot ta lanski sneg. Boste pa užaljeni, ja oprostite, to pa je vaš problem. Ne bo se ozirala za vas, pač pa je tisti tip ženske, katera je zmožna sama narediti veliko, tudi po hiši kaj popraviti in ji moški pomeni, nekaj zmernega – tako da vsak slučaj. Že kot majhna deklica in tudi potem ko se razvija v žensko je rada na prvem mestu in želi biti najboljša. Z leti se nauči in vzame princip ženske bojevnice in se rada dokazuje. Zelo pa je tudi svojeglava in trmasta, težko zdrži na miru. In ure in ure učenja so ji dolgočasne. Prav možno pa je, da blesti v kakšnem športu in dinamičnih veščinah. Seveda pa že kmalu ugotovi, da je življenje lahko prijeten izziv in da cincanje na mestu ne vodi nikamor. Svojo drznost in neposlušnost pa nakazuje na vsakem koraku in jo nič ne preplaši. Na svoj način je tudi čustvena, toda svojih pravih občutkov nikoli ne kaže. Znana pa je po bučnih prepirih in ko se razjezi, kar je pogost pojav, lahko leti kaj tudi po zraku in v primeru da ste njen sosed imate občutek o letečih predmetih. Ne smemo pozabiti, da je strastna ljubica in predana. Po svoje pa je tudi zahtevna in bo od bodočega moža ali potencialnega ljubimca pričakovala veliko.

Gospodarska ženska, ki nosi hlače

Pomembno vlogo igra kariera in to ni ženska, katera bo izkazovala svoja čustva, ampak se bo kmalu pokazala, kako sposobna je. Kariera ji je ključnega pomena in storila bo vse, da jo do dosegla dobre rezultate in da se bo na sestankih o njej tudi govorili. Zaradi pogumnosti si bo upala poprijeti za vsako delo in biti pri tem tudi uspešna. V prenesem pomenu besede pa je gospodarska ženska, katera bo nosila hlače, tako v službi, kot tudi doma. Čeprav pa se zaveda ženskih čarov in če bo le želela se lahko prelevi v strastno ljubico in tako očara vse okoli sebe. Zaradi povečanega elementa ognja se vedno dobro znajde in že od malih nog se nauči, da imamo ljudje tudi komolec, tako na levi, kot tudi desni roki in da je potrebno tako odpraviti naprej skozi življenje, novim izzivom nasproti. Večkrat ko kaj razjezi in so njeni navali jeze pogojeni s čustvenimi izbruhe – vendarle je kmalu spet dobra. Spremembam se ne upira in jih komaj čaka, kajti mnogo je reči, katere želi preizkusiti in bo storila vse, da bo le to imela. Mora pa se znati umiriti, kajti zaradi vihravosti lahko naredi tudi kakšno napako, potem se zapre vase in dneve in dneve tuhta kako bi jo popravila – toda tega ne opazijo drugi ljudje.

banner-tadej

Visoki frekvenčni glasovi

Ko se odloči in spozna moža nikar ne mislite, da se bo dolgočasila. Še lep čas bo pogrešala bučno življenje in zabave do jutra. Vedno boste imeli občutek, da s čim ni zadovoljna in da na svoj način išče srečo. Svoje otroke ne bo vzgajala ravno s potrpežljivostjo, tudi kakšna knjiga lahko leti kam, toda na svoj način jim bo izražala ljubezen. Zaradi ostrine glasu pa pride včasih tudi do visokih frekvenc, toda ko bo svoje povedala, se bo vihravo obrnila in šla naprej. Nekdo bi si to zapolnil, ona pa bo isti trenutek tudi pozabila. Rada pa ima življenje na veliki nogi in da jo mož razvaja. Doma vedno nekaj ustvarja in ureja. Iz starega horoskopa in virov pa je moč prebrati, da zakonska ženka vse prej kot ovca. Njen temperament je ognjena narave in tako se mnogokrat gre igrico vroče in hladno. Ko pa bo potrebno zamenjati žarnico, varovalko, prepleskati okna ali kljuko, pa se bo izkazala. Zvečer pa boste videli, da ima noč svojo moč. Včasih pomaga že iskren pogovor, sami pa ga aktivirajte, vztrajnost pa pomaga.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)