Ženske in zodiakalna znamenja DEVICA – MORALNA ŠIVILJA

Ženske in zodiakalna znamenja DEVICA (od 24. avgust do 23. september)

MORALNA ŠIVILJA

Ženska rojena v znamenju Devic je plaha in urejene narave. Njena čistost spominja na beli sneg. Seveda pa naj vas takoj spomnim, da ne bodite preveč poetični, kajti videz tudi vara – mnogi imajo občutek, da je kot kakšna svečnica in vendarle to ni. Ima močno razvite moralne vrednote in če ste poročeni, pri njen nimate nič iskati. Našli pa jo boste kje v naravi, na vrtu, morda tam, kjer je družba na nivoju. Zapiti lokali, zakajeni bari in glasna družba pa jo motijo in zaradi tega jo tam lahko iščete in je ne boste našli. Črke zakona ne bo nikoli prekršila in poleg tega ima še svoje osebne zakone in ko bo spoznala ljubezen svojega življenja, bo potrebovala, kar nekaj časa, da bo uvidela, da mu lahko zaupa. Ko se mu bo predala, mu bo zvesta do konca življenja. Tudi ni oseba, ki bi letala iz cveta na cvet. Svoja čustva pa težko pokaže in velikokrat velja za hladno damo. Zanimivo pa je, da velja za edino znamenje zodiaka, katera združi zemeljsko praktičnost in nebeško romantičnost in to je velik dar. Ima pa od nekdaj polno nekih skrbi in nemira. Skrb, da bo šlo kaj narobe je pri njej močna in razvita. Zaradi tega ima vedno neke varovalke in je v svojem bistvu tudi precej varčna. Kajti varčuje za morebitne hude časa. Zdi pa se, da je duh strasti skrit v steklenički in ko pride pravi čas. nanj pa je potrebno počakati in so partnerji, ko to prej doživijo in tudi taki, ki čakajo in čakajo. Ženska rojena v znamenju Device se tudi zaveda, da je veliko modrosti v reku, ki pravi: »zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača«. Ne smete pa pozabiti, da je zelo natančna in da se bo zapolnila vse do potankosti, od nekdaj je znana po tem da perfekcionistka, ki ji ni para.

banner-tadej

Opravičeni navali jeze

V sebi ima tudi jezo in ni izključeno, da vam bo to jasno pokazala. Vedno pa je zadeva opravičena in nikoli ne pretirava. Na svoj način pa bo tudi dokazala, da je sposobna ženska in da se zna braniti. V sebi ima tudi ljubosumnost in vendarle je zadeve tako prekrita, da se ne opazi in da ji to značajsko potezo le s težavo pripišemo. To ve samo ona in tega ne bo govorila na glas, če boste dovolj pogumni, pa omenjeni lahko doživite na lastni koži. Seveda pa je delavne in marljive narave. Doma se bo vse svetilo in ure in ure bo lovila prah po stanovanju. Nikoli ne bo dovolj prepričana, da je pospravljeno. Življenje pa je tisto, katero jo bo izučilo, da se je potrebno tudi sprostiti in uživati. Njene pridne roke, so tudi zelo spretne, rada kaj šiva in oblikuje. Mnoge se izkažejo v kakšnih ročnih spretnosti, še posebej v kiparstvu – saj se tam oblikuje z rokami. Ne smemo pa pozabiti, da je Merkurjeva varovanka in da ima smisel, tako za kritiko, kot tudi za analiziranje dogodkov.

Prisega pa na majhne pozornosti in na drobne cvetlice, kot so drobnocvetni nageljčki, spominčice in druge majhne rožice. Ko ji boste kupovali darilo, pa bodite praktični in uporabni – če ne jih boste slišali.

Besedna previdnost se izplača

V primeru, da je pri čem kriva ali se počuti krivo pa si bo očitala leta in leta in jo to njena blokada. Že od malih nog je občutljiva in zelo pedantna. Bodite pa diplomatski in igrajte kavalirja, tudi če gre za poslovni sestanek, kajti tako boste uspeli. Napihnjenost in kakšna ego varianta pa je bo odbila in tako boste konec koncev ostali praznih rok. Vse pa si bo zapolnila in zaradi tega bodite prepričana, da se besedna previdnost izplača. Nikar ne mislite, da boste uspeli z ekstremi, ne boste, pridobili si boste minus točke. Pri njej je pomemben tudi nastop uma in ni pomembno, toliko fizični videz. Svoja čustva bo uspešno prekrivala in vendarle ko je dodobra spoznate, boste opazili, da se to izrazi v njenih besedah. Njene misli so kristalno jasne in zaznamovala jo bo tudi ostrina besed, seveda pa če se boste branili, se lahko opečete. Resnično pa je to odvisno od njene duhovne narave, katera pa je lahko zelo razvita ali pa ni. Stoji pa vedno trdo z obema z nogama in ne sanja z odprtimi očmi, ampak se zaveda stvarnosti danega sveta. V bistvu imate srečo, da ste jo spoznali.

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)