Ženske in zodiakalna znamenja Dvojčka – PRILAGODLJIVA KLEPETULJA

Ženske in zodiakalna znamenja – Dvojčka (22. maj do 21. junij)

PRILAGODLJIVA KLEPETULJA

Ženske rojena v znamenju Dvojka je zelo opazna, klepetava, zgovorna in zelo vpadljiva. Seveda ne bo dolgo obstala pri miru, ampak se bo stalno gibale in govorila tudi z rokami. Nikar ne mislite, da bo prisluhnila, če boste pripovedovali, nekaj dolgočasnega. Zgodbe morajo biti zanimive in v njih naj bo tudi kar nekaj pustolovskega duha. Zanimivo je, da ji nekaj pomeni prijateljstvo, harmonija in pogovori. Veliko poudarka bo dala tudi svobodi in zanjo se bo pripravljena narediti, celo več, kot bi pričakovali. V vsako življenjsko situacijo pa bo znala vnesti svojo noto individualnosti. Dobro pa se je zavedati, da se bo poglobila samo v tistem, kar se bo resnično zanimalo. Sprva se bo čustveno težko navezala in se bo igrala, malo bo tu in malo tam. Zaradi ostrine jezika, vas bo opozorila na napake. Vedite pa, da se bo ravnala po notranjem glasu in počela tisto, kar bo čutila. Njena energija bo zvedava in ker je varovanka planeta Merkurja, kar pa pomeni, da se bi znala nadvse dobro prilagoditi. Zaznamujejo jo tudi močne fantazije, katere pa tekom življenja tudi preizkusi. Od nekdaj pa se ženska rojena v tem znamenju zavzema za neko širšo skupnost in povezanost. Ne bo pa pristala na to, da ji b nekdo odrejal, kaj sme in česa ne sme. Njej pravila in zakoni ne pomenijo veliko. Težko se posveti eni osebi, kajti ima toliko stvari, na katerih je pomembno graditi. Veliko moških pa je presenečenih zaradi njene inteligence. Ima pa veliko darov, katere pa s pridom uporablja v vsakodnevnem življenju. Seveda pa zna biti tudi precej spretna in svoje naloge opravila zelo dobro in učinkovito. Vedno pa mora imeti možnost izbere.

banner-tadej

Svit daljave

Omenili smo že, da se v ljubezni sprva težko naveže na enega partnerja. Skozi celo življenje pa rabi veliko motivacije in pestrosti. Prav nič ni izključeno, da se enkrat ne loči, ampak je to nujno. Bolj je motivirana, več ima svobode, večja je možnost da zakon uspe. Seveda pa ima tako svoje zahteve, kot tudi pričakovanja, nekaj časa pa mora imeti zase in za iskanje osebne svobode. Vedno ima v mislim željo po odkrivanju novega in tam v daljavi svit novega obzorja. Zaradi prožnosti in učinkovitosti je lahko uspešna v karieri in službene obveznosti ji gredo dobro od rok. Težave pa rešuje tedaj, ko te nastanejo in se nikoli ne obremenjuje s tem, kaj bo, kajti pomemben ji je sedanji s trenutek. Projektov in ambicij pa je veliko in zaradi tega mora imeti kar urnik, da vse izpelje tako, kot si je zamislila. Rada pa ima nekaj časa tudi zase in ko bo prišla iz službe se bo najprej nekoliko odpočila in se šele nato lotila  domačih opravil. Monotonost pa ho bo odbila in tudi dolgočasna opravila doma odbijala. Zanimivo pa je, da bo imela tudi svojo filozofijo in svoje poglede na svet, sprejema lahko vse tisto, kar ji daje neke rezultate. K naravni terapiji in obveznim dolžnostim klepet ob kavi, kjer se govori in govori.

Duša polna dogodivščin

Otroke razume zelo dobro in zaradi pretirane prilagodljivosti se z njimi lahko pogovarja zelo prijateljsko. Seveda pa jih že zgodaj navaja na samostojno življenje in jim precej rada bere. Kot mati je tolerantna in morda od časa do časa celo preveč popustljiva. Svojemu možu pa se bo znala tudi prepustiti in razvajati. Govorne aktivnosti ji bodo šle dobro od rok, nekoliko težje pa bi bilo, če bi bila ujeta v kletko zakona in doživela neke osebne omejitve. Tedaj bi se odločila za drugo pot. Pomembno vlogo v življenju pa igra tudi sproščanje. Mora imeti tudi čas zase, rada pa se odpravi na kakšno potovanje in med ljudi. Njena duša je polna nekih dogodivščin in vedno je mnenja, da je upanje umre zadnje. Dom, kjer si bo spletla gnezdece pa bo odprtega tipa, poln prijateljic, prijateljev in znancev. Barve bodo pisane in dosti bo stvari, katerih bo spreminjala. Intelektualno pa se bo izobraževala, brala in bila vedno na tekočem z informacijami rumenega tiska. Nikoli pa ne smete pozabiti, da jo veter življenja lahko odnose in da boste morali biti nekoliko bolj previdni. V stvari, ki pa jih počne rada pa bo znala vnesti pečat in s tem nekoliko zaznamovati vsakdanjost. Ne pozabite pa na pozornosti, ki bodo vnesli vedno iskano popestritev.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)