Ženske in zodiakalna znamenja LEV – PLEMENITA GOSPODARICA

Ženske in zodiakalna znamenja LEV (od 24. julij do 23. avgust)

PLEMENITA GOSPODARICA

Ko boste šli po mestu in srečali žensko, ki bo zelo samozavestne drže, imela kaj v zlatu in globok dekolte, ne boste zgrešili, če boste menili, da je rojena v znamenju Leva. Nima smisla pričakovati, da vas bo že na začetku kovala med zvezde, kajti izbere bo imela dovolj. Nekaj ji pomeni, tako pohvala, kot tudi priznanje in za te dve vrednoti, sta ji pomembni in se je zadnji pripravljena tudi boriti. Že od otroštva je vodja svoje skupine in iskana kjer se pojavi. Zdi se, da jo na takšen ali drugačen način prav vsi občudujejo in hvalijo. Seveda k temu pripomore prirojen temperament, videz oblačenja in rojena v znamenju, kjer se zmaguje. Oblast pa je nekaj precej močnega in osebno prepričanje. Energija se bo čutila na vsakem koraku in ko bo osvojila partnerja se mu bo posvetila z dušo in srcem. Toda nikar ne pozabite na pozornosti in na cvetje, kajti to je tisto, kar potrebuje in ji nekaj tudi pomeni. Njen izvoljenec bo tudi vitez njenega srca in pravi vitez se tudi bori, kar pa ji je všeč. Svojo čustvenost bo močno izražala in če ji ne boste hitro ustregli, bo lahko precej užaljena. Lahko pa je tudi zelo premišljena in potrebovali boste kar nekaj časa, da razvozlate labirint njene osebnosti. Pomembno vlogo bo igral prvi korak. To je ženska, ki je že od malih nog navajena zmagovati in bo poraze sprejemala s težavo, ampak morala se bo naučiti, da so sestavni del življenja. Veliko žensk rojenih v tem znamenju je tudi ljubiteljic športna in uspejo v atletiki. So pa ljubiteljice nastopov in javno nastopanje jim je naravna sprostitev. Seveda pa tako pridobijo na samozavesti in le to obdržijo do konca življenje. Znajo se pač ceniti in prav je tako.

banner-tadej

Denar sveta vladar

Imajo pa močno razvito trmo in le ta, ima tako dobro, kot tudi slabe lastnosti. Seveda pa je ponosna in bo pri svojih načelih vztrajale, ne glede na ceno. Denar je sveta vladar in če ga nimaš si revež, je njeno prepričanje in zaradi tega se zvesto trudi služiti. Ima pa tudi svoje varno mesto, kjer nalaga denar. Pomembno je, da jo ljudje tudi kam povabijo, seveda ni za hitre variante, ampak prisega na uganjene restavracije, kjer strežejo vrhunsko hrano. Hrana je zanjo nekaj, kjer uživa in se predaja užitkom. Tudi ko sama poprime za kuhalnico je iznajdljiva in ustvarja. Krožnike pa tudi rada okrasi in tako razvaja tiste ljudi, ki so ji blizu in ju nekaj pomenijo. Vedno se trudi, da je tista, ki vodi, ustvarja in poganja kolesje v katerem je. Pri tem niti ni pomembno, ali je to v družbi, ali pa doma. Pretirana čustvovanja jo motijo in ji niso blizu, po drugi strani pa rada priznava, da brez čustev človek tudi ne more biti in tako je potrebno izbrati zlato sredino. Razpoznavna pa bo še po nečim in to je po močnih vonjih, katerih pa ne boste hitro pozabili – saj so skrbno izbran. Poleg javnega nastopanja pa jo sprostijo tudi dolgi sprehodi po soncu ali sončenje – kajti Sonce je njen naravni vladar.

Kdo nosi hlače pri hiši?

Ljubljenemu moškemu bo že zgodaj dala vedeti, da bo ona tista ki bo vladala pri hiši, skrbela za gospodarstvo, seveda lahko tudi skupaj z njim in v nekem prenesenem pomenu besede nosila hlače pri hiši. Po tihem pa se zaveda, da je za svojo ljubezen pripravljena narediti veliko. Ljubezen je zanjo tudi pojem poštenja in vdanosti in zdi se, da to tudi prejema. Prevare pa bo hitro spoznala in pri njej ni milosti. Ne pozna ne polovičarstva in ne dvojnosti, za svojega partnerja pa se je pripravljena boriti. Družina ji je pomembna in z užitkom uživa v uspehih svojih otrok, tako pri malih, kot tudi pri tistih, ki so že davno odrasli. Po literaturi je moč sklepati, da je to biser od žene, v smislu tega, da vedno spodbuja in motivira svoje bližnje. Energije pa ji ne bo nikoli zmanjkalo, ne v službi in ne doma. Oboje bo združila in aktivno lotila svojih obveznosti. Borila pa se bo tudi za tisto čast, katera ji po njenem mnenju pripada. Levinja je pač tisti tip ženske, katera bo pustila pečat in se bo tako ali drugače zapisala v zgodovino, morda sveta, ali pa le svojega kraja. Toda zanjo je pomembno, da se danes živi, ustvarja in da bo jutri uživala, ta jutri pa se zgodi morda šele v tretjem življenjskem obdobju.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

 

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)