Ženske in zodiakalna znamenja Rak – PORCELANSTA PUNČKA

Ženske in zodiakalna znamenja – Rak ( od 22. junija do 23. julija)

PORCELANSTA PUNČKA

Ko se začne poletje je čas, ko praznujejo ženske rojene v znamenju Raka, to so ženske, ki slovijo po materinskem duhu, zaščitniški naravi in negovanju. Otroštvo je polno spominov in tega se spominjalo še leta in leta kasneje, ko so že davno odrasle. Vlada jim Luna, ki je v svojem bistvu skrivnostna, tako kot one in v njih se skriva poseben čar. Če bi iskal simboliko, bi jih lahko simboliziral s školjko, ki v sebi skriva biser, toda le redki so ljudje, kateri ga uspejo videti. Razvedrijo jih prijetnosti, nima rada velikih prireditev, pač pa ljubi majhne pozornosti, kateri ji okrepijo zaupanje. Včasih je kot nevihta, toda spomine in stvari hrani v srcu in jih zlepa ne pozabi. Z njo je potrebno delati s trdo roko v žametni rokavici in nikar ne igrajte pred njo. Slovi po močni intuiciji in zaradi tega bo začutila, kdo ji je resnično naklonjen. Njen dom bo njeno zatočišče, negovala in ohranjala ga bo celo življenje. Glasbeni izbor pa bo v njenem primeru odvisen od trenutnih čustvenih vzgibov. Že zgodaj pa bo dozorela in v mladosti je prej plaha, kot pa živahna. Zdi se, da se celo svoje življenje drži bolj zase in ima svoja prepričanja. Zvesta pa je tudi  tradiciji. Je pa varčna narave in bo varčevala, tako pri sebi, kot tudi drugih ljudeh. Od nekdaj pa se tudi zaveda, da denar ni vse, da so v življenju tudi druge vrednote, kot so ljubezen, spoštovanje, zaupanje in prijateljstvo. Do svojih bližnjih pa je zaščitniška in jih bo ščitila do zadnjega. Magnetičnost bo čutiti v očeh in ravno to bo začutil tudi bodoči mož. Toda potreboval bo kar nekaj časa in potrpežljivosti, da bo osvojil njeno srce, toda brez pomisleka, ko se bo le to zgodilo bo nagrajen.

banner-tadej

Hladna dama – porcelanasta punčka   

Na videz bo vedno delovala hladna in premišljena. V njeni duši pa je porcelanska punčka, katera bi se hitro razbila, da je ne bi čuvala. Svojega moža bo razvajala in imela zelo rada. Ustvarila si bosta tudi topel in prijeten dom, ki bo vsaj zanjo tempelj ljubezni. V njem bo veliko malih pozornosti in spominov. Kot sem že omenil je vladarica Luna in se spreminja, prav tako se tudi ženska rojena v znamenju Raka, zna po potrebi transformirati in preleviti. Čustva so kot plimovanje morja, toda je odlična razsodnica in bo vedno razsodila po resnici in pravici. Zanimivo pa je, da bo predana svojemu delu in delavnem obveznostim. Služba bo nekaj, kjer se bo želela tudi dokazati. Včasih bo žalostna, saj bo več dajala, kot prejemala. In tedaj bo prišel čas, da se bo bolj zapirala vase in stopila včasih tudi korak ali dva nazaj. Navezana bo na svojo družino, na svoje starše in kasneje na svoje otroke. Bo pa tudi zaupnica in ne bo nikoli prinašala šal in žaljiv za tiste ljudi, kateri so ji blizu. Močno ima razvito intuicijo in v primeru, da se bo poslušala, se ji ni potrebno bati. V primeru, da se jo boste sposodili na nespodoben način, pa ne bo nikoli pozabila. Odvisna pa bo od čustvenih vzgibov.

Simbol zelene barve

Dobro se bo znašla, ko bo prijela za kuhalnico, čeprav pa ni oseba, ki bi preveč improvizirala, ampak se bo vsega lotila na bolj tradicionalen način. Zelena barva ima pri njej pomen, saj je to barva, katera je v svojem bistvu zdravilen pomen. Sprehodi ob mirni reki ali jezeru pa so terapija za dušo. Pisanje osebnega dnevnika pa je zakladnica duše in vnaša pravo noto ljubezni. Včasih se z besedami ne da povedati vsega in tedaj je dobro, da piše in piše. Če odprete omaro pa boste v njen našli spomine, drobne pozornosti, slike in obleke. Kajti zaradi varčnosti shrani vse, mnenja je, da rek, »čez sedem let vse prav pride«, zelo drži. Če je boste vprašali, kje je dobila to ali ono, ne bo treba počakati dolgo in bo povedala, dodala pa bo še to ali ono pozornost. Ljubosumnosti ne pozna, čeprav daje včasih tak vtis, prej kot ne pa je nakazana posesivnost. Vendarle prej kot ne iz strahu, da ne bi šlo kaj narobe.  Z leti mora ozavestiti dejstvo, da se stvari tudi spreminjajo in da je na odru življenja vse, med njimi tudi spremembe. Dobro je, da  se poveže s tisto punčko iz porcelana v sebi in zaživi s to močjo. Skozi sanje pa se ji delček za delčkom kaže pot in pri sebi ima močan čut, za tisto kar je pravilno in za tisto kar ni. Življenje je zanjo tudi obred in rituali, pri njen ni nič na hitro, pač pa vse po nekem premišljenem vzorcu in na koncu življenja bo opazovala prelepo tkanino mozaika.

tadej-sink-astrolog Tadej Šink

 horarni astrolog

 

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)