Ženske in zodiakalna znamenja RIBI -TKALKA SANJ

Ženske in zodiakalna znamenja RIBI (20. februar do 20. marec)

TKALKA SANJ

Ženska rojena v znamenju Rib, je zelo milega obraza, nežnih potez in že na videz deluje tako, da se lahko človeku zasmili v dno duše. Vse stvari v življenju pa bo počela po notranjem občutku in kljub opozorim tega ne bo opustila. Poudarjena je mistika, že od malih nog pa bi poznana po svojih čustvenih vzgibih in tudi idealnega moškega ne bo našla težko – kajti relativno hitro se lahko zaljubi. Seveda pa pričakuje princa na belem konju in se bo zadovoljila z neko površno informacijo. Ko bo ljubila bo pozabila na vse in bo moški zanjo svetel lik in tak bo ostal, dokler se sama ne bo premislila in dobila drugačno podobo. Potrebuje pa kar nekaj samote in miru, da lahko ustvarja in funkcionira. Zelo dobro jo sprosti umirjenja glasba. Mnoge predstavnice pa najdejo tudi svojo pot in zaupanje v veri. Imajo močan potencial, da se izpopolnijo v pogledu duhovnih in ezoteričnih znanj. Videz oblačenja je nekaj posebnega in znajo tudi sredi zime imeti poletno garderobo. Vendarle pa zaradi svoje čustvenosti pa je za moško tudi pravi magnet. Zaradi povečane mere občutljivosti, pa je večkrat ranjena, tisto pravo moč pa najde v sebi. Zanimivo pa je, da na instinktiven način vali krivdo na druge ljudi, toda s tem ne misli nič slabega. Pride pa tudi čas, ko uvidi, da je kljub vsemu, lahko življenje prijetna pesem. Sposobna je za neko umetniško in kreativno izražanje, mnoge se najdejo v slikanju na steklo, v slikanju na svilo ali pri igranju kakšnega inštrumenta.  V svojem bistvu pa je zelo ljubka in zaradi tega jo ni težko osvojiti. Boriti se, ni ravno njena vrlina, prav tako je v depresijo spravlja tudi plezanje po statusni lestvici.

banner-tadej

Čarobnost začimb

Na življenje pogostokrat gleda zasanjano, v smislu, saj bo šlo, jutri bo boljše in tako obstaja nevarnost, da prav vse dela po liniji najmanjšega odpora. Ima pa tudi svoj vzporeden svet, v katerega se zateče v tistih veselih trenutkih življenja in tudi tedaj, ko temu ni tako. Seveda pa ni nič manj pomembna tudi komunikacija in da svoje občutke zapisuje, kajti tako ji bo mnogo lažje. Izogibati se more vseh škodljivih substanc, slabe razvade in navade pa omejiti na minimum. V kuhinji pa je pravi virtuoz, saj zelo rada preizkuša in uporablja celo paleto dodatkov in začimb. Ljubezen jim je večkrat tudi odrekanje, saj je pripravljena narediti vse, da bi ljubljenega moškega obdržala in pri tem je možno, da poteptajo lastna načela. Včasih se morajo tudi odločiti, ko pa pride do tega pa zelo radi odplavajo drugim. Zaradi obilice sočutja in pomoči radi pomagajo drugim ljudem. Naučiti pa se morajo, da je pomembno, da jih drugi ljudje za pomoč zaprosijo in da pri tem ne pretirava. Kajti pomagati mora samo toliko, koliko je v njeni moči. Na pravilen način pa se mora sprostiti, zelo dobro je tudi da si zaupa in da verjame v svojo intuicijo. Skozi skriti svet sanj se razkrije tudi kakšen delček prihodnosti.

Razprta krila življenja

Z leti pa se svojo preobčutljivost nauči zakriti s tem, da daje kakšne šaljive pripombe. Celo svoje življenje pa je odvisna od trenutkih čustvenih vzgibov in večkrat se zdi, da simbolizirana z likom gugalnice, saj ima razprta krila življenja, ki jo nosijo sem in tja po labirintu usode. Nikoli se ne bo spuščala v neke nasilne proteste, seveda pa ji pretirana pasivnost tudi škodi in tako ji ne bo preostalo drugega, kot da najde srednjo pot. zaznamuje pa jih tudi umetnost in prefinjeni čut za barve. Neptunova varovanka pa ima vedno neke višje cilje in vrednote. V svojem bistvu se zaveda, da nismo sami in da smo zgolj neka kapljica v ocean vesolja. Skupna povezanost in da si vzamejo čas tudi zase jih veseli in pomirja. Mnoge se najdejo v kakšnem svetovalnem delu, sociali, sociologiji ali v umetnosti. Poklicana pot pa jih nauči, da se je potrebno postaviti tudi zase. Zanimivo pa je, da svojim otrokom dovoli čisto vse in kasneje se soočiti z dejstvom, da tudi to ni dobro. Če pa ste se odločili, da boste z njo preživeli kaj več, pa jo odkrivate delček za delčkom, včasih bo nasmejana, drugič užaljena,  bo dan ko bo rabila klepet in dan ko bo rabila samoto – toda toliko kot boste dajali, boste od nje tudi prejeli!

tadej-sink-astrolog

Tadej Šink

 horarni astrolog

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot

Latest posts by HoroskopTarot (see all)